Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 27.01. – 03.02.

От  | 

Луната е намаляваща, така че тенденциите през тази седмица се движат повече по инерция, продължават да ни застигат важни събития, развръзки, които са с дългосрочно значение предвид миналите затъмнения, засягат ключови приоритети свързани със социалния ни статус- кариерно развитие или брак, обществено положение, имидж като минимум.

Промените засягат всички и на различни нива. Ако текущите събития не ни засягат пряко, вероятността да бъдем увлечени в някакъв общ поток от преобразувания е повече от голям. Вземат се важни решения в колективи- от най-малката семейна единица, през тези на работното място и се стигне до държавни или международни институции.

Тези тенденции ще бъдат съпътствани от  много решителни действия, които както казах вече ще имат последици и за по-далечното бъдеще, като минимум за идното полугодие.

През цялата седмица Меркурий ще е в астрологичен аспект- съвпад със Слънцето, така че ще се „грижи“ да сме максимално информирани, обменът на информация, идеи за сдружаване на хора по интереси, обсъждане на общи и прогресивни идеи- ще бележи своеобразен пик, а в този процес ключова роля ще играят електронни източници на информация, ще изпъкнат лидери със силна воля, способни да реагират крайно, понякога агресивно и от типа на „целта оправдава средствата“. Не е изключено хората да се разделят по един контрастен начин на „управляващи и подчинени“- буквално или в по-общ смисъл, а там където това е невъзможно, тогава ще ескалира противопоставяне, борба за надмощие, „война“- да се надяваме само словесна. При всички случаи е препоръчително през този период да сме активни, инициативни, дори физически натоварени, за да избегнем напрежение, проекции на претенции, със съответните последици, като минимум- да прекараме по-спокойно, да преодолеем по подобен начин евентуални предизвикателства.

Все пак мнозина ще могат и да получат награда за минали свои усилия, това може да е повишение, подарък от Съдбата, вид облагодетелстване. Чудесно е Лунният месец да ви даде подобни положителни сигнали преди да е приключил, това ще бъде ясен признак, че сте на правилен път и може да очаквате благоденствие и през идните месеци…

Ако не всичко протича така, както сте очаквали, тогава ще се оформят нови перспективи на развитие от следващата седмица, не бива да забравяме, че когато „една врата се затвори, животът винаги оставя отворен поне прозорец“  и той може да ви отведе в посока, която е по-благоприятна, насочваща ви към ваша предопределеност и т.н., само трябва да не се пропускат шансове, да се оценят, забележат, усетят…

Към настоящия момент има едни много щастлив аспект, който може да подкрепи всички без изключение- това е транзитният Сатурн, който е хармонично разположен към Нептун, на практика той може да сбъдне наша мечта, тя трайно да се настани в живота ни, да се материализира, но при условие, че отговорим на посланията и изискванията на тази аспектация, тоест- проявим дисциплина, придържаме се към истината /това е по-трудна задача, отколкото изглежда на пръв поглед/, използваме интуицията си и така- откриваме изход и от най-сложните заплетени ситуации, като разчитаме на подкрепа или тя се появява по един неочакван, почти необясним начин, но винаги заслужено…Все едно „вдигаме завеса“, виждаме „ролята и мястото ни в пиесата на собственото ни представление“…

В любовта- продължават да ескалират силни страсти, авантюристичният дух е много висок, флиртове, бързи любовни романи, внезапно започване и прекратяване на връзки. Чувствата са ярки и едва ли ще останат скрити…

Овен – По-голяма част от събитията вече се движат повече по инерция, не зависят чак толкова от собствената ви инициативност. Един лунен месец е на път да приключи и това може да е свързано с развръзки, важни събития, които касаят вашето кариерно развитие, обществено положение, че и брачни отношения.

Отличен признак е сега да получите морално или материално удовлетворение, това ще бъде ясен признак, че сте поели в правилна посока, можете да разчитате на изкачване по йерархичната стълбичка или поне относително спокойствие-поне през идния месец. Ако не всичко протича точно така, както очаквате, тогава ще проявите забележителна воля, решителност и от следващата седмица можете да поставите едно голямо ново начало за вас, което ще е съпътствано от голяма социална активност, възможност да заемете лидерски позиции, но като обедините усилия с нови или доказани вече хора, на които можете да разчитате.

Сега- няма да ви липсва внимание и компания. През цялото време информационният поток е много усилен, появяват се хора, които ви дават интересни идеи, предложения, разбирате, че можете да разчитате на тях…Най големи успехи сега можете да постигате, ако обединявате усилия, участвате в дебати, включите се в някакви организации, така силите ви и съответно шансовете- ще се преумножат пред вас.

