Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 19 – 25 ноември

От  | 

До 22 ноември Слънцето е в Скорпион и това е своеобразен краен  срок, през който можем да получим оптимално добри резултати следствие на получена подкрепа- морална, материална. Правим си съответни равносметки на кого и в каква степен можем да разчитаме, носи ни изгода в един по-широк смисъл и според това- решаваме с кого и как да продължим напред.

На 23 ноември Слънцето навлиза в Стрелец и веднага попада под влиянието на Юпитер.  Ще усетим това въздействие, което ще се усилва до края на седмицата- като нарастващ ентусиазъм, повишение на само-оценката ни, съответно на амбициите ни. Поставяме си нови и по-високи цели, те ще обхващат някакви идеалистични представи за живота ни, които могат да се превърнат в реалност през идната близо година, стига всичко това да е съпътствано и от реални инициативи в съответната посока, а не само мечти…Все пак, онова, което възникне като идея, предложение или възможност през настоящия период, после може да се превърне в лайтмотив, който ще преобрази начина ни на съществуване през идните месеци. Вероятно засега повечето от оформящите се нови тенденции е само  проекция, която трябва да се осмисли добре, налага се първо и да се преодолеят препятствия, да се вникне в детайли, които ни се губят от погледа и ги забелязваме предимно като се „спънем“ в тях. В този смисъл на мнозина ще им се налага да изправят свои и чужди грешки като се връщат към миналото, предоговарят вече договореното, преосмислят стари решения, които отиват в „задънена улица,“. В този смисъл сега не е препоръчително да бързаме, а да реагираме на момента и да следваме естествения ход на събитията, който при нарастваща Луна и по един естествен начин ни води към развръзки, пик от информация, особено по време на Пълнолунието- 22,23,24 ноември. Тогава получаваме значима яснота до какво са довели нашите действия, ще имаме шанс да оценим скрити процеси, нека евентуални разочарования с очакванията ни са повод да коригираме нещо, за да изправим пропуски и онова, което препятства пътят ни към успехите. Вероятността да сме се стремили към едно, а това да ни е довело до друго- не е малка, при това с елемент на изненада. Но същевременно набелязваме алтернативи, обходни пътища, не е изключено и да се разпилеем в паралелни направления, които да отпушат варианти за развитие по теми, които са ни приоритетни.

Все пак припомням, че Меркурий е ретрограден и в Стрелец, съществува опасност така да станем жертва на разсеяност, преувеличения, липса на точен фокус, със съответните последици. Всичко зависи и от индивидуалната карта, тоест-характер, ако в него е закодирана силна воля, тогава предизвикателствата ще се превъртят в пробив в избраното направление и не само, внезапно ще възникват допълнителни възможности.

При тази картина отчитаме, че Марс е в Риби и в напрегната аспектация със Слънцето, това може да проектира и напрежение в душата ни, ще искаме всичко сега и веднага, ще ни липсва търпение, може да изпитаме нервно напрежение. Тогова е подходящо да си поставяме по-краткосрочни задачи, за да изгубваме енергия, мотивация, за да бъдат те осъществими.

В друг случай- може да се сблъскваме с хитрост, скрити мотиви, които ще изкристализират, ако не веднага, то скоро след това, забелязваме опит да се бяга от отговорност, алогично и непоследователно поведение. Прогресират /поне за малко/- манипулатори, от които следва да се пазим и да не се предоверяваме.

Рутината силно ще ни дразни, ще се стремим да разчупим статуквото, да излезем извън границите на познатото, ще поемаме рискове, които дори могат да бъдат неспецифични за нас. Ежедневието на мнозина ще излезе извън обичайния ритъм, дори и само заради това, че имаме нужна от почивка, разнообразие, развлечения, раздвояваме се между това, което трябва и онова, което искаме.

Тенденцията ще засегне и любовта- някой могат да започнат бърза авантюра, но със съмнителен край, други ще прекратят връзки спонтанно, периодът при всички случаи ще „тества“ за здравина важни за нас взаимоотношения.

Парични потоци- харчим над обичайното, защото желанията за притежание са преуголемени, потреблението расте, остава и да е добре обмислено, за да не съжалим после, когато премине тази вълна…

Изненади относно финансите ни, относно всичко ценно за нас /включително и любими същества/, въпреки че се следва някаква нишка, за която вече сме предупредени по някакъв начин…При ретрограден Меркурий можем да анализираме случващото се, за да предизвикаме по-добри резултати от миналото.

Щастлива и успешна седмица!

