Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 11-17 февруари

От  | 

До 14 февруари Марс е във Овен и аспектира Уран, преведено от астрологичната символика това може да възпроизведе голяма импулсивност в нашите действия. Трудно ще ни бъде да владеем реакциите си, вероятно не без причина, а следствие на външни провокации, причини, които действат като „горяща точка“ в съзнанието ни, обземат вниманието ни и т.н. През цялата седмица изненади са повече от вероятни, това за развръзки, пик от събития, които могат да преобразят живота ни и не случайно, а защото е достигнат предел от търпение, настъпил е „превратният момент“. Ако вие попадате в тази категория, тогава може да попаднете в бурен поток от трансформации, които увличат всички…

В оптимален вариант- волята ни е толкова значима, че нищо не е в състояние да ни спре и извършваме пробив в избраното направление. В друг случай- трябва да се пазим от инциденти, ескалация на напрежение и конфликти, дори агресия…

На 15 февруари Марс преминава в Телец и постепенно ще успокои  страстите, но ситуацията ще прилича често на  „чут гръм“, който ни събужда, може би стряска, осъзнава, но при всички случаи- подтиква да вземем стабилизиращи мерки- в един по-широк смисъл. Марс в Телец ще ни насочи през идните месеци да действаме подчертано в посока, която да стабилизира финансите ни, трудно ще вземаме решения, но когато това се случи, после упоритостта и постоянството в избраното направление ще са почти непобедими и докато не се постигне набелязаната цел.

Меркурий е в Риби и през първата част на седмицата не сключва значителни аспекти, освен някой краткотрайни с Луната, значи- ще сме по-разсеяни от обикновено, ще преобладават емоциите, които ще замъгляват реалистичната ни преценка, няма да е лесно да се ориентираме в текущата обстановката, все нещо ще ни пречи…През втората част на периода Меркурий вече е по-активен- интуицията ни се усилва, както и хитрият, изобретателен, комбинативен начин на мислене, но с реална възможност да открива невероятни възможности, изход от заплетени ситуации, дори там, където до сега такъв шанс е бил невидим. Последните дни от седмицата са изключително благоприятни за това- да надникнем отвъд видимото, да научим евентуални тайни, да се разделим с илюзии. Полезно е да се пазим от манипулации и внушения. Мнозина ще чуят думи, които трайно ще се запечатат в съзнанието, ще докоснат душата…

И така, вероятно е най-добре да планираме „на момента“, за да се предпазваме от предизвикателства, но и да не пропускаме шансове…

Все още гаранция за успехите е обединяването на усилия, помислете с кого и как…

Щастлива и успешна нова седмица!

Овен – Почти цялата седмица ви носи изненади, които са провокирани от колектива, в който съществувате-колеги, приятели и т.н. Част от тези изненади ще са приятни, до края на седмицата вие все още сте прекрасен период да създавате и укрепвате връзки, да действате в посока, която ще ви отреди по-престижни позиции в колектив, със съответните ползи.

Същевременно, може да има и личности, които няма да са чак толкова доброжелателни и ще са способни да предизвикат „буря в чаша вода“ или нещо много по-сериозно, ако не вземете бързи и адекватни мерки, не стопирате този процес своевременно.

Голяма е вероятността да узнаете тайни, ако има скрити процеси, то през втората част ще ги разгадаете. Същевременно самите вие не сте склонни да афиширате и споделяте всички ваши мисли и намерения. Може да сте силно изкушени от варианти за развитие, нещо различно, скрито, но обсебващо вниманието ви и способно да сбъдне ваша далечна мечта.

От 15 февруари Марс-вашият покровител ще транзитира през Телец, ще успокои страстите, но често това ще напомня на „събуждане“, „стряскане“, „осъзнаване“- след нещо чуто, така че да вземете мерки…Импулсивността ви ще се замести с упоритост, която трябва да ви подейства обогатяващо- буквално и в по-общ смисъл. Мнозина се представят в различна светлина и това се възприема за положително обстоятелство, имплантиращо се в имиджа ви или генерално в обществените ви позиции.

