Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 10-16 юни

От  | 

Слънцето все още е в Близнаци, а Луната е нарастваща и клоняща към Пълнолуние. Тези астрологични аспекти перманентно ще усилват информационния поток  и ще водят до пик от новини, разяснителни разговори, срещи, които ще определят много във взаимоотношенията /лични или делови/, договори /писмени, устни/, среда на съществуване, позиции, които си извоюваме, закодираме…

В този процес ще съществуват две водещи тенденции, едната- склонността или желанието да се преувеличава /всичко хубаво, но и лошо/, в по-неприятна форма мнозина ще се сблъскат с манипулации, измами и т.н. Другата- ще проявяваме по-голяма подозрителност и това често ще е един от поводите да се изправяме пред истини „лице в лице“ или определени факти сами ще застават на пътя ни и това ще има стабилизиращ ефект, дори и не винаги да е много приятен.

През настоящия период част от хората ще стават все по-агресивни в изказа си, ще воюват за интересите си и действително могат да спечелят голяма „битка“, но това ще зависи от аргументите, ораторски способности, които ще се превръщат в „стъпала“ нагоре към съответна цел или пък точно обратното „стена“ от невъзможност.

Ще ставаме свидетели на гръмки, ярки  изказвания и ако те кореспондират с реалността, а не вид илюзии, заблуди /умишлени или несъзнателни/, тогава могат да се постигнат резултати над средното ниво. В известен смисъл случващото се ще е показателно до колко сме в „час“ с нашите мисли и представи или пък ще ни помогне да си сверим „часовника“.

Реакциите през цялото време ще бъдат импулсивни, емоционални, само-защитни и в оптимален вариант ще рушат статукво, което е изживяло своето време. По различни поводи по-амбициозни личности ще разбират, че издигането, сдобиването с власт /в един по-широк смисъл и на различни нива/- не може да бъде на всяка цена, поне ще изисква някаква жертва, отказ от едно, за да се съхрани друго и за да не се позволи пълна разруха.

По-креативни, находчиви и съобразителни натури- ще използват обходни пътища към целите си и ще си спестят доста усложнения…

Друг водещ приоритет ще се оказва домът и семейството, недвижимото имущество…Преобразувания сега в този сектор, ще  са трудно отменяеми после и ще се движат почти по инерция през идните около две години и половина, а може и по-дълго. Не е изключено да има някакви промени, които касаят или ще се отразят на пазара на имоти и те ще са в посока дестабилизация, несигурност със съответните последици за цени и т.н. Тази,  прогноза ще се отключи от този месец /юни/ и ще продължи до януари 2020г., после нещата ще са по-предвидими, канализирани…

Венера вече транзитира в Близнаци, от този сектор тя ще усили красноречието, ще се изразяваме по-красиво и ще печелим от това- материални блага, любов…Но чувствата ще станат по-повърхностни, лесно ще започват, пак така ще се прекратяват, може да има бум на флиртове, които бързо ще прерастват в романтична връзка, но без особено задълбочаване, най-вероятно и без бъдеще…Все пак забавленията, общуването ще имат и друга приятна, разтоварваща страна, когато не се отнася до сериозни теми…

Овен – Информационният поток продължава да е много усилен и да е движеща сила за всички предстоящи успехи. Срещи, разяснителни разговори, които провеждате ще внасят голяма яснота, ще променят подхода ви в общуването, цели, които си поставяте, това все така ще води до промяна на среда в която съществувате и/или позиции, които заемате в колектив, ще се трансформират по един естествен начин връзки, договори и т.н.

Този процес постепенно ще ескалира с пик от събития в края на периода, които ще донесат на мнозина базисни преобразувания в кариерното развитие, социален статус-общо, включително отношения в дома и семейство-репутация като минимум.

