Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 25.02 – 03.03.

От  | 

Слънцето е в Риби, Луната е намаляваща, така че по-голяма част от събитията се движат повече по инерция, продължават да ни застигат развръзки от минали наши действия. На този етап те засягат ключови приоритети като взаимоотношения, но и парични потоци, онова, което считаме за ценно-общо.

На този фон ние може да си върнем нещо изгубено от преди, което е наше и го получаваме по заслуги, независимо дали става въпрос за обществени позиции, парични потоци или определена личност, на която държим. Но е възможен и обратен вариант, тоест, ако ние сме в дълг- да се налага да се разплатим с него. При всички случаи миналото ни застига поне като равносметки, които на този етап са много полезни. Водят се и разяснителни разговори, получаваме важна информация, която пак така засяга нещо ценно за нас. Можем да станем свидетели на забележително красноречие, чрез което всеки ще се бори да задържи или преумножи онова, което иска…Тонът на общуване и в повечето случаи е дипломатичен, но също така изобретателен, цветен, изказът понякога е хитър, но способен да разплете сложен възел от противоречия, също- да намери обходни пътища към набелязаната цел.

Горе-описаната тенденция набира скорост и през втората част на периода ескалира с бързо придвижване в съответно направление, то може да е съпътствано от приятни изненади или пък-обрати, които водят до загуби. Хубаво е да усетим на къде „духат ветровете“ още в началото, за да се опитаме да въздействаме, коригираме до колкото е възможно онова, което не е по вкуса ни. Твърде вероятно е да произтече важно събитие, което да промени по един внезапен или окончателен начин онова, което имаме, материална база, стабилност и т.н.

Меркурий намалява своята скорост, защото се готви да се обърне в ретрограден, паралелно с него и ние забавяме своите решения, всичко случващо се е като на забавен каданс, асоциативно, все едно се намираме във влак, който намаля своята скорост, така по-бавно стигаме до своята дестинация, но пък се предпазваме от инциденти, освен това можем да видим по-ясно картината около себе си- да ѝ се насладим или пък да набележим евентуални опасности…

Концентрацията на мнозина е върху чисто финансови приоритети, които при така поставена обстановка могат да се развиват оптимално добре, ако действаме поетапно, планирано, стъпка след стъпка, с голяма концентрация, а понякога това е признак действително за упорит труд, който до края март ще помогне на по-амбициозни, „земни“ и практични личности да увеличат своето благосъстояние, поне-да се предпазят от загуби…

В периода на Риби не можем да очакваме високо ниво на нашата енергия, въпреки добрата аспектация на Марс със Слънцето, ще бъдем подтиквани по различни начини да пестим своите ресурси /физически, но и психически/, можем да разчитаме основно на упоритост и постоянство, които ще ни отведат до заветната цел…

Успешна и щастлива седмица за всички!

Овен – През настоящия период вие проявявате забележителна упоритост по отношение на финансовата ви стабилност и просперитет, ваши усилия полагани и в миналото- започват да се материализират, а ако това не е възможно, тогава повечето от вас могат да се порадват на обходни, аварийни пътища, изход, който им помага да спечелят онова, което искат или да запълнят евентуални пропуски.

Някой от вас ще получат тайна или неочаквана подкрепа, включително от хора, които са стоящи далеч от тях, можете да водите подобни преговори /неявни/, но много успешни. Мнозина научават тайни, от които да се възползват, намират паралелни или допълнителни източници на доходи.

Застигат ви развръзки, които са свързани с имиджа ви, обществено положение, кариерно развитие и нека това да ви зарадва, да се превърне в стъпало, което ще ви изкачи още по-нагоре по йерархичната стълбичка.

Ако това е невъзможно, тогава си правите съответни анализи и ви се дава втори шанс да попълните пропуски, да се справите с евентуални грешки.

Възможно е и рязко да се откажете от идея, човек, обстоятелство, които според вас повече ви дестабилизират, отколкото да са ви полезни. Това ви носи свобода през последните дни-буквално или в по-общ смисъл.

Телец – Марс вече транзитира през вашия зодиакален знак, действа позитивно на тонуса ви, повечето от вас са мобилизирани максимално в посока, която ще им извоюва лидерски позиции в колектив, вие може да се превърнете в крайъгълен камък за тенденции и не само във вашия собствен път на развитие, но и този на близкото ви обкръжение.

Ще проявявате забележителна упоритост и постоянство, твърдост, които действително ще ви помогнат да печелите почти безотказно подкрепа и вид одобрение. Ще има на кого да разчитате, можете да разширите вашето влияние като общувате с влиятелни личности, хора стоящи далеч от вас-буквално и в преносен смисъл.

