Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 01-07 април.

От  | 

Още от началото на седмицата Марс вече ще транзитира през Близнаци, както повечето от вас знаят- Марс показва каква ще е нашата активност, дееспособност, в каква сфера от живота ще влагаме най-висока инициативност…И така до 15 май Марс от Близнаци ще ни концентрира върху повишен обмен на информация, перманентно ще се усилват желанията да обменяме идеи, да говорим повече от обикновено за онова, което ни вълнува, да преговаряме за интересите си, да търсим отговори по водещи теми, да създаваме и укрепваме връзки, за да постигаме целите си.

Ще забележим усилващ се поток новини, всеки и в различна степен ще се почувства предизвикан да се въвлича в полемики, да търси подкрепа…Най-силният коз ще бъде полученото знание, също- добрият начин на изразяване и убедителност, към които мнозина ще се стремят по различни поводи и действително ще успяват да просперират, независимо дали става въпрос за лични или делови приоритети. Ще ставаме свидетели на забележителни ораторски упражнения, в които може да се казва много, да се обещава пак така, но на практика да липсва реално изпълнение. Ще преуспяват говорители, хора „на словото“, това ще е хубав период и за спекуланти, търговци…

Докато Марс е в Близнаци ще се прекроят много отношения, вероятно среда на съществуване за мнозина, защото ще заемем нови позиции според случващото се в сърцето,  на работното място или в живота на другите-общо или ще скъсаме едни договори-писмени или устни и за сметка на нови по-перспективни.

Марс в Близнаци е много добър на теория, но не и в изпълнението…При Марс в Близнаци нашите намерения винаги могат да се оказват по-добри от извършването на практика. Това може и да не е винаги умишлено, в някой случаи тенденцията ще е провокирана от нарастващи ангажименти, нови възможности, които застават на пътя ни и карат да се разпиляваме, да не ни е лесно да се концентрираме, може да се захванем с няколко дела едновременно, но не е сигурно, че ще доведем някое до край, освен, ако не е свързано основно комуникация…Дисциплината по време на Меркурий в Близнаци е ключът към успехите, но не винаги ще сме способни на нея, особено, ако заниманията са по-тежки или физически натоварващи, рутинни. Всички, пред които предстоят подобни задачи ще се почувстват по-натоварени от обикновено, могат да изпитат силно влечение да се „измъкнат“ или направо да „избягат“ и всъщност- често ще успяват…

За да се възползваме по оптимално добър начин от аспектацията на звездите, трябва да се ориентираме към силните страни, тоест- да градим връзки, да демонстрираме знания и да изказваме идеи, да преговаряме за интересите си, да сме социално по-активни…Голяма част от хората ще правят точно така спонтанно и ще преобразят живота си в положителна посока.

Марс в Близнаци не обича скуката и еднообразието, любопитството расте, желанието за свобода и движение също. Тази перспектива ще засегне всички, но подчертано представителите на силния пол.

Луната е намаляваща до 05 април 2019г. През това време можем да усетим липса на енергия, можем да се разпиляваме, да се „скатаваме“, да имитираме, че правим нещо или направо да не правим нищо, в оптимален вариант се отдаваме на „сладки приказки“, организираме си задушевни срещи, пътуваме…Ще ни е доста трудно да се организираме, това ще го умеят само онези, които по природа са доста концентрирани личности, но и на тях няма да им е лесно…

Новолунието на 05 април е в Овен, безспорно ще повдигне тонуса ни, ентусиазма ни, инициативността ни, но не веднага, а постепенно. Това е едно от най-важните Новолуния, което ще постави ново начало, прорастващо или с отражение през цялата предстояща 2019 година. Колкото по- силно и чрез собствените си действия „завъртим колелото на Съдбата“ в избрано от нас направление, толкова по-значими резултати ще постигаме и ще можем да разчитаме на известна инерция от следващи постижения, развръзки, перспективи на развитие-общо. На този етап и това Новолуние ще изисква от нас да се възползваме от някакви алтернативи на развитие, които вече сме забелязали и оценили. Ако няма преки пътища, ще се оформят обходни и ще се закодират трайно в социалния ни статус. Можем да се възползваме от тайни, допълнителни шансове, които ще ни поставят на прага на житейски кръстопът и необходимостта да избираме,  но също по различни поводи да не разкриваме всичките си намерения, все нещо ще  остава скрито под повърхността и това често ще се оказва правилно .

