Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 5 – 11 август

От  | 

През цялата седмица Венера в Лъв активно си взаимодейства със Слънцето, така че желанието да получаваме любов, внимание, да намерим начин да се сдобием с повече благоденствие и щастие, да се радваме на живота-общо, ще се усили в пъти и ние ще го усетим по различни начини, като минимум- огнени чувства и страсти, които ще ни завладеят, ще ни подтикват да действаме, за да постигнем заветна цел…Това е един от най-положителните периоди за цялата 2019г. Колкото сме по-инициативни в направление, което пали ентусиазма ни и може да разгърне личния ни потенциал, толкова по-значими резултати ще се постигат…Аспектацията на звездите дава „зелена светлина“ да проявим себе си, да се доберем до „таван“ от по-добри перспективи на развитие /според индивидуални качества, амбиции, нищо не се дава даром/. Определящо е и мечтите да кореспондират с реалността, също да са в съчетание и с активни действия. В такъв случай можем да привлечем късмет, неочаквани шансове, които ще застават пред нас и ще отварят нови и по-широки възможности за благоденствие.

Доминира „огнената енергия“, така че вероятно ще ни е горещо-буквално и в преносен смисъл.

Разпадат се аспектите с Уран, Меркурий вече е директен, така че и атмосферата- навън в природата и вътре в нас- трябва да се стабилизира. Но има една уловка- няма нито една планета във въздушен знак, освен Луната в понеделник и вторник, тогава тя е във Везни. Ако ми позволите подобна асоциативна препратка- за да не се задушат или прегорят отличните перспективи пред нас- трябва съзнателно и волево да търсим повече диалогичност, разбиране, контакти и пак така съзнателно избягваме да бъдем съсредоточени предимно върху „аз искам и аз съм“…

Успехи, до които ще се доберем през тази седмица ще се оказват отправна точка за по-добър социален статус, изкачване напред и нагоре по един експанзивен начин и после те ще се преуножават, ще можем да разчитаме на тях и през идните месеци, за някой години…

Ако получите вид предложения сега- за работа, брак или друго, което може да се скрепи с дългосрочен договор и не само- не го пропускайте, вероятността да преобрази живота в положителен план е повече от голяма.

Прекрасен признак е да повишите доходите си- значи сте намерили източник на печалба, който ще расте и ще ви носи морално удовлетворение, престиж и т.н.

Вероятно ще има бум от романтични преживявания, обяснения, започване или преследване на връзки…

Ако някой изпитва чувства към вас- ще намери начин да ви го демонстрира по един ярък и запомнящ се начин, не се съмнявайте…

Ако искате да скрепите отношенията си- забавлявайте се, освежете ги с повече радостни приключения, жестове на щедрост и благородство, това ще се закодира трайно…

Ако не всичко в отношенията протича точно така, както очаквате, значи е преобладавала рутината, довела до охлаждане, подходящо е да направите завой, който да ви стопли, да елиминира подобни негативи, ако все още има шанс за това…

Овен – Вие сте в прекрасен период да поставите едно голямо ново начало във вашите романтични отношения. Можете да ги преобразите в положителна посока, да ги заздравите и разпалите още повече чрез евентуални пътувания, развлечения, прояви на щедрост, благородство…

Повечето от вас ще се радват на повече внимание, което ще допринесе за чувство на щастие и удовлетвореност, няма да ви липсва и доза късмет.

Ако нямате партньор до себе си- нарастват шансовете да го намерите и ако това се случи, започнете романтична връзка сега, то тя обещава да е дълготрайна, бълнуваща, изпълнена със силни чувства и огромна перспектива за разрастване.

Ако имате деца, то те също ще са източник на щастие…

Тези от вас, чиито занимания са свързани със собствен бизнес и/или творчество, занимават се с нещо любимо- също могат да направят пробив в избрано направление. Ориентирайте се към нещо значимо, голямо, което ще се превърне от правна точка за благоденствие и не само през идния месец, а може би и години според индивидуалния хороскоп.

