Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 14-21 април

От  | 

Ние все още се намираме в период на силни трансформации, които засягат всеки един индивидуално и в различна степен, но колкото е по-амбициозен човек, стреми се към власт, да налага мнението и волята си или пък реално заема властови позиции- толкова по-значими ще бъдат преобразуванията.

Инициативността през тази седмица ще бъде много висока, припомням, че постиженията сега могат да оформят „таван“ от възможности за предстояща 2019г. Да, препятствията, с които трябва да се справяме, промените, които трябва да извършим- също са по-видни от обикновено, но добрата новина е, че има изход, варианти и колкото сме по-дейни в избраното направление, толкова ще са по-значими резултатите, те ще прорастват през цялата идна година.

Общо- взето в миниатюрен вид можем да видим предстоящите тенденции за месеци на пред, на какво можем да разчитаме, кои са слабите звена, за да ги отстраним и това е оптимално добър, подходящ период да сме максимално дейни, за да не пропускаме шансове, канализираме предстоящите събития в най-подходяща за нас посока..

Марс е в се още в Близнаци- аргументираните преговори, отстояване на интереси дори, когато се влиза в словесни двубои, създаване и укрепване на връзки, използване на получена информация- това ще бъдат най-силните „козове“, които ще ни концентрират и ще определят бъдещото ни развитие.

Меркурий на 17 април ще премине в зодиакалния знак Овен, Меркурий е контактът между нас и обикалящата ни действителност, която също ще се промени. Ако до скоро сме били под влияние на колебания между крайности от цветни мечти до страхове, субективни и емоционални съждения, понякога опасност- от заплитане в нечестни отношения, „мъгла“, която не ни позволява да виждаме добре картината около нас, то сега от „пасивна изобретателност“ в съжденията, кроежи, хитрост, но и разнопосочни идеи, със съответни нееднозначни резултати като ефект, преминават в съвсем различно поле- мисълта става „нападателна“, бърза, „огнена“, това ще ни подтикне по един съвсем естествен начин да бъдем по-решителни, бих казала смели в своите намерения, изказ… С преминаването на Меркурий в Овен мнозина могат да имат усещането, че се събуждат от своеобразен сън, дори самото време като че ли ще забърза своя ритъм. Ако е имало нещо тайно, то ще изплува окончателно на повърхността и ще ни измъкне от заплетени ситуации…Ще изказваме директно /в повечето случаи/ онова, което мислим, ще преследваме с ентусиазъм желанията си, с вяра в собствените сили, а често това е необходимият импулс, за да се отключат по-добри перспективи на развитие..

Пълнолунието, което е на 19 април показва, че „пълнотата“ на успехите ни действително се е определяла от личната ни инициативност, но и способност да си сътрудничим, да градим „мостове“ между нас и другите. Луната е във Везни и отношения с партньори, влиятелни личности, важни за нас хора-общо, ще гарантират добрия ни социален статус и просперитет и то за дълго. Същевременно, ако има персони, които ни дестабилизират, ще имаме достатъчно подсказки за това, вероятно ще е най-добре да ги отстраним по един по-категоричен начин. Това е едно от най-важните Пълнолуния за цялата предстояща година, с пик от събития, информация и т.н.

До 20 април Венера е в Риби, през това време се борим за всичко ценно за нас, божем да бъдем обсебени от желание за притежание или човек, може да сме готови на всичко, за да получим онова, което искаме, но повечето способи, на които се осланяме са стратегически или направо тайни. Склонни сме да преувеличаваме, дори да харчим повече, в оптимален вариант-това ще бъдат полезни инвестиции…

Овен – Вие  се намирате в един от най-важните периоди от годината за вашия социален статус – кариерно развитие или пък брачни отношения,  репутация като минимум.  За да придобиете онова, което желаете проявявате висока социална активност,  преговаряте за интересите си, създавате и укрепват и връзки  и така е правилно,  защото всичко гореизброено ще гарантира бъдещи успехи  и материализация на желанията ви сега  и през идните месеци,  вероятно и до края на годината.

