Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 20-26 май

От  | 

През тази седмица всичко, което отчитаме за ценно, независимо дали става въпрос за чисто материални блага или засяга нашите чувства и взаимоотношения с любими хора ще е повод за вълнения, понякога усещане за безпокойство, премесено с предчувствия, прозрения и т.н. Тенденцията може да е в следните по-общи варианти, например- знаем, че едни възможности застават на пътя ни и трябва да реагираме бързо, да вземем решения и съответни мерки, за да не пропуснем шанс за печалба /в един по-широк смисъл и в различни сфери от живота ни/. Не е изключено обаче, да ескалират изненади, които да показват, че трябва да променим нещо в подхода си, за да задържим онова, което е важно за нас или пък- обновлението в паричните потоци, в любовта, в близката ни среда на съществуване- се трансформира неизменно, а ние ще трябва да откриваме начини и алтернативи на развитие, за да се приспособим, да преобърнем предизвикателствата в полза…

Мнозина ще бъдат привлечени от различното, непознатото, ще искат да експериментират, ще се стремят към свобода или няма да търпят вид ограничения и „товари“.

Много често нашите реакции сега и почти до края на юни ще са по-скоро инстинктивни, само-защитни, инициативността ще се отключва предимно от емоционалните преживявания, колкото са по-силни те, толкова ще е по-ярка, бурна ответната реакция, съответно действие, което ще цели да опази „собствената територия“, интерес, близки и любими хора. В този процес находчивостта ще се покачва в пъти и действително ще помогне на мнозина да направят пробив в избраното направление по един бърз, внезапен начин, поне там където е може, за да се разтовари напрежение и т.н.

По различни поводи ще ни се налага да обръщаме повече внимание на дома и семейството си и така е правилно, това е „база“, от която можем да получим широка подкрепа или трябва да укрепим, но все така- от нея ще зависи стабилността ни.

Отлично време да инвестираме в имущество, „фон на съществуване“, който да подобри комфорта ни или пък- да изчистим евентуални недоразумения с близките ни…

До 21 май Слънцето и Меркурий са в Телец и това е оптимален срок да материализираме желанията си. След тази дата, Слънцето и Меркурий преминават в Близнаци и това астрологично събитие постепенно ще ни настрои на „друга вълна“. Това, което не сме постигнали с упоритостта си, вече ще можем да реализираме чрез остроумието си, начин на мислене, връзки, срещи, преговори…Изобретателният подход, хладната и рационална мисъл ще ни помогнат да се „издигаме над нещата“, по-лесно да постигаме целите си, да преодоляваме някой затруднения, а също- да откриваме изход и начини да печелим при това- могат да се разкриват паралелни пътища на развитие.

С преминаването на Слънцето и Меркурий в Близнаци информационният поток ще се усили  в пъти. Преговорите, създаването и укрепването на връзки- ще се превръщат в мост към успехите ни. Знанието ще е най-голямото „богатство“, ще чуваме важни новини, ние можем да правим подобни изказвания, действащи асоциативно като „усилващ се вятър“, който „издува платната“ на житейския ни кораб, остава да ги ориентираме в подходяща посока според  изказаното, чутото и в края на юни може да се окаже, че сме стигнали доста далеч от отправната точка, от която сме тръгнали…

Овен – Водещ приоритет на повечето от вас ще бъде да защитят някакви базисни приоритети, които ще определят фундамента на съществуване и благоденствие и през идните месеци. Може да решите да промените източниците си на доходи, а в този процес да се нуждаете от подкрепата на семейството си, това да е свързано с преместване, обсъждане и т.н.

Някой от вас може да решат да инвестират в лични приоритети, включително близките си, може и недвижимо имущество, можете да реализирате успешни ремонти и т.н.

Част от шансовете за печалба ще застават бързо, изненадващо на пътя ви и от само-себе си, по един естествен начин и под формата на развръзки, причинно-следствена нишка, а други- сами ще трябва да инициирате и звездите ще подкрепят по-голяма част от действията ви.

От 22 май Слънцето и Меркурий ще транзитират през Близнаци, ще усилят информационният поток в пъти, ще чуете важни, полезни новини, ще проведете подобни преговори, можете да се справите с документи, сключване на договори и т.н.

През втората част на седмицата източник на успехи ще се превръщат срещи, връзки, които създавате и укрепвате и вие сами ще се убедите в това. Възникват идеи, които могат да преобразят живота ви, ако ги реализирате и на практика.

