Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 24.06. – 30.06.

От  | 

Слънцето вече транзитира в зодиакалния знак Рак от този сектор може да ни помогне да въздействаме благотворно на най-близката си среда на съществуване символизирана от дом, семейство…Не е изключено да се концентрираме все по-силно върху приоритети, които са фундаментални и определят сигурността ни, ще браним своето, ще защитаваме „територията си“ повече от всякога…

Мнозина могат да се захванат с разрешаването на имотни казуси, повишение на комфорта у дома чрез инвестиции, ремонти, премествания или пък подобрение на атмосферата чрез изчистване на недоразумения и т.н.

При всички случаи предстои вид обновление, което засяга всичко горе-описано, то  може да се случи спонтанно като връхлитаща идея, намерение и шанс, но може и да е необходимост продиктувана от натрупани в миналото тенденции. На този етап получаваме първи сигнали за това какво предстои, на какво можем да разчитаме, за да е посоката позитивна, а през последните дни може да се оформят и спорни теми по тези въпроси и/или слаби звена, на които ще трябва да обърнем внимание.

На този фон можем да разходваме много средства, за да придобием онова, което желаем, мнозина ще се възползват от красноречието си, в по-неприятна форма- ще са склонни да си служат с преувеличения, манипулации и т.н.

Не е изключено обаче да е валидна и актуална повече от обикновено поговорката: „хитрата сврака-с двата крака“, така че при евентуална нечестност да се постига точно обратния ефект.

Периодът е рисков за материалното ни състояние, в оптимален вариант харчим повече за удоволствия, пътувания и т.н., но към настоящия момент трябва да сме по-внимателни при попълване на финансови документи, за да не се окаже, че сме измамени, убягнали са ни подробности и т.н.

В краен случай нещо ценно за нас може да се изгуби, да изтече между пръстите ни и не е задължително да е само материално.

В любовта ескалира желание за флиртове, лесно се започват и прекратяват връзки.

Седмицата може да предоставя вълнуващи емоции, цветни и запомнящи се преживявания, но започването на нови романтични отношения трудно ще бъдат продължителни и надеждни.

Ако има нещо нечестно между нас и настоящи партньори, то ще стане по-видно от обикновено.

На 28 юни Меркурий преминава в Лъв- начинът ни на мислене ще стане по-честолюбив, амбициите по-големи, в център ще бъде личното достойнство, престиж, щастие, всички понятия ще се насочат в тази посока. Все по-хубаво ще ни се отразяват вид развлечения…

Овен – Все по-силен акцент е необходимостта да подействате позитивно на средата си на съществуване, символизирана от дом, семейство и т.н. Може да предприемете полезни действия в тази посока, например да инвестирате в дома си, може да ви осени внезапна и добра идея, която да освежи атмосферата и т.н.

В друг вариант- не са изключени изненади и в повечето случаи приятни, които пак така да имат положително отражение. Те може да са провокирани от вашите собствени инициативи, а може и да са по външни причини, като вариант- да получите внезапен шанс да разрешите имотни казуси, да се радвате на повече подкрепа от близки и роднини- морална или финансова.

Все пак, в последно време може да са ескалирали някой спорни моменти между вас и членове на семейството, да е ескалирало напрежение, в друг случай- това може да са били трудности около ремонти, премествания, казуси отнасящи се отново до недвижимо имущество и т.н. В такъв случай трябва да знаете, че една енергийна програма е вече на път да се изчерпи, така че скоро всичко ще остане зад гърба ви, но зададените тенденции ще са дългосрочни като последици, те може да са хубави или не чак толкова- все още можете да влияете на случващото се и да го насочвате по оптимално добър за вас начин, нека това да е във ваша полза чрез конструктивно отношение и поглед в по-далечното бъдеще.

Информационният поток продължава да е много усилен, но трябва  да отсявате „сеното от плявата“, да се пазите от вид нечестност, не е изключено и да разберете за някакви манипулации, подвеждане, които да подменят интересите ви.  Подходящо е да се възползвате от дар словото си, да създавате и укрепвате връзки, ще имате такава възможност, но трябва да избирате внимателно хората, с които взаимодействате…

Любовта на този етап е хладна или объркваща, подтиква ви към преоценки.