Мнозина ще бъдат привлечени от допълнителни източници на печалба..

В любовта- можем да разказваме за дълбоко закодирани чувства, които изплуват на повърхността, така че да преживеем вълшебна любов, да възродим отношенията си с романтика, поне онези, за които това е възможно. Но където има „пукнатини“, там те ще стават по-широки и мнозина могат да се привлекат от паралелна връзка  с партньор, който е доста по-различен от тях самите, а в по-неприятна форма- неподходящ или аморален.

Овен – Вашият покровител Марс- вече транзитира през зодиакалния знак Близнаци и  постепенно ще усили вашата социална активност, вие все по-силно ще изпитвате желание да преговаряте за интересите си, да споделяте идеите си, така че да получавате подкрепа, да привличате съмишленици, да създавате и укрепвате връзки, всъщност- точно обменът на информация, скрепването на вашите отношения ще се оказват най-силните ви козове през идните няколко седмици, а тази тенденция ще преобрази средата ви на съществуване, понеже ще заемете нови позиции в колектив, вие може да се изявите като лидери с висока инициативност и ораторски способности, в друг вариант- може направо да смените тази среда на съществуване с нова, ако настоящата не ви удовлетворява.

Пред вас все по-силно се разкриват алтернативи на развитие, особено, ако преките пътища към целите ви са затворени, задължително се отварят обходни или паралелни, от които ще можете да се възползвате, особено, ако се нуждаете от това.

Вероятно ще ви се налага да не афиширате всичките си намерения по различни поводи, поне докато не изберете някаква посока, а пътят не е достатъчно ясен. Известна „мъгла“, ще се вдига перманентно с превключващ момент около 17 април.

На този етап- можете да се възползвате от Новолунието на 05 април, за да поставите ново начало, което ще има отражение и за цялата 2019г. Не бързайте, нека всичко да се случва стъпка след стъпка и като внимавате за подробности.

В любовта- може да сте запленени от силна романтика в настоящите си отношения, но при евентуално неудовлетворение- ще криете своите чувства и може да бъдете силно изкушени от тайна любов.

Телец – През първата част от седмицата вие може да се в силен плен на близкото си обкръжение, това може да е поради необходимостта да се доказвате повече от необходимото, за да заемете по-престижни позиции в колектив, защото трябва да укрепвате връзки, за да постигнете целите си.

В друг вариант обаче- причините могат да бъдат поради факта, че определени хора или конкретна личност силно обсебва вниманието ви, може да оформя нови и по-стабилни хоризонти на развитие пред вас в един по-широк смисъл. Това може да е по-възрастна или авторитетна фигура, може да е човек от миналото, може да е човек, който е далеч стоящ от вас-буквално или в по-общ смисъл. Голяма част от тенденциите се движат повече по инерция и въпреки всичко- обменът на информация и преговорите, които можете да проведете- ще се окажат доста полезни, можете да се възползвате от вид опека, знание-като минимум.

През втората част на периода попадате под влияние на Новолуние, което може да ви изправи на прага на житейски кръстопът в личен или професионален аспект. Усетете на „къде духат ветровете“, алтернативи на развитие задължително ще се оформят през целия април, но на този етап вие можете да форсирате полезни варианти и не винаги като афиширате всички ваши намерения.

