Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 25-31 март

От  | 

Слънцето вече е в Овен, традиционно това влияние действа положително на тонуса ни, на инициативността ни, на пробивността ни, все едно се пробуждат жизнените ни сили, желание за ново начало и обновление на различни нива- подобна на природата, част, от която сме и самите ние. Слънцето обаче е неаспектирано през целия период, няма да получава почти никакви мажорни аспекти почти до средата на април, а това означава, че нашите импулси за действие, воля да проявяваме личностния си потенциал и да го разгръщаме някак си ще бъдат слаби или спорадични, на импулси или ще остават без особена подкрепа от външни фактори, по друг начин казано- по-голяма част от събитията ще се движат повече по инерция и „новото начало“, което традиционно се задава с настъпването на пролетта сега ще се забавили или най-добре- сами ще трябва да отложим и да почакаме като през това време анализираме натрупани тенденции, съответно- с какво си заслужава да продължим напред.

Това послание на звездите е подкрепено и от намаляващата Луна, както повечето от вас знаят, през втората част на лунния месец растежът на нови начинания е почти невъзможен…

Всичко това се случва на фона на друг водещ аспект- Меркурий ще е в орбис на съвпад с Нептун, тоест- нещо мощно ще обсебва мислите  ни, това може да е ярка мечта, но може и да е вид неяснота, дори страх…На 28 март Меркурий ще се обърне в директен, така че постепенно ще започне да разплита онова, което владее съзнанието ни, може да имаме предчувствия, да научаваме тайни, онова, което тревожи душата ни е по-видно, ако има скрити процеси, които ни влияят, но и чрез които ние можем да влияем ще се оформят на хоризонта и ще определят линията ни на поведение.

Ще водим разяснителни разговори, които ще оставят трайни следи, можем да чуем подобни новини, мнозина ще градят стратегии, но те няма да бъдат добре конструирани, ще бъдат „общи“, с липсващ елемент на практичност и способност да се виждат детайли, които са важни. Въображението ще е толкова ярко и субективните усещания, че можем да се потопим в паралелен свят, от който ще се измъкнем едва след 18 април. В оптимален вариант- действително ще сбъднем съкровено желание като се осланяме на вътрешния си глас, комбинативен, изобретателен начин на мислене, ще просперират хора на творчеството, но и манипулатори, спекуланти, хора, които ще се опитват да ни въздействат или внушават, така че ще се налага да се сме особено внимателни. През втората част на април всичко ще ни изглежда много по-различно, но сега психиката ни ще бъде доста уязвима, така че ще е препоръчително внимателно да избираме средата си, да се стремим да се осланяме на здрави ориентири- като опит, доказано доверени лица и т.н.

На 27 март Венера ще премине в Риби, рязко ще променим отношението към онова, което обичаме, можем да разкрием свои чувства, но някой могат да се отдадат и на тайна, паралелна любов, да разберат за вид нелоялност и т. н. През следващия близо месец- ще сме склонни повече от обикновено да идеализираме любовта със съответните последици.

В паричните потоци- можем да открием пак така допълнителни възможности за печалба, подкрепа…

Овен – Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак, така че ще подейства позитивно на тонуса и настроението ви, на възстановителните ви сили. Мечтите ви ще станат по-ярки, инициативността ще расте, както и шансовете да направите пробив в избраното от вас направление.

Все още сте обвързани с дела от миналото, които трябва да продължите, да доведете до победен край, за да не пропуснете онова, което сте задали като тенденция и сте се борели до сега. Възможно е съзнанието на мнозина да е обсебено от тайна, съкровена мечта, да градите стратегии, които да се превърнат в мост към успехите ви за напред. Това може да са допълнителни и паралелни доходи, може да е генерална и важна тенденция, която засяга социалния ви статус, сигурност и имидж в един по-широк смисъл. Ако преките пътища към целите ви са затворени, ако има външни и независещи от вас фактори, които ви влияят и препятстват пътя ви на развитие-общо, тогава и в значима степен ще се възползвате от обходни, алтернативни пътища, може да се възползвате от неявни преговори, подобна скрита информация.