Телец – Вашата социална активност продължава да расте, вие все по-силно се насочвате към възможността да преговаряте за интересите си, да създавате или укрепвате връзки. През тази седмица този подход може да разкрие внезапни нови и по-добри перспективи на развитие, те са валидни за всички, но подчертано за родените през първи деканат.

Не са изключени изненадващи новини и предложения, част от тях може да са като следствие на собствената ви инициативност, а други- понеже в близкото ви обкръжение се активират личности, които ви въздействат по подобен начин.

Ако са съществували спорове между вас и роднини или други важни за вас личности, през тази седмица те могат да бъдат финализирани, тенденциите или ще изчистят евентуални недоразумения или окончателно ще скъсат връзки или договори. На този етап и при евентуални преговори трябва много да внимавате да не се прекрачват определени граници на добрия тон, защото евентуални конфликти ще се запечатат за дълго и ще са трудно отменяеми.

Разходите ви на този етап може да са значителни, те може да са полезни инвестиции във вашето бъдеще, по-добър имидж и т.н. Но е полезно да внимавате при подписване на финансови документи, ако е възможно отложете на този етап, хубаво е и да се пазите от подвеждане, манипулации, които пак така са способни да предизвикат загуби в един по-широк смисъл.

Понятията ви за печалба може да са размити или неясни, ако се налага се консултирайте с доверени лица, професионалисти и не бързайте да вземате важни решения…

Любовта или чувствата могат да зависят силно, подобно на скачени съдове, за подкрепата, която получавате-чисто материална или морална, в оптимален вариант ще си направите изводи на кого и в каква степен можете да разчитате. Нека подобни теми да не се превърнат в недоразумения между вас и любими хора, осланяйте се на натрупан опит, анализирайте и миналото, то по някакъв начин ще е верен ориентир.

Близнаци – Финансовата сигурност или да защитавате интересите си на много и различни нива все повече ескалира. През тази седмица могат да се отключат внезапни и бързи възможности, да подействате позитивно на тези приоритети.

Например, може да получите изненадваща подкрепа от определени личности, може да се доберете до допълнителни източници на печалба и следствие на ваши минали действия, това може да е бонус, предложение, „авариен изход“, ако сте търсили такъв, ще го намерите или той ще се отвори към настоящия момент.

Въпреки всичко на този етап материалното ви състояние е все още съпътствано от повишени разходи, евентуална борба за надмощие на интереси е на път да се изчерпи, но ще останат последиците, така че трябва да насочвате внимателно. В значима степен резултатът ще зависи от подкрепата, до която можете да се доберете и е хубаво да се концентрирате в тази посока, но също, като внимавате на кого се доверявате, разчитате и т.н.

Взаимодействието с финансови институции- банки, данъчни, застрахователни дружества все още не е лесно, така че ако е възможно избягвайте подобно взаимодействие или си изберете вид стратегия, за да е резултатът по-позитивен за вас.

Друга водеща тема са партньорските отношения /лични или делови/. Те влияят силно на социалния ви статус- кариерно развитие, а може да ескалират и важни събития, които да превъртят брака ви в една или друга посока, а тя много ще зависи от това- до колко се съвместяват интересите ви, дали са натрупани недоразумения, а в по-неприятна форма- съмнения за лоялност, неточни представи, които ще изплуват на повърхността /поне там, където ги има/. В оптимален случай си „сверявате часовника“ с този на важни за вас хора, за да сте в час със случващото се и то да има обогатяващ за вас ефект, а не нещо друго.

Пазете репутацията си, в значима степен това ще се определи точно от подхода ви и представите ви за определени личности…

Рак – Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак, това е изключително позитивно и подкрепящо обстоятелство, което ще повиши тонуса ви, вярата в собствените ви сили и възможности, ще нарасне по един естествен начин инициативността ви и съответно- способността ви повече от обикновено да влияете на събитията. Припомням, че докато Слънцето е във вашия зодиакален знак, вие започвате да градите нова енергийна програма за новата ви лична година, това важи подчертано за родените през тази седмица, но и всички останали в различна степен, така че е полезно да се ориентирате към по-дългосрочни и стратегически цели, които да се отразят на живота ви.