Телец – Венера вече транзитира през вашия зодиакален знак, в този сектор тя е в най-голямата си сила и ще подейства като „магнит“, с който с по-голяма лекота ще привличате погледи, ще печелите симпатии, ще постигате целите си, това важи за всички, но подчертано за родените през първи деканат на зодията, които могат да изпитат странно въодушевление, усещане, че животът им може да се преобрази според личните желания, вид освобождение от нещо, което им тежи, нови възможности, които застават на пътя, особено, ако са търсени, ако стари перспективи са изчерпани- други задължително ще се появят на хоризонта.

По един естествен начин расте социалната ви активност, вие си служите с думите като с оръжие, защитавате интересите си доста успешно, понякога агресивно, вероятно и не без причина, а защото се чувствате предизвикани да водите „словесни битки“ или за да не пропуснете някой шансове, за да се справите с нараснала конкуренция и т.н.

През втората част на периода акцентът е все по-силен върху финансови потоци, онова, което имате-общо, част от тенденциите се движат по инерция, други сега се задават, а вие трябва да ги канализирате в оптимално подходяща за вас посока, ще имате тази способност.

Близнаци – През цялото време мнозина са ориентирани към допълнителни, алтернативни начини за печалба, обходни пътища към постигане на цели, включително такива, които усещате, че са извън контрола ви и изискват по-специфичен подход, например- да не афиширате всичките си намерения, да разчитате на тайна или допълнителна опека /чисто материална, но може и да е морална.

На 22 май Слънцето и Меркурий преминават във вашия зодиакален знак и ще подействат позитивно на тонуса и само-увереността ви, на възстановителните ви сили и шансове в по-значима степен да насочвате хода на събитията.

Ще нарасне в пъти социалната ви активност, съобразителност и бързина в реакциите, често ще се оказвате в център на внимание или полемики, възползвайте се по оптимален начин, за да прокламирате идеите си и да срещате все повече поддръжници, почитатели, за да получавате вид подкрепа и одобрение, така ще направите пробив в избраното от вас направление.

Ветровете на промяната се усилват в живота ви, тази тенденция може да е свързана с ваши лични решения, по външни и независещи от вас причини, които да ви поставят на прага на житейски кръстопът. Изберете посоката, подобно на това да насочите „платната на житейския си кораб“ според попътните ветрове, а не в насрещно движение до невъзможност и в края на юни ще можете да стигнете много далеч, там на където сте се отправили, като се съобразявате и с външни фактори, които все още ви влияят.

Рак – Инициативността на повечето от вас е много висока, а това се превръща в повод да заемете нови и по-престижни позиции в колектив. Възможно е хора от близкото ви обкръжение да ви изненадват приятно или по един внезапен, бърз начин да създавате, укрепвате връзки, които да ви донесат ползи или щастие, усещане за удовлетворение.

Все пак изтича една житейска програма от приоритети, която през настоящия период ще ви покаже в различни нюанси- какво следва да оставите зад гърба си, защото е изчерпано като възможност за бъдещо развитие.

Все повече ще сте склони да си правите равносметки, а те ще пък повод да промените нещо в подхода си, да отстраните евентуални пропуски, да се ориентирате към нещо ново, за което на този етап получавате само „първи сигнали“, под формата на идеи, предложения, алтернативи на развитие.

Все по-голяма част от онова, което преживявате или мислите ще остава под повърхността, но с натрупване или под натиск ще избие, така че почти никой или нищо няма да може да застане между вас и вашите цели. Устремът ви ще има дългосрочно отражение и действително може да ви пренесе на „други релси на развитие“, особено там, където това се налага…

Лъв – Повечето от вас са силно фокусирани върху своето кариерно развитие, обществено положение, имидж. Мнозина изпитват силно желание да променят нещо, това важи приоритетно за родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен. В този процес възникват оригинални идеи, предложения, възможности, част от тях могат да сбъднат ваше тайно, съкровено желание, може пък да ви насочат към алтернативи на развитие, да се оформи „авариен изход“, ако се нуждаете от такъв или радикално да смените посоката си на развитие.

Важното е, че шансове ще съществуват, може да има и провокации за промяна, на която ще реагирате спонтанно, ще се представите в различна светлина, за да получите и различен от настоящия резултат, понякога- за да се почувствате по-свободни, да се разтоварите от евентуални тежести и т.н.

През втората част на седмицата постепенно ще нарасне вашата социална активност. Причините могат да бъдат поради всичко горе-описано, съответно- активно да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепвате връзки, може да се появят паралелно- интересни личности, които да обсебят вниманието ви.

