Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 27.05 – 02.06

От  | 

Най-голяма активност ще проявяваме в посока- заздравяване на връзки, обмен на информация, преговори, срещи, които ще направят ежедневието ни по-динамично, интересно, разнообразно.

С напредване на седмицата все по-силно ще се разсейваме в странични теми и приоритети, това може да са допълнителни възможности за развитие, които едва сега се оформят в далечината, това може да са тайни желания, понякога и страхове, които ще внасят известни колебания…

Някой може да се ориентират към скрити шансове, подобни разговори, не е изключено в този процес да се разкриват и „подмолни течения“, в оптимален вариант ги идентифицираме и се предпазваме, в не толкова благоприятен случай- се оставяме да ни завлекат в по-неясна посока.

Преуспяват хора на „словото“, онези, които умеят да си служат с думите, тенденцията е двуяка- аргументирано можем да защитим интересите си, но можем и да станем жертва на добри оратори и манипулатори, следва да сме по-критични към всичко, което чуваме, за да се предпазваме…

Луната е намаляваща, след Новолуние в Телец, така че приключва през настоящия период един лунен месец, а това ще бъде съпътствано със събития, които ще възнаградят минали наши усилия, които приоритетно се отнасят до финансови постъпления или поне стабилизация, повишение на комфорта на съществуване, бонуси и т.н. Действаме инстинктивно, така че да се сдобием с желаното, да получим удовлетворение, дори и голяма част от случващото се да се движи повече по инерция, пак така мнозина ще проявят инициативност, която ще подейства обогатяващо- в един по-общ смисъл.

Не е подходящо време обаче да се стартират напълно нови начинания, а по-скоро да се довършва започнатото, за оптимално високи резултати…

В любовта- не сме склонни да си правим експерименти, ако държим на някого, а отношенията са надеждни и перспективни- това ще бъде още по-видно, евентуални недоразумения ще се изчистват, не са изключени ярки жестове на внимание, придружени с подаръци, прояви на щедрост. Иначе- точно обратното, материални и практични съждения ще водят до разрив.

Нови и стартирани връзки- ще бъдат в повечето случаи здрави, но изградени преди всичко върху някакъв обмислен интерес…

Овен – Социалната ви активност е много висока, повечето от вас водят активни преговори за интересите си, получават ценна информация, понякога- това може да е повод да идентифицирате скрити процеси, тайни, които ви влияят, ако има такива, то те ще станат по-видни от обикновено…

В друг вариант- самите вие не афиширате всички ваши идеи за бъдещо развитие, може да водите конфиденциални разговори, които да оформят паралелни възможности за собствения ви просперитет и успехи.

Бъдете по-критични към онова, което чувате, за да се предпазите от евентуални манипулации.

Седмицата е показателна за това- дали се сбъдват и материализират ярки мечти или пък страхове…дали действията ви до този момент са водели в правилна посока…

Луната е намаляваща, след Новолуние в Телец- това може да доведе до отлични резултати, финансови бонуси, повишение, там, където то е възможно, подаръци, морално поощрение, подобряване на комфорта ви на съществуване.

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, тогава ключът към успехите ви ще се оказват полезни връзки, които можете да създадете или заздравите, можете да се възползвате от Новолунието и след 03 юни, което ще преобрази средата ви на съществуване, позиции, които заемате сред околните и т.н.

Телец – Венера е във вашия зодиакален знак и ви закриля много силно. Тя действа подобно на магнит, благодарение на който вие може да привличате онова, което действително отчитате за ценно за вас- това може да бъдат чисто материални приоритети, но може и да са любими хора и т.н.

При всички случаи сте в прекрасен период да заемете по-престижни позиции в колектив, мнозина ще се радват на подкрепа от страна влиятелни личности, приятели и т.н.

Оформят се по-далечни перспективи на развитие, те може да са свързани с повишение, ако това е невъзможно, тогава може да решите да подобрите квалификацията си или въобще да смените посоката си на развитие, като се преместите, дори пътувате.

Средата ви на съществуване ви указва подчертано силно въздействие, част от обкръжението ви явно може да подпомогне растежа ви, дори и чисто материален, но не е изключено да попаднете под влияние на особи, които могат да ви дестабилизират, при това не открито, а на база манипулации, бъдете внимателни и се пазете от некоректно отношение, за да защитите интересите си, не се доверявайте на всичко чуто.

