Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 18-24 февруари

От  | 

В понеделник Слънцето за последно е във Водолей, дава ни въздух, разбиране, варианти…Във вторник Слънцето преминава в Риби, това е последният зодиакален знак, който символизира края на астрологичната година, счита се, че по това време ние сме длъжни да надникнем  дълбоко в себе си, в собствените си преживявания, натрупан опит, да ги асимилираме, да изкараме есенцията, онова, което си „струва“, заслужава да остане при нас и през новата ни житейска година, която ще настъпи с пролетното равноденствие на 22 март.

Не е чудно, че могат сега да ни обземат носталгични чувства, по един естествен начин ние се фокусираме върху минали събития, анализираме любовта, онова, което може да допринесе за собственото ни благоденствие, да спечелим- в един по-широк смисъл, да бъдем щастливи…Всеки ще се замисли в различна степен върху подобни въпроси и това може да се окаже отправна точка за нов начин, по който виждаме обикалящата действителност, всичко може да ни се стори по-различно…

И така, през новата седмица под подобно въздействие ние можем още повече да се превържем към човека до нас. Мнозина ще демонстрират своята обич по един специален начин- готовност за отдаденост, поемане на по-високи отговорности, способност да се изразяват и споделят чувствата по един незабравим начин. Всъщност, голяма част от хората, които имат сериозни отношения- ще проведат разговори, които ще се запомнят, ще оставят следа в душата и сърцето. Ако настроенията не са чак толкова романтични в двойката, тогава ще се проведат разяснителни разговори относно по-далечни перспективи на развитие, те могат да бъдат свързани с чисто материални приоритети и да бъдат пак така- скрепващи, конструктивни.

Започнати любовни авантюри през тази седмица обещават да бъдат надеждни и дълготрайни, подходящо време за сключване на брак.

Изключително неблагоприятно е, ако през тази седмица вашата привързаност или доверие към определени личности се пропука, това ще е знак за сериозни и дълго трупани недоразумения, които може да се окажат непреодолими или пак така ще изискват по-дълъг период, за да се изчистят.

Венера управлява и паричните потоци, Венера почти през цялата седмица е в орбис на съвпад със Сатурн, така че може да проявим по-голяма пестеливост, но пък и да открием надеждни, постоянни източници на доходи, можем да стабилизираме финансовото си състояние или да открием неочаквани, допълнителни, тайни или нерегламентирани,  обогатяващи ресурси.

Меркурий е в Риби- притежаваме много силна интуиция, мисълта е цветна, изобретателна, хубаво е да се доверяваме на вътрешния си глас, звездите са така аспектирани, че можем да достигнем до невероятни открития, прозрения, истини…

В по-глобален аспект- могат да се вземат решения, които засягат доходите ни или са социално значими, в опит за по-голяма толерантност към хората.

Марс в Телец все още не е набрал скорост, така че може да усещаме недостиг на сили, хубаво е да следим за тонуса си, да не се претоварваме, ако е възможно…

Овен – Вие положихте много усилия, за да постигнете по-добър социален статус или да реализирате конкретни цели, които трябваше да сте постигнали подобно на спринтьор, който се е състезавал със себе си, високите си амбиции или близкото си обкръжение.

Вече е време да оберете плодовете на получените резултати, събитията се движат повече по инерция и ви носят съответна възвращаемост, материализират се. Реално вашият имидж се променя, вие може да заемете по-престижни позиции, ако това е невъзможно, тогава  откривате обходни пътища, които пак така ви помагат да постигнете своето.

Вие може да имате нужда от почивка или поне да намалите темпото, в друг случай сменяте тактиката, огненият ентусиазъм се замества от пестеливост- на ресурси и на различни нива, за да се предпазите от преразход на енергия или средства.

Възможно е да се ориентирате към алтернативи  на развитие, да сбъднете своя тайна и дългоочаквана мечта, това може и да е авариен изход, ако се нуждаете от такъв. Склонни сте да не афиширате всички ваши намерения и така е правилно, по-лесно ще ги осъществите…

Телец – През тази седмица можете да вземете сериозни, конструктивни решения, които да се отразят на положението ви в колектив- на работното място и сред колеги, може да са социални групи по интереси, приятелски кръгове.