Аспектацията на звездите е такава, че може да внася известна несигурност, съмнения или неяснота относно бъдещото ви развитие. Използвайте момента, за да вникнете отвъд видимото, за да изберете оптимално правилна за вас посока.

Подобни възможности- да спечелите нещо любимо и скъпо ще ескалира, понякога и по един внезапен начин през втората част на периода. Тогава може рязко да промените оценките си за всичко скъпо за вас, може да почувствате, че сте на прага на житейски кръстопът, а ситуацията да е такава, че постепенно да ви пренесе на други релси на развитие, не веднага, това ще е процес, който ще продължи и през април.

Телец – По-голяма част от тенденциите се движат повече по инерция през настоящия период. През това време има хора от близкото ви обкръжение, които ви указват силно въздействие, могат да докосват душата и сърцето ви, а може да определят и вектора ви на развитие, бъдещи и обществено-значими позиции. В този процес вероятно ще се появят хора, които са ви много близки, имате специална връзка и ще ви помогнат, особено, ако се нуждаете от това. Но е уместно да се пазите от манипулатори, способни да измъкнат изпод краката ви „килимчето“, на което разчитате и е като базисна основа на съществуване. Внимавайте на кого се доверявате…

Повечето разговори, които водите са се градят на някакво внушение или само-внушение, стратегия, в оптимален вариант- способност да надникнете отвъд видимото и интуитивно да насочвате вашите връзки-лични или делови в оптимално правилна за вас посока.

През втората част от седмицата Венера- вашата покровителка преминава в Риби, така че вашето обаяние и линия на поведение ще бъдат съпътствани от прояви на повече нежност, толерантност, понякога- доза мистериозност във вашите намерения…

Ще полагате все по-високи усилия да укрепвате вашите отношения, включително и в колектив, да заемете по-достойно място, това се усилва като перспектива и през последните дни на периода- се появяват внезапно хора, които ви подкрепят, радват, нахлуват в живота ви, шансове през това време и подадена ръка- може да се окажат за дълго…

Близнаци – Във връзка с вашия социален статус- кариерно развитие, обществено положение, репутация, дори партньорски отношения- вие може да сте обсебени от някаква ярка мечта, тя може да е повод да градите стратегии, да водите преговори, а социалната ви активност, необходимост да се доказвате пред другите-общо и да преговаряте за интересите си перманентно ще расте, но в този процес действително ще откривате нови и неподозирани варианти за вашето развитие.

Все още съществува някаква неяснота, която витае във въздуха, това може да е информация, външни и независещи от вас причини, които понякога могат да пораждат съмнения, несигурност по кой път да поемете.

На 28 март Меркурий, вашият покровител ще се обърне в директен и постепенно ще започне да разплита този възел, вие все по-уверено ще канализирате потока от събития в избраната от вас посока.

На този етап- все още се придържате към дела, които са от преди и не ви пускат напред, докато не ги довършите…

Меркурий е в „плен“ на Нептун и може да сбъдне най-съкровените ви желания или пък страхове, нека да е първото като се осланяте на интуицията си, гледате в по-далечна перспектива, откривате първо-причините на случващото се, не афиширате всичките си намерения и преговаряте…

През втората част на периода- вашият чар, промени в линията на поведение ще отключат внезапни шансове, често и от хора, обстоятелства, за които не сте подозирали.

Рак – Навлизате във важен период относно вашия социален статус- кариерно развитие, партньорски отношения. Все още е рано да задавате ново начало в този сектор, но можете да направите важни стъпки, които да утвърдят авторитета ви, да ви помогнат да разширите хоризонтите пред вас- буквално или в по-общ смисъл. На този фон възникват идеи за пътувания или необходимост да уреждате документи, да преразглеждате договори, а може би- да повишавате или използвате по-висока квалификация.

