Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 04-10 февруари

От  | 

Седмицата стартира с Новолуние, което е в зодиакалния знак Водолей. Новолунието винаги дава шанс за ново начало, а действията ни по това време се отчитат като използване на  „ подходящия момент“, така че усилията да дадат резултат и „плодове“ през идните седмици, може и месец, дори повече, зависи колко са амбициозни плановете ни.

Новолунието във Водолей ще подейства позитивно на социалната ни активност, мнозина ще почувстват спонтанна нужда да споделят идеите си, да търсят и намират подкрепа от близкото си обкръжение, да се стремят да разширят влиянието си, да укрепват стари и да създават нови връзки…Всъщност, това наистина е прекрасен период, през който чрез преговори, срещи, усилен обмен на информация, ако открием съмишленици, обединим се с групи от хора по интереси, тогава можем да стигнем много далеч.

През настоящия период с по-голяма лекота завързваме познанства, имаме на кого да разчитаме, можем да постигнем почти всяка цел, ако се обърнем за съдействие към подходящи личности, споделяме, сдружаваме се. Почти във всеки колектив ще се появяват лидери, които ще се стремят да привлекат внимание, да наложат волята и авторитета си. Всеки един може да заеме водеща позиция с подходящи идеи, ако притежава качества. Иначе е подходящо или ще почувстваме подобен импулс- да сме в близост до вид авторитети…И така е правилно. През този сезон- обикновено не достигат някакви ресурси- буквално и в по-общ смисъл, преди да се роди новата година и да разцъфти пролетта, ние сме най-силни, когато се обединяваме и сега е много подходящо за това…По един естествен начин се нареждат пластове в колективи, ние заемаме своето достойно място там, но трябва и да сме по-инициативни в тази посока, за да не позволим да бъдем изместени, за да демонстрираме най-доброто от себе си, привлечем онези, които са сродни на нашата душевност, чисто материални приоритети и т.н

През тази седмица имаме шанс да срещнем личности, които не са случайни и могат да останат за дълго в живота ни, могат да се превърнат в наши покровители, да порадват сърцето ни, да разкрият нови и по-широки хоризонти за развитието ни.

Склонни сме да действаме хладно, логично, прозорливо, нетрадиционно, не приемаме лесно ограничения и можем да изненадваме с реакциите и решенията си, както себе си, така и околните.

Преобладават позитивните настроения, вярата в собствените възможности расте, както и желанието да се сдобием с повече свобода, да разчупим границите на познатото и възможното, дори като поемем спонтанни рискове.

През последните дни на седмицата тази тенденция се усилва, благодарение на лична предприемчивост, висок адреналин и ентусиазъм, решителност и воля, вътрешен порив, на който не можем да устоим  или следствие на външни и независещи от нас обстоятелства, които се движат повече по инерция, но пак така са продуцирани от крайни настроения- ние попадаме в ситуация на скоростни преобразувания, които ще се сменят декорите около нас и после няма да е същото…Информационният поток е много усилен, носи изненади, обрати, внезапни възможности. Хубаво е да имаме ясна визия за своето бъдеще, за да стигнем там, където искаме, а не някъде другаде. За целта и както казах вече- трябва внимателно да избираме онези, с които се обединяваме, в известен смисъл това ще ни гарантира постигане на набелязаното…

Още в началото на седмицата Венера преминава в Козирог, в любовта ще ставаме все по-консервативни, ще се придържаме към съвсем практични съждения, факти, които ще филтрират нашите чувства и под такова влияние могат да ги „изстудят“  или „циментират“…Но авантюристичният дух към новото, непознатото, флиртове и т.н.- рязко ще спадне…

Овен – Социалната ви активност перманентно расте, вие може да се възползвате от приливната вълна на Новолунието и да разширите популярността си, да заемете нови и по-престижни, лидерски позиции в колектив.

През настоящия период вие действително ще обновите средата си на съществуване и е подходящо да сте максимално инициативни, за да скрепите или създадете връзки, които ще са ви много полезни, могат да се окажат неслучайни, дълго подкрепящи ви на различни нива и повод за допълнителни шансове, които застават на пътя ви.

Позитивното ви настроени се усилва, както и вярата в собствените ви възможности, паралелно с голямата подкрепа, която получавате –общо от околните.

Ако смените средата си на съществуване или позиции, които заемате, направите стъпки в тази посока, това ще се отчита за благотворно обстоятелство.

Евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение- ви носят щастие, удовлетворение, палят ентусиазма ви.

