Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 14.01. – 20.01.

От  | 

Новата седмица продължава да ни носи важни, ключови новини, събития, които могат да засегнат всеки един в личен аспект, но това може да са значими промени, които са от много по-голям мащаб и засягат държавни, управленски структури, международни въпроси. Трябва да отчитаме факта, че онова, което се „посее“ като перспектива сега, после ще ни влияе като минимум през идното полугодие и предвид Слънчевото затъмнение, но вероятно ще се задейства „колело от преобразувания, обрати“, които ще имат още по-дългосрочно отражение. Предвид всичко това, следва да обръщаме внимание дори на дребни детайли, да анализираме първо-причините на случващото се, за да канализираме тази мощна енергия в съчетание от предизвикателства, но и възможности- в оптимално позитивна посока за нас.

Информационният поток още в началото на периода е усилен, показва- кои от нашите мечти са реалистични, но ако са доминирали преувеличени очаквания, тогава те ще се спукат подобно на балончета и под въздействие на реалистични оценки, резултати и т.н.

Аспектацията на звездите е такава, че от една страна ще се придържаме към факти и ще сме „здраво стъпили на земята“, а от друга- няма да ни липсва вдъхновение, интуиция, творчески и креативен подход, така че да виждаме истината такава, каквато и е тя, това може да е раздяла с илюзии и разочарование, но също и уникален шанс да стабилизираме начина си на съществуване чрез конструктивен начин на мислене, поведение и т.н. Всъщност, мнозина ще успеят не само да стабилизират статуса си, но и да извлекат някакви значими ползи, понякога по един неочакван начин, но не случаен…Модерно е да се твърди, че „Господ не играе на зарове“ и сега ще го установим по различни поводи, особено през втората част на седмицата. Тогава можем да очакваме, че нещо от миналото ще се възвърне към нас- изненадващо, бързо, като развръзка, голяма награда или обрат- зависи кой, какво е задал като причинно-следствена връзка.

Но възможностите ще са значими, все още ще зависят от амбиции, желания и съответни действия. Възползвайте се по оптимален начин и като сте максимално социално активни!

Преобладава все още някакъв „бунтарски дух“- срещу ограничения, несправедливост и т.н. Това е като „огън“, който ще пали ентусиазъм, борбеност и ще е повод да „разчупваме стени“, да преодоляваме препятствия, все пак всичко зависи от личния потенциал, но всеки и в различна степен ще усети такъв пламък или пък ще изпита подчертан подтик да се бори за правата си, вероятно и не без причина…

В любовта- прекрасен период да създаваме и укрепваме връзки, не са изключени бързи флиртове, които ще прерастват в сериозни отношения, също- любов от пръв поглед и т.н. Ако това не кореспондира с вашите преживявания, тогава вероятно трябва да промените нещо генерално, за да се измъкнете от не удовлетворяващо статукво.

В края на седмицата Луната клони към Лунно затъмнение, Слънцето се кани да премине във Водолей- настроението ни ще бъде силно неустойчиво, трябва да се пазим от спонтанни, не добре обмислени и емоционални реакции. Припомням, че онова, с което се разделим през това време, особено в чисто емоционален план е необратимо.

В последните дни на тази и началото на следващата седмица са възможни катаклизми, които наместват пластовете в живота ни, в душата ни, така може да реагира и природата около нас- предстои да видим!

Успешна и щастлива седмица за всички!

Овен – През цялата седмица расте вашият ентусиазъм, борбен дух, защото отчитате възможности, които можете да реализирате, ако не веднага, то поне поетапно и с отражение в по-далечното бъдеще, но сега можете да направите първи стъпки в тази посока- дават ви се подобни шансове или понеже- се чувствате действително притиснати от хора или обстоятелства да сте максимално мобилизирани, така че да утвърдите вече завоювани позиции, да не позволите да ви изместят и т.н.

Вие може да сте като „войн“, който чрез своите действия проправя път и за всички останали, влияе им, насочва ги, сам преобразува- картината около себе си. За мнозина сега предстоят едни от най-значимите през годината преобразувания, те в значима степен се определят от инициативността ви и желанията ви.