Телец – Ако има нещо, което е извън контрола ви или зад гърба ви, образно казано- през тази седмица ще излезе наяве, в краен случай това може да са вашите собствени чувства, които сте се стремили да овладявате до този момент. Възможно е да произтече събитие, което да ви подтикне да сте много по-инициативни, за да защитите правата и интересите си. И така е правилно, вие все още сте в период, когато дребни действия имат широко отражение и могат да засегнат социалния ви статус- кариерно развитие, важни за вас връзки, включително брачни. Част от тенденциите са вече набрали скорост и клонят към развръзки, дано да ви порадват, но други-можете да насочвате според случващото се, особено след 15 февруари.

След 15 февруари Марс ще навлезе във вашия зодиакален знак, ще повдигне адреналина ви, вероятно ще ви трябва известно време, за да набележите конкретна цел, но после упоритостта и постоянството ви, действията към осъществяване на по-добри перспективи на развитие ще ви направят почти непобедими, много пробивни, способни да преобразите живота си и то за дълго, за идните години…

През цялата седмица получавате силна поддръжка от околните-колеги, приятели, може да чуете думи и предложения, които да докоснат сърцето ви, да останат в съзнанието ви. През втората част на периода отлично се развиват въпроси отнасящи се до юридически казуси, уреждане на документи, пътувания, смяна на средата, ако това ви интересува.

Близнаци – През първата част от периода може да имате усещането, че съществувате като в мъгла, има известни неясноти, може да ви дебнат опасности, от които трябва да се пазите, под въпрос са някой перспективи на развитие, особено такива, които касаят ключови приоритети като имидж, обществено положение, кариерно развитие, че и брачни отношения.

Околните ви изненадват, особено до 15 февруари- следва да внимавате на кого се доверявате, съответно-не.

През втората част от седмицата можете да научите тайни, които да ви действат освобождаващо-буквално и в по-общ смисъл, разделяте се с евентуални илюзии и набелязвате алтернативи на развитие, които ще се запечатат трайно в бъдеще. Мисленето и поведението ви стават много изобретателни, комбинативни, гъвкави, набелязвате стратегии за развитие и те ще се реализират поетапно в бъдеще.

Можете да повишите доходите си следствие на подкрепа, ако някой ви дължи нещо- ще се появи шанс да си го върнете, същевременно, ако вие сте в дълг, пак така ще трябва да се разплатите.

Изтича една енергийна програма, която ще ви подтикне да оставите нещо зад гърба си, вероятно това ще се случи през април, но сега получавате първи сигнали  в тази посока…

Рак – Ако има нещо важно да се случва, което засяга кариерното ви развитие, брачни отношения, вероятно то ще се случи до средата на седмицата, спонтанно, понякога изненадващо, но не случайно, а следствие на дълго трупани тенденции. Онова, което се „запечата“ като перспективи на развитие, позиции, които заемате- ще ви съпътства дълго, вероятно и през идните години. Тенденцията е способна да смени средата ви на съществуване или позиции, които заемате в колектив и нека те да бъдат по-престижни…

На какво можете да разчитате? Вие сте в прекрасен период, особено през втората част на седмицата- да скрепите вашите отношения-лични или делови, възможно е да чуете думи, които да докоснат сърцето и съзнанието ви. Едновременно- подкрепата, до която ще се доберете ще се отрази и на финансовото ви състояние, стабилност, онова, което имате-общо, така че е полезно да усилите посланието и възможностите давани от звездите, така че да укрепвате и създавате връзки.

Започнати нови отношения сега, след 15 февруари и до края на месеца, обещават да бъдат много романтични, но и надеждни, бих казала-кармични.

Лъв – До края на седмицата приоритети, които са свързани с вашите връзки-лични или делови, обществено положение и популярност- набират скорост и ви дават шанс да постигнете намеренията си със съответните ползи, понякога по един бърз и неочакван начин.

Въпреки всичко, по-далечни перспективи на развитие могат рязко да бъдат променени, изненадващо и по-външни, независещи от вас причини.

Клонят към развръзки преговори, които са водени дълго, това може да са юридически казуси, уреждане на важни документи, отношения с роднини…Случващото се в горе-изброената сфера има окончателно и почти неотменяемо въздействие, следете за случващото се, после ще отворите нова страница в живота си, която пак така ще ви дава много нови шансове.

