Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 17-23 декември

От  | 

До 21 декември Слънцето транзитира през зодиакалния знак Стрелец и ще продължи да действа „събуждащо“ на ентусиазъм, способност да виждаме една цялостна картина, по-далечни цели, които можем да постигнем, ако действаме по-рисково, ако изпробваме нещо ново и различно, за да разчупим границите на познатото и възможното.

През цялата седмица ще се усилват позитивните нагласи, вяра в собствените сили, това ще ни помогне действително да отключим по-добри перспективи на развитие, понякога и по един бърз, неочакван начин. Можем да изненадваме себе си и колоните със своите реакции, в повечето случаи те ще бъдат целесъобразни относно бъдещи перспективи на развитие за цялата 2018г., а може и много по-дълго. Важно е да се оценяват възникнали идеи, предложения, да не се пропускат или пренебрегват. Колкото сме по-инициативни, толкова по-далеч можем да стигнем в постигането на собствените ни мечти. Същевременно мнозина проявяват по-голяма независимост, склонни са да се разделят спонтанно с онова, което им пречи или ги ограничава, все едно оставят зад гърба си това, който повече им тежи, отколкото да им помага.

През цялата седмица информационният поток е много усилен, възможно е част от новините да бъдат преувеличени, не са изключени шумни, гръмки изказвания, които в повечето случаи ще целят привличане на погледи, вид само-реклама- в личен и обществено-значим план. Но социалната активност, преговорите за интереси на различни нива от живота, разяснителните разговори, сключване на договори /без петък, събота и неделя/- могат да разширят хоризонтите пред нас, да се окажат дълготрайни, обогатяващи- буквално и в по-общ смисъл.

Съзнанието ни е отворено за приключения, за различни пътища, шансове да постигнем намеренията си и както казах вече- не бива да пренебрегваме чуто, възникнали идеи, шансове и т.н.

Пред мнозина се откриват алтернативи за развитие, понякога скрити или неоценявани до този момент.

В любовта- Венера е все още в Скорпион, владеят ни много силни страсти, не е изключено да сме обсебени от определен човек или друго, което считаме за ценно за нас, любов започната през този период- обещава да е дълбока, почти необяснима като духовно привличане. Интуитивно усещаме чувствата, желанията и преживяванията на отсрещната страна, ако отговорим на тези очаквания, може да оставим траен отпечатък в нечие сърце. Когато обичаме- градим стратегии, не се отказваме, използваме обходни пътища, за да спечелим любовта или друго важно за нас-определена личност, но може и да са финансови приоритети.

Периодът все пак предразполага към тайни авантюри, които трудно ще бъдат прекратени или ще имат трайни последици.

От 22 декември Слънцето ще транзитира през Козирог, ще повлияе силно на настроението ни, ще ни „приземи“ с някой опасения, ще навлезем в период, през който по-скоро ще трябва да удържаме вече постигнати, завоювани позиции…

Овен – През тази седмица много от предизвикателствата пред вас ще се превърнат в допълнителни възможности или стимули да реализирате скрити проекти, които влияят на вашия имидж и обществено положение, може просто да не афиширате всички ваши намерения, а само да ги извадите на бял свят като следствие и постигнат резултат.

В повечето случаи постигате целите си чрез обходни пътища, откривате нещо полезно и обогатяващо извън близкото ви обкръжение и така можете да сбъднете ваша съкровена мечта.

През тази седмица можете да откриете алтернативи за печалба, ако позициите ви не го позволяват, тогава се радвате на неявна, неочаквана опека и т.н.

Информационният поток е много усилен, личности стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл, също- влиятелни, важни за вас личности- са проводник на идеи, предложения, възможности, които ще разширят хоризонтите пред вас.

Добре се справяте с придвижване на документи, водене на преговори, подходящо време за само-реклама.

В любовта ви владеят силни страсти, интуитивно усещате какво иска вашият партньор, а това може да скрепи отношенията ви, стига да искате. Някой от вас може да са изкушени от тайна или паралелна връзка, която ще има някакви дългосрочни последици или няма да се разпадне лесно.

В петък и събота участвате в шумни дебати, ако има нещо ерозивно и зад гърбави- ще се осветли.