В друг вариант- инвестирате в себе си, любими хора и така разходите се повишават…

Някой от вас се чувстват предизвикани да влизат в „словесни двубои“ и активно да защитават тезата си и така е правилно, за да не изгубите контрол над определени ситуации.

Справяте с документи, дългосрочни договори, можете да насочвате юридически казуси, ако това ви интересува.

Близнаци – Слънцето и Меркурий вече транзитират през вашия зодиакален знак, традиционно и през това време се оформят водещи теми, които ще определят бъдещото ви развитие за месеци на пред. В значима степен те сега са свързани с кариерното ви развитие, имидж като минимум.

Може да се възползвате от тайна опека, алтернативни или „аварийни“ изходи и варианти, така че да осъществите ваша съкровена мечта, да заздравите позициите си, да превъртите евентуални предизвикателства в полза.

Все пак, ако има някакви деструктивни влияния, то те ще бъдат особено видни сега, могат да ви разминат с очакванията, крайният резултат много зависи от собствените комуникативни способности, аргументирано да отстоявате мнението, идеите си, всичко завоювано до този момент.

Ако крайният резултат не ви удовлетворява, тогава ще имате втора и по-силна възможност, така че да се възползвате от Новолунието и след 3 юни, когато предстои втора „приливна вълна“, която ще ви отведе напред и нагоре към ваши високи цели…

Все пак и в значима степен тенденциите се определят от личната ви инициативност, дори и не веднага да се добирате до желаното, действията ви ще имат широки последици, имайте го предвид и „стреляйте“…

В любовта- може да криете истинските си чувства или поне те се ревизират, някой от вас може да бъдат силно привлечени от човек, който е твърде различен от тях.

Рак – Слънцето и Меркурий са в Близнаци традиционно през това време вие приключвате една лична година, която по различни поводи ви показва до какво са довели ваши минали действия, приоритетно те може да са свързани с ваши партньорски отношения-лични или делови, но може и да е обществено положение, което пак така се определя от ваши връзки.

През тази седмица можете да си върнете човек от миналото, ако това ви интересува или определена, важна за вас личност-окончателно ще остане зад гърба ви, в друг случай- може да ви се налага да правите вид компромис да едно, за да спечелите друго и по-перспективно, отново определящо се в значима степен от близки до вас хора…

Социалната активност- може да подейства доста скрепващо и освежаващо на партньорството ви. В друг вариант- получавате подкрепа от приятел, колега, това ви носи радост или удовлетворение, а може и едно приятелство да прерасне в нещо повече…

Справяте се успешно с документи, ако това ви интересува, все пак трябва в такъв случай да внимавате за подробности, може да има нещо скрито, което не сте оценили до този момент и да предизвика обърквания.

По-далечни перспективи на развитие от една страна действат положително на само-оценката ви, правят мечтите ви по-ярки, цветни и смели, а от друга- може да ви тревожи вид неяснота, аспектацията на звездите в значима степен ще ви посочи на какво можете да разчитате, какво ви дестабилизира и т.н.

Лъв – Влиянието и популярността ви растат, мнозина си извоюват трудна победа, благодарение на праволинейност, повишени отговорности, които поемат и т.н. Това през настоящата седмица ще ви помогне да „оберете плодовете“ на всички полагани от вас усилия и може да е повод за по-широка подкрепа от страна на по-възрастни и авторитетни фигури, повишение или финансови бонуси.

За съжаление, не всички ще са чак толкова доброжелателни към вас, може да попаднете в ситуация на нелоялна конкуренция, вид некоректно поведение, което може да е в ущърб на онова, което имате-общо. Внимавайте, „пазете си гърба“, избирайте обкръжението си и съответно- на кого се доверявате.

Все пак аспектацията на звездите е такава, че в повечето случаи вие ще успявате да превъртите евентуални предизвикателства в полза, но това ще става за сметка на подчертан стремеж да създавате и укрепвате връзки или да се доказвате повече в колектив по различни поводи…В този процес ще можете да разчитате на вече придобит опит и авторитет..