Ще се налага да сте по-гъвкави в общуването, вероятно да търсите варианти и обходни пътища към целите, можете да се възползвате от тайна опека, скрита информация, успех ще ви носи и общуване с хора извън близкото ви, традиционно обкръжение. Може да разчитате на красноречие или се появяват личности, които ви правят изгодни предложения, повод и за хубави новини, вид шансове и т н.

Може да възникнат въпроси с недвижимо имущество, местоживеене, да вземете важни решения, уреждане на подобни казуси, които ще се окажат дълготрайни и може да изискват вид компромис, в такъв случай си изградете стратегия…Не е изключено и да балансирате повече от обикновено между обществено-значими задачи за решаване и лични, на този етап е по-добре да се консултирате или съобразите с важни за вас хора.

Ако се захванете с ремонти, вероятно няма да са лесни, но пък с осезаеми резултати…

Телец – Водеща тема за мнозина е материалното състояние, причината за това може да са променени изисквания, по-голяма конкуренция, необходимост да преговаряте за интересите си, а понякога и повишени разходи.

Тенденцията по един естествен начин ще се обвърже с разяснителни разговори, в които ще трябва да отстоявате мнението си, вероятно ще трябва да балансирате между вид неотстъпчивост, твърдост, но и гъвкавост в общуването, така че да привлечете по-голяма подкрепа, която ще има благотворен ефект на различни нива, може да утвърди позициите ви в колектив и/или да ви предпази от загуби- буквално или в по-общ смисъл.

Постепенно се оформят шансове да спечелите нещо, това може да е бонус, подарък, допълнителни източници за печалба, варианти да подействате положително на тези приоритети…

Все пак е полезно да не се предоверявате, да не поемате повишени рискове свързани с парични потоци, ако ви предстои взаимодействие с вид институции- като банки, данъчни, наследства, уреждане на спорни или имотни казуси, тогава следва да сте по-внимателни към подробности, ако се налага, потърсете посредници- доверени лица или професионалисти.

Важни новини, вид яснота- ще намести пластовете в отношения и договори, някой от тях ще се укрепят, други ще се скъсат, преобразуванията ще са трайни, насочвайте внимателно, заложете на диалогичността, избягвайте конфликти, в краен случай ще се освободите от онова, което ви тежи и то съвсем целенасочено, добре обмислено..

Близнаци – Венера вече транзитира през вашия зодиакален знак, така че ще ви подкрепя силно през идния около месец. Под нейно влияние вие с по-голяма лекота ще привличате погледи, ще печелите симпатии, ще привличате онова, което желаете и се стремите.

Въпреки всичко се намирате в „тестови“ период- които от важите желания са постижими и кои-преувеличени. За това ще ви помагат обективни преценки, включително като се осланяте на натрупан опит и авторитет, в известен смисъл коректив ще бъдат ваши партньори /лични или делови/, част от тях ще ви подкрепят и стабилизират, а други ще ви показват-слаби звена, дори в случаите, когато се възползват от вид „пробойни“, за да ви изместят- буквално или в по-общ смисъл…

Можете да направите много, за да стабилизирате финансовото си състояние, това може да изисква някаква жертва, да се откажете от едно, за да придобиете друго, не са изключени принудителни плащания, но добрата новина е, че може да се доберете до вид компенсации, собствената ви инициативност е високо-ефективна и постиженията сега ще се закодират трайно, после може да се движат по инерция почти до края на годината, а може и по-дълго.

За някой това може да означава нов източник за печалба, преориентация за придобиване на средства и т.н.

Рак – Марс транзитира през вашия зодиакален знак, това се случва веднъж на около две години и половина и обикновено означава, че сте подчертано „капитани на собствения си житейски кораб“, по друг начин казано- вие и чрез собствената ви инициативност сами ще създавате нови перспективи на развитие и те после ще прорастват дълго, могат да доведат до повишение, разширяване на възможностите пред вас, понякога и чрез разширение на влиянието ви, може и да са пътувания, общуване с нови хора, включително извън близкото ви, традиционно обкръжение, а може да решите и да обогатите знанията, квалификацията си и това ще се отчита за подкрепящо обстоятелство.

