Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 11-17 март

От  | 

През настоящата седмица можем да проявим голяма упоритост и дееспособност, изобретателност, когато става въпрос за някакъв интерес, предимно отнасящ се до материалната сигурност, източници за печалба, но не само, възможни са и варианти, зависи кой и какво счита за по-ценно…

Все пак трябва да отбележим, че Луната е нарастваща, така че периодът наистина е отличен, даващ възможности да постигнем практичните си цели като проявяваме по-голяма инициативност в избраното от нас направление.

В този процес и в повечето случаи ще се връщаме назад, за да реализираме идея или възможност, която е възникнала в миналото, но все още не сме осъществили, вероятно мнозина ще използват стратегия и скрит подход, за да се доберат до набелязаното…Задкулисието ще играе някаква преувеличена роля, едни ще се превърнат в „кукловоди“, други ще заемат ролята на „куклите“, всеки трябва да внимава много в каква позиция ще се въвлече.

При всички  случаи можем да открием допълнителни начини за придобиване на блага, които ни действат обогатяващо или стабилизиращо на различни нива, включително и обществено положение, в частност-кариерно развитие, имидж. Появяват се шансове за паралелни източници на доходи или това е вид подкрепа, която получаваме, тя не винаги е видна или възниква по един неочакван начин, можем да сбъднем своя съкровена мечта, стига да се доверяваме на интуицията си и да не разказваме твърде за плановете си.

През целия период сме склонни да проявяваме здрав егоизъм, да не губим целите си от поглед, въпреки че не е изключено да бъдат преминати някой граници и това да прерасне в неконструктивна конкуренция, ескалация на напрежение с близкото ни обкръжение. Отличен повод да видим важни за нас хора от един друг ъгъл- до колко са склонни да проявяват алтруизъм, благородство или в изпитващи моменти-точно обратното…

Информационният поток е много усилен, получаваме важни новини, които засягат отново миналото, получаваме известна яснота, насока, можем да влияем и насочваме, евентуално да изправяме грешки, да попълваме пропуски.

Лица от миналото ,включително такива, които не сме чували отдавна, но ни заплита някакъв интерес- също се появяват, понякога и изненадващо…

Седмицата носи позитивни възможности за печалба, но не даром, а като проявяваме инициативност, тогава почти задължително ще търсим и намираме начин, дори там, където до скоро не сме виждали изход…

Овен – Повечето от вас са извън обичайния ритъм, защото са запленени от своя съкровена  мечта, която могат сега да реализират. Тази мечта не е от вчера, тя вече е в ход при мнозина и действа като нещо значимо, което може да ви прехвърли на нови релси на развитие, да преобрази начина ви на живот. За сега набелязвате варианти, откривате обходни пътища, понякога „авариен изход“ от сложни ситуации, особено, ако се нуждаете от такива.

В друг вариант- вие се ориентирате към паралелни източници на печалба, може да се доберете до скрити или допълнителни доходи, тайна опека и т.н.

Хубаво е да не афиширате всичките си идеи, задкулисието през тази седмица играе голяма роля, определя бъдещи перспективи на развитие, вие често сте принудени да действате стратегически, да водите преговори, които ще ви помогнат да осъществите намеренията си.

Възвръщат се минали възможности, обсъждат се, сега можете да се възползвате от тях, да ги насочите в една по-положителна посока.

Информационният поток е много усилен, хора от миналото напомнят за себе си, връщат ви назад, това може да е втори шанс от който да се възползвате или окончателно ще оставите нещо зад гърба си.

Любовта остава на заден план на този етап или по-скоро предпочитате социалната активност, приятелствата, компаниите, които ви разтоварват ви…

Но седмицата предразполага към повишени разходи, сблъсък на интереси, това ще ви помогне да извършите своеобразна чистка на онези, които ви носят повече загуби, отколкото обратното-буквално или в по-общ смисъл.

Телец – През тази седмица вашата социална активност е много висока, не ви липсва компания, подкрепа, ако желаете да привлечете повече съмишленици, да заемете лидерски позиции в колектив- това е един от най-подходящите периоди за цялата година.

Информационният поток е много усилен, получавате известия от хора, които не сте чували или виждали отдавна, също- такива, които са стоящи далеч от вас- буквално или в преносен смисъл. Ако преди са възникнали недоразумения между вас, сега това ще прерасне в разяснителни разговори, които можете да насочите в една по-конструктивна посока, въпрос на избор, иначе- шансове ще има.

