Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 17 – 23 юни

От  | 

Седмицата стартира с Пълнолуние, което ще зададе тон на цялата предстояща седмица. Акцентът на това Пълнолуние е върху усилен информационен поток. През целия период ще се водят разгорещени дебати, но ако през първите дни сме все още склонни на някакви компромиси, то постепенно тонът ще се втвърдява, ще предизвиква крайности в изказванията, които могат да ескалират в конфликти, а в по-неприятна форма словесна агресия и да се надяваме, че ще бъде само такава…Раздразнителността е много висока и трябва да се канализира в конструктивни действия…

„Крушката си има опашка“, тенденциите вече са стартирани и сега се движат повече по инерция, разнищват се предимно неразрешени въпроси от миналото, с които мнозина няма да са съгласни на повече компромиси, а по-скоро ще реагират на текущи предизвикателства с радикални мерки.

Периодът е силно трансформиращ, ще засегне базисна сигурност, която засяга дома, семейството, разбирателството и хармонията в него или пък други теми, които се свързват с кариерното развитие, обществено положение, имидж,  които вече са постигнати. Колкото са по-високи амбициите или човек заема ключови, водещи позиции, толкова по-силни ще бъдат „ветровете на промяната“. Налага се да се поемат повишени отговорности, вид мобилизация, която да удържи завоюваното или дори да е повод за бъдещо израстване, постигане на честолюбиви планове. Ако определени личности не са чак толкова напористи да се доказват, тогава вероятно ще бъдат увлечени от общ поток на преобразувания, които се диктуват от други енергични или авторитетни персони.

Властта, обвързаните с властта са под пресата на външни обстоятелства, които ги принуждават да коригират нещо под натиск, това ще важи за държавни, международни структури, дори на работното място, а може и в дома, там, къде член от семейството например, играе ролята на „управленец“, но преминава определени граници.

При всички случаи ще се забелязва силен отпор към статукво /в един по-широк смисъл/ и на различни нива, това ще разреши устоите и сигурността на едни и ще даде шанс на други. Преодоляването на предизвикателства волево, но и стратегически ще бъде лайтмотив за тази седмица и онези, които извлекат ползи, излязат победители в тази изпитваща обстановка, ще могат да се поздравят, че са на верен път и могат да очакват бъдещ възход.

Останалите- вероятно ще трябва да коригират нещо в подхода си, да се замислят за варианти на развитие, за да продължат напред…

Припомням, че все още сме в месеца на Близнаци- „козовете“ са в ръцете на онези, които имат гъвкав подход в общуването, могат да разчитат на „дар словото си“, да бъдат убедителни в аргументите си, това ще се налага почти всеки ден, за да се защитават  интереси при противопоставяне…

Овен – Седмицата стартира с Пълнолуние, което ще зададе тон на цялата седмица, през цялото време ще си изяснявате спорни въпроси или ще ви се налага да се справяте с такива, а начинът на справяне с подобни приоритети ще определи бъдещото ви развитие- що се отнася до кариерата или пък дори в дома и семейството. Едва ли на този етап ще стартирате нещо ново или пък това ще удачно, но може да се изисква вид мобилизация, за да отстоите вече завоюваното, да утвърдите авторитета си, да продължите напред, нагоре, към постигане на цели, които вече сте си поставили.

 

Високата социална активност, но и гъвкавост, диалогичност ще ви гарантират успехи, ще ви дадат посока, подкрепа, шанс да осъществите намеренията си.

Хубаво е съзнателно да се стремите да избягвате конфликти с влиятелни или власт-имащи персони, такива, от които зависи стабилността ви. Ако все пак това не е възможно, тогава вероятно ще трябва да поемете по-големи отговорности, сами и волево да насочвате успехите си, като се движите по „по попътен вятър“, според шансовете, които перманентно могат да възникват според чутото, договореното…

Силно преобразуващи или показателни дни са вторник и сряда, постарайте се през тях да излезете победители и като разчитате на стратегия, дар словото си, това ще има широко отражение. Може да ви се наложи през тези дни да направите важен избор, интуицията ви също може да верен ориентир през това време…

Теми свързани с дом, семейство, место-живеене и недвижимо имущество също изискват по-крайни, радикални мерки, за да се разрешат във ваша полза.