В събота и неделя рязко се променя настроението ви, набелязват се силни и слаби звена, оценете ги…

Телец – През тази седмица се появяват възможности да подействате позитивно на материалното си състояние като преговаряте за интересите си, възползвате се от тайна или неочаквана подкрепа, пред вас се оформят внезапни алтернативи за развитие, особено, ако ги търсите, тенденцията дори може да ви изненада като внезапно отключващ се шанс.

На този етап благосъстоянието ви е пряко свързано с подкрепата, която можете да получите от страна на партньори-лични или делови, влиятелни личности, институции и ето, че се намират хора, които силно ви подкрепят и могат да се превърнат в мост към успехите ви. Усилете тази тенденция.

Човек от близкото ви обкръжение може да ви указва силно психологично въздействие, да обсебва вниманието ви, да променя бъдещите ви планове. Ако имате връзка, която е здрава, то тя може да стане още по-здрава. Същевременно отношенията на повечето от вас са в етап на своеобразен тест за издръжливост, така че ако има някакви ерозивни процеси, то те също ще се проявят.

Ако сте сами, през тази седмица можете да срещнете любовта, която да е особено романтична, може да чуете думи, които да докоснат сърцето ви.

Популярността ви расте по различни поводи и може да заемете по-добри, лидерски позиции в колектив- следствие на собствената ви инициативност или подкрепа, която ще получите.

Близнаци – През тази седмица популярността ви стремително расте, възможно е да се появят личности, които да се окажат „неслучайни“ в живота ви и да ви укажат благотворно въздействие за дълго- за идната година или и през следващите години, да се превърнат в мост към успехите ви. Преговаряйте, бъдете социално активни, за да усилите тази тенденция. Може да получите предложения или да чуете новини, които да променят общественото ви положение.

Ако сте обвързани, тогава може да скрепите отношенията си чрез общи и обогатяващи проекти, например, ако не сте сключили брак-това да се появи като възможност, да се обсъди, но може и да нещо друго. Каквото и да е, подходящо е да се възползвате от опеката на звездите в това поле на влияние.

Ако сте сами- флирт може да прерасне в нещо сериозно…

На работното ви място също се появяват възможности да осъществите ваше желание, представяте се в особена светлина, действате креативно и гъвкаво и това е във ваша полза. В повечето случаи намирате подкрепа от страна на колеги и не само…справяте се с нараснала конкуренция, която в последно време тормозеше мнозина или преобръщате предизвикателствата във ваша полза.

Рак – Ежедневието на повечето от вас е доста динамично, напрегнато, но сега се появяват внезапни, бързи шансове да превъртите всички предизвикателства във ваша полза. В този процес може да проведете разяснителни разговори, да преговаряте за интересите си и успехите, които постигнете да ви влияят позитивно на професионалната реализация през идната година, а може и много по-дълго. Сега е моментът да подействате позитивно на кариерното си развитие и колкото сте по-инициативни в тази посока, толкова по-значими могат да успехите ви.

Не пренебрегвайте идеи и предложения, които застават на пътя ви, може да са вашия шанс да се изкачите на едно по-високо социално ниво, ако нямате работа- сега можете да си намерите такава.

Вашите партньорски отношения също могат да преминат на ново и по-позитивно ниво като кроите планове за по-далечното бъдеще, ако решите да пътувате…

Под влияние сте на силни романтични преживявания, ако изпитвате вид неудовлетворение може рязко да смените посоката, поне тактиката от края на тази седмица и през следващата, така че отношенията ви да се тестват за здравина…

Лъв – Ако работата ви е творческа, дава ви се известна свобода на действие или имате собствен бизнес, тогава през настоящия период можете да направите пробив в избраното от вас направление стига и самите вие да сте по-инициативни, да преговаряте за интересите си.

Повечето от вас ще получат новини, които силно ще ги въодушевят, ще порадват сърцето им. Това може да са известия, разговори и преговори с любими хора-от деца до партньори, които са повод за гордост или чувство за щастие.