Вие разширявате вашето влияние чрез повишената ви инициативност, това може да ви помогне да заемете нови, лидерски позиции, може да срещнете подкрепата на определени лица от близкото ви обкръжение, които да ви донесат вид морално удовлетворение или запомнящи се емоционални разговори.

Околните ви указват силно въздействие, може да чуете думи, които да оставят траен отпечатък в съзнанието ви или да преобразят обществените ви позиции, представи за конкретни личности. Сега можете подчертано да въздействате на другите, но и те на вас, внимавайте все пак да не се преминат някакви граници, пазете се от внушения и само-внушения.

Ако пътувате- може да прекарате чудесно. Висше-стоящи персони или такива, които са „далеч-стоящи „от вас, буквално или в по-общ смисъл- могат да се превърнат в повод за вид стабилизация в живота ви.

Близнаци – През тази седмица мнозина се представят в различна светлина, която в повечето случаи ще обогати вашия образ, имидж, може да излязат на повърхността скрити черти, способности, вие като „магьосник“ да извадите от ръкава си още един джокер, така че да спечелите тайна или съкровена мечта, такава, която ще подейства положително на социалния ви статус-общо, кариерно развитие или в частност- материална подкрепа от страна на финансови институции и влиятелни личности.

При всички случаи навлизате в период, в който можете да превъртите колелото на вашата Съдба в една по-позитивна посока и като използвате обходни пътища към целите си, не винаги афиширате намеренията си, използвате забележителни ораторски умения.

Все пак една енергийна програма е на път да се изчерпи, така че до кроя на март- част от събитията се движат повече по инерция или не всичко зависи от собствената ви воля, поне- налага се да се справяте, да се съобразявате повече от обикновено с външни и независещи от вас фактори.

Може да се каже, че сте на прага на едно ново начало- част от него и с пик от събития, развръзки- ще ви даде шанс да превърнете мечтите си реалност, това да се отрази на финансовата ви стабилност и не само, друга част обаче- изисква от вас да оставите нещо, което изживяло своето време, касае вашата сигурност, отново-финансова, но не само, може и да е базисна, свързана с близкото ви обкръжение, до края на март имате време да се ориентирате, така че преходът да бъде плавен и позитивен.

Рак – През тази седмица се намирате в прекрасен период да скрепите отношенията си с ваши партньори-лични или делови. Можете да обсъдите по-далечни перспективи на развитие, да решите да се обедините и с повече поети отговорности един към друг, да сключите договори и т.н. Ако сключите брак през това време или срещнете любовта, подпишете и делови договори, то те обещават да бъдат дълготрайни и много надеждни.

Все пак, ако има натрупани недоразумения между вас и любим човек- сега мога да се изяснят чрез конструктивен диалог, възползвайте се!  Ако това все пак не е така ,значи- различията са много по-сериозни, съответно ще изискват повече усилия, за да се разрешат.

Успешно се справяте с уреждането на документи, хора стоящи далеч от вас- обсебват вниманието ви, могат да ви окажат помощ, да оставят следа в съзнанието ви.

Ако пътувате, можете да прекарате чудесно или незабравимо- в различни нюанси.

Лъв – Водеща тема за вас по различни поводи е материалното ви състояние или стабилност на различни нива, в този процес може да решите а промените нещо в подхода си и така е правилно, за да получите по-добри доходи, да утвърдите авторитета си или да се изкачите по йерархичната стълбичка. Това в пълна степен е възможно, ако потърсите вид подкрепа от страна на влиятелни личности или хора, с които взаимодействате на работното си място- сега можете да откриете тази опека на различни нива, действайте.

Ако сте сами- на работното ви място може да се появи човек, който силно да привлече вниманието ви, така че да започнете романтична връзка.

В душата на повечето от вас кипят силни страсти, но може да не им давате воля на този етап, поне не-в пълна степен, но можете да постигнете онова, което най-силно желаете…

Някой от вас могат да имат усещането, че липсва достатъчно диалогичност при обсъждането на важни теми, разговорите изискват повече адаптивност, вероятно са и по-емоционални. Ако използвате интуицията си, замислите се за обходни пътища към успехите ви, потърсите подкрепа- тогава може да превъртите всички предизвикателства в полза, а напрегнатото ви ежедневие в последно време да стане по-продуктивно, успешно, действията ви да водят до конкретни резултати, които в крайна сметка трябва да имат обогатяващ ефект.