Не се претоварвайте, Луната е намаляваща, повечето събития се движат повече по инерция, предразполагат към развръзки и равносметки, които трябва да оцените „на забавен каданс“…

Хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си…

Дева – През тази седмица можете да подействате позитивно на партньорските си отношения /лични или делови/, популярността ви расте, влиянието на повечето от вас се разширява по различни поводи. Например, самите вие може да решите да общувате с хора извън близкото си обкръжение,  може да смените подхода си и да получите различен, по-позитивен резултат от настоящия.

Хора стоящи далеч от вас- буквално или в по-общ смисъл- може да са повод за радост, приятни новини и т.н.

Ако решите да пътувате, това също ще ви носи удовлетворение, ярки и запомнящи се моменти, а ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта на път…

Друга водеща тема за вас е репутацията, общественото ви положение-общо, което е като „скачени съдове“ за важни за вас хора. Аспектацията на звездите не е еднозначна, както и собствените ви усещания, намерения. Част от тези личности може да са повод да сбъднете и най-смелите си мечти, но други- провокират вид неяснота, объркване на бъдещите ви планове, в по-неприятна форма- може да ви подействат деструктивно поради нелоялно поведение, някакви скрити процеси, които ви указват влияние. Ще имате достатъчно подсказки в тази посока, а това ще ви помогне да направите определящ избор…

Везни – Ежедневието ви е доста натоварено, може да ви се налага подчертано да балансирате между лични и служебни приоритети. В този процес много често получавате подкрепа от най-близкото си обкръжение или пък самите вие се оказвате стабилизиращо звено за дома и семейството си.

Може да се справите успешно с битови, имотни казуси или да инвестирате в комфорта си на съществуване.

Мечтите ви стават по-смели, оформят се повече варианти на развитие, които да разчупят статуквото. Ано е още да инициирате нещо ново, което е свързано с вид обновление, но можете да набележите варианти, от които да се възползвате от следващата седмица.

На този етап може да ви се налага да отговаряте на някакви повишени изисквания от висше-поставени особи, хора-стоящи далеч от вас- в един по-широк смисъл, които обсебват вниманието ви, въпрос на избор е дали ще отговорите и как ще реагирате на случващото се, за сега анализирайте, от следващата седмица всичко ще се движи по-леко, ще има повече яснота…

Бъдете по-внимателни при оформяне на документи, особено с дългосрочен характер, юридически казуси, ако това ви интересува. В такъв случай- търсете помощ от професионалисти, посредници, доверени хора, подобно на „буферно звено“…

Скорпион – През тази седмица ще откриете силна подкрепа от важни за вас хора, може и да са партньори-лични или делови. В повечето случаи се радвате на добронамереност и подкрепа от страна на околните и можете да проведете доста конструктивни, сериозни, „осветляващи“ общи и бъдещи перспективи на развитие или такива, които променят позициите ви в колектив, близка среда на съществуване.

Налагате авторитета си и мнението си с твърдост и конструктивна позиция.

Дори и да има определени персони, които са по-взискателни към вас, сега можете да им повлияете и да ги превърнете във ваши покровители, ако желаете и съзнателно се стремите към това…

Не е изключено да харчите повече за любими хора, да се отдадете на хоби или дори развлечения, които да порадват сърцето ви, но да източат по-значима част от ресурсите ви.

В друг вариант- това са необходими инвестиции, в нещо скъпо за вас, включително собствен бизнес, ако имате такъв.

Каквото и да е, не позволявайте чисто финансови приоритети да застават между вас и любими хора…Всичко е временно, а в бъдеща перспектива успехите ви на различни нива ще зависят точно от подкрепата, която получавате…

Стрелец – Представяте се в отлична светлина на работното си място и това може да е повод за повишение, бонус, морално удовлетворение.

Може да си върнете нещо изгубено, което ви се полага по право. Все пак, ако вие самите имате някакви дългове / в един по-широк смисъл/, тогава те също ще напомнят за себе си и ще изискват да се разплатите, като минимум- да се откажете от едно, за да придобиете друго и по-ценно за вас.

