Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 21 – 27 януари

От  | 

Седмицата стартира с Пълно Лунно затъмнение, което е последно в сектора на зодиакалния знак Лъв. Така това затъмнение подчертано ще е се свърже с развръзки, част от тези развръзки ще са съпътствани от елемент на изненада и всъщност ще обхванат тенденции, които като минимум са ескалирали през изминалата година, а може и повече /цикълът на движение на нодалната ос е около 18 месеца/.

Рязка промяна, получаване на желаното, утвърждаване на постигнатото или пък настъпване на обрат, който ще се отрази предимно на сърдечните връзки- с партньори, пораснали деца, други любими хора, също- това може да са приоритети отнасящи се до частен бизнес, засягат се въпроси отнасящи се изкуство, медии, цели социални групи по интереси. Лунните затъмнения винаги са съпътствани и от Пълнолуние, така че част от събитията ще покажат до какво са довели минали наши действия…

През целия период и предимно до 25 януари- информационният поток е много усилен, но както казах вече- носи изненади, обрати и т.н. Не е подходящо по това време да се подписват документи, да се водят преговори, всичко се движи с голяма скорост и повече по инерция, отколкото според собствената ни воля и желания. Водещ фактор- получаваме голяма яснота, а не е изключено това да е завършек със своеобразна награда, за усилия, които вече сме положили, така че се добираме до онова, към което сме се стремили или пък внезапно пада „пелена от илюзии“…Обединяващо правило е, че „обираме плодове“, за които сме се грижили дълго и нека те да са сладки, а не кисели. Затъмненията имат свойството да ни прехвърлят на нови релси на развитие, които да ни приближават до собствената ни предопределеност, вероятно и така трябва да приемаме случващото се, особено, ако не е твърде по вкуса ни, тогава, през февруари ще отворим нова страница, която може да е много по-вълнуваща и даваща шансове от настоящата…

Да се върнем към текущата седмица- Слънцето транзитира през Водолей от 21 януари, а от 24 януари- към него ще се присъедини и Меркурий. На практика този преход силно ще се отрази на психиката и настроението ни, на тонуса ни, на начина ни на мислене. Ако до скоро сме се придържали към задължения и статукво, защото така „трябва“, то насъбралото се вътрешно неудовлетворение или напрежение от поставени граници /някой от тях са собствените ни предразсъдъци, а други диктувани отвън/- ще ни подтикне по един неудържим начин да се освобождаваме от онова, което ни тежи. Символ на Водолей е „свободата“- случайно или не, Водолей се проявява като революционер /буквално или в преносен смисъл/, точно след месеца на Козирог, тоест- равносметките, натрупания опит, анализ на миналото, сблъсък с всякакви препятствия. Е, при Водолей- все едно търпението е изчерпано, а движеща сила е „новото“, „различното“, което се оказва и прогресивно, актуално, особено, когато старите възможности са изчерпани. И така, вероятно мнозина ще бъдат спонтанно вдъхновени да се ориентират към непознатото ,да експериментират, но не „сляпо“, напротив-„целесъобразно“ и съобразно по-далечни перспективи на развитие. Социалната активност ще започне да расте по един естествен начин, електронни носители на информация, включително интернет- ще имат ключово значение. Не е изключено да забележим обединяване на групи от хора по интереси и така е правилно- в месеца на Водолей най-големи шансове за просперитет ще имаме, ако се включим в социално-значима организация, намерим достойно място в колектив, търсим вид съдружие, обединение на усилията и т.н.

Наместват се пластовете на работното място, в приятелски кръгове и т.н.

В любовта- бурни любовни романи могат да „завъртят главата“ на онези, които са по-концентрирани в тази посока. Същевременно, може да бъдем привлечени от измамни или некоректни връзки, в друг вариант, ако има някаква нечестност в отношенията си- ще можем да я разгадаем…

Вероятно през тази седмица е най-удачно да се движим според текущи предизвикателства, за да можем да се възползваме от позитиви, но и да се предпазим от някой негативи, които ни изненадват перманентно..