Водеща тема се оказва и материалното ви положение, по различни поводи ще ви се налага да се борите за чисто финансови интереси, на този етап това е само идея, вероятно и подтик по външни причини, но стъпка след стъпка и по-скоро от следващата седмица ще можете да направите пробив, който ще зависи пряко от личната ви инициатива.

В любовта- може да сте запленени от определена персона, пазете се само от внушения, в по-неприятна форма- манипулации и изкривявания, които да имат обратен ефект.

Близнаци – Още от началото на седмицата Марс вече ще транзитира през вашия зодиакален знак и ще ви подейства като допинг, който ще повиши адреналина и собствената ви инициативност. Ще се усилят всички ваши качества и предимно онези, които се свързват със способността ви да преговаряте за интересите си, да изказвате идеи, да бъдете социално активни, убедителни и да печелите от това.

Първите дни от новата седмица са много важни за вашия социален статус, материално състояние, имидж като минимум. Имате шанс да доведете до победен край замисленото, да превъртите евентуални предизвикателства във ваша полза и като привлечете съмишленици, получите морална или чисто финансова подкрепа.

Новолунието от 05 април ще подейства обновяващо на вашите позиции в колектив. Възползвайте се от приливната вълна, за да си извоювате лидерско място, за да утвърдите авторитета си, ще имате подобен шанс.

По различни поводи все по-силно ще ви се налага да се доказвате пред околните и по горе-описания начин, „другите“ често ще се превръщат в повод за успехи, но могат и да ви провокират да се мобилизирате.

В началото винаги по-лесно се влияе-действайте, имате „достатъчно козове“, за да спечелите…

Рак – Изтича една житейска програма от приоритети, тя в пълна степен ще приключи към средата на май, а на този етап вие трябва да оцените всички възможности, които са свързани с по-далечни перспективи на развитие, които се оформят пред вас. Те може да се отнасят до желания да имплантирате в реализацията си по-висока квалификация, да получите повишение или пък да пътувате. Каквото и да е- в този процес влияние ви указват партньори /лични или делови/, може да е по-възрастна и авторитетна личност и в повечето случаи въздействието е стабилизиращо, като минимум- мобилизиращо.

Възможно е през първата част на периода да получите вълнуващи предложения или известия от хора стоящи далеч от вас /буквално или в преносен смисъл/, приключват важни преговори или може да се справите с оформянето на документи, които ще превъртят общественото ви положение или връзки с важни за вас личности на ново ниво, в повечето случаи-по-позитивно за вас.

Новолунието на 05 април ще отключи допълнителни шансове да преобразите социалния си статус. Полезно е да си поставяте по-значими цели, които ще имат отражение през цялата предстояща 2019г. Всичко случващо се през втората част на април ще има подобно широко отражение върху перспективите ви на развитие и начин на живот, действайте и ще преуспеете като се оглеждате и извън границите на познатото, като използвате нещо различно…Дребни действия ще имат голямо отражение и вие сами ще се убедите в това, ако не веднага, то до края на април, но не забравяйте, че в началото винаги по-лесно се влияе..

Лъв – Желанието ви да разчупите статуквото или границите на възможното ще се  усилват, а паралелно с тях и инициативността, в определена посока, в която ще можете да демонстрирате професионализма си, когато става въпрос за кариерно развитие, в този процес сте в отличен период да получите вид подкрепа, която може да се изрази в морално удовлетворение или повишение на доходите, ако условията на труд го позволяват.

Буквално в ежедневието сте натоварени с перманентни и високо-отговорни задачи, степента на справянето с тях през първата част от седмицата ще има трансформиращо въздействие върху позициите, които заемате в колектив, онова, което имате-общо и в повечето случаи промените ще са позитивни.

Ако все пак не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава това може да се превърне в пречупващ момент, когато може да ескалира желание за преместване, друго място за реализация, където ще ви оценят по-добре, ще имате шанс да разгърнете потенциала си.