Партньорските ви отношения са друга водеща тема. Ако имате брачна половинка или сте в дългосрочна връзка, тогава ще се изисква сега да изчистите евентуални недоразумения, при това такива, които не са от „вчера“, но са останали неизяснени. Имате шанс да се справите с подобни предизвикателства, ако действате целенасочено в тази посока.

В друг вариант- имате нужда от подкрепата на човека до вас и/или той от вашата, за да се справите с базисни въпроси, които касаят благоденствието ви, условия на съществуване и/или имотни казуси. Седмицата е подходяща да демонстрирате подкрепа и съпричастност, това ще ви сближи особено силно, обратното ще означава, че сте се отдалечили и сте позволили на ерозивни процеси да нарушат доверието между вас. Анализирайте, насочвайте…

Козирог – Думите ви имат подчертан отзвук в съзнанието на околните, но вие самите може да чуете думи, които да докоснат сърцето и душата ви.

В повечето случаи вие получавате сърдечна радост от любими хора, това може да са партньори, деца, ако имате такива.

Ако имате собствен бизнес, той също ще е в своеобразен подем, ако делата ви са съпътствани от известна свобода и възможност да демонстрирате творчески подход, инициативност-също.

Ако сте служител във фирма обаче, тогава напрежението ще е по-голямо поради нарушена комуникация подобно на „развален телефон“- едни едно казал, друг, друго разбрал, а в по-неприятна форма трябва да внимавате да не ви въвлекат в интриги и със съответните последици…

Ежедневието ви може да по-натоварено от обикновено, проведени разговори, новини са способни да променят бъдещите ви планове.

Добрата новина е, че имате избор, влияете на тенденциите и сте фактор, с който околните се съобразяват…

Водолей – През тази седмица се появяват шансове да хармонизирате средата си на съществуване като инвестирате в дома си, в любими хора, изчистите евентуални недоразумения.

Оформят се възможности да подействате положително на материалното си състояние като се доберете до паралелни, допълнителни източници на доходи, възползвате се от не явна подкрепа на покровители, влиятелни личности, включително извън близкото ви обкръжение, понякога това може да е добро взаимодействие със социално значими институции.

Все пак и разходите могат да нараснат, а понякога ще имате усещането, че парите буквално изтичат между пръстите ви, пазете се от загуби следствие на манипулации и не само…В оптимален случай- това ще е вложение в бизнес или усещането ви за щастие-общо, така че да си доставите вид удоволствие, да порадвате сърцето си и т.н.

Може да намерите време да обърнете повече внимание на близки до сърцето ви хора-партньори, пораснали деца, ако имате такива или може да разпределяте времето си повече между развлечения, дела, които са ви по-приятни и други, които са повече по задължение.

Риби – Социалната ви активност е значима и това ще е повод да скрепвате отношения, които ви носят полза или удоволствие, може да привличате на ваша страна вид опека от страна на по-възрастни, авторитетни фигури, самите вие и чрез креативния си подход да заемате по-престижни позиции в колектив.

Чувате приятни новини, предложения, водите успешни разговори и преговори, ако пътувате, тогава също ще имате цветни и запомнящи се моменти, ако сте сами- можете да срещнете любовта…

Не е изключено да ви влече повече навън, отколкото да си оставате у дома…В семейството ви могат да ескалират недоразумения, а в друг случай- това са имотни, битови казуси, които внасят смут в душата ви, изискват търпение, такт, взаимо-помощ и разбиране, за да се справите…Често ще е само „въпрос на гледна точка“, съответно- като се смени подходът, начинът, по който възприемате събитията- ще се преобрази и обстановката.

В друг вариант- вие определяте тенденциите според собствените ви нагласи и настроение- така ще имате шанс да сбъднете най- съкровените си мечти и чрез дар словото си, интуиция, такт, но може и да предизвикате „земетресения“ в живота си-малки или по-големи, ако статуквото не ви удовлетворява и желаете да отворите „нова страница“. Не бързайте тогава, изчакайте до следващата седмица, когато ще имате много повече яснота по водещи за вас теми и случващото се ще ви изглежда по съвсем различен начин…За сега се ориентирайте, преговаряйте за интересите си, създавайте и укрепвайте връзки, това е ключът към успехите ви…

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.