Овен – До 22 ноември вие все още сте във важен период относно вашите партньорски отношения, подходящо е да ги насочвате целево в желаното от вас направление, вероятно и с цената на някакъв компромис. Правите си равносметки, вероятно и не без причина, а следствие на случващото се, което може да е съпътствано с елемент на изненада, която ще проясни бъдещото ви развитие в приоритетни ваши връзки /лични или делови/. Това, в което не можете да се съмнявате и в повечето случаи е- добронамереността на партньорите ви. Все пак ще се изисква да се напаснат вашите интереси, така че да се изчистят евентуални различия, че и напрежение. Имате шанс да въздействате, зависи до колко ще можете да овладявате реакциите си.

Пълнолунието на 22,23,24 ноември е много информативно за вас и на различни нива, може да преобрази начина ви на живот, бъдещи планове, близко обкръжение. Ако има някаква неяснота, дори скрити процеси- те ще изкристализират с пик от събития, разяснителни разговори, взети решения, които влияят на по-далечни перспективи на развитие, като минимум- фон за идните две седмици.

През втората част от периода ви занимават все по-силно приоритети, които се отнасят до пътувания, уреждане на документи, юридически казуси, ако това ви интересува. Хора стоящи далеч от вас- буквално или в по-общ смисъл могат да станат повод за ентусиазъм, променени планове, могат да обсебят вниманието ви за дълго. Обърнете внимание на случващото се, то може да е лайтмотив за цялата предстояща година.

Изтича една енергийна програма от цели, приоритети, преценявате дали да ги оставите зад гърба си, защото са изчерпани, губят своя смисъл или трябва да ги продължите. Ако е второто- ще се налага вид обновление със смяна на тактиката, линия на поведение, което да не е чак толкова открито, нужни са и алтернативи…обмислете ги, доверявайте се на интуицията си.

Телец – До 22 ноември ежедневието ви е все още доста напрегнато поради допълнителни, не планувани ангажименти, обстоятелства, които ви изненадват и ви принуждават да реагирате „на момента“ и според случващото се. Подходящо е да набележите слабите звена през това време, които ви дестабилизират и да се опитате да ги оставите зад гърба си по един спонтанен начин. Това може да се случи внезапно и по външни, независещи от вас причини, но ще доведе после до яснота и вид успокоение, така че в повечето случаи-няма от какво да се притеснявате. В основата на случващото се са ваши партньори-лични или делови, които могат да ви дестабилизират или точно обратното-да ви помогнат, отчетете това като факт и помислете с кого и как да обедините усилия.

Социалната ви активност расте, това може да е повод за ярки преживявания, намиране на хора, които да ви подкрепят, да се превръщат в повод за ентусиазъм, заемане на лидерски позиции, постигане на цели и т.н.

Факт е обаче, че конкуренцията в живота ви също нараства, при това- тя не винаги е лоялна. Не е изключено да се почувствате подведени от някой лича от близкото ви обкръжение-колеги или приятели. Бъдете нащрек, не се предоверявайте, крайно нежелателно е да давате пари на заем, да задлъжнявате.

Водеща тема става и материалното ви състояние, през втората част на периода се оформят идеи, предложения, възможности, които да ви дадат шанс да спечелите нещо значимо, да преумножите благата си, ако не веднага, то поетапно през идните месеци, дори година. Оценете случващото се, преговаряйте за интересите си, укрепвайте отношенията си, това ще е своеобразна гаранция за просперитета ви и за дълго.

Близнаци – Всичко по-важно, което можете да оформите като тенденция в професионалната ви реализация и зависи от вас самите- се случва до 22 ноември, възползвайте се и бъдете оптимално инициативни. Околните ви изненадват, ако си изиграете правилно „картите“ в това нестабилно време ще превъртите предизвикателствата в полза и ще заемете лидерски, по-престижни позиции в колектив. Иначе- може рязко да смените средата си на съществуване.

През втората част от седмицата – все по-малко ще зависи от вашата воля и все повече- от мнението, одобрението, подкрепата, която можете да получите от страна на партньори /лични или делови/. Възможно е да се появи влиятелна персона, покровител, важен за вас човек, който да преобрази живота ви, да е повод за по-високи постижения през идните месеци. Оценете го, задръжте го, дори и да с цената на някакъв компромис на този етап.

Ще има и такива персони обаче, които действително ще ви принуждават да се съобразявате над обичайното с тях, могат да внасят напрежение и смут в душата ви, дори да се превърнат в повод за трансформации на статуса ви, да повлияят силно на имиджа ви, може да разберете за нелоялност и т.н.. Действайте внимателно, стратегически, дребни действия имат широко отражение, особено в дните на Пълнолунието- 22,23, 24 ноември и са  показателни са като минимум за идните две седмици. Насочвайте, избирайте внимателно кого да допускате до себе си, кого да държите настрани, това ще е водещ повод за успехи, да си спестите някой усложнения и т.н.