Телец – Седмицата стартира с Пълнолуние, което дава вид пълнота от знание, което засяга предимно финансовото ви състояние или подкрепа, която можете да получите от околните, на какво можете да разчитате, за да подействате позитивно на онова, което имате-общо.

Събитията вече се движат повече по инерция и едва ли е удачно да правите резки завои, а по-скоро да продължите да надграждате успехи, които ще се закодират върху материалната ви стабилност и сигурност.

В този процес може да ви се наложи да отстоявате по-енергично интересите си, дори да влизате в „словесни двубои“ или направо „войни“, в повечето случаи вие ще излизате победители или ще успявате да превъртате предизвикателствата в полза, ще има и на кого да разчитате при нужда.

Може да чуете знакови новини, да проведете подобни разговори във вторник и сряда, които ще определят бъдещия ви път на развитие. Ако определени хора препятстват чувството ви на щастие, израстването ви, ако настоящи договори не ви устройват, тогава можете да ги скъсате или през тези дни ще бъде достатъчно очевидно, че трябва да ги оставите зад гърба си, поне да промените нещо радикално в отношението си към тях.

Под подобен натиск вие може да смените средата си на съществуване или позиции, които заемате.

На този етап не е препоръчително да се подписват контракти, бъдете по-внимателни с документи, включително правни.

Евентуални пътувания ще бъдат съпътствани от напрежение, ако е възможно ги отложете.

Близнаци – Седмицата стартира с Пълнолуние, което ще се окаже едно от най-важните за вас през годината. То ще ви даде шанс да превъртите предизвикателства в полза като разчитате на собствената си креативност, изобретателен подход, така че да защитите имиджа си, извоювани обществени позиции и т.н. Успехите ви като цяло ще се отразят и на финансовата ви стабилност, ако не пряко, то поне-косвено.

Въпреки всичко сега подчертано зависите от подкрепата и одобрението на партньори /лични или делови/, може да ви се налага повече да инвестирате във важни за вас хора, може би да правите известни компромиси, също- да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно, но подобна линия на поведение ще се окаже полезна, стабилизираща, поне в случаите, където сте преценили, че ответната страна заслужава доверие и не само.

В краен случай- може да си потърсите, намерите допълнителни източници на доходи.

Превключващ или показателен момент за онова, което имате /чисто финансово/, но не само са дните вторник и сряда, наблюдавайте, насочвайте. През тези дни обаче не е препоръчително да поемате финансови рискове, да задлъжнявате ,теглите кредити и т.н., а по-скоро да ликвидирате дългове, ако има такива, то те ще напомнят за себе си и можете да направите подходящи стъпки в тази посока.

И така, обединяващо правило е, че партньори, влиятелни или власт имащи персони могат да се превърнат в мост към благоденствието ви, но също и спирачка, скрепете връзка с онези, които могат да са ви полезни, в понеделник ще имате „подсказки“ , шансове и т.н.

Социалната ви активност през втората част на седмицата расте, а това ще е повод за ентусиазъм и допълнителни шансове.

Рак – Седмицата стартира с Пълнолуние, което показва до колко са ефективни ваши действия буквално в ежедневието, на работното място, но не само. Вероятно ви се налага да пренареждате приоритетите си? За да сте по-спокойни, да не се претоварвате или въобще, за да съумеете да се справяте с текущи предизвикателства. Все така, през тази и следващата седмица се изчерпват теми, които са изгубили своето значение, трябва да останат ад гърба ви, така че да се освободи място за нещо ново и по-перспективно.

Повечето от вас ги влече надалеч- буквално или в по-общ смисъл, мечтаят за по-далечни хоризонти на развитие и така е правилно. Причината за това тълкувание е, че може да ви се налага да си поставяте по-дългосрочни цели или ви трябва повече време, за да ги постигнете, в друг случай- пътуванията действително ви разтоварват, може да има хора извън близкото ви обкръжение, които докосват сърцето и душата ви. Не губете тези по-далечни хоризонти от поглед, мечтайте и вашите мечти могат да станат реалност, ще ви помогнат да се концентрирате върху шансовете, а не предизвикателствата, които трябва да преодолявате към настоящия момент.