Подходящо е да сте максимално инициативни, сега и почти до края на март, благодарение на това- вие можете да извършите пробив в избрано от вас направление, което после ще прораства дълго, да кажем през идните две години и половина, а може и повече, създайте енергийна програма, без да бързате, стъпка след стъпка и задължително ще се придвижите напред и нагоре.

Мнозина са в плен на миналото, правите си равносметки или пък ви застига важна информация, която касае ваши отношения-лични или делови, може да са договори, включително юридически казуси. Ако тази тема ви интересува- тя ще се развие бързо, понякога с елемент на изненада, ако има нещо тайно или извън контрола ви- ще се прояви. Нека получените резултати ви зарадват, ако не- в края на седмицата ще получите повече свобода на действие, получената яснота, каквато и да е- винаги е облекчение, шанс да се потърси и намери най-правилно решение.

Близнаци – Седмицата е важна за вашето обществено положение, кариерно развитие, имидж като минимум. Виждате събитията като на „забавен каданс“, не е изключено да ви се налага да забавите темпото, понякога и по външни, независещи от вас причини, това може да ви попречи да постигате бързи резултати, но пък ще ви помогне да видите реалната картина около вас, така че да действате оптимално целесъобразно, да превъртите евентуални предизвикателства в полза, възползвайте се!

Склонни сте да действате гъвкаво, да търсите алтернативни пътища за развитие, ако настоящите са затворени или неудовлетворителни. В този процес все по-настойчиво стои въпросът с какво да продължите напред, какво да оставите зад гърба си, защото няма ресурс да продължи. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока- те понякога могат да дойдат при вас като тайна или неочаквана подкрепа, включително от хора, които са стоящи далеч от вас…В друг вариант, ако нещо иска да напусне живота ви, понеже повече ви тежи, не се развива според очакванията ви- тогава го пуснете да си отиде, за да освободи място на друго и по-перспективно.

Мнозина ще сменят своя подход, действително ще се окажат на прага на житейски кръстопът, който ще преобрази живота, ще ги прехвърли на нови релси на развитие, ако не веднага, то в края на март или април.

На този етап- не пренебрегвайте знаците на Съдбата, не афиширайте своите намерения /“щастието обича тишината“/, ориентирайте се в посока на най-малкото съпротивление и не „чукайте на една и съща врата два пъти“…

Предстоят развръзки, които ще укажат силно влияние на материалното ви състояние и нека те да ви зарадват…

Рак – Вашето обществено положение, кариерно развитие продължават да зависят силно от моралната или материална подкрепа, която можете или трябва да получите от страна на партньори-лични или делови, влиятелни личности, „другите“ общо. В този процес вие може да си върнете изгубено влияние, опека, можете да получите заслужена награда за дълго полагани усиля, които ще преобразят статуса ви. Тенденциите се развиват бързо, понякога с елемент на изненада, особено през втората част на периода.

Все пак е полезно да се пазите от недоразумения, ако се налага анализ на миналото, нека то да е съпътствано с конструктивни разговори, а не нещо друго, за да избегнете спорове, дори разрив, който ще е трудно поправим после или ще остави някаква трайна следа.

Важни за вас хора ви изненадват и нека това да ви порадва, в повечето случаи това са развръзки, които ви застигат.

Не е изключено да си върнете стара любов, ако това ви интересува.

В друг вариант, фокусът е да разширите границите на възможното пред вас като сте социално много активни, общувате и с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни личности, смените подхода си, а това ви помогне да се справите с повишена конкуренция или изисквания към вас.

Мнозина са подкрепяни от енергична персона, заздравете този контакт, той ще ви е полезен за дълго.

Лъв – Водеща тема за повечето от вас е материалното състояние, кариерно развитие, можете да преследвате по-добри обществени позиции упорито, плавно, стратегически и по този начин да спечелите подкрепа- финансова, морална от страна на влиятелни личности или институции.

Все пак и повечето от вас изпитват колебания за поетата от тях посока, правилният път на дози етап е да преговаряте, да се порите за интересите си и като се сдружавате, търсите-откривате вид опека, която ще се превърне в мост към успехите ви, ще ви помогне да превъртите предизвикателствата в полза.

Ежедневието ви е много натоварено, ако има стари и недовършени дела, включително такива, от които зависи професионалната ви реализация, договорни отношения, то те ще напомнят за себе си, ще изискват бързи и адекватни реакции, за да не ги изгубите от контрол.

Подходящо е да планувате на момента, особено през втората част на периода, така че да не пропуснете възможности, но и да се предпазвате от изненади на работното място, но не само.

Дева – Вие сте в прекрасен период да скрепите вашите партньорски отношения-лични или делови като градите планове за по-далечното бъдеще, обсъждате общи и обогатяващи идеи, а може би и пътувате, това би скрепило още повече връзките ви.

