Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 10 – 16 декември

От  | 

През тази седмица Луната е нарастваща, ние сме под влияние на нов Лунен месец, който стартира в сектора на Стрелец. Както повечето от вас знаят, в Стрелец през тази година транзитира и Юпитер- планетата на щастието, социалната експанзия. Юпитер е на „трон“ в Стрелец и много силен, ще даде шанс на всички без изключение да раздвижат границите на възможното пред себе си, като си поставят по-високи, смели цели и ги постигат като поемат и доза риск. Известна гаранция за израстването на мнозина ще бъде собствената им идеология, морални устои, желание да се развиват включително като обогатяват собствените си знания, разширяват кръга си на влияние, може би пътуват и т.н.

И така, предвид всичко горе описано сега е подходящо да направим първи стъпки към онова, което е по-дългосрочно ,значимо за нашия живот, може да се развива не само през идния Лунен месец, а много по-дълго- през следващата година, че и повече. Инициативността ни задължително ще дава резултати и няма да остава без съответни последици, колкото сме по-дейни, толкова по-значими, високи резултати можем да постигаме.

Това е факт. Но има и някой „капани“. Например, някой може да се окажат пред морална дилема, защото чувствата, пристрастията преобладават пред здравия разум, освен това често ще ни е трудно да удържаме порива си в определена поска, която е изкушаваща, но против принципи, а в последствие и интереси, ущърб или висока цена на различни нива.

През тази седмица здравите връзки ще стават все по-здрави, ако някой държи на нас- задължително ще го демонстрира. Могат да се проведат доста конструктивни разговори, укрепващи привързаността…Но ако се прекратят отношения, в повечето случаи- ще е добре обмислено, неслучаен акт и окончателен като решение.

От четвъртък Меркурий отново ще транзитира през Стрелец, ще подейства на начина ни мислене, позитивните оценки ще се усилят, а може би и преувеличат. Още от петък обаче и до края на седмицата съжденията ни ще се проверят за „истинност“. Ако има нещо скрито, подмолно, неточно, нереално, илюзорно  или просто препятстващо успехите ни, дестабилизиращо ни, то ще се прояви през последните дни на периода. Нека това да е повод да отстраним всички негативи от пътя си, а не да проектираме недоволство върху другите със съответните последици…

Щастлива и успешна нова седмица!

Овен – Луната е нарастваща, а акцентът в живота ви- да изпробвате нещо различно, което да доведе до различни резултати, за да ви освободи от напрежение, справяне с някой обстоятелства, които ви дразнят или отчитате за извън контрола ви. Успехът и справянето с предизвикателствата ви е почти на 100% гарантиран, стига да проявявате повече търпение, точно търпението може да се превърне в ключ за преодоляване на всякакви предизвикателства..

Звездите ви „бутат“ в посока да оставите зад гърба си хора или обстоятелства, които ви носят повече загуби, буквално или в по-широк смисъл, отколкото полза. Особено очевидно е това в петък и събота, но не само, ако има нещо нечестно или подмолно, което ви дестабилизира, то ще се прояви. Не съжалявайте, ако някой напусне живота при през това време, това ще се превърне във вакуум, който ще бъде бързо запълнен.

Появяват се шансове да повишите доходите си, да подействате положително на общественото си положение чрез подкрепа, която получавате от партньори или влиятелни личности.

Здравите връзки /лични или делови/ ще стават още по-здрави чрез обединяващи, обогатяващи цели, които се обмислят, обсъждат, стартират, а останалите ще се разпадат, вероятно и необратимо…

Телец – Лайтмотив в живота ви продължават да бъдат партньорските отношения, които палят силни страсти, водят до преоценки. През тази седмица се появяват шансове да скрепите вашите връзки като обсъдите общи и по-далечни перспективи на развитие, изчистите евентуални недоразумения.

В друг вариант- може да решите да пътувате, това също да има позитивен ефект върху чувствата ви, а ако сте сами- може да срещнете любовта и тази връзка да се окаже надеждна.