За сега, някой трудности могат да се продуцират от страна на ваши партньори /лични или делови/, вашата собствена инициативност може да е ограничена от тях, да зависите от външно мнение и одобрение и т.н. В такъв случай и вместо да се конфронтирате, вероятно е по-добре да привлечете на ваша страна силни личности, от чиято подкрепа да се възползвате. Силни и слаби звена във взаимоотношенията ескалират във вторник и сряда, катализирайте ги в по-позитивна за вас посока, шансовете за това растат и са значими в събота и неделя.

Лъв – Седмицата стартира с Пълнолуние, което ви показва в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате, какви позиции сте си отвоювали в колектив и т.н. Този полезен анализ ще ви ориентира към хора и обстоятелства, които да подкрепят идеите ви, могат да ви разтоварят от напрегнатото ежедневие, да ви дадат варианти и изход, особено, ако се нуждаете от такъв, в сложни и по-заплетени ситуации.

Към този момент вие може да полагате много усилия, за да се докажете на работното място и не само, забележителната упоритост, постоянство, които проявявате ще са повод да превъртите предизвикателствата в полза, да получите материално поощрение, морална подкрепа, да намерите начини за възход и чрез известни трансформации, помощ и одобрение от околните, като не афиширате всичките си намерения, използвате обходни и неявни пътища към желаното от вас. Все пак е полезно да не се претоварвате, за да не се почувствате преуморени, да не се изтощите, а и не бива да форсирате събитията засега, движете се според обстоятелствата.

На този етап част от тенденциите да са извън контрола ви, ако има скрити обстоятелства, които ви дестабилизират, променят предварителните ви планове, то те ще бъдат особено видни във вторник и сряда. Същевременно тогава могат да се оформят алтернативни, скрити възможности…

Ако има тайни, то те също ще могат да бъдат разгадани със съответните ползи за вас. Тогава разбирате и какво, кого е по-добре да оставите зад гърба си.

Дева – Вие се намирате във важен етап относно вашия социален статус-кариерно развитие или брачни отношения. Пълнолунието в началото на седмицата ще ви даде значима яснота за „таван“ от възможности, до които можете да се доберете, какво ви дестабилизира, какви начини можете да използвате, за да постигнете целите си.

През цялата седмица няма да ви липсва подкрепа и внимание, животът ви е достатъчно пълен с личности, които ви дават интересни идеи, енергизират и ентусиазират ви и т.н.

Въпреки всичко не всички ще са чак толкова доброжелателни, възможно е да съществувате в повишена конкурентна среда или пък близки до сърцето ви хора-партньори,  деца, ако имате такива- ще изискват повече внимание, евентуално да изгладите някой спорни, конфликтни точки или просто да сте повече на тяхно разположение. Добрата новина е, че през тази седмица действително можете да канализирате тези процеси в една по-подходяща за вас посока, стига да искате или да си струва.

Ако част от отношенията ви попаднат в „задънена улица“, тогава вероятно ще се наложи да вземете по-радикални мерки, за да се справите, дори да скъсате връзки, които ви носят повече вреда, отколкото нещо друго. Показателни са вторник, сряда, събота и неделя, през тези дни най-силно можете да насочвате, възползвайте се по оптимален начин.

Везни – Седмицата стартира с Пълнолуние, което  ще ви даде богата информация на бъдещи перспективи на развитие и всъщност през целия период информационният поток ще бъде доста усилен, подходящо е да преговаряте за интересите си като разчитате на вродената си дипломатичност, можете да разчитате на подкрепа от страна на близкото ви обкръжение, но и хора, които са стоящи далеч от вас- буквално и в един по-общ смисъл. Това може да е повод да заздравите връзки, които пък ще са мост към успехите ви или чувство на щастие, удовлетворение и т.н.