На работното ви място и в ежедневието всичко се развива добре, радвате се на популярност, има на кого да разчитате при нужда, ако желаете промени в този сектор- втората част на седмицата е много благоприятна за това и всъщност вие по различни поводи ще бъдете провокирани да се борите за по-добри позиции, да получите повишение или морално удовлетворение и ще успеете…

Любовта можете да я срещнете на работното си място, ако я търсите…

Дева – До края на седмицата може да произтече важно събитие, което е свързано с вашите финанси, онова, което имате-общо, в частност- пик от събития, които клонят към развръзки разрешават материални спорове, това може да са теми свързани с наследство, банки, данъчни, застрахователни дружества, подкрепа, която получавате от важни за вас хора. Случващото се има някакъв дълготраен ефект, вече се движи повече по инерция или степента ви на въздействие е минимализирана, но нека резултатите да ви зарадват. После, прелиствате нова страница, която по различни поводи и начини ще разшири хоризонтите на развитие пред вас, ще се оформят варианти, които ще ви измъкнат от статуквото, ще се показват шансове, които до този момент може да са били извън полезрението ви.

Ако имате деца- те са повод за радост или гордост, можете да разчитате на тях, да изчистите евентуални недоразумения.

Периодът е отличен да скрепите и партньорските си отношения /лични или делови/, през втората част от седмицата чувате думи, предприемате стъпки, които могат да преобразят чувствата между вас.

Ако започнете нова романтична връзка през това време /след 15 февруари/, то тя обещава да е надеждна и доста перспективна.

Ежедневието ви е динамично, натоварено, понякога извън обичайния ритъм, не се претоварвайте обаче, намерете време за релакс, обърнете внимание и на физическото ви състояние.

 Везни – През тази седмица може да произтече важно събитие, което да се запечата трайно в партньорските ви отношения-лични или делови, да преобрази вашите връзки и съответно обществено положение. Вероятно вече сте „предупредени“ за тенденциите, сега те клонят към развръзки, пик от събития, които ще провокират „осъзнаване“, наместване на пластовете, понякога с елемент на изненада, но в повечето случаи в една по-позитивна и конструктивна посока, която сваля напрежението, поне- непредвидимостта в перспективите на развитие.

Все пак, ако някой напусне живота ви, това може да подейства положително, да се освободи място за нови и по-надеждни контакти и т.н.

Друга водеща тема е дома, семейството ви, близки и роднини- сега е моментът да изгладите евентуални различия, да хармонизирате средата си на съществуване, да се справите с битови въпроси, ще имате такъв шанс, особено през втората част на периода.

В друг вариант-това са фундаментални, трайни и значими преобразувания, които ще сменят декорите около вас, вие все още можете да насочвате, действате хладно и в повечето случаи- целесъобразно, стабилизиращо на различни нива…

Скорпион – Водещи промени за вас може да са свързани с професионалната ви реализация, възможни са ключови събития, които да доведат до развръзки, да преобразят перспективите ви на развитие. Постижения до 15 февруари, справяне с евентуална повишена конкуренция, ще ви отредят нови и по-престижни позиции, ще допринесат за вашата популярност.

Въпреки всичко ежедневието на повечето от вас е извън обичайния ритъм, хубаво е да планирате и на момента, за да можете да реагирате на предизвикателства, понякога изненади, но и да не пропускате шансове.

Хубаво е да сте по-внимателни към здравето си, да се пазите от инциденти, да не се претоварвате…

До края на седмицата дома и семейството ви указват силно въздействие, насочват ви, сега е моментът да хармонизирате средата си на съществуване…

Думите ви имат чуваемост, през цялата седмица информационният поток е много усилен, дава ви възможности, интересни, приятни предложения, особено след 15 февруари, вероятно все нещо или някой ще се превърнат в повод да порадвате сърцето си.

Стрелец – Вашата социална активност продължава да разкрива внезапни и нови възможности пред вас, вие създавате, укрепвате връзки, вашата популярност расте, имате на кого да разчитате…

Тенденцията може да има пряк и благотворен ефект върху материалното ви състояние. През настоящия период се появяват шансове да увеличите печалбите си, да получите нещо, може да е подарък, развръзка, бонус, който е изработен и заслужен.

Може да решите да инвестирате в дома си или получавате подкрепа от семейството си, в този сектор от живота ви могат да се случат преобразувания, които са трайни и много позитивни, обогатяващи, хармонизиращи средата ви на съществуване.