В любовта- повечето от вас могат да преживеят незабравими моменти с близки до сърцето си хора, могат да срещнат партньор, особено, ако пътуват…

Телец – Приключва един Лунен месец, който може да произведе ключови събития и развръзки, които са свързани с договорни отношения-лични или делови, по-далечни перспективи на развитие. Хубаво е, ако през настоящата седмица получите подкрепа от влиятелни или по-възрастни личности, може и партньори-лични или делови, това може да се превърне в повод да повишите доходите си, поне ще е символ на сигурност- финансова, но не само.

Получавате почти през целия период важни новини, които могат да засегнат кариерното ви развитие, обществено положение, дребни действия и инициативи в това поле продължават да имат широко отражение. Препоръчително е да преговаряте за интересите си, ако все пак и не всичко протича точно така, както очаквате, тогава вероятно ще прелистите нова страница, можете да положите едно голямо ново начало през следващата седмица.

Получавате тайна опека, оформят се алтернативни пътища за развитие, особено, ако ги търсите. Същевременно, ако имате недоброжелатели,  скрити, ерозивни процеси, действащи зад гърба ви, то те също могат да се проявят.

До средата на февруари- изтича една перспектива на развитие, която е стартирала преди около две години и половина, тя засяга партньорски отношения-лични или делови, положение в колектив. Следва да я обновите, прекратите, замените…

Близнаци – Периодът на Водолей традиционно повишава тонуса ви, действа положително на само-оценката ви, носи нови оригинални идеи, възможности, които могат да доведат до повишение на социалния ви статус, като минимум- се разширяват възможностите пред вас чрез повече контакти, проведени разговори, преговори, подкрепа, която получавате, включително от хора, които са стоящи далеч от вас.

През новата седмица може да бъдете въвлечени в бурни дебати, в които да играете ключова роля, да влияете или да превъртате процеси във ваша полза, дори такива, които касаят юридически казуси, ако това ви интересува.

Въпреки всичко ви се налага да се справяте с повишена конкуренция, влиянието на част от обкръжението ви може да е силно трансформиращо и да повлияе на стабилността ви-общо, в частност на финансовото ви състояние, така че е целесъобразно да следите за интересите си като внимавате на кого се доверявате, не задлъжнявате и т.н. По-голяма част от събитията клонят към развръзки и в този процес са възможни важни събития, които действително да се отразят на онова, което имате.

Шанс да превъртите събитията във ваша полза като привлечете на ваша страна влиятелни, важни за вас личности, може и партньори-лични или делови, ще можете, стига да искате и да действате в тази посока.

Успех и щастие ви носят евентуални пътувания, общуване с хора извън близкото ви обкръжение…

Рак – През настоящия период можете да получите своеобразна награда за положени от вас усилия, които са свързани с кариерното ви развитие и професионална реализация. Вие можете да получите повишение, шанс за по-добри перспективи на развитие като получите одобрение и следствие на минали действия, проведени преговори, справяне с конкуренция- като минимум утвърдите авторитета си.

Ако събитията все пак не се развият в тази посока, тогава това ще е ясен признак, че ще трябва да си потърсите нещо ново и по-подходящо за вас, вероятно не веднага, а през втората част на февруари.

Може да водите бурни дебати с ваши партньори-лични или делови, относно по-далечни перспективи на развитие и в този процес ще трябва по-енергично, но и гъвкаво, целесъобразно да отстоявате интересите си.

Важни за вас личности могат силно да ви стимулират да влияят на вектора ви на развитие, в оптимален вариант- чрез тяхна опека вие се изкачвате на по-високо социално ниво. Но ако възникнат твърде сериозни различия, непреодолими спорове относно визията и представите ви за бъдещо развитие, тогава или ще трябва да направите по-сериозен компромис, но да прецените неговата цена или пък ще скъсате някой отношения и договори.

Водеща тема е материалното ви състояние, която може да ви постави на прага на житейски кръстопът, случващото сега ще ви насочи- дали ще продължите напред и нагоре, дори следствие на одобрение, което получавате или ще прелистите нова страница…

Лъв – Водеща тема за вас се превръщат партньорските ви отношения-лични или делови, причината ще бъдат дебати, които ще внесат известна яснота във връзките ви- на какво можете да разчитате, същевременно моментът е подходящ да действате в посока, която ще заздрави важни за вас връзки, ще се изчистят евентуални недоразумения, може да скрепите настоящите или да създадете нови и приоритетни контакти. Няма да ви липсва внимание на „сцената“ се появяват хора, които ви подкрепят, вълнуват, привличат вниманието ви.

Същевременно ежедневието на повечето от вас е доста натоварено, тенденциите се движат в този сектор повече по инерция, отколкото според личната ви воля на този етап. Оценете случващото се, за да отстраните всички слаби звена, които могат да имат негативно влияние върху авторитета ви или тонуса ви, дори физическото ви състояние.

