Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 22-28 април

От  | 

Слънцето е в Телец и през тази седмица ще отключи важни събития, които касаят нашето финансово състояние, сигурност-на различни нива…Тенденцията може да е свързана с изненади, внезапни и бързи промени в този сектор, всички и в различна степен ще усетим малки или по-големи „земетресения“ в тази сфера от живота ни, вероятно и „първи сигнали“ за по-далечни перспективи, към които ще трябва да се приспособим, за да бъдем по-успешни или пък да вземем съответни мерки, за да не позволим вид дестабилизация, на онова, което имаме-общо.

В някой случаи пред нас ще се откриват внезапни нови шансове, в други случаи това са предизвикателства, които трябва да преодоляваме, а за да се справим максимално добре, трябва да сме по-отворени към „новото“ или пък да променим нещо по-осезаемо в подхода си, за да получим различен от настоящия подход.

Мнозина могат да изпитат нервно напрежение, да бъдат съпътствани от прозрения, осенени от креативни идеи, революционни настроения- буквално или в по-общ смисъл.

През първата част от периода желанието да се освободим от онова, което ни тежи ще направи реакциите ни непредвидими, можем да се представим в различна светлина, дали това ще има позитивен или обратен ефект, много ще зависи от това- дали добре сме преценили всички варианти на развитие, следствия, че и собствените си възможности.

През втората част на седмицата ни застига миналото под различни форми- това може да е разплата за стари наши действия, може да научаваме истини, да срещаме хора, които не сме виждали отдавна, но напомнят за себе си, може да си разясняваме обстоятелства от преди, да се връщаме към отминали вече въпроси и да вземаме определящи решения как и с какво да продължим.

Въпреки че Луната е намаляваща, всъщност ежедневието забързва своя ритъм, всеки един ще се бори повече от обикновено за интересите си и ще са щастливци онези, които откриват съмишленици, с които да обединят усилия.

Ще преобладават личните приоритети от типа на: „аз искам“, в повечето случаи ще изхождаме от това и не толкова от очакванията на околните. В известен смисъл това е подходящо време и под влияние на здравословен егоизъм човек да обърне внимание повече на личните си приоритети, да ги постигне, за да бъде щастлив. Ако се преминат определени граници и/или не са налице общи и обогатяващи цели /все пак Слънцето е в материалния Телец/- тогава може да ескалират недоразумения, дори разрив в определени взаимоотношения.

Онова, което всеки един отчита за най-ценно в живота си, ще се превръща в „горяща точка“, която ще пали ентусиазма, борбеността, дори възстановителни сили.

Информационният поток ще е много усилен, можем да изказваме или чуваме думи, които да се отразяват за дълго на чувствата ни към любими хора, да касаят парични потоци…

Бързи връзки или влюбвания от пръв поглед също не са изключени…

Марс е все още в Близнаци, сега ще ни подтиква да бъдем социално по-активни, но на ниво- комуникация, преговори, понякога- спекулации, в по-неприятна форма- използване на нечестни и подвеждащи методи за печалба. Явно, ще трябва да се пазим повече от обикновено от вид подвеждане, да се нащрек…

В друг вариант това положение на Марс ще ни прави по-разпилени в различни посоки, няма да е лесно да отхвърляме дела, които са рутинни и изискват концентрация, все нещо може да се обърква, освен, ако съзнателно не си наложим повече дисциплина и пак няма да е лесно…

В оптимален случай- заниманията ни са паралелни, в този процес и по един естествен начин ще избираме най-благоприятната за нас посока, предимно там, където има най-малко препятствия…

Трябва да имаме ясна посока на развитие, иначе в края на периода и през следващата седмица може да установим, че „сме тръгнали за някъде, а сме пристигнали съвсем другаде“. За да избегнем подобно негативно влияние следва да се осланяме на придобит опит, здрави морални устои, така че да не позволим да ни отклонят, измамят или самите ние да попаднем в капан от кроежи.

Овен – Все по-важна тема става финансовото ви благополучие и през тази седмица могат да се появят внезапни нови възможности за печалба, които са следствие на минали ваши усилия и действия в определена посока. Ето, че сега желанията ви могат да се материализират.

Ако не всичко протича точно така, както очаквате и събитията по-скоро ви изправят пред нови предизвикателства в чисто материален аспект, това може да е показателно, че е дошло време да промените нещо в източниците си на доходи, може би да се ориентирате към друго и по-печелившо, такова, което отговаря повече на желанията, че и възможностите ви.