Практичните оценки все повече надделяват, карат ви да слагате своеобразна стойност на хора и обстоятелства според техните действия. Тенденцията е толкова силна, че може да ви постави на прага на кръстопът- дали да се борите за своето място под Слънцето на настоящите позиции, да се справяте с предизвикателствата и да ги превъртате във ваша полза или да смените средата си на съществуване. Като минимум и в по-ярки краски разбирате на кого можете да разчитате през втората част на периода, приоритетно в петък и събота, но не само. През тези дни е полезно да бдите за интересите си, да се пазите от интриги, за да избегнете загуби, буквално или в по-общ смисъл.

Близнаци – Вашата популярност расте, вие често се указвате в център от внимание или вид обсъждания и през втората част от седмицата тенденцията се усилва, повяват се хора, които търсят вниманието ви, искат вид обсъждания с вас, включително и по минали неразрешени казуси, които могат да се възродят подобно на „старата песен на нов глас“, но сега много по-конструктивно и във ваша полза.

До средата на декември вие може да сте изправени пред необходимостта да се справяте с конкуренти, при това не толкова открити, колкото манипулативни и опасни. Какво могат да предизвикат подобни персони- особено видно е през втората част на седмицата, особено в петък и събота, обърнете внимание на случващото се, идентифицирайте хора и обстоятелства, които действат против интересите ви и ги отстранете от пътя си.

Имайки предвид горе-посочените предупреждения можем да добавим, че вие сте в прекрасен период да стабилизирате позициите си на работното място, дори да получите повишение, ако условията на труд го позволяват, това може и да е морално удовлетворение, следствие на подкрепата, която ще получите.

Ако сте сами- може да срещнете любовта на работното ви място.

Рак – Водеща тема за повечето от вас са романтичните отношения с любими хора, които сега могат да бъдат заздравени чрез конструктивни разговори, обсъждания на по-далечни перспективи на развитие и т.н. Появява се шанс или идея, решения, които още повече да скрепят връзките ви.

Ако сте сами, тогава може да започнете нова любовна авантюра, която да се окаже дълготрайна и надеждна.

Друга водеща тема може да бъде професионалната ви реализация, в този сектор от живота ви съществуват много нови възможности, те ще се преумножават през идните седмици и месеци, но на този етап ежедневието ви носи известно напрежение поради допълнителни и непланирани ангажименти, включително необходимост от пътувания. Това може и да са хора, които са извън близкото ви обкръжение и внасят смут в душата ви, подтикват ви да промените нещо в бъдещите си планове, да смените своята стратегия за действие, за да снижите напрежението с тях или за да съхраните интересите си.

В друг вариант- все още са под въпрос някой спорни въпроси, трябва да уреждате документи, това може и да са юридически дела, които все така засягат професионалната ви реализация. Подходящо е да не губите целите си от поглед, да давате най-доброто от себе си, а проявеното търпение ще ви помогне да преодолеете всички предизвикателства.

На този етап пренаредете ангажиментите си, за да не сте толкова натоварени, за да снижите напрежение и т.н.

Лъв – През тази седмица може да делегирате отговорностите си в семейството, да почувствате подкрепа от най-близките ви хора или да намерите начин да хармонизирате средата у дома, може да си организирате парти или да закупите вещи, да изчистите евентуални недоразумения…вариантите са много, а отражението дълготрайно и позитивно.

Повечето от вас изпитват известно напрежение, понеже нямат търпение да осъществят своя голяма мечта, желаят да разчупят статуквото и проявят потенциала си в пълна степен.

Моментът е много подходящ действително да демонстрирате на какво сте способни, да се само-рекламирате, да разширите ваш бизнес или да положите първи стъпки в такава посока, ако това ви интересува, да се обърнете към занимания, които са по-творчески, допадат ви и ще способстват израстването ви не само сега, а и през идните месеци. Вероятно е най-добре да дадете път на онова, което чувствате най-близко до сърцето си като въодушевление, желание и т.н.

Все пак са възможни и някой ограничения, които трябва да преодолявате- те може да са чисто финансови, а може да изискват някаква инвестиция или дори жертва, тоест – за да спечелите едно, да се откажете от друго и т.н. Дали си струва цената или това е по-скоро загуба /инвестиция в човек или обстоятелство/, разбирате в по-ярки краски и по различни поводи в петък и събота…

Дева – Меркурий вече е директен, ускорява своето движение през тази седмица, а едновременно с него и вие- вземате все по-бързи и решителни мерки, първо такива, които са свързани с дома и семейството ви приоритетно, а после- с партньори /лични или делови/.

