Olga-red-790-100

Къде да пътуваме?

МАРАКЕШ, едно пътуване във времето за да намерим себе си в останките на миналото!

От  | 

Има едно мистично място под слънцето, където са събрани всички вълшебства и цветове, които могат да те накарат да разцъфнеш и да преоткриеш себе си така, както никога до сега. Каним те с нас на едно по-различно пътешествие в перлата на Африка – Мароко. Там, в автентичната атмосфера, под парещите лъчи на неповторими залези, магнетични градини, масла и танци ще се потопим в екзотиката на изтока и древните имперски територии и ще се научим да се забавляваме и наслаждаваме на живота.

В продължение на 8 дни и 7 нощи, ще сътворим нашата арабска приказка, такава, за каквато само сме слушали от сладкодумната Шехеразада и нейните „Хиляда и Една Нощи“.

Ще започнем нашето приключение от третия по големина и важност имперски град в Мароко – Маракеш, сгушен в подножието на величествените Атласки планини, скрил в себе си толкова мистерии. Ще се наслаждаваме на цялата му красота облечена в колорит, вкусна храна, танци, аромати на многообразие от подправки и масла, стъклени лампи и керамични съдове, килими в ярки цветове и мистичната сила на Сахара.

В програмата са предвидени практики за разкриване на женската същност и сила, със сертифицирания инструктор Снежана Койчева. С нас ще е постоянно местен водач, който ще ни разказва за местните традиции и обичаи. Ще се докоснем до вълнуващо пътешествие с камили през Сахара. Ще бъдем омагьосани от мистиката на изтока, поднесена по един необикновен начин от любезния ни организатор „Smiley Travel – Boutique Travel Agency”

Избрахме пролетта за това вълнуващо пътуване. Сезонът, когато растителността е зелена и изобилна, а слънцето не изгаря с топлите си лъчи, а вместо това нежно гали кожата. Ще пием ментов чай, който е символ на гостоприемство в тази страна. Ще се научим да казваме на местен език няколко думи на арабски – „es salaam alaykum“ („Здравейте“, в литературния превод „мир е с вас“) и „afak“ („моля“),“Shukran bezzef” (“Благодаря ви много”) и прочие.

Изтегли тук програмата по дни тук –> …

За въпроси и записвания на телефон: +359876744844

Побързай, защото групата е ограничена само до 15 души.

 

 

 

 

Източник: http://www.ladymagazine.bg

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.