Някои трудности, с които се сблъскахте през изминалата седмица сега могат да се превъртят във ваша полза,  възникват подобни шансове,  но  нивото на успехите ви в значима степен се определя от собствената ви инициативност.  Повечето случаи,  ако една врата пред вас е затворена,  вие успявате да намерите друга,  през която да преминете,  тоест- пред вас съществуват варианти,  които сега са по-видни  от обикновено,  които по един естествен начин ще насочват бъдещото  ви развитие.

На 17-ти април Меркурий преминава в вашият зодиакален знак,  ще усили гореописаните тенденции,  така че вие често ще се оказвате в център от внимание или събития,  които влияят не само на вас,  но и на близкото ви обкръжение.  Би следвало и да се възползвате по един оптимален начин от подкрепата на звездите,  да преговаряте или направо да воювате за интересите си, често и на практика по различни поводи ще се случва точно така.  Успех ви носят  пътувания,  общуване с хора извън близкото ви обкръжение,  демонстрация на натрупани знания,  квалификация,  вид само-реклама,  към настоящия момент тя е особено полезна и може да направи пробив в избраното от вас направление.

Същевременно  не са изключени повишени разходи,  в оптимален вариант-  това са необходими инвестиции, които ще ви гарантират просперитет и за по-далечно  развитие.

Все пак,  ако съществуват правни спорове,  уреждане на документи- би следвало да сте по-внимателни за подробности,  така че да избегнете евентуални изненади,  в поне приятна форма- загуби.  Мнозина са на прага  на житейски кръстопът,  може да им се налага да направят голям завой в живота си,  Пълнолунието на 19-ти април в значима степен ще покаже „таван“  от възможности,  но евентуално и препятствия,  с които трябва да се справяте през цялата предстояща година.  Анализирайте случващото се,  за да насочвате в оптимална за вас посока.

Телец – Венера,  вашата покровителка е в зодиакалния знак Риби  до 20-ти април.  През това време вие ще притежавате особен чар и харизма,  с които ще печелите внимание и одобрение от страна на колектива,  в който съществувате.  Вие ще оказвате  силно влияние на близкото си обкръжение,  то ще е почти магично,  но същевременно околните също ще ви въздействат така подчертано.

Възможно е  да съществува определена личност,  която да обсебва вниманието ви,  която да ви концентрира и да определя по-далечни перспективи на развитие.  Това може да е партньор / личен или делови/,  може да е приятел,  дори колега.  В значима степен сега можете да насочвате тези ваши взаимоотношения в оптимално позитивна за вас посока.  Вие сте романтично настроени  или мечтите ви са по-ярки от обикновено,  през тази седмица разбирате-  кои от тях са осъществими,  на какво можете да разчитате и евентуално,  с какво трябва да се справяте. Тенденцията  може да  оформи пред вас алтернативни или направо „аварийни“ изходи, ако това се налага,  които ще имат позитивен ефект върху материалното ви състояние или финансова сигурност в един по-широк смисъл и следствие на подкрепа,  която получавате.

Същевременно не всички ще бъдат чак толкова  доброжелателни,  препоръчително е да се пазите от персони,  които могат да предизвикат загуби-  буквално или в един по-общ смисъл.

В оптимален вариант-  вие инвестирате в себе си,  в по-добрия си имидж и така е правилно.

Пълнолунието,  което е на 19-ти април в значима степен показва-  кои от вашите планове,  които сте градили дълго,  дори през изминалата около година сега се увенчават с успех,  а след това ще ви превъртят на ново ниво,  ще ви помогнат да обновите и повишите комфорта си на съществуване.  Информацията и събитията по време на Пълнолунието ще ви покажат също така-  какво следва да оставите зад гърба си  или поне да промените,  за да го съхраните във вашия живот дори и под друга форма.

