Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 13-19 май

От  | 

Слънцето все още е в Телец, а Луната е нарастваща като предстои Пълнолуние в края на периода. И така, ескалират  събития, които касаят чисто материални приоритети, ние всички и по различни поводи може да сме концентрирани върху вид облагодетелстване, повишаване на комфорта на съществуване чрез по-високо заплащане, подобрение на условията на труд, заемане на по-престижни позиции, активно защитаване на интереси и преследване на приоритетни цели, които считаме за най-важни и допринасящи за  успехи в един по-широк смисъл.

Тенденцията ще се усети на различни нива, възможно е да се вземат съществени, определящи решения и на управленско ниво, които ще се считат за целесъобразни, стабилизиращи и полезни, но всеки един от нас, индивидуално и според собствените си приоритети може и трябва да направи пробив в избраното направление.

При това средствата, способите и желанията ще се менят…Венера е в Овен до 16 май, от този сектор „владетелката на нашите чувства“ ще ни подтиква с много огнен хъс и инициативност над средното ниво, чрез комуникация, създаване и укрепване на връзки, преговори, в които се демонстрира потенциал, качества- да се придобиват чисто финансови ресурси, внимание, подкрепа…Венера „отговаря“ и за любовта, така че аспектацията на звездите ще подтиква мнозина да „завоюват“, преследват или да се борят за любим човек, ескалират ситуации, които ще бъдат съпътствани с внезапни признания, обяснения, може би и любов от пръв поглед и т.н.

След това Венера преминава в Телец, страстите ще се заместят от съвсем практични, „земни“ оценки, така че през втората част на май ще се укрепват онези отношения или пък ще се създават такива, които са обмислени, носят някаква облага или не нараняват личния интерес. Тази перспектива на развитие ще е съпътствана от изненади на събитийно ниво, обновена обстановка, в която трябва бързо да се ориентираме, собствени прозрения, нови възможности…По-лесно и спонтанно ще се разделяме с онова, което считаме за неудачно, не удовлетворяващо /независимо дали става въпрос за човек или парични потоци/. Същевременно Венера в Телец е много силна, на „трон“, всичко придобито по това време може да се счита за надеждно, трудно отменяемо, обогатяващо /буквално и в преносен смисъл/…

Лайтмотив на седмицата е, че се обновява, проверява за устойчивост онова, което имаме, общо и можем да направим много, за да получим желаното, това, което „посеем“ ще дава „плод през идните месеци…

Марс преминава в Рак на 17 май- действията ни през идните седмици ще се влияят подчертано от емоциите, трудно ще ни бъде да бъдем безпристрастни, а когато браним „своето“, то ще бъде яростно, спонтанно, инстинктивно и със съответните последици.

На физическо и психическо ниво ще ни е нужна адаптивност, която може да ни направи по-нервни или пък да изпитаме известен дискомфорт…

През последните дни /събота и неделя/ сме под влияние на Пълнолунието, което както винаги ни носи пик от информация, ярки преживявания, настъпват развръзки, показателни събития, предимно в частта- какво имаме, до колко можем да го преумножим, защитим или пък трябва да жертваме, платим нещо, да смени посоката и т.н.

Овен – Това е оптимално подходящ период да действате в посока- стабилизиране или повишение на доходите, обществените позиции, кариерно развитие. Всички успехи, до които ще се доберете или ще  закодирате като път на развитие и за печалба в един по-широк смисъл, ще се закодират трайно и ще можете да разчитате на тях и през идните месеци, когато вашите усилия ще прорастват, ще се материализират и имплантират в обикалящата ви действителност.

През първата част на седмицата вие привличате силно внимание следствие на високата ви социална активност, способност да се само-рекламирате, афиширате вашите качества, преговаряте за интересите си, създавате и укрепвате връзки, които ви носят полза или удоволствие, но при всички случаи преобразяват средата ви на съществуване. Може ви се налага да пътувате, споделяте идеи, отстоявате интересите си, борите се за онова, което искате и всъщност-има голяма вероятност да го получите, над средното ниво…

На 17 май Марс преминава в Рак и ако до скоро сте „прелитали над нещата“, вече и постепенно вашите действия и реакции ще станат много по-емоционални, бих казала инстинктивни, за да съхраните интересите си. По различни поводи ще ви се налага да обръщате повече внимание на семейството си, да подобрите условията си на съществуване…

През последните дни на седмицата предстои Пълнолуние, което ви дава пълнота от знание, което касае материалното ви благополучие или сигурност в един по-широк смисъл, на какво можете да разчитате, евентуално-какво ви дестабилизира или трябва да жертвате едно, за да придобиете друго и т.н.