През последните дни на периода трудно владеете импулсивността си, под влияние на силна енергия и повишен адреналин сте. Това може да е повод спонтанно да вземете крайни решения, да действате рисково и изненадващо, под подобно въздействие са родените предимно в 3 деканат, но и всички останали в различна степен. Собствените ви действия могат рязко да преобразят живота ви, да сменят декорите около вас, част от тенденциите са вече зададени, други сега оформяте, но трябва да знаете, че каквото и да предприемете, то ще има трудно отменяем характер и най-силно ще се отрази на позициите ви в колектив, среда на съществуване, бъдещи планове, които на следващ етап ще се отразят върху доходите ви, онова, което имате-общо.

Телец – През настоящата седмица получавате уникален шанс да промените в положителна посока социалния си статус, да се доберете до повишение или поне, ако това е невъзможно според позициите, които заемете- тогава да подействате позитивно на имиджа си, на общественото си положение и т.н. Това се случва обаче следствие на морална и/или морална подкрепа, която получавате от важни за вас хора-влиятелни личности, партньори и т.н.

Имате възможност да спечелите нещо значимо, усетете „от къде духат ветровете“ и се възползвайте от попътните течения по оптимален начин.

Някой от вас получават тайна или неочаквана опека, а през последните дни на периода- научават тайни, рязко се оформят алтернативи за развитие и е въпрос на избор-дали ще ги приемете или не.

Събития, които ви вълнуват от доста време, но не са намерили подходящ изход, сега могат да се разрешат рязко, спонтанно…

Все пак, ако има нещо, което е извън контрола ви или зад гърба ви, то също ще се прояви през последните дни, така че да вземете съответните мерки.

Все пак това е едно от най-важните Новолуния за вас през годината и вие сами ще се убедите в това, насочвайте, изберете си по-далечни цели и пак така ще стигнете далеч…

Близнаци – Фокус могат да бъдат по-далечни хоризонти за развитие, разширение на вашето влияние, излизане извън границите на познатото, защото част от настоящите възможности са се изчерпали или понеже е дошло време да експериментирате, да опитате нещо ново и различно, което ще ви помогне да преодолеете предизвикателствата и дори да ги превъртите във ваша полза.

Добре се справяте с юридически казуси, оформяне на документи, теми свързани с подобряване на квалификация, пътувания. Ако всичко горе-изброено ви вълнува, тогава можете да се възползвате от приливната вълна на Новолунието, така че да преумножите възможностите, които ще прорастват и дават добри резултати, „плодове“ през идния около месец, а може и повече.

Въпреки всичко около вас е напрегнато, повечето от вас съществуват в повишена конкурентна среда ,с която сега могат да се справят, ако действат енергично и целенасочено, а понякога използват „нападението като най-добрата отбрана“. Това твърдение е особено валидно през втората част и последните дни на седмицата, когато ще изненадвате околните с изказа и реакциите си, вероятно и те ще ви изненадват, този процес може да се свърже с борба за надмощие или словесни двубои,  в които трябва да отстоите интересите си, това може рязко да промени средата ви на съществуване, можете да въздействат чрез дар словото си, чрез връзките, които създавате или укрепвате…

Рак – Периодът е показателен за върхови постижения, до които сте се добрали през изминалата близо година, а може и по-дълго. Усилията ви сега клонят към развръзки, които рязко могат да повишат доходите ви, могат да променят социалния ви статус, имате шанс да се доберете до нещо значим под формата на заслужена разплата.

Хубаво е да се възползвате от Новолунието, което е на 04, 05 февруари, да направите подходящи стъпки в посока, която ще преумножи благата ви следствие на морална или материална подкрепа от страна на влиятелни личности или партньори. Преговаряйте за интересите си, думите ви имат чуваемост и дори и не всичко да се развива точно така, както очаквате, сега повече от обикновено можете да разчитате на добронамереност и разбиране от отсрещната страна.

Периодът е отличен да изчистите евентуални недоразумения натрупани в миналото, да скрепите връзките си.

Прекрасно време да растете и да се развивате в чисто професионален аспект, ако нямате подходяща работа- потърсете си и шансовете да я откриете е над средното ниво.

Мнозина имат усещането, че са на прага на житейски кръстопът и всъщност е точно така, изборът, който ще направят, посоката, в която ще канализират тази мощна енергия- в значима степен ще повлияе на бъдещото ви развитие.

Лъв – Имате уникален шанс да обновите партньорските си отношения чрез общи и скрепващи цели, това може да са идеи за по-далечни перспективи на развитие, а може и да е свързано с желанието да имате дете…

При всички случаи сте в прекрасен период да заздравите връзките си, а можете и да срещнете любовта, ако все още не сте.