Рутинните ангажименти ви натоварват, тенденцията ще расте и може би е добре да се замислите, ако това е твърде потискащо за вас, да промените нещо, за да не пострада и физическото ви здраве. Моментът е подходящ да се справите с конкуренция, онова, което ви дразни, да го превъртите във ваша полза и като получите подкрепа от енергични, инициативни личности.

В дома ви също могат да възникнат позитивни преобразувания, може да освежите атмосферата по различни начини и поводи, които възникват…Радвате се на подкрепа, добронамереност от близки и роднини.

Дева – През тази седмица може да ескалират събития, които да променят фона ви на съществуване, включително този, който се отнася до дом, семейство, недвижимо имущество. Може да вземете дългосрочни решения, които да се отразят за дълго и да прорастват през цялата идна година, това може да са идеи, предложения, получени новини, които да обогатят средата ви, да я хармонизират, а могат и да нараснат членовете на семейството. Не е изключено и да си устроите малък празник у дома следствие на горе-описаните варианти.

Ескалиращо напрежение между вас и партньори-лични или делови, евентуална конкуренция и дори откровени недоброжелатели- сега могат да се превъртят във ваша полза, да се изчистят евентуални недоразумения и т.н.

Водите много конструктивни, полезни разговори, чувате думи, които докосват сърцето ви. Самите вие имате особено въздействащ на околните изказ, възползвайте се по оптимален начин от подкрепата на звездите.

Все пак, ако има нещо, което ви мъчи и трябва да насочите в една по-позитивна посока, то засяга деца или отново-партньори- през последните дни на периода ще се прояви, оценете го, за да вземете адекватни мерки, както знаете в началото винаги по-лесно се влияе.

Везни – През тази седмица вашата социална активност ще ви донесе важни, полезни новини, може да ви срещне с неслучайни хора, които се превърнат в мост към успехите ви, може да сключите дълготрайни договори, да разширите вашето влияние, да заемете по-добри позиции в колектив. Онова, което възникне като идея или предложение може да се превърне в отправна точка за бъдещ просперитет. Възползвайте се от опеката на звездите и усилете тази тенденция.

Удачен период да се справите с напрежение на работното ви място, което беше свързано с конкуренция, нови условия на труд, при това-често изпитващи търпението ви. Сега се появява шанс да превъртите предизвикателствата в полза, това да въздейства обогатяващо като повишите доходите си, а ако това е невъзможно според условията ви на труд, тогава- поне можете да получите морално удовлетворение.

Друг водещ фокус е вашият дом и семейство, в този сектор се разместват пластове за дълго, през последните дни на периода това е все по-силен фокус, хубаво е да набележите слабите звена, да изчистите евентуални недоразумения, да излезете извън сянката на авторитетна или по-възрастна личност, като очертаете ясни граници, правила и т.н. В друг вариант това са имотни казуси, които се заплитат, пазете се от подвеждане, не пренебрегвайте подробности, дори и дребни, вземете своевременни мерки, за да се предпазите от загуби- буквално или в по-широк смисъл.

Скорпион – Вие сте под силната опека на Венера, с по-голяма лекота привличате погледи, печелите симпатии и одобрение, може да сбъднете ваша съкровена мечта, романтичните ви настроения са повод да срещнете любовта или да скрепите настоящи отношения, ако това ви интересува.

Водеща тема за мнозина е да повишат благосъстоянието си, сега е моментът да бъдете максимално инициативни в тази посока, някой от шансовете могат да застават сами на пътя ви под формата на предложения, а други- сами да предизвикате. Договорки, идеи, новини- могат да преобразят материалния ви положение, може да получите някакъв подарък от Съдбата…

До петък ежедневието ви е динамично, носи ви изненади и в повечето случаи са позитивни, ако условията ви на труд го позволяват може да ви повишат, ако това е невъзможно- получавате бонус, морално поощрение, превъртате предизвикателства във ваша полза.

През последните дни от периода информационният поток се усилва- набелязват се силни и слаби звена по пътя ви към успеха, навлизате в период, през който трябва да отстоявате ваши завоювани позиции, като отстоявате мнението си твърдо, не позволявате на околните да налагат волята си, да подменят интересите ви и т.н. В началото винаги по-лесно се влияе, усилете позитивите и своевременно стопирайте евентуални провокации, преди да са прораснали. Не пренебрегвайте чутото, вътрешния си глас, вид подсказки в тази посока и т.н.