Рак – До 22 ноември вие сте в творчески подем, който не остава незабелязан и неоценен от обкръжението ви и е повод да карате околните да се съобразяват с вас, имате шанс да влияете на събитията в значима степен. Въпреки всичко в душата на мнозина се е насъбрало напрежение, което може да ви подтикне рязко да прелистите нова страница в живота си, да оставите нещо зад гърба си, преди да продължите напред. Добрата новина е, че имате избор, не толкова позитивната, че може да действате прибързано и не добре обмислено, хубаво е да сте сигурни в изхода преди да „скочите“  и да кажете „хоп“.

През втората част на периода ежедневието ви забързва своя ритъм, може да е съпътствано от доза напрежение, но пък се оформят нови и важни перспективи относно професионалната ви реализация. Оценете всички възникващи възможности, идеи и предложения, които могат да ви изкачат на ново и по-високо ниво по йерархичната стълбичка, дори и това да е за сметка на смяна на средата, евентуални пътувания, може би необходимост да повишите квалификацията си и т.н.

Дните на Пълнолунието 22, 23, 24 ноември са много показателни, информативни за „отворените пътища пред вас“, които ще подействат благотворно на социалния ви статус, могат да ви приближат до някаква предопределеност в реализацията ви, това важи за всички, но подчертано за родените през трети деканат на зодията. Ако пък прекратите договори, не съжалявайте, водеща причина може да бъде липсата на перспектива за развитие, също- по-добри шансове, които трябва да нахлуят в живота ви.

Лъв – До 22 септември вие все още сте по-емоционални, възможно е да ви задържат дела, които не са ви твърде по вкуса, но с които трябва да се съобразявате. Вероятно ще ви се наложи да хармонизирате средата си на съществуване чрез подходящи инициативи, волево и целенасочено.

После- все по-малко ще ви се задържа у дома, ще усетите творчески подем, ентусиазмът и вярата в собствените ви сили ще расте, паралелно със способността ви да действате рисково, в името на това да постигнете сърдечно желание. И можете да успеете, стига да не прекрачвате граници на добрия тон.

На този фон- социалната ви активност е много висока, отпушва внезапни възможности, включително и от миналото, въпреки че не са изключени и изненади, обрати, които да променят по-далечни перспективи на развитие.

В дните на Пълнолунието- 22, 23,24 ноември сте под влияние на силни емоционални преживявания, дните са особено информативни, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате- от партньори до колеги и приятели. Нека случващото се да ви зарадва, но ако има някаква нечестност- тя ще бъде разобличена.

Пазете се от преувеличени, неправилни харчове относно хоби, развлечения, любими хора.

В оптимален вариант- това са неизбежни харчове за попълване на стари задължения или инвестиции в бизнес.

Дева – До 22 ноември думите ви имат особена чуваемост, възползвайте се по оптимален начин, бъдете социално по-активни, за да получите оптимално по-добри перспективи на развитие, за да насочвате събитията, постигате целите си.

Все пак през това време няма да сте автоматично предпазени от харчове над средното ниво, ако всичко е добре обмислено, вероятно няма проблем. Но избягвайте финансови рискове и подвеждане все пак.

В дните на Пълнолунието-22,23,24 ноември- може да се случи важно и „осветяващо“ събитие, което касае вашият дом, семейство, може и недвижимо имущество. То в пълна степен може да е благоприятно за вас, обогатяващо, може да повиши комфорта ви на съществуване, не е изключено да спечелите нещо, към което се стремите дълго или пък ще вземете важни решения, които ще повлияят место-живеенето ви, пак така- недвижимо имущество, близки и роднини. Може да се увеличат броя на членовете в семейството или това предстои в идния месец. Случващото се е показателно за цялата година, може да е „фон“ поне за идните две седмици, така че насочвайте внимателно, оценете позитиви, евентуални предизвикателства.

Възможни са недоразумения, спорове с вашия партньор, ако има нещо некоректно- то изплува на повърхността. В друг вариант- човека до вас е повод за напрежение, защото се нуждае от повече внимание, прояви на грижа, че и компромиси. Изберете си стратегия, която ще свали това напрежение, а не обратното.

