Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 29.04 – 05.05.

От  | 

Почти през цялата нова седмица Слънцето е неаспектирано, а Луната е намаляваща, така че по-голяма част от събитията ще се движат по инерция.

Неаспектираното Слънце показва, че нашата воля по различни поводи може да е отслабена, така че да довежда заплануваните дела до край или пък няма да получава достатъчно подкрепа от външни фактори, така че да осъществи намеренията си.

На практика мислите ще са „горящи“, бързи, могат да възникват гениални идеи, а на теория и при самото реализиране на определени планове ще възникват определени спирачки или обърквания.

В друг вариант- не ни е лесно да се концентрираме върху един приоритет, разпиляваме енергията си в различни посоки, защото така се налага и за да се справим с множество и допълнителни ангажименти или пък- самите ние сме объркани, имаме избор, не знаем кой път да предпочетем.

Няма нужда да форсираме събитията и без това периодът не е подходящ за ново начало, а само за анализ- какво дестабилизира финансовото ни състояние или сигурност в едно по-широко тълкувание.

За това ще имаме достатъчно подсказки и те ще се усилват по един естествен начин през втората част на седмицата. Тогава информационният поток е значим, получаваме важни новини, които могат да ни покажат до какво водят наши действия, които засягат социалния ни статус-общо, в частност-кариерно развитие, връзки с лица, от които зависи просперитета ни. Вероятно не всичко чуто ще е по вкуса ни, възможно е да се наложи да се съобразяваме подчертано с нови изисквания или условности, които поставят пред нас вид авторитети и власт-имащи персони. Своеобразна война за надмощие, налагане на мнение, спорове  ще ескалира там, където преобладават амбиции или недоволство натрупано във времето, особено във втори, трети и четвърти май. В оптимален вариант това ще подейства „събуждащо“ на инициативността, за да се справим с подобни предизвикателства и да ги канализираме в оптимално конструктивен план. Могат да се наместят пластове под краката ни с малки и по-големи земетресения, които да разтоварят напрежението.

Борба за своеобразно налагане на мнение, воля, авторитет ще ескалира в различни социално значими общества, според индивидуалните натрупвани тенденцията може да засегне – семейството, работно място, на държавно и управленско ниво, предстоят доста бурни дебати и съответни развръзки…

В неделя предстои Новолуние в Телец, което ще ни даде втори шанс да поставим едно ново начало, което се свързва с финансово благополучие. В доста от случаите  ориентацията може да „смекчи тона“, ще се търсят алтернативи, понякога скрити и паралелни възможности за печалба, които могат да сработят като „авариен изход“…

Овен – Водеща тема за вас е финансовото ви благополучие или сигурност- в един по-широк смисъл, трябва да се има предвид, че Луната е намаляваща, така че събитията на този етап се движат повече по инерция и трудно може да им се влияе. Периодът все пак е подходящ да отстоявате вече завоювани позиции, авторитет, вероятно ще ви се налага да реагирате точно така по различни поводи, дори и тази тенденция да ви въвлича в своеобразна словесна война на 2,3 и  4 април, всъщност, тогава волево можете сами да „превъртите колелото на Съдбата“, така че да отстраните конкуренция, хора или обстоятелства които препятстват пътя ви на развитие или щастие общо.

Ако все пак това е невъзможно в избраното от вас направление, тогава рязко може да се откажете от едно, да го „жертвате“, да се освободите и „изчистите“, за да придобиете друго, което повече ще пасва на собствените ви амбиции, потенциал и т.н.

Ако искате да зададете ново начало, което да се отрази положително на онова, което имате-общо, това в пълна степен можете да инициирате след Новолунието на 05 май. В такъв случай ще се ориентирате към алтернативи за печалба, паралелни или допълнителни доходи, може да използвате креативна, изобретателна, творческа мисъл и подход, да използвате тайна или неочаквана опека.

При всички случаи периодът е ключов за социалния ви статус, вероятно мнозина ще прелистят нова страница в живота си, предстоят развръзки почти през цялата седмица, след което продължавате напред с нов план и шансове за стабилизация.

През цялата седмица информационният поток е много усилен, водите напрегнати и „осветляващи“ разговори, може да научавате тайни, от които да се възползвате умело или да са повод да вземете нещата в свои ръце.

През цялата седмица съществува опасност да се разпилявате в различни посоки, не форсирайте събитията, вероятно е по-добре да следвате естествения им ход…

Телец – Слънцето вече е във вашия зодиакален знак и ви действа положително на тонуса, възстановителните сили. Вие сами може да се оказват повод за собствената си стабилност, въпреки че може да имате усещането, че не получавате достатъчно подкрепа от външни фактори в лицето на хора или определени обстоятелства.

