Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 12.11 – 18.11

От  | 

Слънцето е в Скорпион и традиционно през този период от годината настъпват трансформации в живота ни, които изискват да променим нещо в начина си на мислене, поведение, така че да „сверим часовника си“ с перманентно обновяваща се среда на съществуване, съответни нови условия, изисквания, текущи, но различни от миналото предизвикателства, а крайната цел е да се развиваме, да усвояваме допълнителни  качества, умения, за да сме по-устойчиви на всякакви външни влияния, по-успешни, да еволюираме, ако направим асоциативна препратка към природата и нейните закони.

Тази тенденция сега ще се случва на следния фон- нарастват амбициите да демонстрираме себе си, своя потенциал, действията ни стават по-смели, рискови, ние можем да изненадваме с реакциите си, както околните, така и себе си, оформя се някакъв натиск /вътрешен подтик или външни провокации/ да покажем до къде всъщност сме готови да стигнем и какви граници сме склонни да прескочим.  Подбудите варират от стремеж към справедливост до чист егоизъм, нежелание да се съобразяваме с норми и правила, защото е достигнат предел на търпение или понеже усещаме, че статуквото е изчерпано на различни нива и трябва да продължим напред, да сменим тактиката и т.н. Инициативността ще е на много високо ниво при по-амбициозните личности, ние ще ги разпознаваме лесно по шумни изказвания и не само, те действително ще могат да извършат пробив в избраното от тях направление, ще се откроят като своеобразни лидери, които ще наложат мнението си над близкото си обкръжение. А вероятно такова проявление ще ескалира в различна степен, поради равносметки от типа на: „какво давам, а какво получавам“, ако са налице противопоставяния на виждания и интереси- те ще бъдат по-видни от обикновено. При това- евентуални различия няма да са от „вчера“, това са неразрешени казуси от миналото, които са се проявили за първи път през април, май 2018 г., сега през ноември навлизат в нова фаза, за да се оценят и насочат в по-позитивен план, ако това не се случи целенасочено, не се изчистят вид недоразумения, тогава те ще продължат да съществуват до март 2019г. като краен срок, но без такъв контрол, а хаотично, бих казала принудително и със съответни развръзки. Така че ако държите на някого или нещо достатъчно много- набележете силните и слабите звена, отстранете негативите като използвате различна стратегия, за да получите и различни по-добри резултати. Ще имаме достатъчно подсказки в това направление…

През цялата седмица ще сме склонни да преувеличаваме и в повечето случаи- в позитивен аспект, това може да е повод да повярваме в чудеса и да ги сбъднем спонтанно. Но ако не сме преценили добре собствения си потенциал, тогава и в по-остро ще се сблъскаме с илюзиите си, а това ще доведе до разочарования като минимум.

През настоящия период мнозина ще са изкушени да манипулират, изкривяват истината, така както им е удобно, но много скоро ще се оплетат в личните си неясни кроежи, дори интриги и в по-ярки краски ще забелязваме ситуации от рода на: „хитрата сврака с двата крака“. Това няма да се случи без скандали, понякога публични, разгадаване на тайни, измами, вид нечестност, ако има такива- те няма да останат скрити и ще се превърнат във водовъртеж, който ще увлече определени личности, които няма да могат да се измъкнат без последици и не по-рано от края на декември….

Все пак е препоръчително да се пазим, така че да не ни подведат. Евентуални преговори винаги може да са съпътствани от неясни мотиви, едва ли ще можем да разчитаме на „дадена дума“, не е препоръчително да се  сключват договори, да се започва нова работа, да се предприемат премествания, да се подписват дългосрочни договори. Иначе- всичко може да тръгне прекрасно, но после да претърпи обрат, поне- ще трябва да се преодолеят някакви препятствия, а после- да се започне отначало и „на чисто“, за да се изчистят грешки, пропуски или друго, най-рано след 10 декември.