Подобни намерения, възможности може да се превърнат във фиксидея, но и шанс да подобрите начина си на съществуване-общо, като се възползвате от всичко-горе описано, то ще започне да се разплита подобно на възел през втората част на периода и ще оформи нови перспективи на развитие.

В друг вариант- хора стоящи далеч от вас-обсебват вниманието ви, повод са за силни емоционални преживявания, могат да са причина за сбъднати желания, в по-неприятна форма- неяснота, дори страхове относно бъдещото развитие…Опитайте се да надникнете отвъд видимото, потърсете първо-причините за случващото се и може да го канализирате в оптимално подходяща за вас посока като използвате интуицията си, понякога се осланяте на внушения, преговори и стратегии, дадете път на мечтите и потърсите варианти, а не на евентуални страхове..

Бъдете внимателни при подписване на документи, особено юридически казуси, ако е възможно отложете, на този етап само се сдобивайте с вид яснота…

Лъв – Желанието ви да разчупите статуквото или границите на възможното ще се  усилват, а паралелно с тях и инициативността, в определена посока, в която ще можете да демонстрирате професионализма си, когато става въпрос за кариерно развитие, в този процес сте в отличен период да получите вид подкрепа, която може да се изрази в морално удовлетворение или повишение на доходите, ако условията на труд го позволяват.

Буквално в ежедневието сте натоварени с перманентни и високо-отговорни задачи, степента на справянето с тях през първата част от седмицата ще има трансформиращо въздействие върху позициите, които заемате в колектив, онова, което имате-общо и в повечето случаи промените ще са позитивни.

Ако все пак не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава това може да се превърне в пречупващ момент, когато може да ескалира желание за преместване, друго място за реализация, където ще ви оценят по-добре, ще имате шанс да разгърнете потенциала си.

В повечето от вас кипят силни страсти, но вие успявате да ги контролирате или превъртате в нещо конструктивно и съзидателно, в друг вариант- полагате огромно усърдие, за да се сдобиете с онова, което искате. Своеобразен финален акорд- за голяма част от възможни постижения, следствие на минали усилия получавате през първата част на периода.

След това отваряте нова страница, в по-малка или голяма степен ще усетите това силно ново начало, което ще отвори нови и по-широки хоризонти пред вас. Това ще изисква повишена социална активност, вероятно справяне с нараства ща конкуренция, но и обединяване с енергични и подкрепящи ви личности, които ще ви стимулират в определена посока.

Не е изключено да се появят и идеи за пътувания, но всичко това се усилва и става възможно едва през следващата седмица или през втората част на април…

Дева – Вие навлизате в силно трансформиращ период, който може да ви накара да вземете важни за вас решения, които касаят материалното ви състояние, онова, което имате-общо.

В този процес много силно влияние ви указват ваши партньори-лични или делови, определена личност може силно да обсебва вниманието ви, да буди смут и вид неяснота в душата ви, може да е повод да сбъднете съкровена мечта, но не е изключено да узнаете тайна, която да ви разочарова, да надникнете отвъд видимото във вашите взаимоотношения.

Този сложен възел постепенно ще започне да се разплита, може да е съпътстван от повишен обмен на информация, разяснителни разговори, в които вие и важни за вас хора- ще вземете определящи бъдещото ви развитие решения.

През последните дни на периода се появяват нови възможности, които касаят отново вашите връзки, обществено положение и т.н. Можете да изчистите евентуални недоразумения или се появява личност, която силно ви подкрепя, понякога и по един изненадващ начин…

Везни – Социалната ви активност перманентно ще се усилва под влиянието на външни фактори, например- необходимост да се доказвате повече от обикновено, личности, които се появяват и изискват повече внимание, стимулират ви в определена посока, палят собствената ви инициативност.