Вероятно по-голяма част от събитията все още се движат повече по инерция, може да съществува някаква „горяща точка“ в живота ви, която отчитате за извън контрола ви, а тя ви кара да преосмисляте всичко ценно за вас, да преосмисляте по-далечни перспективи на развитие.

Вероятно ще има и реални причини за това, те може да ескалират от необходимостта да се справяте с документи, някакви повишени изисквания от власт-имащи персони, институции, хора стоящи-далеч от вас-буквално или в по-общ смисъл.

Всъщност, препоръчително е да „отсявате сеното от плявата“ в близкото си обкръжение, защото част от него може да се превърне в повод за дестабилизация или направо финансови загуби. В оптимален вариант- това са полезни инвестиции в по-добрия ви имидж в обществото, но не пречи да се пазите от вид некоректност, да праните по-енергично интересите си.

През втората част на седмицата възникват алтернативи за печалба, допълнителни доходи или вид подкрепа, която спонтанно може да попълни повишените разходи, да ви подейства стабилизиращо или подобно на „авариен изход“.

Ако не всичко се е развивало точно така, както очаквате, тогава след Новолунието в неделя можете да поставите ново начало, което ще повиши социалната ви активност, ще спомогне за създаване и укрепване на връзки и със съответните ползи.

Близнаци – Марс от вашия зодиакален знак ще ви мотивира да сте по-инициативни, дейни, за да се справите с всички предизвикателства, които влияят на вашите връзки, репутация и обществено положение. Точно вашите действия ще са в основата на преобразувания, които могат да преобразят пътя ви на развитие. Добрата новина е, че вие в значима степен сами и чрез собствената си воля насочвате хода събития.

В не толкова подкрепящ случай обаче, в този процес мнозина ще имат усещането, че околните ги предизвикват, дори дестабилизират, понякога и на чисто материално ниво и на практика да е точно така. Вероятно ще има хора, които ще ви подкрепят, особено, ако се нуждаете от това, но ще има и такива, с които ще ескалира борба за надмощие, противопоставяне на интереси и в този процес трябва да откривате начини да отстоявате мнението си, за да не позволите да бъде подменен пътя ви на развитие, за да не претърпите загуби- буквално и в по-общ смисъл.

Пик от информация на кого и в каква степен можете да разчитате, какви са обществените ви позиции, разбирате на 2,3 и 4 май.

Новолунието на 5 май ще ви даде алтернативи за развитие, ако ги търсите.

Рак – Ежедневието на вас е по-натоварено от обикновено, включително с допълнителни или не планувани ангажименти. В този процес чертаете по-далечни хоризонти на развитие, които може да са свързани с желано повишение, необходимост да се развивате като уреждате документи, пътувате, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, демонстрирате висока квалификация.

А е възможно там в далечината нещо да ви тревожи, защото усещате, че една енергийна програма се изчерпва и трябва да я замените с нещо ново или пък да надградите всички постижения до този момент.

Роднини или хора стоящи далеч от вас също обсебват вниманието на мнозина и сега е моментът да превъртите тези предизвикателства в оптимално положителна за вас посока, особено през първата  част на периода.

През втората половина на седмицата социалната ви активност расте, появяват се развръзки, информация, която може да увенчае всичките ви усилия с успех и да се закодират постиженията ви в репутация, обществено положение. В този процес ви указват съществено влияние ваши партньори-лични или делови, с които трябва да търсите съгласие, така че да ви подкрепят, а не обратното- да се превръщат в спирачка.

Ако едни врати са затворени през вас, постепенно се отварят алтернативни. Но те пак ще изискват повече от обикновено да се доказвате пред „другите“, своеобразно ново начало, което ще ви извоюва по-престижни позиции може да очаквате след Новолунието в неделя.

Лъв – Повечето от вас, особено родените през първи деканат на юли са под влияние на знакови процеси, които могат да обновят социалния им статус-кариерно развитие или брачни отношения. Сега голяма част от събитията се движат повече по инерция или изискват доза адаптивност. Колкото сте по-отворени към новото, толкова повече шансове ще се разгръщат пред вас.

Възможно е през тази седмица това обновление да е съчетание от повишени ангажименти, включително такива, които ще искат различен подход, може би преразглеждане на отношения с по-възрастни и авторитетни лица, за да се докажете пред тях и да излезете от сянката им, включително като демонстрирате висока компетентност и т.н.

Може това да са принудителни пътувания, уреждане на документи, които пак така ще имат благотворен и разтоварващ ефект в развитието ви.