Дева – Фокус са партньорските ви отношения-лични или делови, също любими, близки до сърцето ви хора. През тази седмица може да проведете много емоционални, запомнящи се разговори, такива, които да насочат връзките ви в съвсем нова посока. Имате шанс да скрепите отношенията си, да проведете много продуктивни, целесъобразни разговори, които  да изчистят евентуални недоразумения между вас и важни за вас хора.

През тази седмица думите ви имат особено силна чуваемост, притежавате силна интуиция и същевременно сте здраво стъпили на земята….Използвайте този прекрасен период да заздравите връзките си, да създадете такива, които да ви бъдат полезни или приятни…

Възможно е през настоящия период да усещате, че успехите ви на различни нива се влияят или зависят подчертано от одобрението и подкрепата на „другите“-общо. Това може да се превърне в причина социалната ви активност да нарасне, да се стремите да преговаряте с хора и извън близкото ви обкръжение, да пътувате и това ще се оказва за особено подкрепящо ви обстоятелство, което ви дава нови възможности, по-широки перспективи за развитие.

Добре се справяте с уреждането на документи, включително юридически казуси, ако това ви интересува…

Везни – Седмицата ви предоставя отлични възможности да се представите в най-добра светлина на работното си място, може да пренаредите приоритетите си, така че действията ви да са по-ефективни и в крайна сметка това може да се превърне в повод да повишите доходите си или да откриете морална, финансова подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори, финансови институции.

От тази седмица и до края на март вие по различни поводи действително ще се концентрирате върху това поле- да получавате вид подкрепа и одобрение, можете да ги получите, а успехите ви ще се закодират трайно или поне през идните около  две години и половина.

През тази седмица можете да предоговорите условията си на труд или да възникнат интересни предложения, новини…Ако търсите вид подкрепа, моментът е подходящ за това, особено през втората част на седмицата.

Професионалната ви реализация може да зависи по някакъв начин от подкрепата на семейството ви или пък обсъждате ангажиментите си със семейството си, нуждаете се от подкрепата му, а може да ви се налага подчертано да разпределяте времето си между домашни и професионални задачи за изпълнение.

Моментът е удобен действително да изградите един здрав фундамент под краката си, вероятно като си направите вид равносметки, а понякога- промените нещо от „корен“, следствие на оценки- кое е истински стойностно за вас….

Скорпион – През тази седмица информационният поток около вас продължава да е много усилен. Вие водите интересни, полезни, конструктивни разговори. Не изключено да чуете новини, които да докоснат сърцето ви, да променят важни за вас връзки.

Появяват се хора, които силно ви подкрепят и в повечето случаи вие има на кого да разчитате.

Популярността ви расте, средата ви на съществуване се променя, поради собствените ви променени позиции в колектив или понеже реално сменяте своето место-положение.

Вашите познания растат, паралелно с авторитета ви, защото вие сте се насочили съзнателно към това да разширите знанията си или това се случва по друг, но естествен начин и следствие на натрупан опит, неговия анализ и т.н.

Появява се личност, която много силно ви стимулира да се развивате в определена посока, в друг вариант- вие действително си намирате партньор, съдружник, който до края на март ще се превърне във водещ фактор, посредник, помощник- по пътя към собствените ви успехи.

На този етап ви интересуват повече въпроси, които са свързани с хоби, което може да се превърне в професионална реализация, някакъв творчески подход, потенциал, особено в комуникативните ви умения-расте. Седмицата е прекрасна да я прекарате в компанията на любими хора, да намалите темпото, да намерите време и за почивка. Мнозина ще изпитат силна нужда от това и рязко могат да променят ритъма в ежедневието си, като намалите временно темпото, поне-делегирате отговорности…

Стрелец – През тази седмица вие сте в силен период да подействате позитивно на доходите си или онова, което имате общо, но то е в пряка зависимост от подкрепата, която получавате от вашето семейство.

В друг вариант-моментът е подходящ да хармонизирате атмосферата у дома, включително като инвестирате в комфорта си на съществуване.