Върви ви при воденето на преговори, оформяне на договори, включително юридически казуси, ако желаете да разширите влиянието си като сте социално по-активни, общувате с влиятелни хора, личности извън близкото ви обкръжение- получавате „зелена светлина“. При евентуални пътувания- ще ви върви много, а някой могат да срещнат късмета си или любовта.

През последните дни на седмицата- стари перспективи относно социалния ви статус се възвръщат, клонят към развръзки- може да получите голяма награда или този процес ще бъде свързан с обрат, ако не сте поели във вярната посока. Ако сте изгубили нещо, но то е ваше- ще можете да си го върнете, но ако трябва да напусне живота ви-това ще се случи спонтанно и ще освободи място за друго и по-перспективно. Предстоят изненади, силни и запомнящи се емоционални преживявания, следете за интересите си, не ги губете от поглед, не се поддавайте на провокации, избягвайте конфликти и всичко ще е наред.

Телец – Повечето от вас предпочитат да гледат в по-далечна перспектива, която ще им позволи чрез упоритост и постоянство да постигнат по-добри резултати, да реализират целите си, да се изкачат по-йерархичната стълбичка или поне да се измъкнат от настоящи и заплетени ситуации, които изискват време, за да се разплетат или пък това е свързано с промяна на средата…

Каквото и да е, вие сте в прекрасен период да станете по-устойчиви и независими на външни влияния, да подействате позитивно на общественото си положение и авторитет- чрез конструктивни съждения, поведение и т.н. Още през първите дни на новата седмица ще усетите подкрепата на звездите като „подадена ръка“ от по-възрастни и авторитетни лица, от стари приятели, колеги, от околните-общо. Периодът е прекрасен да заемете нови и по-добри позиции, да преговаряте, да търсите и да намирате съмишленици, които ще ви помагат да реализирате мечтите си.

Голяма е вероятността да спечелите нещо значимо- материално, но не само, точно чрез вид опека от страна на партньори-лични или делови, важни за вас хора. Пред вас могат да се разкрият алтернативи за печалба, особено, ако се нуждаете от тях.

Същевременно трябва да се пазите при подписване на документи, ако имате неразрешени спорни казуси от миналото, включително и юридически, то те могат да ескалират със съответни последици или развръзки. Ако има обстоятелства, които препятстват пътя ви към успеха на различни нива, тайни и ерозивни процеси- ще можете да ги идентифицирате през последните дни на седмицата, понякога и се елемент на изненада, новини, разяснителни разговори и т.н.

Близнаци – Вие сте в силно трансформиращ период, който засяга вашия социален статус-общо или финансовото ви състояние в частност, което много зависи от подкрепата, която получавате от партньори-лични или делови, влиятелни личности, финансови институции. Голяма е вероятността да срещнете подкрепа, която да ви подейства обогатяващо- буквално или в преносен смисъл, да ви помогне да заемете по-престижни позиции в колектив. Но не всички ще бъдат чак толкова доброжелателни, не е изключено да идентифицирате персони, които реално могат да ви дестабилизират.

Още през първите дни на седмицата получавате новини, които са „осветляващи“, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, възможно е да проведете разговори или да вземете решения, които да бъдат особено конструктивни и да превъртят евентуални предизвикателства във ваша полза.

Ако това е невъзможно, тогава може да решите да смените средата си на съществуване и това ще се отчете за положително обстоятелство.

Социалната ви активност е много висока, преборвате конкуренция, можете да срещнете любовта, ако сте сами, включително-едно приятелство да прерасне в нещо повече.

През втората част на периода- се пазете от необмислени харчове, не е подходящо да задлъжнявате, да теглите кредити, ако имате стари дългове или неуредени чисто материални приоритети-то те ще напомнят за себе си. Но може и а си върнете нещо изгубено, което е ваше- тенденциите са закодирани в миналото и клонят към развръзки.

Рак – През тази седмица, особено през вървите дни- мнозина ще проведат определящи бъдещето  разговори със свои партньори /лични или делови/, ще вземат решения, ще получат новини, които ще очертаят по-далечни перспективи на развитие. Имате шанс да укрепите вашите връзки, като изчистите евентуални недоразумения, като се осланяте на натрупан опит, който ще е показателен за  общ просперитет, кои са най- правилните стъпки и т.н. Възползвайте се от аспектацията на звездите, това е рядък шанс, който ще е повод да създадете или оздравите контакти с важни за вас хора.