Успешна и щастлива седмица за всички!

Овен – Звездите перманентно ще усилват вашата социална активност, вероятно не без причина, а следствие на получени известия, предложения, понякога изненади и предизвикателства от страна на околните, които ви подтикват да реагирате. Каквото и да е- част от обкръжението ви ще ви ентусиазира, а моментът е особено благоприятен да действате в посока, която ще ви помогне да утвърдите позициите си в колектив, често като разчитате на подкрепа и одобрение, но също- като промените отношението си, поне към определени личности или направо ги отстраните от обкръжението си.

Аспектацията на звездите подтиква всички, но подчертано родените в трети деканат да обновят средата си на съществуване. В този процес може да се изявите като лидери, който привличат към себе си внимание следствие на оригинален подход, креативен подход, забележителен състезателен хъс.

Инициативността, която проявите сега, може да ви помогне да материализирате мечтите си и не само през януари, а и през идните месеци.

Върви ви много при пътувания, уреждане на документи, преговори, включително с хора извън близкото ви обкръжение- всичко това може да е повод да се обогатите- буквално или в по-общ смисъл, например- разширите влиянието си, получите повишение и т.н.

Все пак е полезно да се пазите от интриги, които могат да объркат плановете ви. Пазете гърба си, в оптимален вариант- разкривате тайна.

Върви ви и в любовта, поне и в повечето случаи- постигате желанията си и не е лесно да ви откажат.

Телец – През тази седмица можете да предприемете действия, които рязко да променят или повлияят имиджа ви. Причините могат да бъдат в собствената ви линия на поведение, в която вие проявявате повече страст и инициативност при преследването на вашите цели или проявявате нови черти от характера си, които изненадват околните. В друг вариант- трансформациите ескалират отвън и по независещи от вас причини на този етап, а по-скоро като развръзки, на зададени вече в миналото тенденции.

По различни поводи вие навлизате в период, през който подчертано трябва да се борите за своите интереси, за по-добрия си социален статус и шансове за това ще имате много, получавате известия, предложения, някой от тях са и изненадващи. Ако все пак нещо препятства пътя ви към успеха, тогава може да получите неочаквана опека, да се възползвате от обходни пътища, които ще оценявате като възможност, алтернатива, предложение.

По подобен начин вие може да се сдобиете с нещо значимо- да забогатеете следствие на опека от страна на влиятелна личност, партньор, уреждане на наследства, в друг случай- реализирате тайна мечта и т.н.

В любовта кипят силни страсти, но по различни поводи може да ви се налага да вземате важни решения, вероятно защото се налага да избирате и т.н.

Все пак не всички ще са чак толкова добронамерени към вас, внимавайте при уреждане на документи, ако е възможно отложете пътувания. Взаимодействието с хора извън близкото ви обкръжение, включително по-възрастни роднини изисква дипломатичност и търпение…

Близнаци – От 24 януари Меркурий- вашият покровител ще транзитира през Водолей и вие ще усетите това влияние като вид облекчение. Може да се освободите от вид ограничения, задръжки и отговорности- спонтанно и според текущи обстоятелства, но това може да е следствие на собствените ви решения и променен начин на мислене, линия на поведение и т.н.

Пред вас и по един спонтанен начин възникват възможности да се измъкнете от сложни и заплетени ситуации, понякога и като направите рязък завой, а може би и се разплатите със стари дългове, отговорности-буквално или в преносен смисъл.

Получавате много интересни възможности и предложения, няма да ви лисва подкрепа, особено, ако я търсите. Същевременно информационният поток ви изненадва силно- бъдете внимателни при преговори, евентуално уреждане но документи, включително юридически казуси, не е изключено да възникнат непредвидени обстоятелства.