Въпреки всичко към настоящия момент повечето от вас съществуват в обективно напрегната среда, която може да е продуцирана от повишена конкуренция, изисквания, това може да са и собствените ви амбиции, които ви подтикват да се мобилизирате. Не са изключени базисни преобразувания в живота ви, които засягат кариерното ви развитие, репутация като минимум.

В този процес, когато става въпрос за професионалната ви реализация, вие можете да превъртите предизвикателствата в полза, да откриете скрити, допълнителни, обходни пътища, така че или да укрепите завоюваното или дори да извлечете ползи от случващото се. Все пак е полезно да се пазите и от вид задкулисие, нарушена комуникация на работното място. Ако не всичко се развива точно така, както искате или очаквате, тогава това ще е знак за по-радикални преобразувания, които предстоят в живота ви, ориентирайте се и направете избор, показателни са вторник и сряда. Четвъртък и петък са силни дни, възползвайте се от подкрепата на звездите тогава.

Показателен период и за приоритети отнасящи се до недвижимо имущество, дом, семейство, место-живеене. Анализирайте случващото се и си изградете по-дългосрочна тенденция за въздействие, ако затрудненията в този сектор са по-значими…

Скорпион – Вие сте в силно трансформиращ период, който може да ви подтикне да гледате с „други очи“ на обкръжението си, а може и реално да промените средата си на съществуване, поне- да прочистите средата си от влияния, които се отчитат за неблагоприятни за вас.

През целия период ще се тестват за надеждност ваши връзки, лични или делови, договорни отношения, ако ви интересуват юридически казуси, то те също ще преминат в някаква решаваща фаса.

Повечето от вас действат напористо ,стремят се да разчупят границите на възможното като използват различен подход, „стрелят на високо и надалеч“, може повече от обикновено да отстоявате интересите си, дори, ако се налага да влизате в „словесни войни“. Вашите думи в повечето случаи имат чуваемост, успявате да наложите авторитета си, но това не е лека задача, вероятно ще изисква и вид компромис.

Около вас може да има персони, които са силни и могат да ви подкрепят, но също и не чак толкова доброжелателни, които могат да препятстват развитието ви на различни нива. И така, способността ви да балансирате, да проявявате диалогичност, ще ви гарантира успехи и превъртане на вид предизвикателства в полза. Как се справяте- разбирате според проведени разговори, важни новини във вторник и сряда, тогава можете да заздравите някой контакти, а други да скъсате. Изградете си стратегия и действайте, по възможност- без да влизате в конфликти или да правите резки завои, освен, ако това не е неизбежно…

Отново навлизате в период, през който трябва подчертано да браните всичко свое, за да се предпазите от евентуални загуби, в оптимален случай- ще разходвате повече средства за удоволствия, развлечения, любими хора.

Подкрепящи дни са събота и неделя-подходящи за релакс, отпускане, постигане на повече хармония…

Стрелец – Седмицата стартира с Пълнолуние, което ще „освети“ вашите партньорски отношения, лични или делови, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. В повечето случаи- вие се радвате на добронамереност от страна на околните, не ви липсва внимание и подкрепа, възползвайте се от аспектацията на звездите, за да заздравите онези връзки, които са важни за вас.

Водеща тема е и материалното ви състояние, то може да е съпътствано от значими разходи, които ви дестабилизират, в оптимален случай това са полезни инвестиции в дома и семейството ви или пък покриват евентуални дългове, ако има такива.

Каквото и да е, на този етап можете да компенсирате повишените харчове следствие на подкрепа от страна на семейството, ваши близки хора и т.н., а може да откриете и допълнителен източник за печалба, понякога скрит или нерегламентиран, паралелен…

Ориентирайте се в тази посока- да търсите и откриете вид опека и ще успеете. Чрез нея можете да получите и повишение, зависи дали условията на труд го позволяват.

Все пак е препоръчително да не задлъжнявате, да не поемате финансови рискове, особено във вторник и сряда.

В понеделник, четвъртък и петък- водите успешни преговори, те може да са повод за хубави новини, които да порадват сърцето ви, да оформят допълнителни шансове., ако сте сами- можете да срещнете любовта.