Телец – Вид стабилизация, повишение или удовлетворение можете да получите като проявявате по-голяма инициативност, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, включително влиятелни, власт-имащи персони, пътувате, справяте се с уреждането на важни документи, само-рекламирате се и се концентрирате в по-далечни перспективи на развитие, припомням, че Луната е нарастваща, Слънцето е във вашия зодиакален знак и вие сега градите енергийна програма за цялата предстояща година. Действайте и ще материализирате мечтите си.

До 15 май Венера е в Овен, пали във вас силни страсти и желания, но само една малка част от тях са видни. Все пак през първата част на седмицата получавате шанс да сбъднете някакво ваше тайно желание, то може да е свързано с човек, обект на вашето внимание или пък- чисто финансови потоци, например- да промените източника си на доходи, да откриете покровител, алтернативи за печалба, които компенсират някой повишени разходи.

От 16 май Венера ще транзитира през вашия зодиакален знак, постепенно ще усетите благотворното й въздействие като мнозина може да променят нещо в линията си на поведение, външен вид, може да изненадвате околните, в повечето случаи приятно или по начин, който е по-благоприятен за вас. С по-голяма лекота ще се разделяте с онова, което считате за изживяло своето време, същевременно спонтанно и бързо можете да привлечете късмет, символизиран от Венера.

Възможно е да се усили конкуренцията, но и вие ще ставате социално все по-активни, ще използвате думите като оръжие и яростно ще защитавате тезата си…

През последните дни е Пълнолунието, което осветява вашите партньорски отношения, анализирайте случващото се, за да отстраните евентуални слаби звена и преумножите позитивите…

Близнаци- През първата част на седмицата вашата инициативност, енергичност са повод да привличате внимание, печелите симпатии и одобрение, може да заемете по-престижни позиции в колектив или да се радвате на помощта, добронамереността на персони от близкото ви обкръжение. Същевременно това е оптимално подходящо време да защитавате интересите си и да преговаряте за тях. Ако сте сами, можете да срещнете любовта или едно приятелство да прерасне в нещо повече.

Звездите ви дават шанс да преобразите онова, което имате като се възползвате от тайна опека, алтернативи на развитие, някакви обстоятелства, които са натрупани в миналото или са зад гърба ви, дори извън контрола ви, сега могат да започнат да работят във ваша полза, да ви подействат поощряващо, все едно сте открили авариен изхода, ако се нуждаете от такъв или пък прага на житейски кръстопът избирате оптимално правилна за вас посока.

През втората част на периода ще защитавате все по-яростно интересите си, ако една врата е затворена, ще откривате друга, през която да преминете и да спечелите нещо- чисто финансово или морално.

Рак – Вие сте в прекрасен период да укрепите позициите си в колектив  или да заемете нови и по-престижни  следствие на подкрепа, която получавате от страна на влиятелни или власт-имащи  личности,  може и партньори, лични или делови.  Каквото и да е, това е оптимално време  да сте  социално по- активни,  да демонстрирате вашите качества и умения  пред групи от хора,  така ще си гарантирате успехи,  които ще се градят на по-добри обществени позиции, поради по-широката подкрепа, която получавате, по-високи позиции, до които се добирате  или евентуална смяна на средата, действаща ви по подобен начин.

През първата част на седмицата вие може да въздействате на вашата репутация, социален статус-  като разчитате приоритетно на завоювани вече успехи и натрупан опит, като се възползвате от тайна или неочаквана подкрепа, реализирате подобно желание, алтернативи на развитие и т.н. По различни поводи през тази седмица предстоят промени, които могат да ви пренесат на нови релси на развитие. Възможно е да се окаже, че едни възможности вече са изчерпани и трябва да бъдат обновени, надградени, за да продължи развитието ви.

Тази тенденция ще бъде свързана с постепенна промяна в линията ви на поведение, вие ще ставате все по-инициативни, а това ще се превръща в повод- сами да направлявате хода на събитията, а  вашите действия ще се закодират трайно и ще определят вектора ви на развитие и през следващите месеци. В близкото ви обкръжение се появяват хора, които ви изненадват, в повечето случаи приятно, с които можете да си взаимодействате и да си бъдете взаимно полезни… Вашата самоувереност, тонус и енергия  постепенно ще растат, препоръчително е да си набележите  по дългосрочни цели, които да постигнете, ще имате такава възможност…

Лъв – През тази седмица могат да ескалират важни събития, които засягат професионалната ви реализация, кариерно развитие, имидж-като минимум. Следствие на повишени отговорности, натовареност и напрежение, понякога над средното ниво- сега вие може заслужено да получите своеобразна разплата чрез повишение, ако условията ви на труд го позволяват, вид стабилизация, утвърждаване на авторитета ви и т.н.

Процесът може да е свързан и с някой изненади през втората част на периода, когато се появяват внезапни възможности, хора, които ви подкрепят, предложения и т.н. Ако все пак някой от изненадите не са твърде по вкуса ви, това може да е признак, че може и да не сте поели в правилна посока, вероятно ви трябва друго поле, върху което да разгърнете потенциала си.