В близкото обкръжение на повечето от вас се появява важна личност- това може да е благодетел, партньор…Хубаво е да преговаряте за интересите си, да изграждате и заздравявате връзки, които ще се окажат дългосрочни, носещи щастие или конкретни ползи. Все пак, ако има някакви натрупани недоразумения между вас и ваши партньори-лични или делови, то те ще се проявят също в по-остра форма, но могат да ви отрезвят, разделят с илюзии, които иман неблаготворно влияние на различни нива.

Популярността ви расте, възползвайте се от аспектацията на звездите и може да заемете лидерсни позиции, дори и това не винаги да е лесно, важно е внимателно да избирате-на кого да се доверявате.

Рак – Все по-силно ви занимават чисто финансови приоритети или такива, които се отнасят до вашата „сигурност“. Вероятно в един по-минатюрен вид- може да видите сега всички предизвикателства и промени, също и възможности, от които да се възползвате през цялата предстояща година. Този процес може да е свързан с изненади, обрати, но и внезапни шансове, като голяма част от събитията се движат по инерция, според тенденции, които вече сте задали в миналото.

Все пак може да имате усещането, че се намирате на прага на житейски кръстопът или трябва да направите важен избор, той напълно може да е във ваша полза, ако обедините усилията си с подходящи персони.

Моментът е изключително благоприятен да заемете по-престижни позиции на работното си място, да се справите с евентуална конкуренция. Все пак е полезно да се пазите от ерозивни, неявни процеси, ако има такива- те също ще бъдат особено видни и могат да повлияят на ежедневието ви, то да не протича по предварителен график, на плановете ви за израстване. Набележете „слабите звена“ и ги отстранете- сега притежавате достатъчно „лостове“ на въздействие.

Ако сте сами-може да срещнете любовта на работното си място.

Лъв – Все по-важна тема за вас стават партньорските отношения-лични или делови, причината за това могат да бъдат внезапни промени, но и възможности. Може да имате усещането, че започвате да „дишате по-свободно“, защото на хоризонта се появяват личности, които ви подкрепят, дават ви интересни предложения, указват ви полезна подкрепа.

Все пак, ако има личности, които са ненадеждни- може да го разберете сега по един бърз и изненадващ начин…

В живота на мнозина могат да нахлуят важни персони, които да привлекат вниманието ви, да променят ритъма в ежедневието ви, да ви дадат нови и вълнуващи възможности.

Популярността ви расте и няма да ви липсва компания, особено, ако си търсите такава. Повечето от вас са в творчески подем, получавате интересни, приятни известия, особено, ако си поставяте по-дългосрочни цели и те са свързани със собствен бизнес, евентуални пътувания, с нещо, което истински вълнува сърцето ви и влагате енергия да го осъществите-сега може да стане реалност…

Дева – Ежедневието ви става все по-забързано и натоварено, но и резултатно. Възможно е да възникнат внезапни и не планувани задачи за изпълнение, но те пак така- неочаквано да разкрият нови перспективи на развитие пред вас. Все пак, по-голяма част от тенденциите се движат повече по инерция, така че това е време през което може да се огледате за всички подкрепящи ви фактори в професионалната реализация, така че да се възползвате от тях. В този процес може да пренаредите приоритетите си, рязко може да се откажете от едни навици за сметка на други, които ще имат оздравителен ефект или могат да ви върнат нещо старо, което сте пропуснали преди, оставили сте в миналото и т.н.

Друга водеща тема е домът и семейството ви- задават се добри възможности да подобрите фона си на съществуване чрез важно събитие, а може и решение, излизане от затруднено положение, включително чрез инвестиция, преместване, разрешаване на имотни казуси, хубава новина, увеличаване на семейството, боже би чрез раждане на детенце, ако това е тема, която ви вълнува…Каквото и да е, вариантите са много и все една от тях ще ви подейства позитивно, ще порадва сърцето ви, хубаво е да се възползвате от аспектацията на звездите, за да не пропуснете шансове в този сектор на влияние от живота ви.