Ако се занимавате с частен бизнес или работата ви е творческа, можете да очаквате своеобразен подем, със съответните ползи, а може и да направите първи стъпки в тази посока, вид преобразувания, които ще се отчитат за позитивни и то за дълго.

Популярността ви расте и няма да ви липсва подкрепа, ако се нуждаете от такава.

Дори рутинните ангажименти могат да ви носят повече удовлетворение, следствие на тази подкрепа и одобрение, които получавате.

Възползвайте се по оптимален начин от аспектацията на звездите и току виж- сбъднете ваша мечта.

През последните дни от периода предстоят силни, бурни емоции и преживявания,  дребни действия имат широко отражение и предимно върху общественото ви положение, връзки-лични или делови, върху договорни отношения, те се развиват по един бурен, често окончателен начин или с дългосрочни последици. Понякога развоя е с елемент на изненада, но всъщност това е дълго задавана тенденция, поне през изминалата година…

Дева – През тази седмица се появяват шансове да подействате положително на въпроси, които са свързани с вашия дом и семейство. Можете да разрешите битови или имотни казуси, да скрепите отношенията си с вашия партньор, да изгладите евентуални различия или да вземете по-дългосрочни решения, които още повече ще заздравят връзките ви.

Можете да си устроите семеен празник, да предприемете стъпки, които ще подействат хармонизиращо и обогатяващо на средата ви на съществуване.

В повечето случаи можете да разчитате на семейството си, дори при делегиране на отговорности в ежедневието, в друг вариант- мнението на близките ви е важно на различни нива и в професионалната реализация, може да окаже влияние и на местоживеенето ви и т.н.

Новолунието в понеделник и вторник ви дава шанс да обновите позициите си на работното място, да получите повишение, ако условията на труд го позволяват, ако имате нужда- можете да потърсите и да намерите по-подходяща реализация с по-високи доходи.

В края на периода може да ескалира важно събитие, което е свързано точно-с материалното ви състояние, онова, което имате-общо. Дори и то да е съпътствано от елемент на изненада, внезапни и бързи развръзки, все пак и в повечето случаи това са съвсем предвидими последици на вече зададени тенденции.

Везни – Социалната ви активност ви носи много щастие и успехи, вие можете да сключите дългосрочни договори, да се срещнете с неслучайни личности или покровители, а може би и любовта, ако все още не сте открили вашата половинка.

При всички случаи звездите ви дават шанс да промените средата си в една по-положителна посока или да обновите позициите, които заемате в колектив.

През тази седмица можете да проведете много успешни разговори и преговори, да чуете новини, които да порадват сърцето ви.

Възползвайте се от приливната вълна на Новолунието, създавайте и укрепвайте връзки, които могат да ви бъдат полезни, приятни, да подействат положително на статуса ви и то за дълго.

В края на периода ваши партньори-лични или делови ви изненадват и в повечето случаи приятно. Във взаимоотношенията ви може да произтече важно събитие, което да преобрази или да зададе трайни тенденции във връзките ви. Ако сте сами- в живота ви може да нахлуе личност, която да разтърси живота ви…Ако все пак се разделите с някой персони- това ще се отчита за благотворно за вас обстоятелство, което ще снижи напрежение и не само…

Скорпион – Появяват се отлични шансове да повишите доходите си, това може да е следствие на собствените ви професионални умения, на натрупани в миналото тенденции, които сега се възвръщат като разплата.

Можете да разчитате и на семейството си, ако се-нуждаете получавате подкрепа от тях или пък се появяват шансове да хармонизирате средата си на съществуване чрез инвестиции в дома ви, може и недвижимо имущество.

Някой от вас ще се насочат към фундаментални преобразувания в живота си и те ще се отчитат за положителни, обогатяващи-буквално или в по-общ смисъл.

Информационният поток е усилен, носи ви голяма яснота, която в известен смисъл може да е „отрезвяваща“, особено по приоритети, които касаят сърдечните ви дела, но не само. Не е изключено в дома ви да има интересни, полезни разговори, относно по-далечни перспективи на развитие

Ежедневието ви през цялата седмица ще усилва своя ритъм, буквално в ежедневието ще се сблъсквате с перманентни шансове, но и предизвикателства, от които трябва да се пазите, да избягвате рискови ситуации, дори за здравето ви.

Все пак, ако имате конкретни цели, които са свързани с професионалната ви реализация и действате в тази посока, то те могат да се реализират по един бърз и внезапен начин в края на периода.