Не са изключени приятни изненади от страна на приятели, обществото, в което съществувате може да ви вдъхновява, да разкрива нови възможности, да възникват внезапни и допълнителни перспективи на развитие, следствие на подкрепа, интересни предложения, новини, хора, които са креативни и ви указват влияние, показват ви варианти, ако се нуждаете от такива…

Въпреки всичко все още може да изпитвате реален или вътрешен конфликт между това какво вие искате и ви се налага от външната среда на съществуване-общо, в частност това могат да бъдат ваши партньори-лични или делови. Сега имате шанс да преодолеете предизвикателствата, да превъртите евентуални трудности в полза, трудна, но качествена победа…

Любовта ви може да е хладна или мечтите ви да са много ярки, но далеч от реалността, в оптимален случай-можете да сбъднете тайно желание.

Лъв – Вие сте в период на сериозни преоценки, които могат да ви поставят на прага на житейски кръстопът. Едва и е удачно на този етап да започвате нещо ново, а по-скоро да следите тенденциите, за да не пропускате шансове, някой от които могат да застават внезапно на пътя ви, но все пак не случайно, а следствие на ваши действия от преди, които пак така показват варианти, аварийни изходи, особено, ако ги търсите.

Не са изключени и изненади, в повечето случаи те ще бъдат приятни и ще се закодират във вашия социален статус- кариерно развитие, брачни отношения, имидж като минимум.

Ежедневието ви все още е доста натоварено, изисква голяма концентрация, вероятно- да пренаредите приоритетите си или да оставите една житейска програма зад гърба си, която ви напряга повече, отколкото да ви носи ползи или вече няма ресурс да бъде продължена. Не се притеснявайте в такъв случай животът скоро ще ви предостави нови възможности, които ще заменят стари и вече изчерпани.

В близкото ви обкръжение има хора, които ви вдъхновяват, подкрепят, но вероятно има и такива, които предизвикват загуби или поне не са достатъчно искрени, ще имате достатъчно поводи, за да ги идентифицирате и отстраните, ако желаете.

В друг случай могат да нараснат разходите за хоби, любими хора, имидж, бизнес, ако имате такъв. Правите си равносметки по един естествен начин на кого можете да разчитате и в каква степен, но нека чисто финансови въпроси да не застават между вас и любими хора.

Възможни са недоразумения с финансови документи, внимавайте при тяхното попълване, в оптимален начин- неточности изплуват на повърхността, за да се справите с тях и да ги изчистите…

Дева – По различни поводи за вас може да става все по-важно да се доказвате в колектив, това може да е продуцирано от нарастващите ви амбиции, необходимост да се справите с повишена конкуренция, нови позиции, които заемате или подкрепа, от която се нуждаете. През тази седмица вашите усилия се увенчават с успех или получавате внезапни предложения, изненадващи нови и по-добри възможности, които ще засегнат по-далечни перспективи на развитие…

Може да решите да пътувате, взаимодействието с хора стоящи далеч от вас ще се превръщат в проводник на вдъхновение, варианти, шансове за повишение- буквално или в по-общ смисъл.

Евентуални спорове с близкото ви обкръжение са на път да се изчерпат, това може да са били и напрегнати ситуации с близки до сърцето ви хора. Оставяте зад гърба си трудност или я преодолявате постепенно с упоритост, рационален подход, някой от тенденциите сами ще утекат с времето…

През тази седмица може да се раздвоявате между лични и служебни приоритети, партньори до вас /лични или делови/ могат да се окажат в основата на ключови решения, да превъртят колелото на Съдбата в една или друга посока, а тя ще зависи подчертано от реалистичните ви представи за отсрещната страна, изчистване на недоразумения- понякога прояви на повече разбиране, че и грижа, отдаденост, не е изключено да има поводи за това, от вас зависи как ще реагирате.

Все пак, ако има някаква нечестност или скрити процеси, които ерозират връзките ви, това ще бъде по-видно от обикновено и нека да е причина да се справите с тях, да ги елиминирате и т.н.

Везни – Все по-важно става за вас да отстоявате мнението си, да се борите за репутацията и интересите си, завоювани вече позиции. В този процес и през настоящата седмица се отключват внезапни нови възможности, от които да можете да се възползвате, те могат да бъдат свързани с повишение, шанс за печалба- в един по-широк смисъл и следствие на получена подкрепа от страна на важни за вас хора.