В повечето от вас кипят силни страсти, но вие успявате да ги контролирате или превъртате в нещо конструктивно и съзидателно, в друг вариант- полагате огромно усърдие, за да се сдобиете с онова, което искате. Своеобразен финален акорд- за голяма част от възможни постижения, следствие на минали усилия получавате през първата част на периода.

След това отваряте нова страница, в по-малка или голяма степен ще усетите това силно ново начало, което ще отвори нови и по-широки хоризонти пред вас. Това ще изисква повишена социална активност, вероятно справяне с нараства ща конкуренция, но и обединяване с енергични и подкрепящи ви личности, които ще ви стимулират в определена посока.

Не е изключено да се появят и идеи за пътувания, но всичко това се усилва и става възможно едва през следващата седмица или през втората част на април…

Дева – През първата част на периода все още сте в плен на миналото, на влияние, което силно ви указват важни за вас хора, това могат да бъдат ваши партньори /лични или делови/, могат да бъдат други близки до сърцето ви хора, включително пораснали деца, ако имате такива. Периодът е прекрасен да водите разяснителни разговори, които могат да изчистят евентуални недоразумения и да ви помогнат да скрепите връзките си чрез общи и творчески проекти, нещо важно и перспективно…

Ако все пак тенденциите не се развиват точно така, както очаквате, тогава през втората част на периода ще трябва да отворите „нова страница“ и като промените подхода си.

В някой случаи това може да означава, че се налага да жертвате едно, за да придобиете друго, може да се наложи голяма промяна в подхода, осезаема смяна на тактиката и т.н.

Не са изключени и повишени разходи по любими хора, въпреки че това може да са и неизбежни инвестиции за тяхното благо…

През втората част на седмицата все по-важна тема се превръща вашето материално благосъстояние, навлизате в ключов период през който ще можете да преумножите онова, което имате, но посоката много ще зависи от подкрепата и одобрението, което можете да получите от определени личности в това направление.

Навлизате в активен период, през който все по-силно ще се борите за по-добри обществени позиции, за интересите си, евентуално повишение, ако това е възможно във вашата сфера на реализация. Възможностите да постигнете набелязаните сели ще получат ускорение едва от следващата седмица, за сега само усещате от къде се задават шансовете, кои са предизвикателствата.

Везни – През първата част от седмицата ежедневието ви все още е доста натоварено, възможно е да се разпилявате между лични и служебни прироитети, понякога битови, дори имотни, а в друг вариант- получавате силна подкрепа от вашето семейство.

През първата част от седмицата получавате „сигнали“ какви позиции сте си утвърдили на работното място, можете да проведете доста конструктивни разговори, които да „циментират“ позициите ви, ако това все пак е невъзможно, тогава от втората част на седмицата вашата социална активност ще започне да се усилва, вие ще търсите вид подкрепа, така че да увеличите влиянието си, получите вид подкрепа, за да постигнете целите си.

Все по-важна тема стават „другите“-това може да са ваши партньори /лични или делови/, може да са влиятелни личности, хора, от които зависи вашата „базисна стабилност“. През втората част на периода могат да ескалират ключови събития, показателни или „тестови“ за вашите отношения. Анализирайте, възможно е да се окаже, че ви се налага по-голяма адаптивност, за да ги превъртите в една по-добра за вас посока, за да изчистите евентуални недоразумения.

В началото винаги по-лесно се влияе- насочвайте взаимоотношенията си в една по-позитивна за вас посока, ще имате шансове за това, но вероятно на базата на някакъв компромис, по-голяма отдаденост спрямо членове на семейството, те може да са по-възрастни или по-взискателни, а може и по-натоварени, нуждаещи се от вашата помощ…

Ескалира желание за пътувания, премествания, на този етап това може да е само идея, а през втората част на април- реален изход, ако се нуждаете от такъв- от сложни и заплетени ситуации.