Предстоят няколко ключови астрологични събития през тази седмица. Първо, Венера ще се обърне в директна от 16 ноември, така че всичко трупано като чувство или отнасящо се до нещо ценно свързано с нас- бързо ще започне да дава резултати, да набира скорост, понякога това ще е щастливо обстоятелство, друг път- стресово и изненадващо до към 05 декември, но никога- случайно, всъщност сега и при промяната на хода на Венера голяма част от решенията и развръзките се предопределят, имайте го предвид, за да се справите с предизвикателствата и преумножите шансовете, които забележите, дори и да ви изглеждат дребни на пръв поглед.

На 16 ноември Марс ще премине в Риби, това е планета, която много силно влияе на тонуса и енергията ни. В дните на самия преход и през втората част на периода хора, които имат слаб имунитет могат да изпитат по-сериозен физически дискомфорт, хубаво е да се вземат мерки, за да не се отключат и някой хронични заболявания или такива, които изискват по-дълго лечение. По-податливи ще сме на инфекциозни заболявания почти до края на декември. Марс разбира се влияе и на линията ни поведение. В Риби- ще ни подтикне да действаме повече емоционално, инстинктивно, според скрити желания, понякога водени от илюзии, страхове или пък мечти, зависи у кого, какво е натрупано на подсъзнателно ниво, то ще се активира от Марс в Риби. Няма да сме склонни да показваме винаги истинските си намерения, напротив…И така е правилно, афиширането може да се превърне в загуба на очакваното. Но ще се усили в пъти опасността да бъдем подведени. В такъв случай- всеки трябва да се осланя на натрупания си опит, здрави морални ценности, анализи, които ще са верен ориентир.

Марс влияе по-силно на представителите на мъжкия пол, които като чели по-силно ще изпитат вид колебания и несигурност в душата си- дали са на правилния път, дали да не сменят посоката или пък да се отдадат на паралелни действителности.

Риби е последен зодиакален знак, така че ще „разтвори“ енергийна програма от приоритети, които са ескалирали преди около две години и половина. Те може да обхващат правни въпроси- буквално или в по-общ смисъл, брачни отношения, договори и т.н. Можем да ги рестартираме, но може и да ги оставим зад гърба си, ако нямат нужния потенциал…

Меркурий обръща своя ход в ретрограден на 17 ноември и ще ни подтикне да „дадем на заден ход“ , да размислим за стари решения и т.н.

За да не изгубим посока, за да се предпазим от загуби, измами според всичко горе-описано трябва действително да се водим от истината, от здрави морални устои символизирани от Стрелец /Юпитер, т.нар. „голямо щастие“ е в този сектор/…

Успех и щастие във всички начинания!

Овен – Вие сте в силно трансформиращ период, който ще засегне приоритетно партньорските ви отношения-лични или делови, а тази тенденция пък ще се отрази на вашата сигурност, материално състояние и т.н. Вероятно ще ви се налага да продължавате да балансирате между вашите и чуждите интереси като не изпускате крайните си цели от поглед, за да постигнете онова, което желаете, за да се предпазите от загуби на подкрепа, понякога любов, а може би и чисто финансови ресурси. Венера обръща своя ход в директен на 16 ноември и тенденции, които сте задали и задавате- бързо ще започнат да се развиват в определена посока. Това ще е съпътствано с елемент на изненада, понякога- спонтанно и предизвикано решение от ваша страна, друг път- нещо очаквано, защото темата не е от вчера, а от пролетта, сега се възвръща като втори шанс на въздействие, наместване на пластовете в това направление. Важно е на този етап да насочвате, за да не изпуснете „кормилото на собствения си житейски кораб“. Онова, което зададете като перспектива на развитие ще има отражение до март 2019г. като минимум…

Близкото ви обкръжение е напрегнато, има хора, които ви стимулират, амбицират с идеи и указана помощ, но и такива, които ви конкурират, въпреки че не е изключено да се проявят и откровени недоброжелатели. В този процес и по един естествен начин вие ще промените своята стратегия. Вашите действия все повече, особено през втората част на седмицата, ще стават все по- стратегически, може да се насочите към нещо ново, допълнително, паралелно, дори неявно, но подобно на авариен изход, алтернатива на развитие.