Близнаци – Вие сте във важен период,  който определя вашето положение в колектив-  на работното място и сред колеги,  но това могат да бъдат също така други важни за вас личности,  например-  ваши партньори / лични или делови/,  приятели и т.н. Към настоящия период вие имате шанс да увеличите вашата популярност,  да създадете или да укрепите връзки,  да заемете нови и по-престижни позиции,  да  нарасне  вашата популярност.

С Пълнолунието на 19-ти април ви се показва „таван“ от възможности и бъдещи перспективи на развитие във вашите взаимоотношения,  или обществени позиции, които можете да заемете.

Същевременно това е един от най-подходящите моменти  да въздействате и да насочвате тенденциите.  След това и през идните няколко месеца едва ли ще можете да насочвате до такава  степен, за  да получите по-добри резултати или повлияете сегашната картина, която ще се оформи.

Също,  ако сега ескалират недоразумения между вас и важни за вас хора,  то те ще изискват да вземете радикални мерки,  за да отстраните различията,  вероятно да промените нещо в подхода си като минимум, за да се предпазите от други загуби.

Ако това е невъзможно, тогава вероятно  определени личности ще напуснат живота ви  или пък самите вие  ще смените средата си на съществуване, например чрез премествания,  но може и да е нещо друго.

Почти през целия период вие можете да разчитате на своята харизма,  изобретателен и креативен подход,  който ще ви помага да превъртате предизвикателствата в полза и да печелите от това, включително като се справяте с някой финансови затруднения или предизвикателства.   Нивото на успехи дори и в чисто материален аспект пак така и пряко ще зависят от подкрепата,  до която можете да се доберете. През втората част на седмицата вашата самоувереност расте, линията ви на поведение се променя, може да имате усещането, че се събуждате от своеобразен сън,  така че пробивността ви, социалната ви активност ще продължат да нарастват, както и състезателния ви хъс, благодарение на които ще се справяте с конкуренция, дори недоброжелатели…

Рак – Вие сте един от най-важните периоди за вашето кариерно развитие и професионална реализация,  път на развитие- общо.  Голяма част от възможностите ви за бъдещо развитие  преминават през необходимостта от подкрепа от страна на лични или делови партньори,  също така хора,  които са извън близкото ви обкръжение.  Не е изключено да възникне необходимост да демонстрирате ваши натрупани знания,  опит и квалификация,  които ще препотвърдят сключени споразумения,  може и да ви помогнат  да подпишете нови договори,  ако това ви интересува.

При всички случаи вие сте в период, през който можете да разширите хоризонтите пред вас,  завоювани успехи на работното място,  ще се закодира трайно и могат да ви изкачат по йерархичната стълбичка или да преобразят общественото ви положение в положителен аспект.  В този процес обаче,  може да се сблъсквате с повишена конкуренция,  борба за власт или противопоставяне на интереси.  Вие може да се справите с тези предизвикателства,  ако обедините усилията си с хора, които ви подкрепят, имате общи и обогатяващи цели… Ако действате по подобен начин,  тогава действително ще успявате да превъртате почти всяка трудност в полза.  Периодът е важен или показателен и за вашите партньорски отношения, брак и т.н.  Имате шанс да укрепите  отношенията си чрез разяснителни разговори, евентуални прояви на повече толерантност.  Ако възникнат някой по-остри противопоставяния обаче и конфликти,  би следвало да им обърнете по-специално внимание,  защото “ коренът“  на случващото се може да е много по-дълбок и да изисква повече време, упоритост, вероятно и анализ на случващото се, търсене и намиране на първо-причините, за да се справите… Пълнолунието, което е на 19-ти април в значима степен ще ви покаже чрез събития и получена информация,  разяснителни разговори и т.н.,  какви са тенденциите, на какво може да разчитате като „таван“ от перспективи на развитие,  евентуално с какво трябва да се справите, сега и през следващите месеци…

Лъв – Седмицата стартира позитивно за вас,  защото успявате да се справите с всички предизвикателства,  благодарение на вашата упоритост,  творчески подход,  високи цели,  които си поставяте… Всичко гореизброено ви гарантира в значима степен,  че можете да материализирате желанията си,  дори да повишите доходите си,  ако условията на труд го позволява и следствие на подкрепа, която получавате.