В любовните ви дела предстоят важни събития, те са съпътствани от елемент на изненада, можете внезапно да получите обяснение, да вземете решение, така че да  насочите връзките си в една по-положителна посока. Все пак, ако ескалира разрив, вероятно той ще е окончателен и предимно с онези, които нямат място във вашето бъдещо развитие.

Козирог – През тази седмица може да ескалира важно събитие, което е свързано с вашия дом, семейство, недвижимо имущество или место-живеене. Тенденциите се движат вече повече по инерция и нека ви зарадват. Анализирате случващото се и канализирате последиците в една по-положителна посока, която ще ви помогне да се измъкнете от напрежение, вид зависимост, да се обърнете към нещо любимо или такова, което ще ви позволи по-свободно да реализирате себе си, да демонстрирате потенциала си…

Венера ви закриля през целия период, вие с по-голяма лекота привличате погледи и печелите симпатии, хубаво е да се възползвате по един оптимален начин от опеката на тази планета.

През втората част от седмицата популярността ви расте, информационният поток е много усилен, думите ви имат чуваемост, можете да проведете доста конструктивни разговори, а след 15 февруари да сключите дълготрайни договори, да скрепите връзки с важни за вас хора, да заемете лидерски позиции…

Узнавате истини, разделяте се с евентуални илюзии, едни хора могат да отпаднат от обкръжението ви, но други контакти ще станат още по-здрави. Съдбата може да ви срещне с неслучайни персони, шанс да преобразите средата ви на съществуване, включително чрез пътувания или премествания, но не само. Почти всичко случващо се е по собствената ви воля, вие сте в много силна позиция, играете ключова роля и за близкото си обкръжение.

Водолей – Слънцето е във вашия зодиакален знак, Луната е нарастваща, така че вие все още сте в ключов период, през който градите енергийна програма за цялата предстояща нова година. В този процес мнозина от вас са предизвикани да отстояват своите интереси по-енергично, понякога да се въвличат в словесни войни. Дали се справяте добре или пък някой от събитията са повече извън контрола ви, носят ви изненади- разбирате до края на тази седмица, приоритетно до 15 февруари.

Препоръчително е през това време все пак да избягвате противопоставяне, което може да ви струва скъпо-буквално и в по-общ смисъл, опитайте се да заложите на дипломатичността и след като бурята отмине, ще погледнете на случващото с други очи, ще възникнат варианти, които преди не сте забелязвали.

Ако все пак скъсате рязко връзки и договори, ако чуете новини, които преобразяват представите ви за близкото ви обкръжение, тогава вероятно ще прелистите нова страница и тя ще е свързана пряко с чисто практични цели- да стабилизирате финансовото си състояние, да повишите доходите си.

Подобни възможности ще се появяват след 15 февруари, към вас идват постъпления по един неочакван начин, можете да откриете алтернативни, паралелни доходи, а може и да се доберете до неочаквана, скрита опека. Каквото и да е, внимавайте за подробности, търсете и ще откривате обогатяващи източници…

Риби – През тази седмица може да произтече важно, изненадващо събитие, което да преобрази доходите ви, онова, което имате-общо. В оптимален вариант това за развръзки, своеобразна награда за дълго полагани усилия, които сега се материализират.

В друг случай- най-накрая се решавате на важни стъпки, поемате рискове, които пак така ви действат обогатяващо. Ако някой ви дължи нещо- сега е моментът да ви го върне, но същевременно, ако вие сте длъжни- също ще трябва да се разплатите.

През втората част на седмицата вашата социална активност расте, може да ви се налага да се борите за по-добри позиции, може да се чувствате предизвикани да отстоявате мнението си, а не е изключено повишените ви амбиции да ви вкарат и в повишена конкуренция, която изисква съответни мерки…

Няма да ви липсва компания през настоящия период, особено през втората част на седмицата- стари приятели могат да се сетят за вас, може да създадете нови и по-хармонични отношения, да заемете по-престижни позиции в колектив, защото усещате, че получавате подкрепа, одобрението към вас е значимо…Звездите ви закрилят силно, предимно родените в началото на март, но и всички останали в различна степен. Възползвайте се по оптимален начин от тази подкрепа, преговаряйте за интересите си, бъдете максимално инициативни и може да сбъднете съкровена мечта…

 

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.