По различни поводи ви се налага да се доказвате повече от обикновено в колектив, защото са нараснали изискванията, понеже сте в център от внимание или пък- са нараснали собствените ви амбиции. Ако избягвате пренапрежение, емоционални и крайни реакции, заложите на диалогичността, изграждането на връзки, които ще са ви полезни или приятни, тогава задължително ще наложите мнението и авторитета си, ще заемете по-престижни позиции и вид удовлетворение.

Гледате в по-далечни перспективи на развитие, действате в тази посока и картината около вас се променя по един естествен начин…

Близнаци – Периодът е важен за общественото ви положение, в частност- кариерно развитие, имидж като минимум. Те са на път да се променят, а вие може да насочвате тези събития като се възползвате от тайна или неочаквана подкрепа, разгадавате скрити процеси, за да вземете оптимално правилни решения, използвате алтернативи за развитие, включително като се доберете до морална или материална подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори /лични или делови/, понякога и банкови институции.

В този процес водите активни преговори, получавате безценна информация, която ви дава шанс да поправите евентуални минали грешки, да наваксате с пропуски, да си върнете нещо изгубено- материално, но не само.

Хора от миналото също напомнят за себе си и ще играят често определяща роля.

Това е оптимален срок да въздействате по ключови за вас приоритети, които ще имат отражение и за идните месеци, вероятно и година.

Не пренебрегвайте и дребни сигнали, бъдете максимално инициативни и ще можете да преобразите живота си, евентуално да превъртите предизвикателства в полза…

Хора стоящи далеч от вас ви носят смут, доза напрежение, указват си силно въздействие, избягвайте конфликти с тях, които могат да се превърнат в бурни течения.

Рак – Занимават ви въпроси, които са свързани с по-далечни хоризонти на развитие, перспективи, които са тясно свързани и се влияят от вашето близко обкръжение, може да става въпрос за партньори-лични или делови, влиятелна личност, енергична, която ви подкрепя, насочва, дори стабилизира. А  може и да е нараснала конкуренция, но в повечето случаи, освен евентуални негативи, тя носи и позитиви, повод е за мобилизация и повишаване на адреналина, борбеността и т.н.

Все пак трябва да си пазите интересите повече от обикновено, да преговаряте за тях, да се пазите от деструктивни спорове, които могат да имат негативен ефект върху финансовото ви състояние.

В друг вариант- интересувате се от пътувания, смяна на средата, евентуално повишение, уреждане на документи, водене на преговори- това не са идеи от „вчера“, а в по-далечното минало, имат почва да се разраснат, осъществят и преобразят начина ви на живот, през тази седмица информацията е доста усилена, „осветляваща“ подобни теми, възползвайте се по оптимален начин, на тези процеси въздействате и най-силно.

Ежедневието ви е много натоварено, вероятно извън обичайния ритъм поради допълнителни изисквания, ангажименти, понякога- необходимост от предоговорки. Каквото и да е, то може да е във ваша полза, ако пренаредите приоритетите си, потърсите и откриете вид подкрепа, съдружие и т.н.

Лъв – Вие сте в силно трансформиращ период, през който можете да преобразите онова, което имате. Ще имате шанс да си върнете нещо изгубено, но което ви се полага, може да си върнете дългове или пък на вас да ви ги върнат…

Водеща тема е материалното ви състояние, гаранция за успехите ви на този етап е подкрепа, до която можете да се доберете, понякога това са идеи и шансове от миналото, които пак се връщат към вас.

Повечето от вас проявяват голяма упоритост, поемат повишени отговорности в ежедневието, на работното си място и не само. Това се цени по достойнство, помага ви да се справите с евентуална нараснала конкуренция, да защитите и повишите вашият авторитет в колектив.

Можете да подействате позитивно на финансите си по горе-описания начин, но няма да сте автоматично предпазени от повишени разходи. В оптимален вариант- това са полезни или неизбежни инвестиции в бизнес или любими хора, иначе- развлечения и хоби разходват средствата ви повече от обикновено.