През първата част от седмицата в близкото ви обкръжение има енергични личности, които активно ви подкрепят, разширяват хоризонтите пред вас, популярността ви расте, кръгът от хора, на които влияете, можете да се справите с нараснала конкуренция.  С пик от събития разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Може да получите шансове за развитие в по-далечна перспектива, ако пътувате, общувате с хора извън близкото ви обкръжение. Или на там ви влече сърцето? Нещо в далечината и съвсем осъществимо.

През втората част на периода ескалират равносметки, те може да са съпътствани с малки и по-големи земетресения, силни емоционални преживявания, равносметки и развръзки, посоката много зависи от личните ви желания, посоката на развитие, която сте задали.

Дева – Това е един от най-силните периоди за вас, когато можете да разширите хоризонтите си на развитие като сбъднете ваша съкровена мечта, демонстрирате творчески потенциал, придобит опит и авторитет, квалификация и т.н., пътувате, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, преговаряте за интересите си.

През тази седмица се справяте успешно с документи, включително юридически, ако това ви интересува, случващото се „осветлява“ по-далечното бъдеще, същевременно сега можете да му влияете по горе-описания начин.

Ако имате собствен бизнес, сега можете да му подействате позитивно, стабилизиращо, разширяващо.

Ако имате пораснали деца- около тях може да се случват важни преобразувания, които в повечето случаи ще са повод за радост, гордост и т.н. Ако в миналото са ескалирали някой недоразумения, сега е много подходящо те да се изчистят и канализират в оптимално благоприятна посока.

В повечето случаи се чувствате в свои води, все по-силни, способни да влияете на тенденциите, до 16 май можете да постигнете успехи, които ще се закодират трайно и могат да преобразят онова, което имате, можете да го преумножите от подкрепа /финансова, морална/ , от страна на влиятелни личности, партньори и т.н.

Пик от показателни новини, емоционални разговори, възможности, получавате през последните дни на периода…

Везни – Периодът е подходящ да въздействате позитивно на финансовото си състояние, част от което може да е благоденствието и стабилността във вашия дом и семейство. През тази седмица може да ескалират преобразувания, които са базисни, засягат близката ви среда на съществуване, имотни казуси, роднини, местоживеене и т.н. В оптимален вариант най-накрая се намира решение на дълго трупани въпроси, те може да са свързани с инвестиции, крайни решения, промени в отношенията, които в повечето случаи трябва да имат стабилизиращ за вас ефект.

През първата част от седмицата имате възможност да стабилизирате връзките си, лични или делови, пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение, могат да имат силен и позитивен ефект да разкрият нови и по-широки перспективи на развитие на различни нива от живота ви.

През втората част на седмицата вие променяте подхода си, оценките ви и реакциите ви стават все по-практични, целесъобразни, може да изненадвате околните, но и те вас. Действията ви може да отключат внезапни нови възможности според подкрепата, която получавате- вие ще се стремите към такава, ще преговаряте за интересите си и в повечето случаи ще успявате. Ако не е винаги така- тогава лайтмотив ще стане необходимостта да отстраните хора, които ви дестабилизират и да се ориентирате към други, на които можете да имате доверие.

А може би по-енергично трябва да преследвате мечтите си? Този импулс ще расте, дали сте в правилна посока или не, разбирате с пик от събития  през последните дни, тогава може да преобладават печалби или загуби- според въздействието на важни за вас хора, техни реакции, които рефлектират и върху вас, според опеката, до която сте се добрали и т.н.

Скорпион – Вие сте в много важен период, когато можете да скрепите ваши връзки-лични или делови, може да се сдобиете с популярност, да увеличите влиянието и авторитета си следствие на преговори, разговори /включително разяснителни/, които провеждате.

Не винаги преговорите ще са лесни, но конструктивното ви и твърдо мнение ще е повод да постигнете успехи, които могат да се изразят в сключване на дългосрочни договори, постигане на вид споразумения, важни и дългосрочни решения.

Мнозина получават подкрепа и одобрение от по-възрастни и авторитетни лица. Според случващото се едни отношения ще станат още по-здрави, но други, ако ви разочароват ще останат окончателно зад гърба ви. Пик от показателни събития предстоят през последните дни.

През първата част на периода ежедневието е много динамично, натоварено, но и резултатно, това може да е повод да получите бонус, шанс за повишение, ако условията на труд го позволяват, поне морално удовлетворение.