През  настоящия период можете да извършите положителни трансформации отново на работното място като се справите с повишени изисквания, понякога противопоставяне с по-възрастни или властимащи персони.

Звездите ви подкрепят и да преодолеете някои трудности,  които може да са свързани и с физическото ви здраве или тонус- общо.   Успехи може да очаквате, ако демонстрирате висока квалификация или действате в посока разширение на вашите знания и умения,  ако общувате с хора,  които са в близкото ви обкръжение.

Добре се развиват дела,  които са свързани с преговори,  подписване или оформяне на документи,  юридически казуси,  ако това ви интересува.

Най-голяма радост или вид удовлетворение ви  носят хора близки до сърцето ви,  може да са партньори, а може и да са пораснали деца, които да са повод за гордост. Поне можете да въздействате по-оптимално добър начин на тази сфера, от вашия живот.

Пик от възможности или положителни преобразувания,  ако имате собствен бизнес…

Пълнолунието на 19 април може да преобрази вашите връзки, носи ви много информация на кого и в каква степен можете да разчитате, водите много емоционални разговори, възползвайте се от аспектацията на звездите, за да насочвате, постиженията ще се закодират трайно…

Дева – Меркурий вашият покровител е в Риби до 17 април, през това време вие може да сте под силното влияние на партньор /личен или делови/, който ви указва въздействие, определя бъдещите ви планове.

В оптимален вариант вие може да преживеете доста романтични моменти, да скрепите отношенията си чрез общи проекти, включително и чисто финансови, отнасящи се до вашето благополучие-общо.

Влиянията към вас не са еднозначни, ако има натрупани недоразумения в миналото, те също ще бъдат по-видни от обикновено, но в значима степен сега е оптимално подходящо време да изчистите евентуални спорове…

Преодолявайки някой трудности, това ще ви гарантира подобряване на фона на съществуване, вие сте в период на базисни преобразувания, които могат да засегнат дома, семейството, место-живеенето, теми отнасящи се до недвижимо имущество. Мнозина ще получат удовлетворение следствие на справяне със съответните предизвикателства.

Периодът предполага към промени, които касаят нещо ценно за вас, то придобива нова стойност. Може да се замисляте, до къде сте склонни да правите компромиси, също- какво сте готови да „жертвате“ /буквално или в по-общ смисъл/, за да придобиете друго и по-стойностно за вас. Изборът, който ще направите ще определи и векторът ви на развитие в бъдеще, вероятно и до края на годината.

Пълнота от знание за онова, което имате, можете да преумножите или се налага да оставите зад гърба си- разбирате по време на Пълнолунието на 19 април.

Все пак вие все още сте в рисков период да задлъжнявате, бъдете внимателни при взаимодействието с финансови институции.

Ако имате пораснали деца- вероятно ще трябва да заложите на някаква толерантност и разбиране или ще бъдете в позиция, която е в помощ, когато това се налага…

Везни – Социалната ви активност, връзки, които можете да създадете или укрепите, преговори и срещи, които проведете- в значима степен през тази седмица ще отворят нови и по-широки хоризонти на развитие пред вас, околните- могат да се превръщат в мост към успехите ви…

Все пак, ако съществуват някой конфликтни положения с важни за вас хора /това може и да са роднини/, то сега се появяват шансове да ги превъртите в положителна посока, да изчистите евентуални недоразумения.

Припомням, че вие сте в ключов период относно вашите партньорски отношения или обществено положение-общо, Пълнолунието на 19 април ще покаже на кого и в каква степен можете да разчитате, силни и слаби звена и т.н.

