Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 5 – 11 ноември

От  | 

До 07 ноември изтича някаква енергийна програма- от възможности, настроения, намерения, перспективи на развитие. Ако трябва да получите някакви развръзки на договорки от изминалите дни или около месец- това трябва да се случи в началото на седмицата, после- тази перспектива утича, губи смисъл или трябва да бъде обновена.

На 07 ноември сме под влияние на Новолуние в Скорпион, което ще ни насочи към възможност да обновим нашите доходи като извършим по-радикални промени, рискуваме, променим тактиката си, използваме тайни методи за въздействие, възползваме се от някаква скрита опека, използваме обходни пътища към целите си, неявни ресурси за въздействие и т.н. Възможно е през това време се прокламира шумно едно, а в дълбочина да се случва съвсем друго. Хубаво е да се доверяваме на интуицията и инстинктите си, така няма да позволим да ни изненадват или да изгубим посоката.

През тази седмица ни се дава шанс да скрепим своите връзки /лични или делови/, мнозина ще усетят „попътните ветрове“ и спонтанно ще се възползват, като се сдружат в социални групи по интереси, открият съмишленици, преговарят за интересите, заложат на диалогичността, за да спечелят нечие внимание или сърце, завоюват по-престижни позиции в колектив, това са част от вариантите, но все в посока да се  извърши пробив към нещо любимо, ценно, което желаем да получим, способно да преобрази целия ни статус, чувство на щастие или  удовлетворение като минимум. Ако целта ни е добре подбрана съобразно собствения ни потенциал- тогава вероятността да получим желаното е повече от голяма и то по-горе описания начин.

На 08 ноември предстои знаково астрологично събитие- Юпитер преминава от Скорпион в Стрелец. В Стрелец Юпитер ще бъде в най-голяма сила, ще раздуха постепенно и през идната близо година нови и по-високи, по-широки перспективи за развитие на различни нива. Счита се, че една планета в повечето случаи има позитивно отражение и независимо как е аспектирана, ако е разположена в зодиакален знак, който подкрепя силата и достойнството й. Понеже Юпитер е на „трон“ в Стрелец, можем да се надяваме на позитивни преобразования през следващите месеци, които ще засегнат основно приоритети свързани със следните сфери от живота ни- законодателство, международни въпроси, пътувания, реклама, образование.  Юпитер се нарича още „голямото щастие“, Юпитер се свързва със социалният ръст, указва в каква посока можем и дори трябва да израстваме, за да не пропускаме шансове. Общо и в личен аспект- Юпитер ще ни направи по-чувствителни на тема „истина“, „справедливост“, може мечтите ни да станат по-цветни и преувеличени, но все пак човек е толкова голям, колкото са големи и мечтите му. Юпитер в Стрелец може да отключи хъс към бързия, скоростен успех, склонност да се рискува, нарастват авантюристичните нагласи, желание да се разчупят границите на познатото и на статуквото, вероятно и точно там в далечината, в непознатото- ще откриваме своето щастие. Юпитер в Стрелец насочва към „летящи успехи“,  без да се спъваме или задържаме в подробности, ако направим сравнение с Юпитер в Дева например. „Голямото щастие“-Юпитер, ще споходи в пълна степен онези личности, които развият и освободят в себе си горе-описаните качества, също- умеят да се само-рекламират. Юпитер ни насочва всички в тази посока, също- да израстваме духовно, вероятно да пречупваме текущи събития през призмата на по-философски съждения, „над нещата“. Юпитер в Стрелец ще ни подтикне да „стреляме на високо“ и ако не уцелим Луната, може да уцелим звездите…

Овен – Новолунието на 07 ноември ще ви даде шанс да повлияете позитивно на вашето материално положение като скрепите вашите връзки-лични или делови, получите подкрепа от страна на влиятелни личности, успеете да се справите с конкуренция, замете лидерски позиции в колектив и т.н. Каквото и да е, хубаво е да се възползвате от това Новолуние и чрез собствената си инициативност- в посока скрепване на отношения, които могат да се превърнат в повод или гаранция за още по-добри успехи- материални, но може под формата на морална удовлетвореност.

Ако сте изпаднали в затруднение, тогава през втората част на периода могат да се разкрият пред вас неочаквани или обходни пътища за въздействие, това може да е скрита опека, алтернатива за развитие, но все така позитивна за вас.

Периодът е отличен да хармонизирате вашите отношения, това пряко може да се отрази на социалния ви статус, имидж като минимум.

Мечтите ви стават все по-смели, свързани са с по-далечни перспективи на развитие, склонни сте да рискувате, ако рискът е добре премислен- ще преумножи успехите ви от сега и през идните месеци. Той може да включва преместване, пътувания, повишение на квалификацията, разширение на кръга ви на влияние чрез нови хора, които привличате на ваша страна.