Марс, вашият покровител на 16 ноември преминава в Риби и една енергийна програма, която сте стартирали преди около две години и половина, засягала е ключови приоритети като социалния ви статус, брачни или делови отношения ще е на път да се изчерпи. Ако има достатъчно потенциал в тази програма, то тя ще се рестартира, обнови и т.н. Иначе- ще остане зад гърба ви, за да позволи на нови и по-надеждни перспективи на навлязат в живота ви.

Периодът не е удачен за водене на преговори, сключване на договори, подписване на преговори, после ще се окаже, че не е точно това, което очаквате, поне- ще се наложи да преодолеете някаква трудност, а после да започнете отначало и на чисто, най-рано след 10 декември. Полезно е да внимавате за неточности в информационният поток, дори откровено подвеждане, „удари под кръста“. В оптимален вариант- научавате тайни, ако има скрити и ерозивни процеси, то те ще се проявят, оценете ги, за да можете да ги отстраните своевременно и да не позволите да ви въвлекат във водовъртеж от неяснота като минимум почти до края на декември.

Телец – Вашето ежедневие продължава да е доста напрегнато, понякога с непредвидени или допълнителни ангажименти, които ви извеждат извън обичайния ритъм. Тенденцията засяга родените през първи деканат приоритетно, но и всички останали в различна степен.

Сега можете в по-ясни краски да набележите силните и слабите звена, които могат да ви дестабилизират на работното място и не само, дори да имат негативен ефект върху вашето здраве. Не са изключени изненади, обрати, но в този процес и особено през втората част на периода вие успявате да се ориентирате, да „вземете нещата в свои ръце“, все по-силно и целенасочено, решително- ще можете да влияете на горе-посочените тенденции, перманентни, поетапни и добри резултати ще получавате до началото на декември.

В този процес ще се налага все по-решително да отстоявате своите интереси, за да не бъдат те подменени от близкото ви обкръжение- колеги, хора, с които взаимодействате на работното си място и не само. Не се предоверявайте, пазете се от подвеждане, дори интриги, които могат да рефлектират и върху финансовото ви състояние. Конкуренцията около вас се усилва, при това може да не е твърде лоялна, имайте го предвид, за да стопирате вид нечестност още в началото, когато винаги по-лесно се влияе. В друг вариант- ескалират приоритети, които са свързани с взаимодействие с финансови институции- банки, данъчни, застрахователи, ако ви интересуват наследствени въпроси, то те също ще станат актуални или трябва да сте нащрек, внимавайте, проверявайте всички документи. Не правете прекалено големи компромиси, разходи, които не са добре обмислени и после може да се тълкуват пак така като загуби…

Близнаци – Вие навлизате в период, който е ключов за социалния ви статус- кариерно развитие, понякога- брачни отношения. Обновяват се или се проверяват позиции, които сте завоювали преди около две години и половина или тогава са се задали водещи тенденции.

Сега е моментът да ги отстоите и дори надградите като разчитате на собствената си инициативност, изобретателен подход, гъвкав, креативен- почти във всяка една ситуация. Почти до края на декември онова, което зададете като перспектива на развитие- пак така трайно ще се запечата, а после ще се развива по инерция. За да сте максимално успешни още сега в началото, когато най-лесно се влияе- следва да насочвате, като отстраните връзки, които са ненадеждни, подвеждащи или явно влияят по-скоро негативно върху вас, отколкото обратното. Препоръчително е да не се предоверявате, да се пазите от интриги и измами…Същевременно вашата популярност може да нарасне, съответно можете да замените едни връзки с други или ще се появят нови възможности пред вас, във вашите отношения, които ще ви действат обогатяващо и в по-широк смисъл. Но на този етап не бързайте, вашето отношение ще е силно неустойчиво към близкото ви обкръжение и не без причина, а защото околните се държат непоследователно, дори изненадващо.