Препоръчително е да сте по-внимателни към вашия партньор, ако имате такъв, той вероятно ще се нуждае повече от обикновено от вашето внимание. В друг случай- не е изключено между вас да са се насъбрали вид недоразумения, нещо недоизказано, в по-неприятна форма-некоректно, което сега можете да разрешите, конструктивни разговори ви помагат да намерите най-вярната и позитивна посока…

Везни – Вашата социална активност сега е значима, вие разширявате кръга си от влияние, привличате все повече внимание, не ви липсва подкрепа, особено ако я търсите…

Мнозина се срещат с важни за тях хора, някой от които се отчитат за „неслучайни“, дългосрочни партньори-лични или делови, които могат да подействат позитивно, обогатяващо на живота им в един по-широк смисъл.

В началото на седмицата може да се случи някакво важно събитие, което е по-скоро изненадващо, разкриващо чувства, обстоятелства, около близки до сърцето ви хора…Може да установете, че рязко попадате в нова и обновена среда на съществуване и в повечето случаи- това ще са по-престижни позиции, ако все пак някой рязко напусне обкръжението ви, това няма да е случаен акт, а такъв, който се е трупал като такава перспектива поне през изминалата година, а може и повече.

Друга водеща тема е домът и семейството ви, възможно е близък или роднина да има нужда от повече внимание, около него да ескалират промени, които да се отразят и на вас. Ако има стари и неразрешени казуси- те ще напомнят за себе си. Можете да ги разрешите конструктивно, само внимавайте да не преминете определени граници на добрия тон.

Скорпион – Вие продължавате да сте в прекрасен период да повишите доходите си, да получите повишение следствие на положени вече усилия, способност да се справяте с конкуренти, висока инициативност, която проявявате.

Въпреки високите шансове за печалба, разходите на мнозина пак така си остават високи. Това може да са полезни инвестиции в любими хора или бизнес, но все пак е полезно да се пазите от подвеждане, изтичане на средства, които се отчитат повече за загуба. Внимавайте подобни теми да не повлияят на отношенията ви.

В началото на седмицата са възможни изненади, които да ви подтикнат да обърнете по-голямо внимание на дома и семейството си, може би приоритети, които се отнасят до недвижимо имущество или место-живеене. На този етап е полезно повече да наблюдавате тенденциите ,те се движат повече по инерция и според случилото се „преди“, поне от изминалата година. На този етап ви се дава шанс да довършите започнатото, да го насочите в една по-позитивна посока- чрез разговори и не само, но също така да реагирате „на момента“, за да сте адекватни на случващото се ,все още е рано за нови начинания в този сектор…

Стрелец – Информационният поток през тази седмица се усилва, нови интересни, приятни или полезни новини, разговори- ще оцветят и разнообразят ежедневието ви, ще ви предоставят вълнуващи възможности.

Самите вие ставате социално по-активни, защото намирате „въздух“, „пространство“ за вашите креативни идеи, ентусиазъм, понеже има кой да ви подкрепя и т.н.

В началото на периода са възможни изненади, развръзки, които касаят вашата среда на съществуване, важни за вас връзки, включително с роднини. Може да си върнете нещо изгубено в този процес, поне получавате достатъчно яснота по минали приоритети.

Вие все още сте под опеката на „малкото и голямото щастие“- символизирани от Юпитер и Венера, така че през тази седмица те все ще намерят начин да порадват сърцето ви, дори и да имате някакви предизвикателства, ще ти преодолявате по-лесно…

В дома ви може да тлее някакво недоразумение, нещо недоизказано или ерозивно, обърнете му внимание, разрешете го, сега е моментът, за да не се провлачи и през идните месеци със съответните последици.

Козирог – Все по-важна, водеща тема за вас стават чисто финансови приоритети. През първите дни на новата седмица са възможни изненади, които са свързани с развръзки, показателни събития, които могат да са своеобразна награда за вече положени усилия. Може и да си върнете нещо изгубено, ако то е ваше. Същевременно, ако имате натрупани дългове, то те също ще напомнят за себе си.