Скорпион – През първата част от седмицата може да чуете новини, които да докоснат сърцето ви, да оформят по-далечни перспективи на развитие във вашите сърдечни дела, да оформят трайно впечатление, което да се превърне във фон на романтичните ви дела.

В друг вариант- вие сте в творчески подем, указвате значимо влияние на околните, думите ви имат чуваемост и предимно там, където имате шанс да проявите свобода на волята, например, естеството на работата ви е по-свободна, дава шанс на собствената ви инициативност, ако ваше хоби е професионална реализация или имате собствен бизнес.

През втората част на периода се задава своеобразно ново начало в професионалната ви реализация, то може да е свързано с нови изисквания, важни новини  или преговори, които можете да проведете на Новолунието 05-06 април и след това…Не е изключено да се предоговорят някой условия на труд, в друг вариант- ежедневието ви ще става все по-забързано, навлизате във важен период, през който можете или трябва да се доказвате в професионалната ви реализация. Ако усещате вид неудовлетворение, през втората част на април ще се появят обстоятелства, които ще ви подкрепят, така че да получите нужното удовлетворение, ако позициите ви го позволяват- и повишение на доходите.

Ще се борите за по-силна подкрепа, тенденцията ще се усилва, все пак не е удачно да се конфронтирате с по-възрастни и авторитетни лица, в краен случай може да скъсате договори или отношения, предимно там където перспективите са изчерпани, но ще бъдат заменени от други и по-перспективни…Наблюдавайте насочвайте…

Стрелец – През първата част от седмицата приоритети, които са свързани с вашия дом и семейство приковават вниманието ви. Не е изключено да обсъждате важни приоритети, които касаят благоустройството на дома, битови или имотни казуси, евентуално да изчистите вид недоразумения.

В друг вариант- получавате силна подкрепа от близките си, включително и по финансови въпроси или ако предстоят важни решения в това направление те ви указват съществено влияние.

Възможно е и член от семейството да има подчертана нужда от вниманието ви, дайте му го, това ще бъде като окончание, което ще ви влияе дълго…

Новолунието от 05-06 април ще подейства положително на собствената ви само-оценка, ще зададе нов тон в личните ви взаимоотношения с хора близки до сърцето ви-партньори, може и пораснали деца, ако имате такива.

Не е изключено разходите да нараснат, да предприемете стъпки, които да променят източника ви на доходи. Ако предприемете подобни стъпки внимавайте, нека всичко е добре премислено и без излишни рискове.

В оптимален вариант- може да имате собствен бизнес, а това да са полезни, неизбежни инвестиции.

Някой от вас могат да бъдат силно привлечени от авантюри или развлечения, които ще им струват скъпо- буквално или в по-общ смисъл…

През втората част на периода в живота ви се появява личност, която силно ви стимулира да се развивате в определено направление, но понякога може да ви се струва, че въздействието на тази особа е по-агресивно като вмешателство. Подходящо е да се сдружавате, голяма част от тенденциите на различни нива- личен или професионален ще завият от това.

Нараства конкуренцията или честолюбивите ви планове да се докажете, вид състезателен хъс, който да ви докаже пред околните, да ви изведе като лидер. Това е възможно, ако сте умерени и предимно през втората част на април, но за сега е полезно да се ориентирате- на кого можете да разчитате, евентуално- от кого да се пазите и да избягвате напрежение.

Козирог – През първата част на седмицата можете да проведете много конструктивни разговори, които да утвърдят авторитета ви, да ви помогнат да се сдобиете с власт, по-широко влияние над околните. Думите ви имат чуваемост, възползвайте се по оптимален начин…

Като минимум дните са показателни да положението ви в колектив, среда на съществуване следствие на проведени разговори, постигнати договорки и т.н.