През втората част- важни за вас личности ви изненадват, но като цяло може да се радвате на по-широка подкрепа, Възникват, идеи, възможности и за пътувания…

Стрелец – Ежедневието ви е доста натоварено, но и резултатно, възможно е на работното ви място да се оформят трайни и нови тенденции, в които вие можете и трябва да заемете своето по-достойно място, като стабилизирате подкрепа, която получавате, а това има позитивно въздействие и върху доходите ви. Този процес може да е свързан с договорки, например, сключвате дългосрочни договори, водите подобни разговори, които да стабилизират и повишат заплащането, като минимум- се утвърждавате като авторитет на работното си място.

Ако това не е точно така, тогава може би ще е признак, че ще трябва да промените приоритетите и ангажиментите си.

Изненадващи възможности и предложения възникват през втората част на седмицата, които могат да ви помогнат да увеличите благосъстоянието си покрай важни за вас личности.

Енергични партньори ви стимулират в определена посока, може да са повод да порадвате сърцето си през първата част на седмицата. Ако не сте срещнали любовта- сега това може да се случи…

Пълнолунието през последните дни показва с какво трябва да се разделите, с какво да продължите, как да пренаредите задачите си за изпълнение, за да сте по-спокойни, щастливи, дори да подействате позитивно на тонуса и здравето си.

Козирог – Повечето от вас са в творчески подем. Вие сте креативни, находчиви, вашата твърдост, праволинейност и прозорливост може да се превърнат в повод да сбъднете ваша съкровена мечта, да намерите своето „място под Слънцето“, което радва душата ви. Това едва ли ще се случи спонтанно, то е процес, който е съпътстван от анализи, равносметки на миналото, паралелно с твърд подход и т.н.

Ако имате евентуални натрупани недоразумения между вас и близки до сърцето ви хора- от партньори до пораснали деца, сега ще можете да ги изчистите или превъртите в една по-положителна за вас посока.

През първата част от седмицата се хармонизира атмосферата на съществуване, включително в дома и семейството ви, получавате подкрепа от най-близките ви хора…

През втората част предстоят изненади, които в повечето случаи са приятни. Ескалира желанието да имате повече свобода, дори при вашата реализация и можете да осъществите това като се насочите към собствен бизнес или пък- на този етап намирате повече време и за развлечения, за любими хора, лични въпроси и така е правилно…Емоционални събития и разговори предстоят през последните дни, те показват на кого и в каква степен можете да разчитате.

Водолей – В последно време звездите ви насочват по-скоро към лични въпроси за разрешаване, включително такива, които касаят най-близката ви среда на съществуване-дом, семейство, може и да са имотни казуси.

Напрежението, което ескалираше в последно време в този сектор от живота ви сега може да намери свое решение, това може да е някаква алтернатива, която застава на пътя ви под формата на „авариен изход“ или пък- към вас може да се върне стара, погубена възможност, която сега можете да си върнете, ако желаете и като водите преговори, разяснителни разговори, анализирате миналото, за да отстраните онова, което ви действа по-скоро дестабилизиращо…

Възползвайте се от аспектацията на звездите през първата част на седмицата, за да наложите мнението си, скрепите връзки /лични или делови/, получите подкрепа, ако се нуждаете от такава.

Думите ви имат подчертано силно въздействие, а може да чуете и хубави новини…

През втората част на периода ежедневието ви става все по-натоварено, вероятно и защото трябва да разпределяте повече времето си между служебни и лични приоритети…Налага се и известна адаптивност към бързо променяща се среда на съществуване, това може да се случи с малки или по-големи земетресения, които в повечето случаи ще имат позитивен ефект, ще снижат евентуално напрежение. Показателни и емоционални са последните дни, те показват водещи тенденции като минимум и за следващите около две седмици, имайте го предвид и насочвайте внимателно.

Риби – В последно време вашите позиции в колектив, близки връзки /лични или делови/ се променяха и обновяваха. Ако в последно време това е довело до вид преоценки и дори напрежение, то към настоящия момент имате шанс да превъртите тенденциите в по-позитивна за вас посока, да  изчистите евентуални недоразумения, да наложите авторитета си, може да скрепите връзки, да привлечете на ваша страна вид опека от по-възрастни и авторитетни лица. Хора от миналото също могат да напомнят за себе си, възползвайте се, за да се справите, за да извлечете полза, може би да си върнете нещо изгубено, ако това ви интересува…ще имате такъв шанс.

През първата част на седмицата можете да спечелите нещо, да повишите доходите си, колкото сте по-инициативни, толкова повече възможности ще се разкриват, особено, ако включите вид подкрепа и от близките си.

В друг вариант инвестирате в дома си, в любими хора, може да се справите с имотни казуси…

През втората част-информационният поток се усилва, не са изключени изненади, в повечето случаи ще са хубави новини, интересни предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете.

В живота ви може да нахлуят нови хора и обстоятелства, които да преобразят онова, което имате-общо. Пик от събития и емоционални известия- през последните дни…

 

 

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.