Ако ви предстоят промени в работата, то те трябва да се случат в края на тази и началото на следващата седмица, през това време можете да зададете перспективи на развитие, които да са за идните около две години и половина.

Стрелец – Вие продължавате да сте в много силен период, от който можете да се възползвате по различни начини и изглежда, че едно от водещите условия за успехите ви е да си набележите конкретни цели, в които да канализирате тази мощна енергия, а Юпитер-вашият покровител ще ви подкрепи и ще ви отреди нови и по-престижни позиции в колектив, постижения, които ще се разгръщат дълго и през идните години.

Звездите усилват социалната ви активност, вие поставяте ново начало, което ще обнови общественото ви положение, вие ставате по-популярни, създавате и укрепвате връзки, които са ви полезни или ви носят сърдечна радост.

Отличен признак е да подпишете договори през настоящия период- те ще се окажат дълготрайни.

Препоръчително е да водите преговори-пак ще имат широко отражение.

В края на седмицата хора близки до сърцето ви- ви изненадват, чувате новини, които преобразяват отношенията ви.

Можете да срещнете любовта, ако все още не сте…

Козирог – Вие можете да подействате положително на доходите си, на онова, което имате-общо, но в този процес мнозина ще трябва да вземат важни решения, които се обсъждат в дома и семейството, там се случват по-значимите преобразувания…

Възможно е и да чуете новини, които са определящи за место-живеенето ви, условия на съществуване, а може и това да са имотни казуси, които започват да се развиват по един скоростен начин, понякога и изненадващ. В повечето случаи вие сте „предупредени“ за предстоящи перспективи на развитие и развръзки, но сега тези процеси се усилват поради собствените ви действия, взети решения или поради външни и провокиращи ви в тази посока събития.

Нещо трайно се запечатва като фон на съществуване, включващо- взаимоотношения, дом, местоживеене и т.н.

Водите разговори, които са много конструктивни, разобличаващи истини- буквално или в по-общ смисъл, при това – не са изключени равносметки отнасящи се до по-далечното минало, но и с дългосрочни, определящи бъдещото решения. Ако сключите договори, то те ще се оказват изключително надеждни.

Венера вече транзитира през вашия зодиакален знак и ще ви закриля по различни начини- вие с по-голяма лекота ще печелите симпатии и одобрение, възползвайте се по оптимален начин.

Водолей – Новолунието от 04 и 05 февруари е едно от най-важните за вас за цялата година, защото е във вашия зодиакален знак. То ви дава право чрез собствената си инициативност да поставите едно голямо ново начало в живота си, което ще прораства през идните месеци.

Хубаво е да се насочите към конкретни, но и дългосрочни цели, които да преследвате като преговаряте за интересите си, създавате и укрепвате контакти.

Информационният поток е много усилен и през втората част на седмицата ви носи знакови новини, водите подобни разговори, които могат да имат силно преобразуващ ефект върху средата ви на съществуване, върху връзките ви, договори-лични или делови, отношения с роднини…

Насочвайте до колкото е възможно, думите ви имат чуваемост, но от вас и по различни поводи може да се изисква да се борите за правата си, да отстоявате мнението си енергично. Тогава ще разкривате внезапни шансове пред вас, ще преобръщате предизвикателствата в полза, можете да сбъднете тайна или съкровена мечта, да използвате обходни пътища към желанията си.

Риби – През тази седмица можете рязко да промените доходите си, онова, което имате-общо, следствие на минали ваши действия, положени усилия, които вървят към развръзки- това може да е внезапно постигане на цел, важни, преобразуващи събития, които рефлектират върху материалното ви състояние. В повечето случаи- събитията ще са във ваша полза, ще получите своеобразна награда.

Препоръчително е самите вие да сте по-инициативни, за да не пропуснете възможности, въпреки че значима част от шансовете сами ще застават на пътя ви.

Ако все пак ескалират сътресения, които по-скоро напомнят на загуби, тогава това ще е ясен признак, че рязко трябва да промените посоката, за да избегнете изтичане на ресурси и в бъдеще или пък за да се ориентирате към нещо друго, по-перспективно и обогатяващо.

Повечето от вас заемат все по-стабилни позиции в колектив, доверието към вас расте, намирате все по-голяма подкрепа в колектива, в който съществувате-на работното място или сред приятели,  или пък се радвате на опеката от страна на по-възрастна, влиятелна личност, това важи предимно за родените през втори деканат, но и всички останали в различна степен…

 

 

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com/

 

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.