Стрелец – Вашата социална активност расте, често се оказвате в център от внимание, дебати и т.н. Възникват интересни идеи, които ако реализирате могат да се превърнат в отправна точка за успехи през цялата идна година, а може и много по-дълго.

Намирате начини да порадвате сърцето си като се отдавате на хоби, получавате сърдечна радост от партньори или деца, ако имате такива. Ако не- ежедневието ви се разнообразява с нови ангажименти, творчески проекти, които утвърждават авторитета ви, разширяват хоризонтите пред вас.

В дома ви също могат да възникнат позитивни преобразувания, напрежение, което ескалираше през последните седмици- сега намира подходящ отдушник по различни начини и поводи. Вие самите може да усилите тази тенденция, като проявите повече внимание и загриженост към близките си.

Друга водеща тема е материалното ви състояние, при мнозина то е усложнено, нека това не се превърне в повод за недоразумения, избягвайте рискови действия през последните дни, които допълнително могат да ви дестабилизират финансово. Оценете всички пробойни и ги отстранете, вероятно сами ще се ориентирате в тази посока и ще промените нещо в подхода си и така е правилно…

Козирог – Възникват интересни идеи и възможности, които могат да повлияят позитивно на фона ви на съществуване, да снемат евентуално напрежение, което се отнася до вашия дом, семейство, това също може да са приоритети отнасящи се до место-живеене, недвижимо имущество и т.н. Възползвайте се от подкрепата на звездите и съзнателно чрез собствената ви инициативност насочвайте, обмислете възникващи идеи, преговаряйте, това може да преобрази средата ви на съществуване през 2019 година и за по-дълго…

Ако има нещо тайно или стоящо зад гърба ви, извън контрола ви, то ще се прояви. През втората част на седмицата и особено през последните дни, вие може рязко да промените подхода си, за да вземете нещата в свои ръце, ще действате волево, до краен предел, ще притежавате голяма сила и тя ще нараства, дали ще извлечете ползи или не- много зависи да не прекрачвате определени граници на добрия тон, да проявявате по-голяма диалогичност и т.н.

Водолей – Популярността ви и подкрепата от страна на околните постепенно нараства, вие имате на кого да разчитате при нужда, в друг вариант- заемате нови и по-високи позиции в колектив, а може и да смените средата си на съществуване и това в повечето случаи ще се отчете за позитивно обстоятелство.

Информационният поток е много усилен, получавате интересни известия, понякога изненадващи и в повечето случаи- даващи ви внезапни шансове да се изкачите на по-високо социално ниво, да повишите доходите си, да спечелите нещо- материално или под формата на морално удовлетворение.

Възникват и алтернативи за печалба, допълнителни или нерегламентирани доходи, в друг случай- това е тайна или неочаквана опека  от влиятелна, власт-имаща персона и т.н. Възползвайте се по оптимален начин от опеката на звездите, усилете тази тенденция, търсете връзки, подкрепа и ще ги получите.

В края на периода и през последните дни ежедневието ви излиза извън обичайния ритъм, ако има нещо скрито или извън контрола ви, то ескалира, за да му обърнете внимание, за да вземете мерки и да не го провлачвате през идния месец…

Риби – През тази седмица могат да възникнат интересни идеи и предложения, които да преобразят социалния ви статус за цялата идна година. Полезно е самите вие да бъдете максимално инициативни, да преговаряте за интересите си, дори дребни действия могат да имат широко отражение.

Вашите действия през настоящия период срещат подкрепа и разбиране от страна на влиятелни или власт-имащи личности, в друг вариант- това е повод да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, да се справите с нараснала конкуренция в последно време или откровени недоброжелатели.

Добре се развиват дела свързани с документи, пътувания, премествания, юридически казуси, ако това ви интересува.

През последните дни от седмицата нарастват изискванията към вас, все повече ще се налага да се доказвате, помислете до къде може или трябва да се простират диалогичността и компромиса и откъде- трябва да проявявате твърдост, за да позволите да ви изместят, подменят интересите ви и т.н.

Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате…

 

 

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com/

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.