В друг вариант-това са собствените ви нарастващи амбиции, но за постигането на целите ви към настоящия момент- зависите повече от обикновено от връзките, които създавате или укрепвате.

Ежедневието на повечето от вас е по-натоварено от обикновено, не е изключено да нахлуе известен хаос, който да изисква да пренаредите по важност приоритетите си, за да се справите успешно с текущи ангажименти.

Възможно е да се концентрирате върху скрити процеси, които влияят на професионалната ви реализация, в този сектор може да ескалира известна яснота, която постепенно се изчиства през втората част на периода. Все пак е уместно да се пазите от задкулисни машинации, които могат да имат негативен ефект върху развитието ви.

В друг вариант- самите вие проявявате стратегия, която ви помага да превъртате всички предизвикателства във ваша полза.

Може да се концентрирате и върху въпроси, които касаят вашето здраве, например да решите да вземете мерки, които да ви подействат оздравително на различни нива и така е правилно…

През последните дни от седмицата се появяват хора или обстоятелства, които могат да подействат положително на развитието ви-общо, в частност- на финансовото ви състояние. Това може да са идеи, подкрепа, възможности, оценете ги, те може за дълго да останат в живота ви и да имат позитивен ефект.

Скорпион – Ежедневието ви става все по-забързано, навлизате в период, през който повече от обикновено трябва да се доказвате на работното място поради нарастващи ангажименти, защото сега е моментът да зададете по-позитивни перспективи на развитие в този сектор от живота ви.

Същевременно лайтмотив за повечето от вас е хоби, в оптимален вариант- това е шанс да имплантирате творческия си потенциал в професионална реализация и като се занимавате с нещо любимо, може би- насочите се към собствен бизнес.

Ако заниманията ви са такива, че позволяват известна свобода на действие- тогава ще можете да се представите в оптимално добра светлина.

Иначе- раздвоявате се между рутина и друго, по-скъпо, включително близки до сърцето ви хора-от партньори до пораснали деца, ако имате такива. Те може да обсебват вниманието ви с новини, разяснителни разговори, събития, оставящи трайни следи в съзнанието ви. Това може да е повод за решения с дългосрочно отражение, разплитане на сложен възел, който съществува от известно време в начина ви на съществуване.

Сега сте в етап, когато можете да сбъднете своя съкровена мечта, тенденцията се усилва през последните дни на периода.

Все пак, ако има нещо скрито или неясно в любовните ви дела, то също ще се изясни, но знанието винаги е сила.

Стрелец – Слънцето вече е в Овен, това обстоятелство винаги е повод за по-позитивни нагласи, шансове да намерите начин да порадвате сърцето си като разгърнете творческият си потенциал, представите се в най-добра светлина, често- като разчитате на доза късмет, която ще ви съпътства при въпроси, които касаят любовта, близки хора или пък частен бизнес, ако имате такъв.

Все по-силно ще ви влече навън, инициативността ви ще расте, но на този етап ще възникват и допълнителни ангажименти, които ще спират част от порива ви.

Тези ангажименти може да са свързани с вашия дом и семейство. В този сектор може да съществува някаква неяснота, която трябва да разплетете подобно на сложен възел създал се във времето, това може да провокира възможности да разрешите вид  недоразумения, спорове, включително и чрез разяснителни разговори, в друг вариант-това са повишени ангажименти, които се отнасят до благоустройството, фона на съществуване, понякога-приоритети отнасящи се до недвижимо имущество.

Не е изключено и част от вас да са под влияние на дълбоко-прикрити страхове, мечти, сега е моментът да надникнете отвъд видимото и да насочвате, така че да сбъднете желанията си като се осланяте на интуицията си, стремите се да изградите здрав фундамент под краката си- ще имате така възможност, евентуално безпокойство или неяснота постепенно ще се разсейват, тенденцията ще се усили през последните дни, твърде вероятни са и приятни изненади…Но моментът е особено благоприятен на канализирате горе-описаните приоритети в оптимално подходяща за вас посока…

Козирог – Информационният поток през тази седмица е много усилен и може да промени средата ви на съществуване, защото ще заемете нови и по-престижни позиции или това ще е свързано с премествания, късане на едни връзки и договори за сметка на други и т.н.