Меркурий ще ви помогне да действате по-решително, особено през втората част на седмицата, това може да се превърне в повод за дискусии, но и справяне с неразрешени и спорни въпроси от близкото минало. Тенденцията е особено силна в петък и събота, когато може да изгладите евентуални недоразумения, ако има някакви неясноти между вас и важни за вас хора, то те ще ескалират, за да ги изясните. Ако има нещо неточно, дори некоректно, то пак така ще бъде по-видно, за да се справите с него.

При всички случаи звездите ще ви подкрепят да извършите някакви положителни промени в дома и семейството си, да се справите с имотни казуси и т.н.

Думите ви имат чуваемост и са особено въздействащи, вероятно с тях можете да преобръщате всяко предизвикателство във ваша полза. През настоящия период това може да се превърне в повод за приятни известия, които ще докоснат сърцето ви, може да получите сърдечна радост, включително и от децата ви, ако имате такива. Евентуални разяснителни разговори са доста конструктивни…

Помислете какво искате и насочвайте, ваши инициативи могат да доведат до базисни, кардинални преобразувания.

Везни – През тази седмица може да решите да инвестирате в дома и семейството си и това ще се окаже много позитивно, хармонизиращо средата ви на съществуване обстоятелство.

В друг вариант оформят се шансове да се снижи напрежение, да се изчистят недоразумения с близки хора или това са приоритети с недвижимо имущество, които ескалираха през изминалите около два месеца.

Сега ви се дава втори шанс да насочите тези теми в една по-позитивна за вас посока.

Вашата социална активност расте, както и амбициите ви, това ще е повод да се представите в различна светлина, възможност да заемете по-престижни позиции в колектив, да нарасне популярността и влиянието ви. На този етап обаче, всичко горе-изброено ще изисква да се справите с некоректна конкуренция, понякога- дори явни недоброжелатели, напрежение, което ескалира в ежедневието, на работното ви място. Имате пълни шансове да се справите с всички предизвикателства като разчитате на дар словото си, а понякога и влиятелна подкрепа, която можете да получите.

Ако все пак това не се случи, тогава може да скъсате договори-писмени или устни и да смените средата си на съществуване, така че да откриете своето по-подходящо място, където действително ще можете да разгърнете потенциала си, да разширите влиянието си, това те първа предстои…

Скорпион – През тази седмица привличате като магнит онова, което желаете. Ако обсъждате чувствата си, преговаряте за интересите си- това може да се превърне в повод за нови, по-позитивни и дълготрайни тенденции в живота ви. Може да изчистите евентуални недоразумения от близкото минало, може да си върнете нещо изгубено, може да получите силно очакван втори шанс…

Конструктивни разговори и преговори са повече от вероятни, усилете тази тенденция със собствената ви инициативност.  Може да чуете добри новини от важни за вас хора, да привлечете на своя страна по-възрастни и авторитетни фигури.

Нещо в изказа ви се променя, вие сте по- последователни в намеренията и решенията си, демонстрирате натрупан опит и знания, а авторитетът ви се покачва, карате околните да се съобразяват повече с вас, над обичайното.

Вие сте в прекрасен период да повишите доходите си, препоръчително е при нарастваща Луна да се концентрирате в това поле- увеличение на благосъстоянието ви. Резултати могат да прорастват и по-дълго, стига и целите ви да са по-мащабни, дългосрочни. Действайте в тази посока и това няма да остане без положителни последици сега и/или в по-далечна перспектива.

Въпреки отличните шансове за печалба парите на мнозина буквално изтичат между пръстите им. Това може да е за хоби, развлечения, любими хора, каквото и да е, ако е добре обмислено, вероятно всичко е наред. Пазете се до средата на декември чисто материални недоразумения да не застават между вас и любими хора…

Стрелец – През тази седмица пред вас се оформят интереси отдушници за напрежение, което мнозина изпитват по различни поводи. Това могат да бъдат някакви допълнителни възможности, които застават на пътя ви и могат да подействат положително на доходите ви, на онова, което имате-общо. Може да получите интересни, приятни предложения, да получите подобна опека, понякога неочаквана, в други случаи- тайна…

Каквото и да е, това ще ви подейства стимулиращо, успокояващо, имате шанс и да си върнете нещо изгубено от миналото- като източник на чисто материални блага, но може и да е друго ценно за вас- включително любим човек.