Това е един от най-силните периоди за вас през цялата година- не го пропускайте, бъдете максимално инициативни, нищо не се дава даром…

Телец – Венера- вашата покровителка през цялото време аспектира Слънцето, може би- самите вие ще заемете по-активна позиция в живота и при това такава, че да извършите някакви базисни преобразувания в живота си, които да допринесат за благоденствието ви, комфорт на съществуване и т.н.

Не е изключено да сте силно обсебени от някаква идея, а желание, а за да ги осъществите да се „прилепите“ до влиятелна личност или такава, която може да допринесе за чувството ви на щастие-общо.

Вероятността да успеете е повече от голяма, все пак всичко зависи и от собствената ви инициативност, до колко вашите мечти кореспондират с реалността.

Включете практичните си оценки и съждения, проявете по-голяма приспособимост /такава ще е нужна/ и ще преуспеете, ще поставите едно голямо ново начало, което ще се отрази на всички други нива от живота ви, ще ви помогне да спечелите нещо значимо…

На този етап ключът за благоденствието ви също така се крие и в дома, семейството ви, не е изключено радостно събитие в този сектор, празник, поне-шанс да хармонизирате отношенията си.

Ако искате да се справите с имотни дела- действайте сега…

Близнаци – Повечето от вас все още са концентрирани върху приоритети, които са свързани с материалното благополучие, сигурност-в един по-широк смисъл. Сега можете да подействате положително на тези въпроси като преговаряте за интересите си, проявите висока социална активност, демонстрирате ораторските си умения, натрупани знания, създавате и укрепвате връзки.

През цялата седмица всичко горе-описано може да се превърне в шанс да реализирате и най-смелите си мечти като срещнете подкрепа и одобрение от околните, сдобиете се с популярност.

Не са изключени приятни известия, които да порадват сърцето ви, да допринесат за вид удовлетворение…

Ежедневието ви е разнообразно, изпълнено с множество срещи, новини, не ви липсва внимание.

Ако пътувате, дори и на кратки разстояния- това още повече ще разшири хоризонтите пред вас на развитие.

Благоприятно време да заемете по-престижни позиции в колектив…

Ако сключите договори или влезете в съдружие- то обещава да допринесе за благоденствието ви.

Можете да скрепите партньорските си отношения, да вземете решения да ги надградите по някакъв начин, например чрез сключване на брак или друго….

Ако сте сами- можете да срещнете любовта навън /заведения, транспорт/, това може да е любов от пръв поглед…

Рак – Вие сте в прекрасен период да повишите доходите и благосъстоянието си. Някой от шансовете сами ще заставата на пътя ви, те може да са своеобразна награда за усилия полагани преди, също- лични качества, ценностна система- по заслуги…

Не са изключени бонуси, предложения, ако възникнат такива-не ги отказвайте, ще преобразят благосъстоянието ви.

Ако предстоят спорни въпроси, които ви дестабилизират финансово- сега е моментът да ги разрешите, действайте и ще успеете да ги насочите в по-положителна посока.

Ежедневието ви може да е динамично, изпълнено с ангажименти, ако се ориентирате към нещо, което пали ентусиазма ви, проявите инициативност в тази посока- ще преуспеете, ще направите пробив в избраното направление, което ще допринесе за благоденствието ви и то за дълго.

Ако работата ви е рутинна и не кореспондира с личните ви желания, тогава пак ще имате възможности, може да получите бонуси и т.н., но те няма да са чак толкова значими.

Ако през настоящия период не получите удовлетворение на работното си място и/или възможности за израстване, тогава вероятно това не е вашето призвание и трябва да потърсите-намерите бързо нещо друго, да се преориентирате, да преговаряте и т.н.

Лъв – Вие сте в един от най-важните и позитивни периоди за настоящата 2019г. Възползвайте се от опеката на звездите, за да сбъднете ваша съкровена мечта, за да  спечелите онова, което отчитате за най- ценно, например- това може да е любов, пари, внимание, собствен бизнес, творчески подем…

Припомням, че Венера е в Лъв и активно взаимодейства със Слънцето през цялата седмица. Венера е най-близката планета до Земята и действа подобно на магнит, чрез който сега можете да привлечете онова, което най-много желание.