Ако все пак установите, че настоящите пътища са затворени, тогава може да потърсите друга реализация, но едва след новолунието в неделя и от следващата седмица.

На този етап и особено през втората част на периода успявате да се справите с повишена конкуренция, а високата ви социална активност привлича на ваша страна подкрепа, одобрение и т.н.

Позитивните оценки, вярата в собствените сили, вид реклама или само-реклама се оказват много полезни.

Дева – Повечето от тенденциите в живота ви са тясно свързани с близкото ви обкръжение, което ви указва много силно въздействие. Това може да са партньори-лични или делови, съдружници, пораснали деца, ако имате такива. Може да ви се налага да водите разяснителни разговори, в които вие да играете стабилизиращо звено със съвети, може и друга помощ-морална или финансова.

Все пак, ако има някакви различия в мнение или интереси, то те ще бъдат по-видни от обикновено, а моментът е подходящ да защитавате тезата си, за да не изгубите контрол над събитията…

В друг вариант амбициите ви растат и вие се справяте с конкуренция, която не винаги е коректна, шансовете за успехи, които ще се закодират трайно ескалират през втората част на периода и това може да се превърне в конкретен повод за повишение, ако условията на труд го позволяват, бонус или своеобразна награда за полагани до този момент усилия.

Желанието ви да разширите хоризонтите пред вас може да се сбъднат по един бърз и неочакван начин, особено, ако контактувате с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни личности, демонстрирате висок професионализъм, а може и да решите да пътувате. Всичко в тази посока се развива оптимално добре, ако не ви достигне време или достатъчно подкрепа, тогава можете да обновите подобни инициативи след Новолунието на 05 май.

Везни – През цялата седмица информационният поток е много усилен и разяснява приоритети, които могат да засегнат професионалната ви реализация или материално благосъстояние, включително имущество, уреждане, предоговаряне на документи..

Оптимално добри резултати получавате при вид съдружие, помощ, която можете да получите от партньори-лични или делови, вид съдружие, помощ от специалисти, ако това ви интересува. Можете да се доберете до такава подкрепа през втората част на седмицата, тогава постепенно събитията се канализират в позитивна страна, особено, ако преговаряте за интересите си.

Няма да ви липсва внимание и вид одобрение, но все пак можете да усилите тази тенденция чрез собствените си действия, от това ще зависи пряко финансовото ви благополучие или онова, което имате- общо.

В дома и семейството ви могат да ескалират някакви преобразувания, в друг случай това са имотни казуси, изискващи консенсус, разяснителни разговори. Опитайте се спокойно да изчистите евентуални спорни теми, това ще подейства освобождаващо, успокояващо, понякога ще напомня на разтоварването от вид товар.

Може да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, а посоката, която ще изберете ще доведе до базисни трансформации и в повечето случаи те ще действат стабилизиращо. Ако не ви достигне време или енергия, ще можете да наваксате от следващата седмица и след Новолунието в неделя.

Скорпион – Ежедневието на повечето от вас продължава да е доста натоварено, понякога с допълнителни или не планувани ангажименти, това може да са пътувания, нови изисквания, разяснителни разговори с по-възрастни и авторитетни личности, които задават тон в ежедневието ви.

Каквото и да е, можете да го канализирате в оптимално подходяща за вас посока през втората част от седмицата.

През първите дни на периода се раздвоявате между служебни и лични въпроси за решаване. Не е изключено те да доведат до повишени разходи, но и вид удовлетвореност, която дава позитивни резултати, подкрепа, особено през последните дни, когато ескалират развръзки.

Вие имате шанс да повишите доходите си следствие на подкрепа, която получавате или поне- това ще бъде морална удовлетвореност. По различни поводи може да се налага активно да преговаряте за интересите си и това да има обогатяващо въздействие върху благосъстоянието ви.

Популярността ви расте, понякога и по един изненадващ, бърз начин. Можете да усилите позитивите след Новолунието в неделя, така че да заздравите връзки-лични или делови, да заемете ново и по-престижно обществено положение.

Стрелец – В близкото обкръжение на повечето от вас има личност, която ги енергизира, мотивира, задава тон в ежедневието. Можете да получите вид подкрепа от определени личности, стига активно да работите в тази посока.

Не са изключени повишени ангажименти в дома и семейството, които изискват повишено внимание, време, енергия, за да канализирате семейни или имуществени въпроси в оптимално позитивна за вас посока. Имате шанс през настоящия период всички горе-изброени приоритети да ги превъртите в оптимално позитивна посока, като провеждате разяснителни разговори, сътрудничите си с хора от близкото ви обкръжение, заложите на обединяващи интереси, а не обратното, които ще предизвикат пак така обратен ефект и често различен от очаквания.