Събота и неделя са показателни за семейните обстоятелства, изчистете евентуални недоразумения спокойно, използвайте интуицията си…

Козирог – Седмицата започва с Пълнолуние, което ще даде голяма яснота за професионалната ви реализация, „таван от възможности“, също-какво евентуално пречи на вашите планове, анализирайте случващото се, за да си изградите стратегия.

Може да имате усещането, че на този етап не всичко зависи от вас или трябва да се съобразявате повече от обикновено с важни за вас хора- партньори лични или делови, но може и да са други енергични особи. В оптимален вариант вие може да се възползвате от тяхната инициативност, хъс, действеност, полезно е да привлечете на ваша страна съдружници, дори и това да не е винаги лека задача, а по-скоро да изисква вид компромис. Подобна подкрепа ще ви е доста полезна, като минимум ще ви спести някой затруднения и усложнения, помислете…

Конфронтациите на този етап са не препоръчителни, крайният изход и победа са по-скоро съмнителни. Заложете на диалогичността, всъщност, мнозина ще постъпят точно така- интуитивно, спонтанно и действително ще успеят да превъртят предизвикателствата в полза.

Ако това в някой случаи и съответни връзки е невъзможно, вероятно ще е нужен по-радикален подход или направо дистанция, късане на отношения и т.н. Вижте кой и в каква степен има водещо значение за вас и насочвайте според по-далечни перспективи на развитие.

Водолей – Седмицата стартира с Пълнолуние, което ще освети ваши отношения, ще ви покаже на кого и в каква степен можете да разчитате. На този етап мнозина се радват на подкрепа, имате шанс да скрепите, подобрите сърдечни връзки с партньори, да получите радост от деца, ако имате такива или пък- да срещнете любовта, ако още не сте. Периодът е подходящ да си дадете вид почивка, ако това е възможно…

Рутинната работа ще ви натоварва повече от обикновено, причините могат да бъдат в повишена конкуренция, изисквания, понякога по външни и независещи от вас причини, които ви влияят. Вие сте мобилизирани, но това може да доведе до изтощение, ако не внимавате. Вероятно не е добре да форсирате събитията, действайте стъпка след стъпка, рационалният ви подход ще има видим ефект, дори и да не е веднага, защото на този етап се изисква преодоляване на предизвикателства-упорито, волево, но без да се бърза. Правилната стратегия ще подейства позитивно на финансовото ви състояние, действията ви ще водят до печалба, понякога и от скрити, допълнителни или неясни, неочаквани източници. Поне ще имате алтернативи, особено, ако ги търсите, но не само…повечето от вас успяват да стабилизират материалното си състояние-поне повишени разходи намират вид компенсация….Показателни са вторник и сряда- какво точи ресурсите ви, от какво да се пазите и дори може да е скрито, да действа зад гърба ви, но и на какви паралелни шансове можете да разчитате.

През втората част на седмицата мнозина постигат морално, материално поощрение…

Риби – Седмицата стартира с Пълнолуние, което осветява ключови приоритети като кариерно развитие, но може и да е свързано с дома ви, благоденствието в него или поне подкрепата, която можете да получите.

Каквито и предизвикателства да има- през целия период, интуитивно, рационално-вие успявате да превъртите предизвикателствата във ваша полза и да спечелите от това.

Мнозина ще играят ролята на „буфер“ за разтоварване на напрежение, което ескалира в близкото ви обкръжение, може да бъдете като своеобразен „миротворец“, вероятно ще има и поводи за това.

През тази седмица стари приятели може да напомнят за себе си, може да си върнете вид опека, да привлечете авторитетни лица на ваша страна със съответните ползи.

Все пак не е изключено и да ескалира известно напрежение между вас и околните, включително приятели, деца, любими хора. В такъв случай тези недоразумения няма да са от „вчера“, но сега ще изискват по-радикални мерки, за да се справите, също-да проявявате и повече твърдост, вероятно да промените нещо в отношението си.

Показателни са вторник и сряда, те са показателни за отношенията ви, може да научите тайни, дори и полученото знание да не е винаги радващо, пак ще е полезно, ще ви подейства освобождаващо от негативи или ще ви помогне да изберете най-верния път…

 

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.