Ежедневието ви е доста натоварено, но и продуктивно, до края на седмицата вие можете да получите повишение, ако условията ви на труд го позволяват. Подходящо е да си потърсите удовлетворяваща работа, ако нямате такава и тя ще се окаже дълготрайна, обогатяваща.

Като минимум- можете да проявите по-голяма инициативност, така че да утвърдите авторитета си, да получите вид одобрение, което ще се закодира трайно в имиджа ви.

През последните дни от седмицата сте доста емоционални, пазете се от спонтанни и необмислени реакции, които могат да имат обратен от желания ефект. Ако се разделите с някого-това ще е окончателно, внимавайте.

Същевременно се оформя някакъв траен фон в партньорските отношения и нека той бъде позитивен, действайте в тази посока, ако желаете да е така.

През втората част от седмицата не са изключени изненади, миналото напомня за себе си, може стар другар или шанс да се възвърне към вас. Ескалират показателни събития и развръзки…

Лъв – През първите дни на новата седмица може да вземете важни решения относно професионалната ви реализация- посоката много зависи от информацията, която ще получите, в частност – дали получавате достатъчно подкрепа за реализацията си, какви са шансовете ви да израствате кариерно и т.н. Всъщност- можете да направите много в тази посока, като преговаряте за интересите си, като разчитате на натрупан опит и авторитет. Подходящо е да си поставяте по-дългосрочни цели в това поле, да сте по-инициативни и това може да се превърне в стабилна база за развитие през цялата нова година, а може и повече, като минимум- през идното полугодие.

Ако събитията не се развиват точно така, тогава рязко може да решите да смените работата си, понякога и с елемент на изненада- в края на тази и началото на следващата седмица. През това време е подходящо да се пазите от конфликти с по-възрастни, власт-имащи фигури, да се по-внимателни дори към здравето си. Хубаво е, ако успеете да се освободите от вредни навици, особено в събота и неделя…може да се окаже окончателно и доста оздравително.

Получавате сърдечна радост от любими хора, пораснали деца, ако имате такива. Въпреки всичко, някой от вас могат да се изправят пред илюзии, ако има такива, включително и вид нечестност, то това сега ще бъде особено видно, така че да вземете мерки.

Може да харчите повече за хоби, развлечения, внимавайте това да не ви дестабилизира финансово. В оптимален вариант- това са неизбежни инвестиции в бизнес или любими хора.

В прекрасен период сте да срещнете любовта, особено, ако пътувате…

Дева – Още в началото на седмицата може да проведете разяснителни разговори с ваши партньори-лични или делови, пораснали деца, ако имате такива и това ще бъдат конструктивни диалози, които могат да изчистят отношенията ви от евентуални недоразумения, които се трупаха в последно време, могат да се очертаят по-далечни перспективи на развитие, да се вземат определящи решения. Каквото и да е- сега е моментът да въздействате на тази сфера от живота ви и да я насочите в оптимално позитивна за вас посока, ще имате такъв шанс.

Ако все пак това е невъзможно, тогава рязко може да се откажете от предварителните си желания, намерения, да смените посоката, понякога и по един изненадващ начин, през втората част на периода, подчертано-през последните дни. Всичко случващо се няма да е случайно, а следствие на вече натрупани тенденции, съответни развръзки и т.н.

Вие сте аналитични и практични личности- тези ваши качества ще натежават  и няма да позволят да изгубите здрава почва под краката си, напротив- думите ви ще тежат силно, вероятно и поради вашата категоричност, твърдост в установено мнение и т.н. Осланяйте се на факти и тогава със сигурност ще срещнете разбиране от отсрещната страна.

В дома ви не е изключен някакъв празник, повод за тържество, в друг вариант- справяте се имотни казуси, инвестирате в дома си и това се отчита за позитивно обстоятелство…

Везни – Водещ фокус за вас по различни поводи е вашето семейство, член от семейството, ако това не е така, тогава вероятно трябва да се справяте с имотни казуси, наследства, место-живеене и т.н. До края на тази седмица е оптимален срок да въздействате по-позитивно на този сектор от живота ви, насочвайте, преговаряйте, може да проведете определящи разговори, да чуете подобни новини, които ще ви покажат на какво можете да разчитате, с какво следва да се разделите, защото то е измамно или ерозивно.