До 20 април Венера- вашата покровителка е в Риби, през това време поведението ви е съпътствано с прояви на повече толерантност, харизма, емпатия, разбиране и това в значима степен ще ви помага да се справяте по-лесно с предизвикателствата и то на различни нива- на работното място, където получавате одобрение или дори можете да срещнете любовта, ако все още сте сами, също-и в дома ви. Всъщност, във вашият дом и семейство могат да ескалират също някой преобразувания, ако това се случи, значи- „коренчето“ е много по-дълбоко, прораствало е не от вчера и пак така ще изисква повече време, за да се разреши. Това може да бъдат спорни моменти с по-възрастни или авторитетни членове на семейството или пък- необходимост да вземете по-крайни, решителни мерки, за да се справите с битови, имотни казуси, за някой и место-живеене.              При прояви на търпение, типична за вас толерантност, понякога необходимост от вид стратегия- събитията постепенно се нареждат и почти от само-себе си. Когато човек действа в правилната посока, постъпва правилно, няма как да се „изгуби“…

Скорпион – През тази седмица сте в изключително благоприятен период да повишите доходите си, ако условията на труд го позволяват, може да получите бонус или поне морално удовлетворение. Всичко горе-изброено не се случва даром, а следствие на активни преговори, отстояване на мнението и интересите ви, понякога-преодоляване на съпротива от страна на по-възрастни и авторитетни личности, конкуренти или направо недоброжелатели.

Помага ви творчески подход, креативност, гъвкавост в общуването …

Ако това все пак е невъзможно, делата ви не се развиват точно така, както очаквате, тогава вероятно ще се ориентирате към друго и по-подходящо за вас, което ще е адекватно като заплащане, ще отговаря на потенциала ви и най-важното- ще ви даде шанс да растете и да се развивате. Таван от възможности се оформят сега, анализирайте и помислете дали ви удовлетворяват.

Пълнолунието на 19 април ви носи пик от информация в това направление.

Друга водеща тема са сърдечните дела. Повечето от вас са под влияние на доста романтични чувства и нагласи, ако имате партньор, може да проведете разговори, да вземете определящи бъдещото ви развитие отношения, например, може да решите да сключите брак, да имате дете, дори общ бизнес или друг обогатяващ проект…

Ако сте сами-можете да срещнете любовта…

Стрелец – През тази седмица възникват обстоятелства, които могат да сбъднат ваша сърдечна мечта, получавате шанс за разширение на възможностите пред вас, особено, ако имате собствен бизнес. Тенденцията засяга всички, но подчертано родените през трети деканат на зодията.

Расте вярата в собствените ви сили, вероятно и не без причина, а следствие на подкрепата, която получавате.

Повечето от вас са в творчески подем, това е подходящо време да демонстрирате на какво сте способни, за евентуална само-реклама и т.н. В обкръжението ви може да има персона, която силно ви подкрепя и се превръща в мост към успехите ви.

Не е изключено обаче част от обкръжението ви или конкретна личност да навлиза повече в личното ви пространство, отколкото е необходимо или направо да ви дразни. Имате достатъчно силна опека от Юпитер, за да превърнете всички предизвикателства в ползи, голяма част от тенденциите зависят и се определят от собствената ви инициативност и от това на къде ще насочите тази мощна енергия.

Рутинната работа не ви е твърде по вкуса в последно време, намирате начини да порадвате сърцето си като се отдадете на хоби, а в оптимален вариант да го превърнете и в професионална реализация.

В дома и семейството ви също сте в период, през който можете да направите някакви положителни промени, например- да инвестирате и да закупите скъпи вещи, да хармонизирате отношенията и т.н.

Слабо звено, което може да помрачи настроението ви са повишени разходи, възможна дестабилизация на финансите ви, ако не внимавате, поемате големи рискове и т.н.