Везни – До 22 ноември вашите желания са особено големи, вие можете и трябва да отстоявате интересите си, ще имате такава възможност като разчитате на собствените си качества, чар, привлекателност, диалогичност. Все пак е полезно да не се предоверявате, защото околните могат и да ви изненадват. Оценете случващото се през това време, правете изводи, изградете си тактика, ако през този период рязко скъсате отношения, в повечето случаи- ще е за ваше добро, ще отстраните личност, която ви десатибилизира. Все пак не са изключени и приятни изненади от онези, които са надеждни, издържат „проверката на времето“, оценете ги, надградете в позитивна посока отношенията си с тях.

През втората част на седмицата информационният поток е много усилен,  полезно е да сте максимално социално активни, за да не пропуснете някой шансове. Полезно е да водите преговори, дори и те да се отнасят до минали събития, втори шанс да постигнете онова, което желаете.

В дните на Пълнолунието /22, 23, 24 ноември/- получавате определящи новини, които показват до какво са довели ваши минали действия и инициативи, това може да е повод да преподпишете договори, да се оформят нови и по-добри перспективи на развитие следствие на опека, заемане на по-престижни позиции в колектив. Ако това все пак е невъзможно, разминете се с очакванията си, тогава може да смените средата си на съществуване или пък да преминете във фаза на изчистване на недоразумения, особено на работното ви място, премахване на нелоялна конкуренция, която ще внесе напрежение в ежедневието ви, но и ще ви мобилизира, ще ви помогне да демонстрирате потенциала си и на „войн“, освен всичко останало.

Все пак е полезно да се пазите от пренапрежение, което може да рефлектира и върху здравето ви.

Скорпион – До 22 ноември Слънцето е във вашия зодиакален знак и вие ще усещате подкрепата на този най-мощен енергиен източник по различни начини и поводи, като минимум- усещате, че е във ваша власт да направлявате събитията, вие сте водещ фактор и в живота на близкото си обкръжение.

Все пак ежедневието ви е доста натоварено, носи ви изненади, едва ли протича по предварителен график, планувайте на момента, за да се справяте с предизвикателства, изненади, но и да не пропускате шансове.

През втората част на седмицата все по-важна, водеща тема се превръща материалното ви състояние, оценете случващото се- предложения, идеи, възможности, които могат да са повод да повишите благосъстоянието си, да спечелите нещо значимо, ако не веднага, то през идните месеци и след като отстраните някой препятствия, възникнали по-скоро в миналото, това може и да са спорни и неизчистени въпроси. Все пак, може да си върнете нещо изгубено или да получите подарък от Съдбата, това в значима степен зависи от собствената ви амбиция, инициативи от преди, които сега клонят към развръзки, поне-определящи новини, даващи „знак“ и за бъдеще, показателни са дните на Пълнолунието- 22,23,24 ноември.

Пазете се от повишени и необмислени разходи тогава, недоразумения между вас и любими хора по чисто финансови причини.

Стрелец – До 22 ноември Слънцето е все още в Скорпион и по един естествен начин ви задържа към приоритети от миналото, евентуални равносметки- какво да оставите зад гърба си, с какво да продължите. Това може да е свързано със средата ви на съществуване- колеги, приятели, партньори, близки до сърцето ви хора-общо, които могат да ви изненадват и дано да е приятно. Ако е обратното, тогава ще прелистите нова страница, за да откриете оптимално доброто място за вас под Слънцето…

От 23 ноември Слънцето вече ще транзитира през вашия зодиакален знак и ще ви подейства особено „събуждащо“- расте вашият ентусиазъм, вяра в собствените сили, може да почувствате подобрение на тонуса си и т.н.

Въпреки всичко в душата на мнозина все още тлеят някакви съмнения по кой път да поемат. Вашето мнение не е еднозначно, може да изпитвате колебания и съмнения, по базисни приоритети и касаещи по-далечни перспективи на развитие, да кажем-идната година.

В частност и на този етап- въпроси, които касаят вашия дом, семейство, место-живеене, недвижимо имущество- може да са съпътствани от напрежение, недоразумения, опасност от конфликти. Може пък да е удачно да прекарвате повече време навън, за да избегнете горе-посочените тенденции. В друг вариант- може да се заемете с ремонти, други полезни дейности, които ще повишат комфорта ви на съществуване.

И без това по различни поводи ще се налага да отделяте повече време и енергия в този сектор, нека да бъде по един конструктивен и полезен начин, а не обратното.

Ако има по-сериозни недоразумения между вас и околните, в частност ваши партньори-лични или делови, те ще бъдат особено видни в дните на Пълнолунието-22,23,24 ноември. Оценете случващото се като предизвикателство, което можете и трябва да превъртите в полза. Каквото зададете като фон, ще ви съпътства поне през идните две седмици, така че насочвайте внимателно.