За сега е важно да се ориентирате- на кого и в каква степен можете да разчитате, защото важни за живота ви личности ще се превръщат в крайъгълен камък за големи успехи или точно обратното, зависи на кого ще сте се доверили…

Рак – Занимават ви приоритети свързани с хора от близкото ви обкръжение, които може да се държат непредвидимо, променят линията си на поведение,  намерения и т.н., а вие трябва да си „сверите часовника“ с тях. В повечето случаи това не е тама от „вчера“, може да се проявила в по-ярки краски през април, май 2018г., но сега да се актуализира по различни поводи, да ви подтикне и вас самите да трансформирате нещо в подхода си, така че да отстоите интересите си, да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, а ако се наложи- да смените средата си на съществуване.

Важи максимата, че ако не можете да променим онова, което виждате, поне можете да промените начина, по който го гледате, за да оцените възможностите в пълна степен, освен предизвикателствата. В този процес и по един естествен начин мнозина ще погледнат по-надалеч /буквално или в по-общ смисъл/, за да потърсят и открият по-добри перспективи за своето развитие.

В друг вариант- действително се налага да опитате нещо ново, да разчупите статуквото, защото голяма част от него е изчерпана, защото се оформят нови и по-широки перспективи на развитие. Вероятно мнозина ще се ориентират към повишение, обогатяване  на своите знания, умения, за да са по-успешни на работното си място, не са изключени всъщност принудителни командировки, нови изисквания, които могат да ви превъртят на по-високо ниво, ако им отговорите. Възможно е също собствените ви амбиции да са нараснали, но да не е лесно да изберете посоката, особено за професионалната ви реализация. Не бързайте, не предприемайте нищо ново, ориентирайте се на този етап към най-перспективната за вас посока и действайте. Оценете какво препятства успехите ви, за да го отстраните. Не е изключено вашите договорни отношения да се проверят за надеждност или да се скъсат, пак така, ако са изчерпани. В повечето случаи ще имате толеранс за въздействие. В друг вариант- налага се да се занимавате с документи, включително юридически казуси, своеобразен възел в това отношение ще се разплете не по-рано от 10 декември, за сега набележете всички шансове за развитие, дайте най-доброто от себе си и то няма да остане незабелязано ,без положителни последици и т.н., дори и те да не са веднага, да се сблъскат в началото с някой обърквания…

Лъв – Повечето от вас са в творчески подем, който може действително да ви направи по-успешни, да ви приближи към осъществяването на сърдечна мечта, да ви направи по-независими- буквално или в преносен смисъл. В този процес може да действате рисково, крайно, да се налага да инвестирате в бъдещето си, да се налага да избирате, да се откажете от едно ,за да придобиете друго и т.н.

Разбирате в по-ярки краски кои от мечтите ви са осъществими, кои са препятствията пред вас. Все пак не е препоръчително да действате прибързано и необмислено, нека рискът да е премерен, особено, ако е във връзка с ваши партньори-лични или делови, с финансови институции като банки, данъчни, застрахователи и т.н. На този етап е подходящо да преговаряте за интересите си, но не и да подписвате дългосрочни документи, които касаят материалното ви състояние, защото може да се окаже после, че не сте забелязали подробности, били сте подведени или са настъпили обърквания.

Тайни или ерозивни процеси, ако има такива ще станат по-видни, могат да променят близките ви отношения, начина, по който възприемате близкото си обкръжение. Знанието винаги е сила, доверявайте се на натрупан опит, включително и от изминалото полугодие, за да го насочите пак така за идните месеци, да кажем- до идната пролет и да превъртите предизвикателствата в полза, да се предпазите от загуби, ще имате достатъчно подсказки сега, оценете ги, за да се ориентирате и да си изградите стратегия.

