Olga-red-790-100

Дизайн

Интериора в годината на дървения кон

От  | 

Дървеният кон носи изключително добра енергия, но тя ще достигне до тези, които обичат и щадят природата. Естествените материали и особено дървото са изключително подходящи за обзавеждането през 2014-та. Затова, освен мебелите, може да внесете и допълнителни дървени декоративни елементи.

Цветовата палитра в годината на дървения кон благоприятства сините и зелените багри, а също така и натуралните цветове на дървесината. Заложете на домашния уют. Ако ще променяте интериора, избягвайте ултра модерната минималистична стилистика.

woodinteriore

mjime.tumblr.com

blueinteriore3

fivestarpainting.com

Внесете топлина освен с дървото и синия цвят и с меки материи като кадифе, плюш. Използвайте мека светлина.

blueinteriore1

flickr.com

Ако не искате да променяте драстично интериора, може да освежите като заложите на дървени аксесоари , смените чаршафите с такива в синьо-зелена гама. Дървеният кон обича реда, така че дома ви трябва да е подреден, всяка вещ трябва да има определено място.

blueinteriore2

bedroomtrends.net

Изберете кокетни детайли, носещи жизнерадостно усещане.  Може да добавите аксесоар, свързан с тематиката на коня – подкова, статуетка, красива снимка на жребец, а защо не и някоя още по-оригинална идея, като закачалка.

blueinterior4

oliviagregory.com

източник: ladymagazine.bg

снимка: homesweetdecorating.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.