Козирог – До 22 ноември все още сте в ключов период, който ще се закодира трайно във вашия имидж, социален статус, ще зададе тон на ключови приоритети отнасящи се до вашата сигурност или обществено положение. Част от случващото ще ви радва, друга- ще ви изненадва.

Следствие на случващото се през втората част на периода вие ще смените своята тактика, а може и да се ориентирате към някакви алтернативи на развитие, които изглеждат далечни, но доста съблазнителни и напълно осъществими. Показателни са дните на Пълнолунието- 22,23,24 ноември- през тях може да получите неочаквана опека, варианти за развитие, вид развръзки, които касаят нещо ценно за вас- финанси или любов, ежедневието е доста натоварено, ако има нещо, което ви дестабилизира и е зад гърба ви, извън контрола ви, но трябва да се справяте с него през идните месеци- пак така ще бъде видно. Обърнете внимание на случващото се, насочвайте, това ще е определящо обстоятелство за идните поне 2 седмици.

През цялото време може да се чувствате предизвикани да водите словесни войни, да влизате в спорове, в които трябва да отстоявате интересите си, може да разбирате тайни, да се сблъсквате с некоректност. Нека това да е повод да се освободите от хора и обстоятелства, които по-скоро ви носят вреди, отколкото обратното…

Водолей – До 22 ноември сте в период, през който все още можете силно да влияете на ключови приоритети като- кариерно развитие, брачни отношения, имидж като минимум. Преговаряте за интересите си, внезапни шансове ще се разкриват следствие на социалната ви активност, въпреки че не са изключени и изненади, които трябва да оцените.

Мнозина са под въздействие на необходимостта да сменят средата си на съществуване, чрез пътувания, премествания, разчистване на некачествени връзки или пък заемане на нови позиции в колектив. Това в пълна степен може да се случи във ваша полза, а вие и през втората част на периода да попаднете под влияние на силната опека от страна на влиятелна личност, покровител и т.н. Полезно е и самите вие да се стремите да обединявате усилия с подобни персони, които ще се превърнат в мост към благоденствието ви.

Популярността ви расте, както и възможността да утвърдите авторитета си, лидерски позиции в колектив, въпреки че мнозина-изпитват извести съмнения относно поетия път, относно лоялността на определени личности и т.н. Вероятно имате право, но трябва да „отсеете сеното от плявата“, това е като „дежа вю“, вие знаете за какво става въпрос, това са хора от миналото, които напомнят за себе си или попадате в подобна стара ситуация и нека сега подходът да е обновен, по-градивен, с по-добри резултати. Ключови, показателни са дните на Пълнолунието- 22,23,24 ноември, през тях ще зададете тон, който ще определи фона ви на съществуване поне за идните две седмици, така че насочвайте внимателно.

През цялата седмица парите просто изтичат между пръстите ви. Опитайте се да попълните пробойните, пазете се от подвеждане, вид манипулации, които ще ви дестабилизират за дълго финансово.

Риби – До 22 ноември вие все още сте в особено силен творчески подем, който може да разчупи границите на възможното пред вас, в друг вариант-можете да насочвате в значима степен договори, юридически казуси и т.н.

Ескалират повишени разходи, част от тях вероятно са неизбежни, но е полезно да се пазите от рискови ходове.

Все пак може и да получите нещо значимо- по един внезапен, неочакван начин, но това в значима степен се определя от минали ваши действия, събития, сега клони към развръзки, тенденциите се движат повече по инерция от външни натрупани сили и енергии и нека те да ви порадват..

През втората част на периода се оформят нови перспективи относно вашето кариерно развитие, брачни отношения, имидж като минимум. Оценете възникващи шансове, предложения, идеи- те могат да се превърнат в трамплин, чрез който ще отскочите надалеч и на високо, ще се изкачите по йерархичната стълбичка, ще преобразите живота си. Без да обръщате внимание на някой задръжки или усложнения- относно преговори, придвижване на документи, все пак е целесъобразно да действате в посока- осъществяване на някаква значима цел, която след 10 декември и особено през втората част на декември- ще се превърне в повод за крупни успехи, постижения, печалби…

На какво можете да разчитате, какво евентуално ви дестабилизира- разбирате в дните на Пълнолунието – 22,23,24 ноември. Преумножете позитивите, елиминирайте негативите, това ще определи фона ви на съществуване поне през идните две седмици.

 

 

 

 

 

Източник:http://horoskop-astrom.com/

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.