Тази аспектация ще ви помага да блестите по-ярко, с по-голяма лекота да привличате внимание, да печелите симпатии и одобрение.

Ще се откроявате безспорно и често ще се оказвате в център на внимание.

Луната е нарастваща, след Новолуние във вашия зодиакален знак- онова, до което се доберете до средата на август ще се превърне в отправна точка за бъдещо благоденствие и просперитет.

Може би е хубаво да си пожелаете нещо, дори да го изречете, напишете, проектирате и визуализирате, направите съответни стъпки, за да го постигнете…Това ще даде своите резултати и те ще прораства дълго.

Все ще се намери някой или нещо, което да порадва сърцето ви…

Дева – През тази седмица звездите ви предоставят допълнителни възможности за развитие, не е изключено да получите тайна или неочаквана помощ, която да допринесе за вашето  благоденствие.

Седмицата е показателна за това, кои ваши стари проекти, зададени тенденции, усилия положени преди- ще бъдат увенчани с успех, ще могат да бъдат продължени и в бъдеще…

Ако това е невъзможно, тогава ще набележите други и по-дългосрочни цели, изискващи повече време, за да се реализират. Можете също така да водите тайни преговори, да не афиширате чувствата и да сбъднете съкровена мечта. „Щастието обича тишината“- твърди една поговорка, тя е напълно валидна за вас към настоящия момент и колкото по-малко разказвате за плановете си, но действате избраната посока, толкова повече ще растат възможностите да привлечете, спечелите онова, което искате.

Повечето от вас се радват на хармония в семейството имат шанс да подействат положително на приоритети, които се отнасят до недвижимо имущество, место-живеене, тези свери от живота ви по различни поводи могат да са повод за успехи.

Не е изключено и някой от вас да си организират семеен празник, това допълнително ще освежи атмосферата у дома…

Везни – Вашата покровителка Венера активно взаимодейства със Слънцето през цялата седмица, а това показва, че вие може да получите значима помощ- енергийна и не само- под формата на опека от влиятелна личност, която да ви помогне да реализирате своите планове.

Може да сте силно обсебени от идеята да се доказвате и „блестите“ в колектив и всъщност- това е напълно възможно, вие получавате широка подкрепа, с по-голяма лекота печелите симпатии и одобрение, възползвайте се по оптимален начин, за да въздействате положително на общественото ви положение със съответните последици.

Водите успешни преговори, получавате хубави известия, ако сключите договор през настоящия период- той ще е дълготраен и доста перспективен.

Ако получите предложения- не ги отказвайте, те също ще се превръщат в мост към по-добри перспективи на развитие.

Колкото сте социално по-активни, толкова по-значими и дългосрочни, позитивни перспективи на развитие ще очертавате…

Скорпион – Вашите амбиции растат, вероятно и не без причина, а понеже на хоризонта се очертават редки и доста позитивни възможности да заемете по-престижни позиции , да се изкачите по йерархичната

стълбичка, да подействате позитивно на социалния си статус- чрез кариера, сключване на брак, като минимум- защитавате авторитета си, репутацията си…

 

Звездите ви дават шанс да спечелите нещо, да повишите доходите си, хубаво е да усилите тази тенденция и „зелена светлина“, която ви дават звездите, бъдете максимално инициативни тази посока през тази и следващата седмица и ще преуспеете.

Слабо звено може да са партньорските отношения, които на този етап ви действат по-скоро дестабилизиращо или се налага вие да играете ролята на „стабилизатор“, да сте насреща и да помагате, ако се налага, все пак е полезно да отстраните от пътя си хора, които имат деструктивно влияние, ще имате ясни знаци, за да ги идентифицирате…

Стрелец – Вие сте в един от най-силните си периоди за 2019г., когато ви се дават шансове да разширите хоризонтите пред вас, да разчупите границите на възможното. Усилвате тази тенденция, ако преговаряте с

личности, които са стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл, влиятелни или власт-имащи особи, демонстрирате висока квалификация, стремите се да обогатите вашите знания, пътувате.