В друг случай- средата ви на съществуване постепенно се променя поради собствените ви значими амбиции, нови позиции, които заемате, необходимост да се доказвате повече от обикновено в колектив, но това пък ще се превърне в своеобразна гаранция за просперитет, сдобиване с популярност, по един естествен начин ще се ориентирате в тази посока и така ще постигате целите си.

Дева – Вие сте социално много активни, поставяте си високи или далечни цели- буквално или в по-общ смисъл, които действително могат да разширят хоризонтите ви на развитие, могат да разчупят границите на възможното пред вас, понякога и по един бърз и неочакван начин.

Не е изключено около вас да има енергични личности, които силно да ви подкрепят, стимулират да се развивате, това дори може да са конкуренти, които ви мобилизират и в повечето случаи- можете да преодолеете.

Справяте се отлично с преговори, сключване на договори, юридически казуси, ако това ви интересува.

Хора стоящи далеч от вас- също може да са повод за радост, да размислите, може би да решите да смените посоката си на развитие, да пътувате…каквото и да е, то ще е свързано с внезапни шансове, способни да преобразят живота ви.

В друг случай- на този етап получавате само първи сигнали за дългосрочни преобразувания, но според личните ви желания и цели, които си поставяте.

През втората част на седмицата по различни поводи попадате в обстановка, в която е важно да се доказвате, вие сте все повече под „светлината на прожекторите“, навлизате в ключов етап от кариерното си развитие, когато дребни действия ще имат по-широко отражение.

Везни – Вие отстоявате вашите интереси волево, целенасочено, дори и да се налага да се приспособявате в значима степен към обстановка, която по-скоро ви предизвиква, мобилизира и така- успявате да получите подкрепа-финансова, морална от страна на важни за вас личности, които по различен начин и повод влияят на финансовото ви благоденствие, просперитет и благополучие на различни нива, които сега могат да се променят по един внезапен и бърз начин, според собствената ви инициативност.

Може да действате неспецифично, но силно трансформиращо общественото ви положение, имидж като минимум, така че да защитите или преумножите онова, което считате за ценно за вас.

Успехите ви на различни нива се определят от подкрепата, до която се добирате, част от тенденциите се движат повече по инерция, така че може да получите внезапен бонус, поощрение, а ако очакванията ви се разминат с реалността, тогава през втората част на седмицата ще смените подхода си.

Все по-силно ще се чувствате „в свои води“, ще дишате по-свободно, образно казано, вероятно не без причина, а поради текущи обстоятелства, които ви подкрепят, това дори може да са собствените ви оценки, начин на мислене…

Хора стоящи далеч от вас, също-влиятелни личности- привличат вниманието ви, може да чуете интересни новини, предложения, които да ви разведрят.

Разширява се кръга ви на влияние.

Ако пътувате- това ще бъде полезно, наситено с информация, от която да се възползвате.

Скорпион – Вие сте социално много активни, действате в посока, която да разшири границите на възможното пред вас, а това може да се случи като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, пътувате, повишавате знанията и квалификацията си и/или се само-рекламирате. Успехите ,които ще постигнете действително може да са повод да срещнете нови и интересни хора, можете да разширите влиянието си, дори да се сдобиете с популярност.

При всички случаи социалната ви активност ще се оказва много полезна, повод за неочаквани и бързи възможности.

Околните ви изненадват, в повечето случаи приятно, повод са за запомнящи се ярки емоции, вие се радвате на добронамереност, внимание…

Все пак, ако някой не отговори на очакванията ви, държи се различно, но неприемливо, това  не е случайно и трябва да вземете адекватни мерки, за да не прерастне този процес във вид деструктивно за вас обстоятелство. Като цяло- трябва да внимавате на кого се доверявате и на кого-не.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта, всъщност, някой може да „завърти главата“ и на обвързаните, особено на родените през първи деканат на зодията, но не само. Това бурно навлизане на определена личност в живота ви е способна направо да го преобрази и пак така-бързо и неочаквано, все пак е хубаво да внимавате за подробности, които при тези вълнения може и да ви убягват.

През втората част на периода информационният поток се усилва, ритъмът в ежедневието се променя, имате варианти, които ще ви накарат да избирате, а това ще повлияе на онова, което имате „общо“.