Звездите изискват от вас да сте по-отворени към новото, различното, така действително ще постигате онова, което искате с по-голяма лекота, ще превъртате евентуални предизвикателства в полза.

При всички случаи периодът е показателен на какво можете да разчитате, какво трябва да обновите в този сектор.

Венера и Меркурий вече са във вашия зодиакален знак, ще ви закрилят, ще ви помагат с по-голяма лекота да изразявате идеи, които ще срещат одобрение и подкрепа, да печелите симпатии и т.н.

Социалната ви активност е значима и точно тя, общуването с много хора, преговори за интересите ви- в голяма степен ще гарантират пробив в избраното от вас направление, в личен, но и делови аспект.

Въпреки всичко- може да се появяват и някакви обърквания, нещо като „развален телефон“, един едно казал, друг друго разбрал, в оптимален случай се добирате до тайни, от които да се възползвате. Въпреки всичко е полезно да се пазите от вид некоректност и подвеждане…

Телец – Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак и вие навлизате във важен период, през който създавате енергийна програма за цялата предстояща година. Още през първите дни от периода са възможни знакови събития, които ще ви покажат на какво можете да разчитате, какво от статуквото ще бъде съхранено и какво- изисква задължително да бъде обновено.

Самите вие ще изпитате силно влечение към новото, да се освободите от онова, което ви тежи или препятства чувството ви на щастие-общо. На този етап тенденцията може да се изживее и като преоценка на всичко ценно за вас, а в друг случай- ще потърсите обходни пътища към целите си, дори нови и съвсем различни варианти на развитие, със съответна променена линия на поведение и т.н.

През тази седмица може да получите тайна или неочаквана подкрепа, да дадете воля на скрити мети, които постепенно могат да станат и реалност.

Не бързайте, засега все още имате варианти и би следвало да се огледате според случващото се да си изберете най-подходяща посока и съответна стратегия на развитие.

Разходите на повечето от вас растат, в оптимален вариант- това може да са инвестиции в собствения ви имидж и по-добро обществено положение, а в по-неприятна форма- трябва да се пазите от нечестна конкуренция, манипулативни личности, които да дестабилизират финансите ви, стабилността и сигурността ви на различни нива. Внимавайте, „пазете си гърба“.

Хора стоящи далеч от вас ви указват силно влияние, това може да са по-възрастни или авторитетни фигури, които могат да зададат тон в живота ви и за по-далечно бъдеще, показателни са последните дни от седмицата. Важна, полезна информация получавате тогава…

Близнаци – Голяма част от събитията вече се движат по инерция, възможни са изненади, възникване на внезапни възможности, но и на препятствия, ако не сте обръщали достатъчно внимание на подробности до този момент или на хора, обстоятелства, които действат против интересите ви.

В оптимален случай тенденцията ще отключи нови, паралелни възможности пред вас, а вие ще сте изправени пред избор- с какво да продължите, какво да оставите зад гърба си, към какво да се преориентирате, ще имате достатъчно подсказки.

До каква степен вашите мечти могат да се сбъднат или се разминавате с очакванията си- пак е особено видно към настоящия момент. Това е важен период за репутацията и общественото ви положение, в зависимост от натрупани тенденции до този момент могат да изплуват като от нищото подкрепящи ви шансове или пък точно обратното- скрити процеси, които ще трябва да отстранявате от пътя си.

В близкото ви обкръжение има хора, които много силно ви подкрепят-това могат да бъдат приятели, колеги, те ви дават интересни идеи, предложения, от които да се възползвате.

При всички случаи, ако имате нужда от подкрепа, ще можете да я получавате, особено, ако я търсите.

През втората част на седмицата бъдете внимателни с финансови институции-банки, данъчни, застрахователни дружества. Не е подходящо да теглите кредити, да задлъжнявате…Може да си върнете нещо изгубено, но ако вие имате дългове, то те също ще напомнят за себе си.

Рак – Социалната ви активност расте, хора от близкото ви обкръжение ви изненадват /приятели, колеги, дори виртуални познати/ и много често могат да се превръщат в повод- за внезапни нови и по-добри перспективи на развитие.

Използването на електронни носители на информация могат да се превръщат в проводник за създаване на нови връзки или укрепване на настоящи.

Положението ви в колектив започва да се променя или по различни поводи ще ви се налага да се доказвате повече от обикновено пред другите. Това обаче ще е повод да изградите връзки, да постигнете успехи, които трайно ще се закодират в по-доброто ви обществено положение.