В близкото ви обкръжение може да има хора, които много силно ви подкрепят, но също и такива, които се опитват да ви внушават определени истини, за да постигнат целите си, а в по-неприятна форма, за да ви манипулират. Може да чуете новини или да проведете разговори, които да оставят трайна следа в съзнанието ви и да променят важни за вас отношения.

Някакви тайни, ако има такива, скрити процеси- могат да се изяснят, да излязат на повърхността и със съответните последици.

Проверяват се за надеждност и лоялност връзки, включително с роднини.

Разплитането на подобни приоритети ще се усили през втората част на периода, понякога и с елемент на изненада, ще ви помогне да вземете оптимално правилни за себе си решения.

Думите ви имат все по-голяма чуваемост през последните дни, това ще е причина за хубави новини или внезапни възможности.

Водолей – Водеща тема за вас може или трябва да бъде финансовото ви състояние, онова, което имате-общо. Посланията към вас не са еднозначни, може да спечелите нещо буквално като от нищото, под формата на опека от висшите сили, обстоятелства, които са като сбъдната мечта и ви подкрепят. Но не е изключено също така ресурсите ви да изтичат между пръстите ви и да не можете да спете на този етап подобни загуби, защото тенденциите са натрупани в миналото.

Можете обаче да анализирате случващото се, така че да откриете начини да попълните евентуални пробойни, понякога с допълнителни приходи, допълнителни, тайни или нерегламентирани доходи, ако разчитате на творчески подход, търсите и намирате алтернативи за развитие и печалба, понякога- възползвате се от неявна опека…

На тази сфера от живота си можете да влияете най-силно, получавате достатъчно информация, от която да се възползвате…

Социалната ви активност перманентно ще расте, вие може да влизате в словесни двубои, да се борите за интересите си, можете да създавате и укрепвате връзки, това ще определи обновяващата ви се среда на съществуване или позиции, които заемате- почти до края на април…

Риби – През първата част от седмицата вие привличате силно внимание, имате харизма, която може да привлече на ваша страна подкрепа от по-възрастни и авторитетни личности, може да си утвърдите по-престижни позиции в колектив на работното място, сред приятели и т.н.

Ако се нуждаете от подкрепа, ще я получите, стар другар или хора от миналото могат да напомнят за себе си и също да имат стабилизиращ или друг полезен ефект…

През втората част на периода все по-важна тема става материалното ви състояние поради повишени разходи, защото трябва да се справяте с повишена конкуренция или променени изисквания спрямо вас. Опитайте се да избягвате конфронтации с хора, от които зависи в някаква степен финансовото ви благополучие. Заложете на диалогичността, доказан във времето авторитет, натрупан опит и т.н.

В друг вариант- могат да ескалират харчове, които се отнасят до престижа, имиджа ви, в такъв случай това могат да бъдат полезни инвестиции.

Все пак се пазете от негативни влияния, които могат да ви дестабилизират, ключ към успехите е внимателно да избирате средата си, подхода си спрямо важни за вас особи, насочвайте, анализирайте.

Навлизате във важен етап, когато можете да обновите източниците на печалба, инициативи в тази посока ще растат и ще представят пред вас нови перспективи на развитие и през следващата седмица и почти до края на април.

Друга водеща тема се превръща дома и семейството ви, не е изключено да се появи необходимост от вид обновление или ремонти…В друг случай това са имотни казуси…Тенденцията ще се съхрани до средата на май, за сега получавате първи „сигнали“, в началото винаги по-лесно се влияе.

Член на семейството може да ви указва силно въздействие, да ви насочва, ако възникнат различия, опитайте се да защитите мнението си, но без напрежение и спорове…

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.