Стрелец – Вие сте много продуктивни във вашите текущи ангажименти, повечето от вас се представят в прекрасна светлина на работното си място и всичко това е повод да получавате материална или морална подкрепа от страна на влиятелни личности, може да се превърне в повод за внезапни, бързи възможности за повишение и т.н. В друг вариант, ако не сте удовлетворени от настоящата си позиция, може да се ориентирате към нещо ново, което пак така ще се оформи на хоризонта.

Ежедневието ви е динамично, интересно, често ще е извън обичайния ритъм, може да възникват внезапни нови ангажименти, но и шансове за просперитет. Можете да се възползвате от опеката на звездите, да проявите по-голяма инициативност, която ще се закодира трайно, ще наложи авторитета ви, ще трансформира в положителна посока позициите ви, ще ви подейства обогатяващо.

Радвате се на подкрепа на работното си място, някой Стрелци могат да бъдат силно привлечени от свой колега, а малък флирт да прерасне неочаквано в романтична връзка.

През втората част на периода партньорските отношения /лични или делови/ стават приоритет, популярността ви расте. Владеят ви силни страсти, които могат да ви поставят пред своеобразен избор.

Козирог – Звездите действат позитивно на творческият ви потенциал, който се разширява, демонстрира, забелязва със съответните подкрепящи ви обстоятелства, че и доза късмет, така че да осъществите заплануваното.

Особено добре се реализират дела, които са свързани с личните взаимоотношения, можете да очаквате енергична подкрепа от страна на важни за вас хора, това може да са партньори или пък деца…

Въпреки всичко, част от хората в близкото ви обкръжение може да ви предизвикват, но е по-добре да се опитате да се възползвате от тяхната енергия и инициативност по различни начини, отколкото да ги превръщате в конкуренти, така ще се добирате до внезапни нови възможности, поне шансове да превъртате евентуални предизвикателства в полза.

Полезно е да делегирате отговорностите си, да привличате съдружници, съмишленици, така перспективите да преуспявате ще растат.

Получавате приятни, полезни, понякога изненадващи предложения.

През втората част на седмицата ежедневието постепенно забърза своя ритъм, налага се да отхвърляте повече дела, навлизате в определящ период- професионалната ви реализация или позиции в колектив на работното място.

Водолей – Едни от най-важните преобразувания продължават да ескалират в дома и семейството ви и ще определят фона ви на съществуване за дълго, в друг вариант- това са приоритети отнасящи се до недвижимо имущество. В по-значима степен можете да влияете на тенденциите до 21 май, след това тенденциите ще се движат повече по инерция и според натрупани вече перспективи на развитие.

Оформят се някой изненадващи нови възможности, така че да подобрите и освежите атмосферата у дома, това може да е следствие на собствения ви оригинален подход, но може и да резултат на вид подкрепа, която получавате.

Ежедневието на повечето от вас е доста динамично и натоварено, но същевременно и резултатно, често и следствие на подкрепа точно от най-близките ви хора.

Пред вас има някакви варианти на развитие, които пак така ще касаят базисни приоритети, свързани с вашата сигурност-общо, вероятно ще можете да направите избор, който ще снижи евентуално напрежение. Това се отнася приоритетно за родените в първи деканат, но и всички останали в различна степен.

През втората част на периода все повече се чувствате в свои води, възникват обстоятелства, които ви помагат да се разширят перспективите ви на развитие, да намерите начин да порадвате сърцето си.

Постепенно водеща тема стават взаимоотношенията ви с любими хора, в началото винаги по-лесно се влияе, проведени разяснителни разговори, получени известия ще ви помогнат да изберете най-верния подход, за да наклоните везните във ваша полза.

Риби – Социалната ви активност е значима, но колкото е по-голяма, толкова по-значими и позитивни резултати можете да получите, особено по теми, които касаят чисто материален интерес или нещо друго, което е водеща тема за вас.

Интересни, понякога изненадващи новини, в повечето случаи-приятни, от които да можете да се възползвате.

Получавате подкрепа от партньори, творчески и креативни личности, ако имате деца, то те също може да се превърнат в проводник на приятни известия, разговори, а ако са ескалирали недоразумения, сега може да ги превъртите в една по-позитивна посока.

През втората част от седмицата се налага да обръщате все повече внимание на вашият дом и семейство, битови теми, в друг вариант- това са въпроси свързани с имотни казуси, место-живеене и т.н. В началото винаги по-лесно се влияе, вероятно ще обсъждате у дома онова, което касае благополучието, хармонията и т.н., ще можете да влияете на тенденциите, възползвайте се..

 

 

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

 

 

 

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.