 

Ако не действате по горе-описания начин, тогава ще изпитате само вид ентусиазъм, ще усетите позитивна енергия, която да подейства положително на самочувствието ви, в по-неприятна форма- може да натрупате килограми, може да разпилеете или погубите иначе прекрасни перспективи за експанзивно развитие на почти всички нива от живота ви.

Същевременно постигнати успехи сега, сключени договори, първи стъпки в желана посока и значима цел- ще допринасят за благоденствие и то за дълго, често и за идните години…

Помислете какво пали ентусиазма ви, вероятно това е мечтата, която може да се сбъдне, разбира се и чрез съответна инициативност.

Добре се справяте с уреждане на документи, юридически казуси, ако това ви интересува.

Любовта е идеалистична и/или на разстояние от вас по различни поводи. В друг случай- имате шанс да срещнете своята половинка, особено, ако пътувате…

Козирог – Вие сте в период, през който можете да подействате позитивно на благосъстоянието си, но за целта трябва да се доберете до вид опека от страна на влиятелни личности, партньори и т.н.

В друг случай- това е подходящо време да уредите наследства, да се справите успешно с имуществени казуси.

През цялата седмица ще можете да се добирате до тайни, алтернативни, допълнителни шансове, те не са от вчера, възниквали са и в миналото, но сега се оформя импулс, който да ги осъществи и на практика.

Скрита информация, интуиция- ви помагат за изберете вярната посока, особено, ако усещате, че сте на прага на житейски кръстопът, трябва да вземете определящи решения, те пак така ще се отразят на вашите взаимоотношения, включително с роднини.

Някой от вас може да решат да прелистят нова страница, да предприемат дълги пътувания или премествания, в повечето случаи това ще е причина за снижаване на евентуално напрежение, „авариен изход“ от сложни ситуации.

Добре се справяте при уреждане на финансови документи, взаимодействието с финансови институции- банки, данъчни, застрахователни дружества- също ви дава „зелена светлина“…

Водолей – Водеща тема са партньорските отношения- сега можете да им подействате положително, да очертаете по-далечни и по-позитивни перспективи на развитие като обсъждате идеи, приемате предложения.

Няма да ви липсват внимание и подкрепа, повечето от вас се радват на добронамереност от страна на важни за тях личности.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта.

Популярността ви расте, може да се възползвате от връзки и да увеличите вашата популярност, да заемете по-добри и лиделски позиции в колектив, все пак крайните резултати много зависят и от собствената ви инициативност.

Успехи, до които се доберете сега и до средата на август, приоритетно- във взаимоотношенията, онова, което касае общественото ви положение- ще се закодира трайно и ще прораства и през идните месеци, че и повече, действайте, поставяйте си значими цели, преговаряйте..

Риби – Вие сте в прекрасен период да подействате позитивно на професионалната си реализация, кариерно развитие. Все пак всичко зависи и от собствената ви инициативност, това да имате конкретна цел, която да преследвате с ентусиазъм, тогава- ще направите пробив в избраното от вас направление, а успехите, до които се доберете ще прорастват дълго, през идните месеци, че и години.

Хубаво е да канализирате тази мощна енергия в нещо любимо, да преговаряте с влиятелни личности, повечето от вас сега ще срещат широка подкрепа предимно на работното си място, но не само.

Ако не всичко се развива точно така, както очаквате, това ще е знак, че трябва да проявявате по-голяма самостоятелност, да си изградите-план график, който да осъществявате.

Визуализирайте мечтите си, още по-добре ги изречете и напишете, направете и подходящи стъпки в избраната посока и до средата на август ще получите значими резултати или ще се окажете на прага на голямо и позитивно ново начало, което ще ви даде шанс да се изкачвате по йерархичната стълбичка.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта на работното си място…

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.