Въпреки всичко околните могат да се държат и непредвидимо, така че е хубаво да сте нащрек за всякакви провокации.

Приятни известия, предложения, срещи с хора, които са по-различни или имат оригинални идеи- могат да ви заредят с енергия и ентусиазъм, да допринесат за популярността ви, да оформят допълнителни шансове за развитие.

През тази седмица често може да се оказвате под „светлината на прожекторите“ мнозина ще успеят да направят пробив в кариерното си развитие или поне да подействат положително на имиджа си, с по-голяма лекота ще печелите одобрение и подкрепа, би следвало да се възползвате по оптимален начин от подкрепата на звездите.

През втората част от седмицата може да възобновите стара дружба, да си върнете любов, а ако това не ви интересува- тогава ще можете да разрешите отминали недоразумения, не намерили подходяща развръзка, но трупани дълго време  различия. Помислете как да се възползвате, това е като „втори опит“, който може да бъде с положителен резултат.

Една житейска програма е на път да се изчерпи /създадена преди около две години и половина/, ще имате достатъчно подсказки-коя е тя, в такъв случай помислете към какво ново да се ориентирате.

Пазете се от претоварване, обърнете внимание и на физическото си здраве.

Ако имате скрита конкуренция, обстоятелства извън контрола ви, то те също ще бъдат по-видни.

Хора стоящи далеч от вас или евентуални пътувания могат да обсебват вниманието ви, в такъв случай използвайте интуицията си, вглеждайте се в подробности, за да избегнете някой усложнения.

Лъв – През тази седмица тенденции свързани с кариерното ви развитие могат рязко да ес променят  и в повечето случаи това са шансове за сдобиване с повече власт и авторитет, свобода на изява, следствие на положени до този момент от вас усилия.

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава самите вие може да предприемете спонтанни реорганизации, може да се ориентирате към нещо друго, което ще спомогне разгръщането на потенциала ви, а като минимум- вие ще се мобилизирате, ще дадете най-доброто от себе си, защото знаете, усещате, че това е ключов момент във вашето развитие.

Може да използвате различен подход, да се представите в нетрадиционна светлина, която за дълго ще влияя на репутацията ви като минимум.

Периодът може да е показателен за по-сериозни или направо радикални трансформации отнасящи се до вашето професионално развитие, а понякога и брачни отношения. Не бива да се плашите от новото, то ще ви вдъхновява, понякога напряга, но колкото сте по-свободни и отворени към различното, толкова по-широки хоризонти ще се разгръщат към вас. Разбира се, не бива да се поемат необмислени рискове, трябва да се подсигурявате с натрупан опит, авторитет, а после и вероятно през втората част на май да проявите по-голяма инициативност, след като сте отчели позитиви, евентуални слаби звена, изградили сте си ясна визия за вашето бъдеще и „таван“ от възможности, от които да се възползвате.

Съществувате в повишена конкурентна среда, която може да окаже влияние и на финансовата ви сигурност. Пазете се от манипулации и нечестно поведение. В друг вариант- трябва да сте нащрек при подписване на финансови документи, ако е възможно на този етап избягвайте взаимодействието с финансови институции- данъчни, банки, застрахователни дружества, защото все нещо може да се обърка.

Хора стоящи далеч от вас- радват сърцето ви, привличат вниманието ви, получавате от тях интересни и приятни известия, а ако пътувате- това ще се окаже доста приятно преживяване.

През втората част на седмицата предстоят важни решения или събития касаещи работата ви. Развръзки може да са причина за повишение, може пък да имате шанс да се върнете към стара реализация или точно обратното- да оставите зад гърба си занимания, които не ви носят удовлетворение.

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си през последните дни…

Дева – Пред вас могат да се разкрият внезапни нови възможности за развитие- това може да е повишение, друг вид промяна, която ще разчупи границите на възможното пред вас.

Бързо или внезапно могат да се придвижват документи, включително и юридически казуси. Бъдете все пак внимателни при тяхното подписване, когато водите преговори, за да избегнете евентуални изненади.

Високо-поставени личности, хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл- също могат да преобразят бъдещите ви планове, да ви надарят с допълнителни варианти за развитие.

Ако решите да пътувате, това ще бъде едно незабравимо преживяване, но не винаги точно такова ,каквото очаквате, в такъв случай планувайте на момента, за да не пропускате възможности, но и да се предпазвате от непредвидени обстоятелства.

Можете да повишите доходите си следствие на морална или материална подкрепа, до която се добирате.