Можете да разчитате на добронамереност от страна на „другите“ общо, в частност близки до сърцето ви хора, но не е изключено да ескалира противопоставяне на мнения, че интереси, опитайте се да избягвате конфронтации, заложете на диалогичността, вероятно и компромиса, за да се предпазите от някой усложнения.

Дева – Водеща тема са партньорските ви отношения и през тази тема те ще ви връщат към минали и неразрешени въпроси, вероятно ще водите разяснителни разговори и е хубаво да се възползвате от аспектацията на звездите, за да изчистите евентуални недоразумения. Връзки, които имат перспектива на развитие- ще се заздравят по различни начини, например това може да са общи творчески проекти, засягащи и по-далечни перспективи на развитие и/или пътувания, може да е бизнес, дори деца…

Ако събитията не се развиват точно в тази посока, тогава това ще е сигнал за сериозни, а понякога- непреодолими различия и със съответните последици.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта, това може да е „неслучайна“ личност, с която да имате шанс да изградите дългосрочна и стабилна връзка.

Понякога- това може да е стар другар, човек от миналото, който да напомни за себе си и да иска да се върне в живота ви, вие ще прецените внимателно дали да го приемете.

Въпроси свързани с дом, семейство, место-живеене и имотни казуси- колкото и да ви радват, толкова могат и да ви напрягат, пазете се от преувеличения, които ще имат точно обратен ефект от очаквания.

Везни – Вие сте в отличен период да заздравите позициите си на работното място, ако са възникнали усложнения и вид неясноти- сега ще можете да получите значима яснота или ви се дава шанс да въздействате позитивно на тези процеси като преговаряте за интересите си, привлечете на ваша страна енергични личности, вид покровители.

Всъщност повечето от вас ще действат точно в тази посока- да стабилизират или подобрят материалното си състояние като получат подкрепа от важни за тях хора, които могат да им помогнат, да са им полезни в това направление.

Въпреки всичко информационният поток може и да е подвеждащ, да чувате преувеличени новини-за добро или зло, да водите емоционални разговори, които ще ви отдалечават от конструктивни диалози, могат да предизвикат загуби, излизане на ежедневието извън обичайния ритъм…

Внимавайте, пазете се от подобни крайности, не се доверявайте на всичко чуто и ще превъртите всички предизвикателства във ваша полза.

Скорпион – Вие сте в творчески подем, в повечето случаи се чувствате обичани, усещате, че думите ви имат подчертана чуваемост, въпреки че и вие сте склонни да се вслушвате в определени съвети на по-възрастни и авторитетни личности.

Водите много конструктивни, важни разговори, вземате подобни дългосрочни решения, мнозина променят линията си на поведение, начин на мислене, но това има положителен ефект за позициите, които заемате сред околните.

Склонни сте да се учите от натрупан опит, така придавате нова стойност на всичко ценно, любимо за вас. В този процес можете да заздравите връзки с партньори, деца, ако имате такива, да оформите по-добри бъдещи перспективи на развитие, следствие на вид обсъждания.

Ако сте сами можете да срещнете любовта, в лицето на енергична и инициативна личност, а може и човек от миналото, да иска отново да се върне и да заеме място в сърцето ви.

Миналото играе огромна роля за чувствата и привързаността, имате като втора възможност да въздействате, насочвате и т.н.

Стрелец – Домът и семейството ви по различни поводи обземат съзнанието ви, не е изключено в този сектор да се случват най-значимите преобразувания, но също- на подобни приоритети влияете най-силно, може да се налага да отделяте повече внимание, ресурси, за да насочите в оптимално правилна посока всичко случващо се.

Стари и неразрешени въпроси, отново- отнасящи се до среда на съществуване-общо, включително имотни казуси, битовизми, се активират отново, може да водите разяснителни разговори, да вземете важни решения за инвестиции или друго, което ще подейства стабилизиращо и обогатяващо, ще се оформят такива перспективи, ако искате-ще ги канализирате и ще се възползвате.

Въпреки всичко част от задълженията ще ви напрягат повече от обикновено, а това може да е повод за недоразумения, също „от клечка да стане мечка“, внимавайте, пазете се от преувеличения, раздухване на всичко хубаво или лошо, което все ще има неблагоприятен и обратен ефект.

Ежедневието ви е много натоварено със служебни ангажименти, допълнителни по дома, опитайте се да делегирате отговорности, да пренаредите приоритетите си, за да се предпазите от пренапрежение.