Как се справяте с подобни приоритети разбирате през последните дни от седмицата тогава предстоят развръзки, някой от тях могат да бъдат бързи или изненадващи, могат да бъдат своеобразна разплата за положени от вас усилия, поне да са показателни събития, които да набележат евентуални слаби звена в този сектор.

Друга важна тема са партньорските отношение и всъщност вие сте в прекрасен период да заздравите вашите връзки, да срещнете любовта, ако все още сте сами.

Социалната ви активност е много висока, това води до повишение на популярността на повечето от вас, можете да проведете успешни преговори, да получите предложения или да сключите договори с широко, дълготрайно отражение, особено, ако сте по-инициативни в тази посока и тази перспектива кореспондира с целите и желанията ви.

Скорпион – Информационният поток е много усилен, още през първите дни на новата седмица получавате значима яснота по теми, които касаят приоритети с любими хора, с важни за вас личности, собствен бизнес, ако имате такъв.

Водите конструктивни диалози, утвърждавате мнение, което може да повиши авторитета ви, да заздрави връзки, да изчисти недоразумения, въпреки че в този процес вие може да прекратите част от ваши контакти, поне- да погледнете с „други очи“ на някой от тях. Ако имате братя или сестри- вашите отношения се трансформират или около тях ескалират промени, които се отразяват и на вас самите. Следете за случващото се, насочвайте до колкото е възможно, защото то има дълготрайно отражение.

Вие сте в прекрасен период да спечелите нещо значимо, да повишите доходите си, да получите повишение, одобрение на работното, често не даром, а чрез висока инициативност, справяне с конкуренция.

Ако това е невъзможно, тогава може да си потърсите друго и по-перспективно място за реализация, поне можете да направите първи стъпки в тази посока.

През втората част на периода предстоят множество изненади, развръзки и нека те да ви порадват. Чувате новини, които касаят стари и неизяснени спорни казуси, човек от миналото ви напомня за себе си, дали това ще ви зарадва или не, много зависи какво е натрупано като тенденция вече.

Стрелец – През тази седмица може да се случи някакво важно събитие, което да ви зарадва, да ви подейства обогатяващо, да сбъдне ваша съкровена мечта. Крайният резултат много зависи от целите, които сте си поставили, но е факт, че двете планети на щастието и символизирани в астрологията от Юпитер и Венера- транзитират през вашия зодиакален знак. Така, колкото са по-конкретни желанията ви, действате в съответната посока, толкова по-значими са шансовете да ги реализирате и те да преобразят живота ви за дълго.

Мнозина усещат нарастване на творчески потенциал, ентусиазъм, защото виждате, че има на кого да разчитате, понеже съумявате да направите пробив в почти всяко направление, в което сте концентрирани.

Ако нямате партньор през настоящия период може да привлечете любов, дори от пръв поглед, по един внезапен и бърз начин. Ако сте обвързани- сега е моментът да скрепите отношенията си. Семейните стрелци могат да разчитат на подкрепата на близки и роднини, така че атмосферата у дома да се хармонизира, подобри и т.н. Ако се нуждаете от вид подкрепа, включително и финансова, пак така ще можете да разчитате на семейство и роднини. В друг вариант- може да вземете важни решения в дома ви, които да засягат благополучието, да подействат обогатяващо. Може да се справите с имуществени казуси успешно, ако това ви интересува.

През втората част на седмицата се пазете от внезапни и необмислени харчове, които могат да ви дестабилизират финансово, ако имате стари дългове- те ще напомнят за себе си, но също така- имате шанс да си върнете нещо, което е ваше и е било изгубено…

Партньори и любими хора могат да ви изненадат през последните дни, нека това да е приятно, ако не е съвсем така, тогава се опитайте да набележите слабите звена и да ги отстраните…

Козирог – Може да ви се струва, че щастието е на една ръка разстояние от вас, но първо трябва да преодолеете някакво препятствие или да проявите търпение, за да го постигнете и на практика да е точно така. Звездите през тази и следващата година ще ви показват, че нищо не е невъзможно, силата е на ваша страна и най-смелите ви мечти са осъществими, стига да проявявате повече упоритост, постоянство- ще постигнете отлични резултати и успехи, които после никой няма да може да ви вземе.