Дева – Водеща тема е домът, семейството ви, в частност- партньорските ви отношения. През тази седмица ще ескалират разяснителни разговори, в които можете да изчистите евентуални недоразумения, не е изключено и да разберете някаква тайна, ако има скрити  и ерозивни процеси, то те ще станат по-видни.

В друг вариант- близките ви ще имат нужда повече от вашето внимание, че и грижа. В този процес и по един естествен начин вие може да промените отношението си към тях, но и те към вас…Може да ви се струва, че ваши партньори /лични или делови/ се държат непоследователно и на практика да е точно така. Оценете причините, ще имате такава възможност, а това може да ви помогне да изберете най-правилната посока.

Част от събитията могат да излязат извън контрола ви, поради засилващи се претенции, очаквания към вас, появата на енергични личности, които ще ви подтикват да се съобразявате с тях. На този етап е подходящо да се стремите да избягвате конфронтации,  да обединявате усилия със „силните на деня“, които по-скоро ще ви помогнат, отколкото да препятстват вашите цели. Крайният резултат в повечето случаи ще зависи от това до колко сте готови да балансирате между вашите и чуждите интереси, да действате гъвкаво, стратегически и с поглед към по-далечното бъдеще. Онова, което предприемете сега може да се превърне в повод за подем в отношенията ви или пък точно обратното- да ви въвлече във водовъртеж от недоразумения, вид нечестност, които ще се проточат почти до края на декември, така че насочвайте внимателно…

Везни – Венера, вашата покровителка ще обърне своя ход на 16 ноември, така че евентуални колебания, които сте изпитвали по отношение на нещо важно, ценно за вас ще изкристализира, вашите усилия в определена посока ще дават по-добри резултати, можете да привлечете онова, което считате за ценно и приоритетно като разчитате на собствените си качества, афиширате ги по един по-ярък начин, усилите социалната си активност.

Въпреки всичко може да имате усещането, че ваши партньори /лични или делови/ се държат непоследователно, дори предизвикателно. Ако имате стари и неразрешени казуси между вас и тях в миналото, да кажем- проявили се в по-остра форма през април, май 2018г., сега те ще се възвърнат, за да вземете по-решителни мерки, защитите интересите си, може би използвате различен подход следствие на натрупан опит, вид анализи и равносметки, така че да получите по-добър резултат от миналото и да не изгубите контрол над събитията.

Общественото ви положение-общо, подчертано се влияе от околните можете или трябва да повлияете на тенденциите точно чрез социалната си активност, не се предоверявате твърде, действате гъвкаво…

Ежедневието ви забързва своя ритъм поради допълнителни ангажименти, нови условия и изисквания на труд, не е изключено да ескалира конкуренция, при това не твърде лоялна, възможно е да узнаете тайни, да ескалират скрити процеси, вид нечестност, която е препоръчително да стопирате още в началото и докато по-лесно се влияе.

При всички случаи ще откривате и хора, които ще ви подкрепят, явно най-водещо условие за успехите ви ще бъде да разчистите обкръжението си от некоректни личности и да обедините усилия с тези, които ви подкрепят, доказали са лоялността си и т.н. Ще получавате много ценна информация, вид подсказки, не ги пренебрегвайте!

Скорпион – Време е да материализирате вашите мечти и потенциал като инвестирате в себе си, разчитате на творческият си потенциал, разгърнете го и го демонстрирате пред подходящите хора. Вие ще разполагате с достатъчно добри и креативни идеи, които ще повишат вашата инициативност и ще водят до отлични резултати.