Възможно е на работното ви място да текат трансформации с повишени изисквания, необходимост да се съобразявате повече от обикновено с власт-имащи персони. Помислете какви са границите на подходящия компромис и ако той е преминат, вероятно ще трябва да вземете нещата в „свои ръце“ и да се ориентирате към друго, в което сте по-независими или пък ви дава шанс да проявите личния си потенциал, творчески способности, лидерски качества…Привличането на вид опека ще ви е особено полезно, потърсете я и ще я намерите…

Дева – Ежедневието ви става все по-забързано и натоварено от ангажименти, същевременно сега е моментът да се докажете на работното си място, вероятно и така ще бъде, вие ще се включвате активно в дебати и така ще се оказвате ключов фактор, който влияе на процесите, на мнението на близкото обкръжение или на власт-имащи персони.

Не са изключени важни новини и преобразувания в този сектор, сега набелязвате всички силни и слаби звена и все по-силно ще им влияете до 18 февруари, после събитията няма да зависят чак толкова от вас или ще преминете във фаза, която ще обсъжда постиженията и качествата ви в миналото и със съответните последици.

Материалното състояние на повечето от вас е на път да се промени, това са по-скоро развръзки на зададени вече тенденции. Те се определят подчертано от партньорската подкрепа, която получавате, от промени в дома ви, например- инвестиции в недвижимо имущество, в членове на семейството и т.н.

Не е изключено да ви се налага и повече да инвестирате в деца, ако имате такива или пък в други близки до сърцето ви хора, които имат нужда от подкрепата ви. Около тях може да се случват трансформации, които да рефлектират и върху вас самите, оценете случващото се и действайте внимателно, не позволявайте чисто материални теми да застават между вас и другите.

Ако това не е тема номер едно за вас, тогава може да се ориентирате към хоби, частен бизнес, ако имате такива, то те също ще изискват вид преоценки, според онова, което се развива добре или изисква промяна- ще получавате достатъчно подсказки в тази посока, за да вземете оптимално правилни решения.

Везни – В периода на Водолей вашият творчески потенциал се разгръща, вие с по-голяма лекота намирате удовлетворение и възможности, някой от тях сами застават на пътя ви като шанс, а други са следствие на дебати, които превъртате във ваша полза.

Все нещо може да порадва сърцето ви сега, да получите добри новини, предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете, а може да намерите начин да се откъснете от рутината, чрез висока социална активност, много вълнуващи срещи, които да имат дълготрайно отражение. Вие можете да стигнете до важни, дълготрайни решения, които касаят партньорските ви отношения-лични или делови, може да чуете думи, които да преобразят общественото ви положение, популярност.

Ако не сте срещнали все още любовта- вероятността това да се случи сега или до средата на февруари е повече от голяма.

Въпреки всичко в душата ви може да назрява тревога, необходимост да поемате по-големи отговорности спрямо приоритети като дом и семейство, това може да се превърне в крайъгълен камък за спорове с вашата половинка, а може и по-възрастна, авторитетна личност от семейството ви да се нуждае от повече внимание и/или да се съобразявате с нея. Разрешаването на подобни казуси изискват някаква категоричност, ясно мнение, което се отстоява, за да не бъдат подменени интересите ви, за да не ги провлачите през тази, че и следващата година. Не пренебрегвайте случващото се и вземете своевременни мерки.

Скорпион – През тази седмица имате уникален шанс да повишите доходите си, ако условията на труд не го позволяват, тогава получавате поне морално удовлетворение или вземате важни, дългосрочни решения, получавате „зелена светлина“ за идеите и намеренията си, но в по-дългосрочна перспектива, да кажем през следващите около два месеца, а после и като втори шанс-от август и до ноември.

На този етап вие сте склонни да проявявате голяма инициативност, ежедневието ви е натоварено и повод да се справяте с повишена конкуренция, че и недоброжелатели. Ако конфликтите и споровете с влиятелни, власт-имащи персони са по-сериозни, тогава през настоящия период ще скъсате договори и връзки, можете да смените средата си на съществуване, но това ще се отчита за положителна тенденция, която после ще отвори място за нещо друго и по-перспективно за вас…шансове няма да ви липсват и е по-вероятно ако едни пътища са затворени, да се ориентирате просто към други.

Периодът предразполага към спорове, разясняване на истини, поглеждане на важни за вас хора с „нови очи“, включително роднини, ако имате братя или сестри например…Може около тях да текат трансформации, които да се отразяват и на вас, те да се нуждаят от подкрепата ви и т.н.