На работното ви място и в ежедневието можете да се преборите с нарастваща конкуренция, дори ескалация на напрежение, но това няма да ви предпази автоматично от деструктивни спорове. Избягвайте ги съзнателно и ще си спестите безсмислени усложнения.

Козирог – През тази седмица информационният поток е много усилен, водите преговори за интересите си, това може да преобрази средата ви на съществуване, ваши връзки или позиции, които заемате в колектив.

Аспектацията на звездите ви връща назад към стари и неразрешени спорни въпроси, сега получавате повече яснота, можете да въздействате на тези теми- това е като втори шанс, от който можете и трябва да се възползвате, а отражението ще се закодира в променен, в повечето случаи- повишен авторитет, възможност да наложите мнението си със съответните позиции.

Не е изключено да преосмислите стари решения, да ги насочите в една по-конструктивна посока, да попълните пропуски, евентуални грешки.

Преразглеждат се договори, могат да се заздравят или скъсат- всичко зависи от това, какво вие искате и накъде насочвате тенденциите, в значима степен това ще е във ваша власт.

Добре се справят с творчески проекти, бизнес, ако имате такъв, той ви носи енергия, допълнителни перспективи на развитие.

Хора близки до сърцето ви-от пораснали деца до партньори също са в център от внимание, изискват повече грижа или самите те ви влияят силно, помагат ви или пък насочват бъдещите ви перспективи на развитие.

Не е изключено да се повишат разходите ви и да ескалират недоразумения по подобни теми, опитайте се да ги стопирате конструктивно, за да избегнете усложнения и т.н.

Мнозина научават тайна, която ще им укаже трансформиращо въздействие, може да е повод да прекратите контакти, та промените линията си на поведение, оценка спрямо важни за вас личности, включително роднини.

Разбирате какво ви действа деструктивно, извън полезрението ви, зад гърба ви, но това е знание, което пак така можете да превъртите във ваша полза като вземете адекватни мерки.

Водолей – Теми свързани с материалното ви състояние са отново актуални, те могат да засягат източници на доходи или пък недвижимо имущество, благоустройство, инвестиции и т.н. Сега информационният поток по всичко горе-изброено е много усилен, водите разяснителни разговори, преговаряте за интересите си, вземате важни решения, които ще определят развоя на събитията през март, а може и много по-дълго.

Можете да получите втора възможност да си върнете нещо изгубено, да подобрите условията си на съществуване-общо като разчитате на подкрепа, която понякога е тайна или неочаквана, включително от хора, които са стоящи далеч от вас.

В друг вариант- разчитате на вече придобит опит и авторитет, а това ви помага да се доберете до допълнителни, паралелни източници на доходи, вид опека и т.н.

Повечето от вас могат да разчитат на семейството си, моментът е подходящ да се изчистят евентуални недоразумения в този сектор, като избягвате деструктивни противопоставяния на мнения, заложите на диалогичността, понякога и компромиса, защото може да ви се струва, че отношението към вас не винаги е толерантно, вслушвайте се в изискванията и претенциите на отсрещната страна, балансирайте, за да превъртите някой предизвикателства в по-положителна посока.

Риби – След Новолунието във вашия зодиакален знак, сега Луната е нарастваща, така че вие сте в един от най-важните периоди през годината, когато вашата инициативност има широко отражение.

Повечето от вас са социално много активни, преговарят активно за интересите си и така е правилно, защото се превръща в повод да получите подкрепа от страна на по-възрастни и влиятелни или власт-имащи личности.

Това е отличен период да разширите кръга си на влияние, да заемете нови и по-престижни позиции в колектив…

Информационният поток е много усилен, връща ви към теми от миналото, които се получили яснота преди, а сега- можете да въздействате, насочвате, получавате яснота и можете да въздействате на подобни приоритети. Не е изключено в този процес да разберете някаква тайна, която има деструктивно въздействие върху финансите ви.

Опитайте се да избягвате спорове, които пак така ще имат негативен ефект върху материалното ви положение.

Действайте стратегически като се осланяте на натрупан опит, ако се налага- потърсете подкрепа и ще я откриете в лицето на посредници, специалисти по интересуващия ви профил…

Любовта е на заден план или се преосмисля всичко ценно за вас..

 

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.