Вашата популярност расте, имате на кого да разчитате, особено, ако се нуждаете от това. Всъщност, мнозина може да изпитват силна нужда споделят, да се почувстват подкрепени на различни нива и по различни поводи, добрата новина е, че могат да получат тази подкрепа, ако действат в тази посока. Водите конструктивни, разяснителни разговори, които ви носят полза или морално удовлетворение, също-изчистват евентуални недоразумения.

Получавате интересни предложения, „осветяващи новини“ от важни за вас хора.

Подходящо време да излезете извън границите на познатото, да разширите възможностите пред вас, като пътувате, общувате с хора стоящи далеч от вас, може да промените подхода си, да решите да преследвате по-високи цели и като обогатите знанията си…Каквото и да е- събитията се движат повече по инерция, някой възможности сами застават на пътя ви, а от вас зависи дали ще ги приемете или не.

Хора близки то сърцето ви-от деца до любими личности могат да ви изненадат през втората част на седмицата, анализирайте случващото се, насочвайте. В друг вариант- ескалират допълнителни разходи, особено, ако имате бизнес, бъдете по-внимателни с попълване но документи и не поемайте излишни рискове.

Везни – До 02 март Венера е в Козирог, така че може да ви подтиква да се придържате към отговорности, които не винаги са ви приятни, но за това пък влияят силно на материалното ви състояние или пък фон на съществуване, определят отношенията в дома и семейството и т.н.

През втората част на периода могат да произтекат внезапни събития, които да променят „декорите“ около вас, в повечето случаи- усещането ще е облекчаващо, все едно махате товар от гърба си, независимо дали крайният изход ви харесва или не е твърде по вкуса ви- поне получавате достатъчно яснота, която ще ви помогне да се разделите с онова, което препятства чувството ви на щастие, може да се ориентирате към нещо ново, което ви е по-приятно и полезно в бъдеще. Но това е процес, който не е случаен, тенденциите са натрупани в миналото и клонят към развръзки, които в оптимален случай ще ви разделят с вид напрежение, което ескалира в семейството ви или поради неразрешени битови, имотни казуси и т.н. Възможни са малки или по-големи „земетресения“, но в като резултат-това е освобождаващо, стабилизиращо, оформящо нови перспективи на развитие, с варианти, при това по-широки.

Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, моментът е подходящ да утвърдите авторитета си на работното място, действията ви са много конструктивни и ако условията на труд го позволяват- ще можете да постигнете повишение, следствие на подкрепата, която получавате.

Ако ескалира необходимост да оправяте документи с данъчни, наследства, застрахователни дружества, банки- сега и на тази сфера от живота въздействате оптимално добре…

През последните дни на периода- авантюристичният ви дух се завръща, вероятно не без причина, а следствие на вниманието, което ви се отделя. Може да се появи любов или да чуете романтично обяснение, което да порадва сърцето ви.

Скорпион – Информационният поток е много усилен през тази седмица, може да получите отдавна чакани новини и да получите вид яснота, дори и не винаги да е приятна, винаги ще е полезна, за да вземете оптимално добри решения.

Все пак вие водите успешни разговори, подобни преговори, популярността ви расте и в повечето случаи вие и чрез дар словото си- преобразявате средата в която съществувате, защото заемате по-престижни позиции, а може и генерално да промените обстановката около вас чрез премествания и т.н. Не ви е лесно да правите компромиси, но дори и да ви се наложи да скъсате рязко договори или отношения, предимно през втората част на периода, не бива да съжалявате, защото това не е случайно, тенденциите са трупани дълго, а и ако нещо ви напусне, значи то няма място в бъдещото ви развитие и при това- много бързо ще бъде заменено от друго и по-надеждно обстоятелство.

Подходящо е да сте максимално социално активни, за да не пропуснете шансове, които възникват спонтанно при срещи, комуникация и т.н.

Повечето от вас са романтично настроени и не без причина, а понеже се радват на внимание, чувате романтични думи, които докосват сърцето ви.

Около вас има енергична личност, която силно ви подкрепя, оценете подобна личност, опитайте се да я задържите, заздравите връзката си с нея и тя ще ви подкрепя дълго, ще е повод и за вашите собствени успехи.

Ако сте сами- малък флирт може да прерасне в доста бурен любовен роман.

Отделяте време и за развлечения, хоби и така е правилно, имате нужда от почивка и е препоръчително да не се претоварвате, че и да се пазите от инциденти, особено през втората част на периода.