Ежедневието ви е доста натоварено, влече ви повече към занимания, които се отнасят до любими хора- от партньори до пораснали деца, ако имате такива, хоби или собствен бизнес. Евентуално напрежение може да се породи от нараснали разходи или неизбежни инвестиции, все пак не бива да поемате прекалено големи рискове.

През втората част на периода събитията се канализират в положителна посока, могат да се скрепят връзки, да се изгладят недоразумения, може да получите приятни, полезни предложения и все някой ще порадва сърцето ви.

Навлизате във важен етап от професионалната си реализация, ако не всичко върви гладко, ще имате шанс за обновление в тази сфера след Новолунието в неделя.

Козирог – Седмицата е много динамична, предизвиква силни емоционални преживявания и в основата на това могат да бъдат собствените ви амбиции, но и вид безпокойство, че ще трябва да защитите интересите си по оптимално добър начин.

Тази тенденция може да породи необходимост по-енергично да защитавате интересите си, могат да ескалират разяснителни разговори, те ще ви помогнат да „сверите часовника си“ с хора от близкото ви обкръжение, да изберете линия на поведение, посока на развитие.

В този процес ще заздравите едни връзки, други могат да отпаднат, но тенденцията е да наложите авторитета си и да се справите с нарастваща конкуренция, повишени изисквания и т.н.

Може да се връщате към миналото да правите анализи, да преоценявате стари решения и това за някой ще е повод да направят „завой“ в бъдещото си развитие, съзнателно, планирано…

Радост получавате в дома и семейството си, дори и да има доза напрежение през първите дни, през втората част то се канализира поради отговорно поведение, натовареност в ежедневието или по един естествен начин, развръзки, които успокояват атмосферата около вас.

Обновявате връзки с любими хора, посоката много зависи от собствените ви желания. Ако искате корекция, ще ви се даде втора възможност след Новолунието в неделя.

Водолей – Периодът е подходящ да подействате стабилизиращо на водещи приоритети като дом, семейство, най-близка среда на съществуване, а понякога да се справите с битови или имуществени въпроси. Ако все още не ви е достигнало време или възможност да се справите с горе-описаните въпроси, тогава ще имате втора възможност с Новолунието, което е на 05 май.

Първоначално обаче звездите ви въвличат в необходимост да участвате в дебати, информационният поток е много усилен, а вие ще трябва енергично да отстоявате интересите си, за да не позволите външни фактори да ги подменят. Някаква сила или натрупани в миналото тенденции ви влияят силно, особено на 2,3 и 4 април, това е оптимален срок да идентифицирате онова, което може да ви дестабилизира, но и да реагирате, така че да го превъртите във ваша полза. Можете да разчитате на дар словото ви, думите ви имат чуваемост, стига да не се прекрачват определени граници на добрия тон, а ако всичко е изчерпано, тогава спонтанно могат да се късат връзки или договори, да се вземат по-радикални мерки, така че да се освободите от онова, което повече ви тежи, отколкото обратното. Ще мита достатъчно подсказки в тази посока.

През втората част на седмицата усещате все по-силна подкрепа от хора близки до сърцето ви, това може да са партньори, деца, приятели, дори влиятелни личности.

През цялото време сте застрашени от повишени или нецелесъобразни разходи, понякога и следствие на външна намеса, пазете се…

Риби – Периодът е важен за материалното ви благосъстояние, посоката вече е набрала инерция, но все пак зависи от собствената ви инициативност, така че да се доказвате в колектив, да получавате подкрепа от по-възрастни и авторитетни фигури, колеги, дори приятели. Концентрирайте се в тази посока и ще превъртите предизвикателствата в полза.

Все пак не са изключени и повишени разходи, в оптимален вариант това ще са полезни инвестиции, но все пак е полезно да се пазите и от преувеличени разходи. Действията ви  на 2, 3 и 4 май имат ключово значение за благосъстоянието ви, тогава можете да направите много, за да спечелите нещо, подействате положително на благосъстоянието си, поне- да се предпазите от загуби.

Друга водеща тема е дома и семейството ви,  може да се налага да изчиствате евентуални недоразумения, да се справяте с имотни казуси, место-живеене, това може и да са полезни ремонти. Каквото и да е, успявате да ги канализирате в оптимално добра посока през втората част на седмицата, това може да се случи с вид вложения, а може и с подкрепа от страна близки хора, партньори, членове на семейството.

Провеждате успешни преговори, чувате добри новини през последните дни, ако нещо не ви е достигнало, тогава ще имате втора възможност след Новолунието на 05 май…

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.