Повечето от вас ги владеят силни страсти, които са в основата на инициативност, която пали ентусиазма и инициативността, така че да получите онова, което най-силно желаете- любов или пари…

В партньорските отношения отново настъпва период на изясняване- ако имате различия относно бъдещи перспективи на развитие и по ключови въпроси, то те сега отново ще ескалират и ще изискват от вас да проведете конструктивни разговори, за да внесете яснота, изчистите евентуални различия или недоразумения, тайни или ерозивни процеси, които ви указват влияние. Разяснете ги, за да не ги завлачвате повече, моментът е удобен за това.

Приз втората част на периода може да ви обземе носталгия, може да си върнете любим човек или точно обратното, ако натрупаните до сега тенденции са задълбочавали различията…

Везни – Периодът е важен за имущественото ви състояние, което е пряко свързано с подкрепата, която можете да получавате от страна на семейството си, влиятелни личности, партньори /лични или делови/. На този етап най-силни са посланията към онези, които са родени в първи деканат на зодията, но се отнася за всички и в различна степен, поне като „намек от Съдбата“.

Ако възникнат изненади в тази посока- като внезапни нови възможности за облагодетелстване, възползвайте се от тях, хубаво е да помислите какво обновление да позволите да нахлуе в живота ви, за да се канализира в оптимално позитивна за вас посока, за да не по външни и по-малко зависещи от вас причини. Това важи, особено, ако забележите съответна тенденция за дестабилизация, провокирана от околните-общо.

Тенденцията може да ви изправи пред избор, който ще определи вектора на развитие за дълго. Изглежда, че до средата на май ще трябва да сте определили посоката, да вземете решения, които ще се окажат определящи за бъдещото ви развитие.

Ежедневието ви продължава да е извън обичайния ритъм, защото ви занимават допълнителни задачи за изпълнение, те може да са свързани с необходимост от уреждане на документи, юридически казуси или пътувания. Внимавайте за подробности в такъв случай.

Получавате силна подкрепа от партньори, можете да възродите любовта си, да проведете разяснителни разговори или да срещнете любовта, ако все още не сте.

През втората част на седмицата могат да произтекат събития във вашия дом и семейство, които да определят за дълго фона ви на съществуване. Може да си възвърнете нещо изгубено, Но може и стари обстоятелства в този сектор да останат окончателно зад гърба ви, под формата на развръзка.

Скорпион – Водеща тема са вашите партньорски отношения-лични или делови. През новата седмица те ви фокусират силно по различни поводи, моментът е подходящ да ги превъртите в една по-положителна за вас посока. Може да ви изненадват реакциите на важни за вас хора, да научавате тайни или подробности, които не сте забелязвали до сега.

Промените са първи сигнали за едно ново начало, което трябва да насочите в оптимално добра за вас страна, като усилите онова, което скрепва връзките ви, но и отговорите на предизвикателства, които могат да изискват и известни преобразувания.

В друг вариант около ваши близки се случват трансформации, които се отразяват и на вас самите. Подходящо е в такъв момент да си избирате общи и скрепващи цели, тенденциите, които зададете ще ви влияят дълго.

На работното ви място срещате достатъчно подкрепа, можете да разчитате на добър развой, особено, ако амбициите ви са по-големи, моментът е подходящ да преговаряте за интересите си, да проявявате по-голяма инициативност, така можете да направите пробив в избраното направление.

Популярността ви расте със съответните позитиви…

Лек флирт на работното място може да прерасне в романтична връзка, ако това ви интересува.

Не са изключени допълнителни разходи, ако всичко е добре разчетено, значи- е за добро, например-помощ на любими хора, полезни инвестиции.

Все пак е полезно да внимавате при подписване на финансови документи, не е  благоприятно да задлъжнявате, теглите  кредити и т.н.

Стрелец – Ежедневието ви е динамично, натоварено, може би и изпълнено с изненади. Тези изненади могат да разкриват внезапни нови шансове за развитие пред вас, може да са променящи се условия на труд, комплекс от обновени изисквания и/или среда на съществуване.

Хубаво е да сте отворени към новото и различното, за да се възползвате от всичко горе описано и да го превъртате във ваша полза.

Ако все пак преобладава евентуално напрежение, тогава вероятно ще се замислите през идните седмици за по-радикални мерки, например- да смените работата си. В такъв случай тя ще трябва да ви дава повече свобода на действие, да не е рутинна, да включва по-висока социална активност, за да ви носи удовлетворение, за да можете да разгърнете потенциала си.