На този етап се налага да преодолеете известна съпротива от страна на ваши партньори-лични или делови, влиятелни или по-възрастни личности. Това може да се случи чрез целенасочени, упорити, но и гъвкави действия, така че да превърнете тази съпротива в подкрепа, вид стабилизация, Сатурн е в сектора на вашите взаимоотношения и изисква, показва това..

Чрез вашите действия вие ще зададете нов вектор на развитие, това се отнася подчертано за родените през втори деканат, но и всички оставали в различна степен. Ще воювате, за онова, което искате и така е правилно, сега е моментът да демонстрирате на какво сте способни, а и трябва да канализирате тази мощна енергия, която се излива към вас в определена посока, за да премахнете или прескочите граници /вътрешни, които сами си слагате  или външни- от околните/, така ще постигнете трайни успехи, ще разкриете нови хоризонти пред себе си, а и ще се предпазите от известно нервно напрежение, което може да възникне при липсата на достатъчно активност.

Склонни сте да преоценявате чувствата си и/или демонстрирате само една малка част от тях и така е правилно…

Лъв –  Вашата социална активност е значима и така е правилно, това може да се превърне в повод да утвърдите авторитета си в колектив, да създадете и укрепите полезни връзки, които ще имат отражение и върху финансовото ви благополучие.

Ежедневието ви е доста натоварено, възможно е от вас да се изисква да намалите темпото, да не се претоварвате, може би в уединение да прецените в каква посока на развитие да се ориентирате, особено в случаите, когато напрежението е по-голямо, виждате, че една енергийна програма вече се изчерпва и трябва да се ориентирате към нещо ново и по-продуктивно, но едва ли сега е подходящият момент за това. На този етап идентифицирайте слабите звена, онова, което отчитате, че е извън контрола ви, изградете си стратегия от варианти и започнете да действате в тази посока, но без да бързате…

Понякога някой шансове сами ще застават на пътя ви като допълнителни, скрити до този момент варианти. В обкръжението ви се появяват хора, които ще освежат, подобрят настроението ви, а и може да се окажат повод за печалби- буквално или в по-общ смисъл.

Ще имате достатъчно ясни сигнали- на кого можете да разчитате, към кого да се ориентирате, какво или кого следва да оставите зад гърба си…

Тенденцията е избор, просветление, пренасяне на нови релси на развитие, въпреки, че това може да е процес, който стартира сега и ще продължи до декември 2019г. Усетете на къде „духат ветровете“ и насочете „платната“ по попътни ветрове…

Дева – Вие се намирате във важен период, който касае общественото ви положение, това може да е кариерното ви развитие, може да е свързано и с партньорските ви отношения, които всъщност ще ви оказват много силно влияние и ще превъртат тенденциите в една или друга посока. Успехите ви пряко ще зависят от това- на кого и в каква степен се доверявате, да ли се обграждате с доброжелатели, дали успявате да отстраните от пътя си личности, които се опитват да се възползват от вас, в по-неприятна форма- да ви подведат и манипулират.

Вие имате достатъчни силни, изострени сетива и съответна аналитичност, така че вероятността да се предпазите и да превъртите предизвикателствата във ваша полза е повече от голяма…

Повечето от вас се справят с повишена конкуренция, заздравяват важни за тях връзки, предимно онези, които имат смисъл, доказали са се във времето и са спечелили вашето доверие. Ще направите много или всичко в тази посока и то ще даде отлични резултати, бих казала дълготрайни.

Все пак, ако има вид нечестност в някой от контактите ви, това ще бъде по-видно от обикновено и ще ви помогне да се разграничите от подобно въздействие…

До 15 юни ескалират събития, които ще се окажат определящи за социалния ви статус, насочвайте, имате такава възможност.