При всички случаи е полезно да следите за интересите си, да не се предоверявате, вероятно и да реагирате на „момента“, за да сте адекватни на случващото се- да не пропускате шансове, но и а можете да се предпазите от предизвикателства.

Такива могат да ескалират, те може да са свързани с вашия дом, семейство, може да са приоритети, които касаят недвижимо-имущество, роднина, уреждане на премествания и т.н.

Ако имате конфликт с близък или роднина- той ще премине в по-остра фаза, която ще ви подтикне да действате, за да не позволите да „измъкнат килимчето из под краката ви“. Повечето от вас постоянно научават нещо ново, което е свързано и със скрити процеси, това може да са и подробности, които са пренебрегвали до този момент. Нека тази яснота ви помогне да откриете алтернативни пътища за печалба, себе-осъществяване и като отстраните от близкото си обкръжение онези, които явно не отговарят на очакванията ви…

Водолей – Най-после Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак, така че ще ви зареди с повече сили, енергия, ще повдигне тонуса и самочувствието ви. Ако има нещо тайно, ерозивно или зад гърба ви, то ще „излезе на светло“…В друг вариант- предстоят развръзки на процеси, които са ви поставяли на житейски кръстопът през изминалата година като минимум.

Тази тенденция може да е свързана с известия, а може и с важни решения, които самите вие вземате, все едно нараства волята ви, така че да се освободите от онова, което препятства чувството ви на щастие, да правите по-малко компромиси, да излезете от сянката на нечие влияние.

На този етап не всичко и все още зависи от собствената ви инициативност, част от случващото се, се движи повече по инерция, но ако нещо е на път да си отиде- не го спирайте, вероятно е изживяло своето време. Онова пък, което е ваше, дори и да сте го изгубили преди- ще можете да си го върнете…

Получавате силна подкрепа от околните- влиятелни личности, колеги, приятели…популярността ви расте! Полезно е да се възползвате от опеката на звездите, да преумножите тази перспектива- така можете да завоювате нови и лидерски позиции в колектив, това може да има траен и благотворен ефект върху социалния ви статус…

Понякога ви се налага да влизате в словесни двубои, но в повечето случаи- вашето мнение надделява, и дано в споровете да се „ражда истината“, а не да се предизвикват трудно потушими конфликти…

Риби – Седмицата е отлична да подействате позитивно на доходите си, на социалния си статус-общо. По-голяма част от тенденциите вече се движат повече по инерция, отколкото според собствената ви инициативност на този етап, но това не означава да бездействате. До средата на февруари е важно да сте максимално концентрирани в посока, която може да ви подейства обогатяващо, резултатите ще се разгръщат пред вас поетапно и през идните месеци, че и години.

В близкото ви обкръжение може да се появи по-възрастна или влиятелна личност, може и да е човек от миналото, който силно да ви подкрепи, но на някаква цена…Помислете дали си заслужава да я платите, а в друг вариант- изискванията към вас растат, въпрос на избор е как ще реагирате…

Още от началото на периода предстоят някой развръзки, показателни събития, които ще осветят вашата професионална реализация, също- това може да са теми, които са останали неразрешени поне през изминалата година, но касаят вашата сигурност- предимно финансова, но не само.

През това време може да си върнете нещо изгубено, ако е ваше, може да получите втори шанс за тайна или съкровена мечта.

Звездите ви подтикват да се оглеждате за алтернативи, обходни пътища към целите ви, ако настоящите са затворени- такива ще се появят задължително…

Разходите ви продължават да са високи, в оптимален вариант- това са инвестиции в имиджа ви. Все пак е полезно да се пазите от подвеждане от страна хора от близкото ви обкръжение, а това също може да стане повод за загуби. Внимавайте, не се предоверявайте…

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.