Ваши партньори-лични или делови могат да ви дават много сили и енергия, полезна подкрепа, да ви енергизират, същевременно, може да има и такива, които внасят смут и съмнения в душата ви, защото не сте съгласни с тяхната линия на поведение, трябва да изчистите евентуални спорни въпроси, защото не искате да позволявате да ви влияят толкова силно и да навлизат в личното ви пространство и това трябва да бъде коригирано или пък- се сблъсквате с некоректност, която ще промени собственото ви отношение.

Вероятно ще ви влече повече на вън, можете да прекарвате чудесно, ако се занимавате с хоби, обръщате повече внимание на деца или други близки до сърцето ви хора, които ще са повод за радост.

В семейството ви обаче назрява вид неяснота, може и домашни ангажименти да ви натоварват повече. Каквото и да е, вглеждайте се, опитайте се да разсеете своеобразната „мъгла“.

Козирог – Звездите ви подкрепят силно, вие имате достатъчно ресурси, за да направлявате събитията в оптимална за вас посока. В повечето случаи сте мобилизирани, появяват се шансове да разгърнете потенциала си със съответните ползи, например- да повишите авторитета си, да заемете нови и властови позиции, ако това не ви интересува- тогава да порадвате сърцето си..

Хора близки до сърцето ви- от деца до партньори са повод за изненади, внезапни нови перспективи на развитие във вашите отношения, тенденциите са дългосрочни, за сега се набелязват звената, които изисква реорганизация, но в повечето случаи- всичко е за ваше добро и ще разтвори нови и по-широки хоризонти на развитие, усещате това като сила или свобода-буквално или в по-общ смисъл.

Отново на повърхността изплуват тайни, ако има подобни процеси зад гърба ви, които не сте забелязвали до този момент, но ви указват влияние, ето, че сега-пак ще можете да ги идентифицирате и съответно отстраните от пътя си.

В дома ви може да предстои малък празник, позитивни новини, шанс за хармонизиране на атмосферата…

През втората част от периода миналото ви застига, може да ви обземе носталгия, да си върнете нещо изгубено или окончателно да го оставите зад гърба си…

Водолей – Едни от най-важните промени сега се случват във вашия дом и семейство. Вероятно ще се появят възможности да се справите с битови или имотни казуси, може да предприемете действия за промяна на жителството, а може и да ескалира вид напрежение у дома, изненади, които са свързани с членовете на семейството…Всичко случващо се е едно начало на по-дългосрочни преобразувания, които ще променят фона ви на съществуване.

Колкото сте по-отворени за новото и различното, толкова повече всичко случващо ще е във ваша полза.

Може да смените приоритетите си, подхода си, особено, ако статуквото не ви удовлетворява или усещате, че губите контрол над ситуацията. Тогава- различният подход и по един естествен начин ще доведе до различен от настоящия резултат.

Не губете целите си от поглед и ще ги постигнете. В този процес можете да разчитате на дар словото си- думите ви имат подчертана чуваемост и през първата част на седмицата може да чуете добри, подкрепящи ви новини, подходящо е да преговаряте за интересите си.

Ако пътувате- предстоят приятни емоции.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта, няма да ви липсва внимание…

През втората част на периода ескалират процеси, които в по-ярки краски ви показват какво трябва да оставите зад гърба си, защото е изживяло своето време. Ескалират развръзки на дълго трупани тенденции и нека те да ви зарадват.

Риби – Социалната ви активност расте, не са изключени изненадващи новини, срещи, събития, които да преобразят средата ви на съществуване.

Имате шанс да създадете и укрепите отношения, те в значима степен ще ви гарантират успехи на различни нива и ще се превърнат във фокусна точка сега и през идните седмици. Подходящо е да преговаряте за интересите си, да създавате и укрепвате връзки, те ще се превръщат в мост към собствените ви успехи.

Появяват се шансове да повишите доходите си, да получите бонус, евентуално морално поощрение.

Друга фокусна точка е дома и семейството ви, възможно е близките ви да имат нужда повече от вашето внимание и подкрепа, да се налага повече от обикновено да разпределяте приоритетите си между лични и служебни.

В друг вариант-могат да ескалират ремонти, които не вървят твърде по график, имотни казуси, с които трябва да се справяте като внимавате за подробности, за да не позволите обърквания и разминавания с очакванията ви.

Хубаво е и да се пазите от евентуални недоразумения между вас и членове на семейството. Спорни моменти трябва да се превръщат в повод за изчистване на слабости, а не задълбочаване на различия или конфликти…

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.