Стрелец – През тази седмица можете да си върнете нещо изгубено-чисто материално, но не само, може да ви върнат стара възможност за печалба, инвестиция и т.н., същевременно, ако вие сте в дълг, то той също ще напомни за себе си и ще трябва да се разплатите. При всички случаи и през втората част на периода особено, трябва да се пазите от спонтанни и рискови действия, които могат да доведат до разходи, които са неоправдани или направо се тълкуват като загуба.

В оптимален вариант- позволявате си да харчите да хоби, развлечения, любими хора и ако всичко е добре обмислено, в рамките на допустимото, вероятно ще е и наред.

Не позволявайте все пак чисто материални приоритети да застават между вас и любими хора, в друг вариант- практични оценки могат да преобразят вашите отношения и нека това да е в положителна посока, защото отчитате „истинска стойност“ на зададени тенденции.

Ежедневието на повечето от ва е доста натоварено, защото трябва да разпределяте времето си между служебни и лични приоритети или такива, които засягат дома и семейството ви. Всъщност, моментът е подходящ да подобрите условията си на съществуване /дом, семейство/, като проведете разяснителни разговори, като закупите скъпи вещи, които разкрасяват атмосферата, като можете да разчитате на близките си…Ще установите тяхната подкрепа, ако съществуват някакви недоразумения- сега можете да ги изгладите…

Козирог – През цялата седмица водите разговори, преговори, които могат да ви бъдат много полезни, да ви помогнат да постигнете целите си, да заемете по-престижни позиции в колектив, имате шанс да заздравите връзки, да създадете нови, да сключите надеждни договори, но предимно до 1 март, това е оптимален срок, възползвайте се, ако тази тема ви интересува.

През втората част на седмицата могат да произтекат знакови събития, които да ви подействат като по-малки или по-осезаеми „земетресения“, които разклащат пластовете под краката ви, това са базисни преобразувания, които могат са променят бъдещите ви планове, да сменят декорите около вас. В повечето случаи събитията се развиват на този етап повече по инерция и клонят към развръзки, в оптимален случай- вие сте на прага на житейски кръстопът и трябва да вземете важни решения, които ще повлияят и на семейството ви, а понякога и на место-живеенето ви.

Ако всичко е спокойно, не се развива с особени сътресения, тогава можете да разчитате и на относително спокойствие за дълго, това ще е ясен признак, че сте на верен път…

Водолей – Водеща цел за повечето от вас може или трябва да бъде финансовата стабилност, на този сектор най-силно влияете, същевременно вашите действия имат дълготрайно отражение. Част от тенденциите се движат повече по инерция, но те могат да ви върнат стара възможност, освен това мнозина се добират до алтернативни източници за печалба, това може да е следствие на тайна или неочаквана опека, включително и от лица извън близкото ви обкръжение, може да е в резултат на ваши действия и изобретателен подход, който е способен да се възползва и от невидими на пръв поглед възможности…Вие може да търсите и откривате обходни пътища към целите си, паралелни източници за печалба или шансове да получите желаното.

Все пак, не всичко е във ваш контрол на този етап. Задкулисието или недоизказаното при мнозина играе съществена роля и може да ескалира през настоящия период, особено през втората част, когато може да узнаете тайни, ако има нещо, което е извън контрола ви или влиянието ви, то ще се прояви внезапно, понякога и с елемент на изненада през втората част на седмицата.

Самите вие може да сте склонни да криете вашите истински чувства и преживявания, но не за дълго, те също ще излязат на повърхността спонтанно и през последните дни.

Друга водеща тема е домът и семейството ви- това е оптимално благоприятен период за ремонти, справяне с битови и дори имотни казуси, не са изключени инвестиции, които ще имат благотворен ефект.

Риби – Вашата социална активност е значима и така е правилно, това може да се превърне в повод да се справите с нарастваща конкуренция, повишени изисквания към вас и т.н.

Проведени преговори през настоящия период може да е повод да стигнете до споразумения, да сключите договори, които ще ви отредят по-престижни позиции в колектив, ще привлекат на ваша страна съмишленици, хора, които ви подкрепят –общо, а това може да се отрази и на материалното ви състояние.

Стар приятел или човек, който не сте виждали отдавна може да ви изненада, при това не винаги приятно.

Пазете се от необмислени действия, негативно влияние от страна на определени личности, които реално могат да навредят на финансите ви през втората част на седмицата.

Все пак ще има и личности които силно ще ви подкрепят, така че водещо условие да наклоните везните към успехи ще се корени в това – „да отсявате сеното от плявата“ в близкото ви обкръжение.

В оптимален случай- инвестирате в себе си, за да получите одобрение…

Ако имате стари дългове, текат процеси, които засягат източници на доходи и са под въпрос от дълго-те също клонят към развръзка…

 

 

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.