Везни – През тази седмица от вас може да се изисква да сте по-организирани, така че да успеете да се справите с множество ангажименти-на работното място, но и в дома и семейството ви. Вид мобилизация, пренареждане на приоритетите по важност ще ви помогне да се справите с повишена конкуренция, да стабилизирате средата си на съществуване, включително като подействате положително на теми, които се отнасят до недвижимо имущество, натрупани и неразрешени въпроси у дома, место-живеене и т.н.

Вие ще се справите и като заложите на вид диалогичност, но също- не вярвате на всичко чуто, разграничавате се съзнателно от хора, които могат да имат отрицателно въздействие върху вас.

Периодът не е твърде удачен за преговори, но за анализ на получена информация, от която да се възползвате-да. Тя ще ви ориентира, може да ви помогне да извършите правилен избор.

Комуникацията на този етап може да прилича малко на „развален телефон“, особено по теми, които касаят професионалната ви реализация, в по-неприятна форма, ако имате недоброжелатели, то те може да се опитат да ви подведат, внимавайте!

Три пъти проверявайте за подробности или неточности, ако подписвате договори…

Все пак извоювани победи сега, които касаят имиджа ви, кариерното ви развитие може и да не са лесни, но са напълно възможни и при това ще имат широко, дълготрайно отражение…Така че действайте, като разчитате на собствения си усет, диалогичност, инициативност, натрупан авторитет…

Скорпион – Своеобразен буфер от напрежение за вас може да се оказват хора, които са близки до сърцето ви, евентуални развлечения, отдаване на хоби…Мнозина ще проведат доста конструктивни разговори, които ще задълбочат още повече взаимоотношенията им. В този процес ще ви помага интуицията, но и твърдата позиция, изострено чувство за справедливост…

Водите напрегнати разговори и не всички ще преминават спокойно, не е изключен сблъсък на интереси, така че да ви се налага да избирате, да правите компромиси или направо да се откажете от едни връзки и договори, които са изживели своето време за сметка на нещо ново и имащо шанс да просперира.

Възползвайте се от получена информация, която ще ви помогне да извършите оптимално добър избор.

Не са изключени повишени разходи, в оптимален вариант те са добре обмислени, водят до разтоварване, удовлетворение на прищевки.

Все пак е полезно да се пазите от разпиляване на финансови ресурси, неправилни разходи, бъдете по-внимателни при взаимодействие с финансови институции, при попълване на платежни документи, моментът не е твърде удачен за инвестиции, даване на пари на заем, кредити и т.н., после може да се окаже, че има някакви пропуски, обърквания и т.н.

Влече ви да пътувате или да излезете извън рамките на познатото и така можете да направите пробив, да постигнете повишение, да постигнете цели и т.н.

Стрелец – Вероятно ще преосмисляте много от вашите партньорски отношения-лични или делови. Може да изпитате колебания, съмнения какъв път да изберете според подкрепата, която получавате от важни за вас хора, в този процес не бива да забравяте, че разширението пред вас се определя почти до края на годината точно от тази подкрепа и вероятно трябва да се концентрирате върху това да укрепвате връзки с важни за вас личности, които ще съдействат за разширението на възможностите пред вас, просперитет и т.н.  

Също – онези, които са некоректни, ще бъде по-видно, така че да вземете мерки, да се дистанцирате от тях..В друг вариант близки хора имат по-голяма нужда от вашето съдействие, включително по теми, които касаят дома, семейството, недвижимо имущество…

Може да се каже, че се радвате на добронамереност от страна на „другите“ общо или в живота ви навлизат персони, които ще порадват сърцето ви.

Полагате много усилия, за да укрепите и финансовото си състояние, това е напълно възможно, но отново зависи от подкрепата на околните…

Вид инвестиции у дома ще имат особено благотворен, дълготраен ефект върху комфорта и фона ви на съществуване…

Козирог – Ежедневието ви е доста натоварено, изпълнено с ангажименти, начинът по който се справяте с тях ще определят много от това какви позиции ще заемате на работното място и не само сега, а и през следващите седмици, че и месеци. В този процес може да проведете определящи разговори, които ще „осветят“ бъдещи тенденции, може откриете скрити процеси, които ви влияят и така да можете да ги отстраните, в по-неприятна форма- подвеждане, което действително може да ви дестабилизира.