Подходящо е да сте максимално инициативни, действията ви могат да доведат до внезапен пробив по ключови за вас въпроси, можете да превъртите предизвикателства в полза и някой от тези по-позитивни перспективи на развитие, варианти, от които се възползвате- могат да застанат изненадващо и бързо на пътя ви, да са като предложение или подкрепа от страна на важни за вас хора.

Все пак в душата ви все още може да тлее някакво напрежение, то може да е продуцирано от приоритети, които се отнасят до недвижимо имущество, местоживеене, членове на семейството. Като минимум ще трябва да намерите начин да разпределяте времето си между лични и служебни приоритети, не е изключено да се налага компромис между вас и близкото ви обкръжение. През тази седмица могат да се „наместят пластовете под краката ви“, това може да са базисни преобразувания с дългосрочно отражение следствие на взети от вас решения, натрупани тенденции и нека те да ви порадват. При всички случаи- това прилича повече на преодоляване на трудност, нещо, което може да ви разтовари от напрежение…

Информационният поток на работното ви място е много объркващ, в по-неприятна форма подвеждащ, пазете се от манипулации или вид неточности, някакви подробности ,които могат да ви повлияят негативно.

В друг случай- идентифицирате всичко ерозивно и го отстранявате. Все пак ежедневието ви трудно преминава по предварителен график и може би е по-добре да планувате на момента, за да сте адекватни на случващото се.

Скорпион – Хоризонтите през вас могат да се разширят, да получите нови и по-добри перспективи на развитие, тенденциите често са като скачени съдове за внезапната подкрепа, която получавате, хора и обстоятелства, които нахлуват в живота ви по един изненадващ начин и в повечето случаи имат позитивен, подкрепящ ефект, като минимум- могат да отворят варианти на развитие пред вас, особено, ако се нуждаете от такива.

Периодът е емоционален, цветен, изпълнен с възможности, част от тях вие сами ще задействате, а други- ще застанат на пътя ви по един спонтанен начин.

Въпреки всичко и на този етап все още мнозина ще изпитват някаква тревожност относно по-далечни перспективи на развитие, причините за това могат да бъдат възникнали спорове, недоразумения, които поставят на изпитание лични или делови контакти, в по-неприятна форма това могат да бъдат юридически казуси, които трябва да превъртите във ваша полза, това могат да бъдат и документи с голямо отражение, но това изисква преодоляване на трудност и в значима степен резултатът ще се прояви в настоящия период, трябва да дадете най-доброто от себе си, да се осланяте на ораторските си способности, успехът ще се закодира трайно, действайте стратегически…

В партньорските отношения също не са изключени вид обърквания, ако има нещо нечестно или ерозивно ще бъде по-видно от обикновено и нека това да е причина да го отстраните…

Стрелец – Вие сте в силно трансформиращ период, в душата на мнозина кипят силни страсти, те могат да ви подтикнат да смените радикално нещо в подхода си, приоритетите си и на този етап това ще се отчете за позитивно, обогатяващо обстоятелство-буквално или в по-общ смисъл.

Ежедневието ви става доста забързано, не са изключени допълнителни, изненадващи ангажименти и в повечето случаи те ще са позитивни.

Някой от вас могат да получат внезапен шанс за повишение, варианти за професионално развитие, вид полезна подкрепа.

Всъщност, подкрепата до която се доберете ще повлиява силно материалното ви състояние и ще попълва някой пробойни, които съществуват и точат ресурсите ви, дестабилизират финансовото ви състояние.

Може би е добре действително и приоритетно да се ориентирате към тази полезна подкрепа и ще я получите.

В дома и семейството ви могат да назряват недоразумения, които са провокирани от членовете й, те може да имат подчертана нужда от внимание и подкрепа, в по-неприятна форма, ако има скрити и ерозивни процеси, то те ескалират, но пък така ще можете да им въздействате, да ги насочвате по-лесно, защото се сдобивате с яснота…

В друг случай- грижи по дома като благоустройство, постигане на хармония- отнемат голяма част от времето ви, но сега е моментът да се справите, за да подобрите атмосферата, комфорта и т.н.