В началото на седмицата водите доста конструктивни разговори, думите ви имат чуваемост, налагат авторитета ви или поне карате околните да се съобразяват с вас. Получавате огромна яснота, разделяте се с илюзии, ако има такива, запознавате се с ерозивни процеси или тайни, осветяват се всички „тъмни ъгълчета“ от живота ви, а това може да ви помогне действително да се ориентирате и да вземете оптимално правилни за вас решения, да изберете обогатяваща посока- в един по-широк смисъл.

Все пак е полезно да следите за интересите си, ако се наложи да бъдете по-крайни или инициативни, така че да не позволите да „измъкнат килимчето под краката ви“, особено, когато става въпрос за чисто материални приоритети или недвижимо имущество. Показателни събития и развръзки предстоят през втората част на седмицата и особено през последните дни. До тогава- вие определяте бъдещ фон на съществуване- в дома ви, с близки хора и не само- това може да е среда, която е базисна и засяга дори кариерното ви развитие, имидж и т.н.

Водолей – Тече последна седмица от вашата изминаваща една лична година, така че този период за повечето от вас се свързва с равносметки, развръзки, съответно- можете да получите своеобразна награда за полагани от вас усилия, а ако все пак нещо е на път да излезе от живота ви, не се притеснявайте, то само ще отвори място за друго, по-перспективно, което се кореспондира със собствената ви предопределеност, ще ви даде шанс да просперирате и т.н.

На този етап може да се радвате на подкрепа от страна на влиятелни личности, приятели, колеги или пък водите успешни преговори, така че да защитите интересите си, да се справите с нараснала конкуренция или пък евентуални- недоброжелатели. Каквото и да е, полезно е да сте социално по-активни, за да не пропуснете някой шансове. Мнозина могат да заемат нови и по- престижни позиции в колектив или да сменят средата си на съществуване и това ще се отчете за положително обстоятелство.

Още през първите дни на седмицата чувате важни новини или може да проведете разговори, които се отразяват на вашата сигурност- финансова, но не само. Може да въздействате на тези процеси като използвате алтернативи, „обиколни пътища“ или се осланяте на факти, аргументирани доводи и насочвате мнението във ваша полза.

През последните дни предстоят изненади, развръзки, понякога обрати, които да се отразят отново- на средата ви на съществуване, може да скъсате някой връзки и договори, но може и да си върнете нещо изгубено, ако е ваше…

Риби – През тази седмица можете да чуете важни новини, да проведете подобни разговори и преговори, които да ви отредят нови и по-престижни позиции в колектив. Вероятно това няма да се случва даром, а следствие на натрупания ви авторитет и опит, способност да привличате на ваша страна одобрение от по-възрастни, власт-имащи персони и т.н.

При всички случаи е полезно да сте социално по-активни, да преговаряте за интересите си, да се сдружавате и така може да постигнете стабилни успехи, които ще прорастват поне през идното полугодие.

Не е изключено човек от миналото да напомни за себе си, дали ще ви зарадва или пък –не, много зависи от вече натрупани тенденции и т.н.

Вие сте в прекрасен период да подействате позитивно върху социалния ви статус и материално състояние, да спечелите нещо значимо, но нивото на успехи ще е пряко свързано със собствената ви инициативност- сега и преди, все пак звездите ще ви дават „зелена светлина“ в начинанията, но важи правилото, че „Господ дава, но в кошара не вкарва“.

През втората част на периода и особено през последните дни предстоят някакви развръзки- те ще подействат пряко на стабилността ви в един по-общ смисъл или на финансите ви в частност. Както казах вече- може да получите голяма награда, която да повиши благосъстоянието ви, но не са изключени и обрати, които да ви дестабилизират. Следете за случващото се, за да вземете мерки и не поемайте никакви рискове през втората част на периода, които са свързани с онова, което имате…

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.