Натрупаният опит и авторитет, който имате ще ви защитава силно, ще е причина да се  измъква от сложни ситуации, ще ви помага при евентуални спорове, дори противопоставяне на интереси, така че да превъртате предизвикателствата в полза.

Въпреки всичко не е изключено да ви се налага повече от обикновено да се съобразявате с енергични, понякога агресивни личности с повишени претенции. В много от случаите периодът изисква вид компромис, това се отнася и до вас, може да се откажете от едни намерения, за да постигнете други и по-значими цели, помислете- кое е най-ценното за вас, действайте и ще откриете варианти.

Чрез вашия креативен подход, преговори и т.н., ще имате шанс също така да привлечете на ваша страна съмишленици, които ще ви действат мобилизиращо, енергизиращо, стимулиращо, могат да ви дават интересни съвети и да ви подкрепят на различни нива.

Избягвайте конфликти, ако възникнат такива, то те ще  са трудно потушими и могат да доведат до късане на връзки, договори и т.н.

Водолей – Ежедневието ви е доста натоварено с ангажименти, но за това пък е резултатно, това може да е повод да повишите доходите си, особено, ако работите на хонорар, може да спечелите бонус, морално удовлетворение и т.н. Не е изключено да се отворят и алтернативи за печалба, допълнителни приходи, това няма да е случайно, а следствие на дълги и полагани от вас усилия.

Твърде вероятни са обаче и повишени разходи, в оптимален вариант- те са за релакс, от който имате нужда, инвестиции в имиджа ви, в любими хора, партньори или пораснали деца, ако имате такива.

Мнозина силно ще се раздвояват между това, което искат да правят и им се налага да вършат по задължение. Рутинните ангажименти може да ви натоварват повече от обикновено поради нараснала конкуренция, допълнителни задачи за изпълнение и т.н., някакви препятствия, които трябва да преодолявате. Успехите, които ще завоювате може и да не са лесни, да са свързани с повишена упоритост, инициативност, но същевременно ще се закодират трайно и ще ви подкрепят после и през идните седмици, че и месеци…

Възникват благоприятни условия да изчистите недоразумения в личните си връзки, ако това е невъзможно, тогава друга личност може да привлече вниманието ви.

Пазете се чисто материални неуредици да не застават между вас и любими хора.

Риби – Вие може да сте в творчески подем, който ще ви стимулира да осъществите ваша мечта, да дадете най-доброто от себе си, за да заемете по-престижни позиции в колектив.

Вашата инициативност ще има широко отражение, то може да е напълно позитивно за вас, ако привлечете на ваша страна съдружници, укрепите връзки с по-възрастни и авторитетни личности, това вероятно няма да е винаги лесно, но в значима степен ще зависи от вас самите, целите, които си поставяте, до колко те са осъществими, дали имате ясен план-график.

Ако част от желанията ви са неосъществими, има нещо, което действа против интересите ви и ви дестабилизира, то ще бъде по-видно от обикновено, ще можете да го идентифицирате и отстраните.

Не е изключено да се налага да обръщате повече внимание на приоритети като дом, недвижимо имущество, семейство- възникват възможности да подействате позитивно на този сектор от живота ви, дори и това да изисква повече усилия, да възникват някой обърквания и т.н.

Всичко е за добро като минимум ще се превърне в стимул за постигане на още по-добри и по-високи резултати.

Случващото се сега и до средата на юни ще определи много от бъдещите перспективи на развитие в кариерата, дома ви, все е дошло време „колелото на съдбата да се завърти“, определете посоката, действайте…

 

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.