През тази седмица можете успешно да се справите с битови или имотни приоритети, също- да изгладите евентуални недоразумения с близки и роднини.

Член от семейството ви може силно да обсебва вниманието ви, може да обсъждате теми, които да имат дългосрочно отражение и да касаят финансовото ви благополучие.

По отношение на паричните потоци- сега може да проявите доза пестеливост, но можете и да стабилизирате доходите си, също- да откриете невероятни и допълнителни източници на доходи, които да попълнят разходите…Моментът всъщност е доста подходящ да действате в подобна посока- намиране на допълнителни парични потоци, стабилизиране на приходи-разходи и т.н.

Ежедневието ви става все по-динамично, натоварено, не е изключено да се появи и вид конкуренция пред, която трябва да се доказвате, но вие може да се справите, дори и на този етап все още да се налага по-скоро да се адаптирате, може би- да се заредите с енергия, буквално или в преносен смисъл…

Козирог – Притежавате особен чар, с който и с по-голяма лекота печелите симпатии одобрение на околните. Вашето излъчване понякога може да е по-хладно, но пък вие печелите с това, че вдъхвате доверие, на вас може да се разчита…

През тази седмица може да произтече някакво важно събитие, което да се отрази трайно на авторитета ви или да ви отреди вид лидерски позиции. Вие оставяте трайно, пречупващо впечатление, но самите вие- придавате някаква окончателна стойност на хора и обстоятелства около вас, които ще определят връзките ви и векторът ви на развитие в бъдеще.

Възможно е да промените нещо в линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчита за положително обстоятелство.

Водите много емоционални, запомнящи се разговори, не е изключено да откриете тайна или обходни пътища към целите си…

Все пак е полезно да се пазите от манипулации, подвеждане…

Преговаряте за интересите си и така е правилно, мнозина ще достигнат до пробив или неочаквано добър резултат.

Водолей – Вероятно най-важната тема за вас сега е финансовото ви благополучие, понякога може да имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви. Но същевременно сега вие сте в период, когато можете да попълните разходите като се доберете до паралелни или алтернативни източници за печалба, порадвате се на вид покровителство, опека, не винаги явна, но толкова полезна и на време.

Някой от вас ще си върнат нещо старо и изгубено, такова, за което са се борили дълго…Все пак не е изключено и да загубите, ако посоката, която сте поели не е ваша…

Склонни сте да криете истинските си чувства, анализирате миналото и така е правилно. Това може да е повод да прелистите нова страница, да намерите начин да изчистите евентуални натрупани недоразумения и като откриете първо-причините.

Някой от вас могат да се изкушат от нова любов, но тайна или с човек, който е твърде различен от тях-финансово, възрастово или други фактори…

Миналото силно ви притиска-или да се върнете към него или окончателно да скъсате с него.

Друга водеща тема е домът, семейството, место-живеене, битови и имотни казуси. За сега само получавате подсказки в тази посока и все още можете да влияете, възползвайте се от март-тенденцията ще се усили, но ще започне да излиза от контрола ви…

Риби – През тази седмица думите ви имат особено силна чуваемост и могат да доведат до нарастването на популярността ви, заемане на нови и по-престижни позиции в колектив, получаване на вид опека от страна на по-възрастни или авторитетни лица.

Не е изключено стар приятел или важен за вас човек от миналото да напомни за себе си и да преобрази начина ви на съществуване.

При всички случаи се намирате в прекрасен период да утвърдите авторитета си, вие с по-голяма лекота печелите одобрение, но не случайно- това е следствие на собствената ви изобретателна мисъл, интуиция и креативност, гъвкавост в общуването.

Може да научите тайни или да достигнете до прозрения, до „дъното“ на истини, следствие на проведени разговори. Това важи за всички, но подчертано за родените в началото на март.

Действайте в посока създаване или укрепване на връзки, това ще ви носи пози или пък удоволствие…

Все повече ви се налага да се борите за интересите си, тенденцията ще се усили от края на седмицата и през март ще въвлече някой от вас във висока социална активност, изискваща да се справите и с повишаваща се конкуренция или необходимост да сте по-комуникативни, за да не пропуснете иначе отлични шансове, да не позволите да „отмъкнат килимчето под краката ви“…

 

 

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.