„Вашият дом е вашата крепост“ и ето, че трябва да обърнете внимание и на този сектор от живота ви, може би да намалите темпото, да обърнете внимание на семейството си, изглежда- те ще имат нужда от това и ще ви го напомнят.

Стрелец – Вашата социална активност продължава да расте, получавате интересни, вълнуващи известия, осъществявате подобни срещи, а думите ви имат чуваемост….

Венера и Юпитер ви закрилят силно, но изискват от вас да канализирате тази мощна опека в ясна и конструктивна цел. Можете да срещнете любовта, ако не сте, да заздравите ваши отношения-лични или елови.

Не ви свърта на едно място, имате нужда от движение, от предизвикателства, а понякога- да се отдадете на хоби, развлечения, някой от вас ще обърнат поглед към собствен бизнес и много ще им провърви.

Това, което внася смут в душата ви са чисто материални приоритети, паричните потоци буквално изтичат между пръстите ви, защото инвестирате в бизнес или любими хора. Внимавайте обаче, не поемайте твърде големи рискове, за да не „останете на червено“.

Направете си ясен разчет на приходи-разходи и балансирайте. Ако имате стари дългове, все пак- ще напомнят за себе си и по-скоро ще трябва да оцените бюджета си в посока да проявявате и по-голяма пестеливост. Задлъжняване, даване на пари на заем, големи финансови рискове- са крайно нежелателни…

Козирог – През тази седмица текат някакви развръзки или важни събития, които засягат условията ви на съществуване, отношения в семейството или имотни казуси, може и ремонти, които придобиват окончателен вид или сега е моментът да въздействате на тези процеси, да се борите за интересите си и да не позволявате те да бъдат подменени.

Това може да внесе известно напрежение между вас и околните, включително роднини, но пък изход има, както и обходни пътища към целите ви, те могат да изискват по-голяма гъвкавост в общуването, използване на обходни пътища, понякога ще можете да се осланяте на тайна или неочаквана опека или това са ползи, следствие на ваши минали действия, които се отчитат за целесъобразни, помагат ви да постигнете целите си и т.н.

Възникват идеи, предложения, които касаят материалното ви състояние, можете да въздействате на тази сфера подчертано и тази тенденция ще се усилва през февруари със съответните ползи.

Водите много конструктивни и осветляващи разговори, които ви разделят с илюзии, ако има такива…

Водолей – Информационният поток е много усилен през тази седмица, възможно е да ви се налага да влизате в словесни двубои, за да отстоявате интересите си и всъщност, това може да е повод да заемете по-добри позиции в колектив, а социалната ви активност ви помага да увеличите популярността си, да получите подкрепа от страна на влиятелни личности и т.н.

Колкото сте социално по-активни и преговаряте за интересите си, толкова повече ще нарастват шансовете да постигнете целите си, следствие на подкрепа и одобрение, което получавате.

Привличате силно внимание, често се оказвате в център от дебати, поради собствената ви активна позиция и така е правилно, сега вече можете да влияете много по-силно на събитията и тази тенденция ще се усилва през следващите седмици.

Въпреки всичко, ако имате тайни недоброжелатели, натрупани са неразрешени казуси в миналото, имате натрупани дългове-буквално или в преносен смисъл, то те ще достигнат до своеобразен пик и развръзки, може да разберете за скрити процеси, вид истина, но знанието винаги е сила, така че ще ви помогне да вземете оптимално правилни решения.

Не прибързвайте, обмисляйте внимателно действията си и т.н.

Риби – През тази седмица се появяват отлични шансове да подействате позитивно на кариерното си развитие или материално състояние, голяма част от тенденциите се движат повече по инерция и според ваши инициативи в миналото, които сега могат да се възвърнат към вас с удовлетворение, награда, бонус, повишение… Действайте в тази посока, за да не пропускате шансове, въпреки че в повечето случаи те сами ще застават на пътя ви и следствие на минали ваши инициативи.

Стари приятели, идеи за развитие могат да се върнат към вас, да ви подкрепят, така че да заемете по-добри позиции в колектив, бъдещите ви планове да станат по-стабилни и предвидими.

Въпреки всичко, не всички ще са чак толкова доброжелателни, внимавайте да не се въвлечете в спорове, конфликти, които  да рефлектират пряко върху джоба ви.

В друг вариант-харчите повече за имиджа си, но следва да редуцирате поне част от харчовете си, за да не се обърка бюджета ви. Всъщност, мнозина ще вземат решителни мерки в тази посока, вероятно и не без причина.

Въпроси свързани с парични потоци клонят към развръзки, те могат да засягат правни, спорни казуси, следете за интересите си и в този процес може да узнаете тайна, която да ви е много полезна, да се възползвате и т.н.

 

 

 

 

източник:http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.