Ако вашата работа не е рутинна, а творческа- през идните близо два месеца можете да постигнете успехи, на които ще разчитате после дълго, да кажем- поне през идните две години и половина. В друг вариант- може да се ориентирате към собствен бизнес, хоби, нещо любимо, което ще обсеби вниманието ви и може да се превърне във ваша бъдеща реализация.

Все пак трябва да сте внимателни в разходите, да се пазите от неправилни и преувеличени харчове, в по-неприятна форма- подвеждане и измами. Пазете се! В оптимален вариант- давате пари за удоволствие, любими хора- деца, партньори, които имат нужда от това и ще го оценят.

Чисто финансови неуредици могат да се превърнат в повод за недоразумения с близките ви, разрешете ги конструктивно, за да не ви окажат негативно и по-дългосрочно влияние.

Ежедневието на повечето от вас е много динамично, не е изключено да възникват допълнителни и непредвидени ангажименти, други пък да отпадат, в този процес можете да търсите, откривате допълнителни варианти за печалба, понякога паралелни, нерегламентирани, неочаквани.

Стрелец – В душата на мнозина от вас е неспокойно, мечтите и желанията ви стават все по-ярки, може да възникват идеи, които да определят бъдещото ви развитие за дълго, да повишат социалния ви статус скокообразно. Но този процес ще изисква базисни трансформации, вероятно да рискувате над средното ниво, да действате по-смело, да си изградите дългосрочна стратегия, план, който да осъществите поетапно през идните седмици, че и месеци.

Вероятно на повечето от вас не им се стои твърде у дома или приоритети, които се отнасят до дом, семейство, недвижимо имущество- внасят напрежение и смут в душата ви. Нека това да е повод да изчистите евентуални недоразумения с близките ви чрез конструктивни и разяснителни разговори, а не да ги задълбочавате. Евентуални конфликти в този сектор могат да се задълбочат и да ескалират поне до края на декември, ако не ги стопирате своевременно и още в началото.

Може да проведете разговори в семейството си, които да докоснат душата ви, не е изключено да узнаете тайна или пък, ако има ерозивни, скрити процеси в отношенията ви, то те ще станат по видни, за да ги оцените, насочите в оптимално правилна посока.

В този процес ще изпитате вид съмнения, може да размислите за бъдещите си планове, да промените мнението си или да навлезете в период на дълбоки преоценки и така е правилно. Придържайте се към истината, натрупан опит, пазете се от преувеличения и ще преобърнете предизвикателствата в полза.

Мнозина ще се фокусират върху подобряване на условията си на съществуване чрез ремонти, изчистване на битови и имотни казуси, все повече енергия ще отива в този сектор, полезно е да делегирате отговорностите със семейството си, но без да позволявате това да прерасне в противопоставяне на интереси, борба за своеобразно надмощие и т.н. Все пак всичко е проекция, а според нея пак така- всичко е възможно…

Козирог – Мнозина ще се насочат към някаква нова тактика, която да им помогне да реализират своите желания и да постигнат целите си. Вероятно няма да сте склонни чак толкова да се доверявате, съответно да афиширате всичките си истински мотиви, идеи, намерения и така е правилно, за да се предпазите по-лесно от негативни влияния или да обиколите вид препятствия, в лицето на определени персони или обстоятелства, които са прекалено силни или дори- не твърде лоялни, честни и т.н.

Всичко това не се случва случайно, а на фона на разкрития, ако има нещо тайно и „зад гърба ви“, което ви дестабилизира, действа негативно на онова, което имате-общо, в частност- финансово състояние и обществени позиции, то сега ще стане по-видно. По един естествен начин това ще е повод все по-остро и категорично да защитавате интересите си, дори и да ви се налага да влизате в словесни двубои, че и „войни“.