Козирог – Една от най-важните теми в живота ви към настоящия момент може да се окаже дома и семейството ви, евентуални въпроси, които са свързани с роднини, недвижимо имущество и т.н. На всичко горе-изброено сега можете да въздействате позитивно, като възникват някакви варианти, изход, понякога по един спонтанен или пък внимателно търсен начин и благодарение на тенденции, които вече сте създали и ето, че вече дават добър резултат.

Може да се освободите от тежест или пък да вземете определящи решения, да се радвате на вид опека и т.н. Действайте, насочвайте, до какво води това в значима степен разбирате по време на Пълнолунието на 19 април, анализирайте случващото се, за да усилите позитивите, онова, което подкрепя благополучието ви, опитайте се конструктивно, но и решително, понякога с по-крайни и категорични мерки да отстраните слабостите…

Все пак и през цялата седмица думите ви имат подчертана чуваемост, това може да е отличен повод да постигате набелязаните от вас цели, имате шанс да заемете по-престижни позиции в колектив, да привлечете на ваша страна вид подкрепа, особено, ако се нуждаете от такава.

Можете да укрепвате или създавате връзки, през тази седмица може да чуете думи, да проведете срещи, които да порадват сърцето ви, могат да ви донесат полза или вид удовлетворение.

Ако сте сами-можете да срещнете любовта и това да е „любов от пръв поглед“, при всички случаи няма да ви липсва внимание…

Водолей – Вашата социална активност расте, а с нея и възможностите да заемете нови и по-престижни позиции в колектив. Моментът е подходящ да преговаряте за интересите си, получавате подкрепа от влиятелни личности, от приятели, от колектива, в който съществувате…Можете да се възползвате от подкрепата на звездите в това направление и да сключите договори, да стигнете до решения, които ще разширят възможностите пред вас на различни нива.

Появяват се и варианти да подействате позитивно на доходите си, това може да бъде следствие на вид опека-понякога и тайна, следствие на шанс за паралелни или допълнителни доходи и т.н.

Това може да е повод и да компенсирате някой повишени разходи, които ескалираха в последно време.

Същевременно, има вероятност не всички да са чак толкова доброжелателни към вас. В друг вариант може да има натрупани в миналото обстоятелства, с които не сте съгласни или пък отчитате за извън контрола ви, но ви указват силно въздействие. Ако има скрити процеси, хора или обстоятелства, които ви влияят по подобен начин, това ще стане особено видно сега. Опитайте се да отстраните евентуални негативи като промените подхода си кардинално или пък се разделите окончателно с онова, което пречи на чувството ви на щастие общо.

Пълнолунието на 19 април ви носи пик от информация и ще даде достатъчно яснота, също така може да обнови, промени вашите връзки, договори, дори среда на съществуване…

Риби – До 20 април можете да разчитате на опеката на Венера, която усилва вашето обаяние и чар, с които печелите симпатиите и одобрението на околните. Хубаво е да се възползвате от опеката на тази планета, да бъдете социално по-активни, за да преговаряте за интересите си, имате шанс да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, да спечелите повишение, ако условията на труд го позволяват, това може да е бонус, морално удовлетворение.

Разходите на мнозина могат да бъдат все още по-високи от обичайното, в друг вариант- това може да е повишена конкуренция, изисквания, които пак така да се отразят на онова, което имате-общо.

Можете да влияете на тези тенденции, оценете къде са „пробойните“ или слабите звена, за да ги отстраните, за да се предпазите от евентуални-загуби-общо.

Пълнолунието на 19 април „осветява“ точно-финансовото ви благополучие, което е тясно свързано с подкрепата, която можете да получите от „другите“-общо. Пик от информация или събития могат да се окажат преобразуващ момент, нека той бъде положителен за вас, сега е подходящо да действате посока- повишение на благосъстоянието, укрепване и задържане на онова, което имате…То може да засяга и имущество, ако това ви интересува…След Пълнолунието всичко ще се движи по-скоро по инерция и според тенденции, които вече се задали.

 

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.