Чувствата на повечето от вас обаче се трансформират- здравите връзки стават още по-здрави, следствие на ваши равносметки и решения. Ако има недоразумения между вас и важни за вас личности, тогава това може да се превърне в повод за прекратяване на тези контакти, като минимум преоценки и решения, след които нищо не е същото.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта извън близкото си обкръжение или може да се привлечете от партньор, който е твърде различен от вас, това може да са също паралелни, тайни  връзки, но с някаква цена…

Голяма част от ангажиментите ви все още са свързани с дома и семейството ви, нека това да е повод спокойно да се справите с тях и да не позволявате неконструктивни разговори и недоразумения да имат негативен ефект, особено в петък и събота…

Козирог – През тази седмица няма да ви липсва внимание, приятелска подкрепа, особено, ако се нуждаете от нея. Вие сте в прекрасен период да утвърдите позициите си в колектив, дори да заемете по-престижно място.

Появяват се хора, които са повод за радост или могат да се превърнат в мост към успехите ви. Обществено-значими мероприятия, социална активност могат да са причина да  порадвате сърцето си, да защитите авторитета си, да можете да демонстрирате на какво сте способни и със съответните положителни последици.

Въпреки тази подкрепа, на която ще можете да разчитате, вие все още сте в период, през който е полезно да си пазите гърба от интриги и нечестно поведение, което реално може да ви навреди, чисто финансово или на имиджа ви.

В този процес може да узнаете тайни, изградете си стратегия, за да се справите, особено показателни и информативни са петък и събота…

Водолей – През тази седмица пред вас се оформят отлични перспективи за развитие, особено, ако преговаряте с хора извън близкото ви обкръжение, опитате се да разширите кръга на вашето влияние.

Хора стоящи далеч от вас- буквално и в по-общ смисъл може да се превърнат в повод за радост, да ви помогнат да сбъднете тайна мечта, да ви надарят с алтернативи за развитие.

Добре се развиват дела, които са свързани с юридически казуси, оформяне на документи, евентуални пътувания. Хубаво е да се възползвате от тази позитивна тенденция, като сте социално активни, опитате се да разчупите статуквото, да опитате нещо различно, за да получите пак така различни или по-положителни резултати.

За повечето от вас е от водещо значение да се доказват в колектив, защото сте под светлината на прожекторите, понеже сте заели нови позиции, променили сте средата си или към вас са се покачили изискванията. Каквото и да е, сега е моментът да превъртите предизвикателствата във ваша полза.

Не е малък рискът- да загубите чисто материални блага следствие на противопоставяне на интереси с влиятелни личности или важни за вас хора.

До средата на декември разходите ви са значими и често неоправдани. Финансови спекулации са напълно непрепоръчителни. Анализирайте в дълбочина, опитайте се да надникнете отвъд „кулисите“, за да идентифицирате пробойните и да ги отстраните, особено в  петък и събота, но не само…

Риби – През тази седмица може да подействате положително на материалното си състояние, да получите повишение или морално поощрение, следствие на подкрепата, която получавате от колектива, в който съществувате. В друг вариант-това е по-възрастна и авторитетна личност, която застава на ваша страна и действа положително на собствените ви интереси, по-добри социални позиции и т.н.

Вие сте в период, когато можете или трябва да се борите за по-добри обществени  позиции, поставяйте си по-дългосрочни и мащабни цели, направете първи стъпки в избраното от вас направление и това няма да остане без последици.

Въпреки всичко мнозина съществуват под влияние на особено вътрешно напрежение, вероятно се налага да се справяте с някаква съпротива-вътрешна, външна, нещо, което трябва да преодолеете благодарение на инициативността си, това включително може да бъде повишена конкуренция, но може и да е друго…какво може да препятства пътя ви на успеха, дали не трябва да коригирате нещо в линията си на поведение, избрана стратегия и т.н.- разбирате в по-ярки краски през втората част на седмицата, приоритетно в петък и събота. Обърнете внимание на случващото се тогава, за да си „сверите часовника“…

Опитайте се да обедините усилия с влиятелни личности, нараства вероятността да преговаряте за интересите си и колкото сте по-активни, толкова по-значими резултати ще получавате…

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.