През втората част на периода все по-важна става тема, която се отнася до вашия дом и семейство, недвижимо имущество, битови приоритети. Тази сфера от живота ви предстои да се обнови, тонът, който зададете ще определи и бъдещи тенденции, както знаете в началото винаги по-лесно се влияе. Опитайте се да канализирате подобни въпроси по оптимално добър начин, ако ескалират спорове, ще се откриват обходни пътища за намиране на своеобразен изход, това могат да бъдат алтернативи, неочаквано възникващи обстоятелства, които ще ви подкрепят, ако не веднага, то до края на април- голяма част от събитията могат да се превъртят във ваша полза, наблюдавайте, насочвайте още в началото.

Някой от вас могат да обмислят базисни промени, които ще променят начина на живот от „корен“…Не бързайте, ще имате достатъчно подсказки за оптимални възможности и от следващата седмица…

Водолей – През първата част от седмицата можете да предприемете стъпки или да възникнат обстоятелства, които да ви подкрепят в чисто финансов аспект или да придобиете нещо важно за вас, в тази посока може да се възползвате от алтернативи на развитие, допълнителни или паралелни шансове за печалба, може да се възползвате от тайна или неочаквана подкрепа.

Въпреки всичко зад гърба ви или извън контрола ви все още продължават да действат сили, които ви напрягат, може да се превърнат в повод да се борите по-агресивно за интересите си, могат да предизвикат и известно напрежение в някой от вашите отношения. Показателни събития в тази посока ескалират през втората част на периода, когато ви се представят в по-ярки краски всички слаби звена, възползвайте се от полученото знание, за да реагирате оптимално целесъобразно.

Популярността на повечето от вас расте, социалната ви активност също перманентно ще се усилва и така е правилно, това ще ви гарантира по-престижни позиции в колектив, които можете да утвърдите или пък ще създадете, заздравите полезни контакти, които ще се превръщат в мост към успехите ви. Тенденцията ще се усилва през втората част на април…

В любовта- склонни сте да преоценявате вашите чувства, да им предавате нова стойност според това на кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви носи повече щети, понякога и чисто материални. Разяснителни разговори през последните дни могат да изчистят евентуални недоразумения, стига да искате и да действате в тази посока.

Отключва се постепенно творческият ви потенциал или вяра в собствените сили, това ще го усетят най-силно родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен…

Риби – През първата част от седмицата вие привличате силно внимание, имате харизма, която може да привлече на ваша страна подкрепа от по-възрастни и авторитетни личности, може да си утвърдите по-престижни позиции в колектив на работното място, сред приятели и т.н.

Ако се нуждаете от подкрепа, ще я получите, стар другар или хора от миналото могат да напомнят за себе си и също да имат стабилизиращ или друг полезен ефект…

През втората част на периода все по-важна тема става материалното ви състояние поради повишени разходи, защото трябва да се справяте с повишена конкуренция или променени изисквания спрямо вас. Опитайте се да избягвате конфронтации с хора, от които зависи в някаква степен финансовото ви благополучие. Заложете на диалогичността, доказан във времето авторитет, натрупан опит и т.н.

В друг вариант- могат да ескалират харчове, които се отнасят до престижа, имиджа ви, в такъв случай това могат да бъдат полезни инвестиции.

Все пак се пазете от негативни влияния, които могат да ви дестабилизират, ключ към успехите е внимателно да избирате средата си, подхода си спрямо важни за вас особи, насочвайте, анализирайте.

Навлизате във важен етап, когато можете да обновите източниците на печалба, инициативи в тази посока ще растат и ще представят пред вас нови перспективи на развитие и през следващата седмица и почти до края на април.

Друга водеща тема се превръща дома и семейството ви, не е изключено да се появи необходимост от вид обновление или ремонти…В друг случай това са имотни казуси…Тенденцията ще се съхрани до средата на май, за сега получавате първи „сигнали“, в началото винаги по-лесно се влияе.

Член на семейството може да ви указва силно въздействие, да ви насочва, ако възникнат различия, опитайте се да защитите мнението си, но без напрежение и спорове…

 

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.