Козирог- Все по-важна тема за вас са партньорските ви отношения, причината за това могат да бъдат преобразувания около тях, които се отразяват и на вас, защото се нуждаете от подкрепа над обичайното или понеже- сега е благоприятен, оптимално подходящ момента да насочите тези отношения в една по-позитивна за вас посока, а тенденциите, които зададете ще се запечатат за дълго.

На път е да се изчисти някакъв конфликт или рязкост, противопоставянето на интереси започва постепенно да спада, поне- ясно е на кого можете да разчитате, съответно-не, вие или премахвате окончателно конкуренти, недоброжелатели, решавате и намирате изход при спорове или след тази седмица те ще преминат на друго ниво, което вече пряко ще се отрази и на материалното ви благосъстояние. Усетете на къде „духат ветровете“, можете да насочвате и влияете на тенденциите- все още доста силно, но за това често може да се изисква и някакъв компромис, баланс между ваши и чужди виждания.

Не са изключени приятни изненади, които да порадват сърцето ви, също- внезапен шанс да подействате на всичко горе-описано в по-позитивна посока или то ще намери изход, вид решение по един естествен и логичен начин, често- следствие на подкрепа, предложение и т.н.

В ежедневието ви може да съществува известен хаос поради допълнителни или не планувани ангажименти, в по-неприятна форма може да са скрити процеси, които ви влияят и от които трябва да се пазите като не се предоверявате, пазите се да не ви въвличат в интриги…Всичко е временно ще тества способността ви да действате гъвкаво, да мислите стратегически, да използвате дар словото си в някой по-изпитващи ситуации, да идентифицирате истината и да не позволявате да ви подвеждат т.н.

Водолей – Ежедневието ви става все по-натоварено от ангажименти, но и резултатно, вероятно в края на периода ще усетите вид облекчение, защото сте се справили с текущи задачи, утвърдили сте авторитета си на работното място или сте преодолели някаква трудност, вид изпитание с мобилизация, упоритост, целенасочени действия. Успехите, до които се доберете ще се закодират трайно в професионалната ви реализация, до края на седмицата все още можете да насочвате по един оптимално добър начин, дори и не винаги да е лесно, усилията ви няма да останат неоценени или без последици.

Възможно е някой от вас да получат внезапна подкрепа от страна на семейството си или това са шансове да подобрите, освежите атмосферата у дома.

По-добре се справяте с всички задачи и точно- като разчитате на близки и роднини. Някой предизвикателства в този сектор, внезапно ще намерят своя изход и решение, вероятно не без причина, а като следствие на зададени вече тенденции…

Разходите ви все още са значими, в оптимален вариант може да са вложения в любими хора, развлечения, които ви разтоварват от напрегнатото ежедневие. Не са изключени и загуби обаче, изтичане на ресурси следствие на подвеждане, вид нечестност, внимавайте, следете за интересите си не поемайте финансови рискове, пазете се от неблаготворни влияния…

Риби – Мнозина ще усетят, че са в творчески подем, възникват много интересни и креативни идеи, които ви действат освобождаващо, вдъхновяващо, дават ви варианти за развитие, особено, ако се нуждаете от такива.

През тази седмица може да чуете изненадващи новини- в повечето случаи приятни, също- предложения, вие ще прецените дали ще ги приемете или не.

Но колкото сте социално по-активни, отворени сте към новото, различното, общувате с повече хора ,включително като използвате електронни носители на информация- телефони, интернет и т.н., толкова по-значими успехи можете да постигате или горе-описаните се превръщат в проводник на шансове. Действайте, за да не пропуснете възможности, създавайте и укрепвайте връзки, въпреки че определени лица сами ще застават на пътя ви, ще ви подкрепят и т.н.

Назряло напрежение  /не от вчера/ или дори конфликт между вас и вид авторитет в живота ви, това може да е партньор /личен или делови/, влиятелна личност, пораснало дете, ако имате такова- е на път да се изчерпи, тази тенденция може да е съпътствана с преодоляване на трудност, изчистване на различия, спорове и т.н., но ако това е невъзможно, тогава може окончателно да скъсате връзки, но това пак ще се почувства като облекчение и в повечето случаи ще е за добро, стимул да се докажете, развивате по собствен път, справите с недоброжелатели и конкуренти …

 

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.