Звездите ви насочват към някакви алтернативи на развитие, обходни пътища към целите ви, търсене-намиране на допълнителни ресурси за печалба като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, възползвате се от скрита опека…

На мнозина им се налага да направят важен избор, който ще определи социалния статус /кариерно развитие, имидж, брачни отношения, условия на съществуване, понякога местоживеене/. Дори и сега всичко случващо се да носи известен елемент на изненада, вие все пак „знаете“ за тенденциите и какво можете да очаквате, защото случващото се не е от вчера. Променете стратегията си, за да постигнете различни и по-добри резултати, за да се предпазите от дестабилизация, че и загуби- материални, но не само..

Водолей – Все по-важна и водеща тема се превръща вашето финансово състояние или сигурност в един по-общ смисъл, поради нараснали разходи, може и повишени амбиции, инвестиции във вашия имидж и по-добри обществени позиции, но това може да дестабилизира материалното ви положение и е целесъобразно добре да преценявате всички харчове, има вероятност после да се окажат нецелесъобразни и преувеличени…

Вашата социална активност расте, защото околните ви указват силно влияние, могат да се превърнат в мост към успехите ви или точно обратното- да предизвикат загуби. В този процес и по един естествен начин вие ще преосмислите някой ваши връзки, ще погледнете на тях с нови очи, но не без причина, а следствие на разгадаване на тайни, ако има такива, вид нечестност и т.н.

Налага ви се повече от обикновено да се доказвате пред околните и така е правилно, сега е моментът за завоювате по-престижни позиции в колектив, да утвърдите авторитета си, за да не бъдете изместени, за да защитите интересите си…Средата ви на съществуване се променя по различни поводи и сега, в началото е най-удачно да я изберете, предопределите чрез собствените си действия.

Бъдете внимателни при уреждане на документи, водене на преговори, сключване на договори, разрешаване на юридически казуси, ако това ви интересува. Запознайте се с подробности, използвайте вид посредничество, за да се предпазите от подвеждане и обрати.

Информационният поток е много усилен, носи ви изненади за по-дългосрочни перспективи на развитие или необходимост от пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение могат да се превърнат в лайтмотив, който ще преобрази живота през идните седмици, месеци, може да се превърне в нов фон на съществуване до март, април 2019г. , а после нищо да не е същото. И така- гледайте в по-далечното бъдеще, преследвайте целите си стъпка след стъпка, поетапно, стратегически, като внимавате за малки, но съществени детайли…

Риби – Марс ще транзитира през вашия зодиакален знак от 16 ноември и ще изисква от вас да сте по-инициативни, дейни, да канализирате силите и енергията си в цел, която ще прораства дълго, да кажем- през идните две години и половина.

С какво да продължите, какво да оставите зад гърба си, защото е нереалистично, съпътствано дори от измами и подвеждане- става ясно през тази седмица, ще получите достатъчно яснота и информация. Възползвайте се от нея, за да се предпазите от вид нечестност със съответните последици и в бъдеще.

Вашите амбиции са много големи и ще нарастват през идните седмици, че и месеци, но не бързайте да вземате окончателни решения, оценете на този етап всички силни и слаби звена, ще имате достатъчно подсказки за това, особено през втората част на периода. Вие привличате погледи, може често да се оказвате в център от внимание или събития, така че дребни ваши действия могат да имат широко отражение. Добрата новина е, че звездите ви дават шанс вие да насочвате събитията, не толкова позитивната, че това се случва на фона на своеобразна „мъгла“, неяснота, която е надвиснала над вас и може да ви подтикне да объркате посоката. Доверявайте се на интуицията си, на натрупания си опит, на инстинктите си, за да се предпазите. В такъв случай, онова, което предприемете сега, ще тръгне стремително да се развива напред и нагоре, да ви подкрепя, но не по-рано от 10 декември.

Внимавайте да не ви въвлекат в интриги, които почти до края на декември могат да се отразят на репутацията ви.

Финансовото ви състояние е силно неустойчиво, появяват се внезапни, допълнителни разходи, но могат да се появят и бързи печалби, над средното ниво, ако изберете правилни партньори, обедините усилия с определени личности…

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.