Телец – Новолунието от 7 ноември ще ви даде шанс да обновите партньорските си отношения, да ги насочите в една по-позитивна посока. Ще имате шанс да увеличите популярността си, да подобрите обществените си позиции, ще има на кого да разчитате, особено, ако се нуждаете от подкрепа.

Възползвайте се от Новолунието, за да усилите тази тенденция, да зададете нов и по-позитивен тон в контактите ви с важни за вас хора. Ако все пак това не винаги е възможно, тогава през тази седмица това ще бъде особено очевидно и вие ще бъдете принудени да смените тактиката, да отворите нова страница в живота ви, която ще е и нов етап във фона ви на съществуване, пряко свързан или определен по някакъв начин от определени личности.

През тази седмица- може да се ориентирате по съвсем естествен начин към по-практични цели, които могат и трябва да защитят интересите ви. Все по-ясно ще поставяте въпроси от рода на – до колко получавате адекватна подкрепа и разбиране от отсрещната страна. Това може да се превърне в повод да преговаряте, също- да вземете по-смели и радикални решения относно бъдещото ви развитие. Поне и за сега- се появяват първи сигнали, идеи в тази посока. След около година, ако сте си „изиграли правилно картите“ и следствие на подкрепа /от лични, делови партньори, влиятелни личности/- вашето благосъстояние може да се повиши в пъти. Не е изключено и да ескалират приоритети с наследства, които ще се разгърнат все по-настойчиво и през идните месеци.

Близнаци – Новолунието от 07 ноември ви дава шанс да обновите позициите си на работното място, да изчистите евентуални недоразумения или пък да заемете по-престижен пост. Ако това е невъзможно, тогава вероятно ще се ориентирате към нещо ново и по-подходящо за вас, можете да се възползвате от „приливната вълна“ на Новолунието, която ще ви даде шанс в този сектор да постигнете своите стремежи и желания.

При всички случаи- ежедневието ви променя своя ритъм, пренареждате приоритетите си по по-конструктивен начин, така че да изпитате известно облекчение от перманентното напрежение, което изпитвахте в последно време.

На този фон- появяват се хора, които все по-силно ви подкрепят, пашата популярност расте, контактите също,  на „сцената“ може да се появи влиятелна личност, която да преобрази живота ви, поне- обсъждате, дискутирате водещи за вас въпроси, така че да откриете оптимално добър, рационален изход, ако се налага.

При всички случаи няма да ви липсва компания, може да се появи стара любов или човек от миналото, с който сте обтегнали отношенията си-сега можете да ги изгладите, особено ако пътувате и не само…

Рак – Новолунието от 07 ноември ще ви даде шанс да обновите сърдечните си отношения, да изчистите евентуални недоразумения. Особено добре може да ви се отрази пътуване, позитивно отражение могат да имат и обсъждания относно по-далечното ви бъдещо развитие, общи планове и т.н.

Най-добре реализирате себе си, ако ви се даде шанс да разгърнете творческият си потенциал, а работата ви не е толкова рутинна. Повечето от вас кроят грандиозни планове, поне се появяват първи идеи, сигнали в тази посока, можете да направите и съответни стъпки, които ще ви направят по-независими, успешни, може да се изкачите по йерархичната стълбичка. Все пак всичко зависи от индивидуалните амбиции, колкото са по-високи те, толкова по-далеч можете да стигнете, ако не веднага, поетапно и през идните месеци.

На този етап е добре да обръщате внимание на предложения, може би- да се вслушвате в сърцето си- в каква посока да вложите вашите усилия, за да преуспеете професионално и не само…

През втората част на седмицата можете да проведете интересни, полезни разговори с вашия партньор за подобряване на фона ви на съществуване, например- да инвестирате в дома си или в недвижимо имущество. Каквото и да е- седмицата е благоприятна на различни нива-личен, професионален аспект, притежавате и доза късмет, възползвайте се по оптимален начин!

Лъв – Новолунието от 07 ноември ви дава шанс да обновите семейната, домашна среда на съществуване ,да се справите с имотни казуси, место-живеене е ит.н. В друг вариант- може да вземете решения за базисни преобразувания, които да преоразят живота ви от „корен“. Насочвате се в посока, в която все по-трудно ще правите компромиси със себе си, ще сте склонни все по-силно да рискувате, но сбъднете, осъществите своя съкровена мечта, независимо дали става въпрос за връзки или пък за професионалната ви реализация.

Постепенно расте творческият ви потенциал, само-увереност, възстановителни сили. Възникват оригинални хрумвания, които можете да осъществите, ако не веднага, то след преодоляването на някаква тръдност и в края на декември.

За сега можете да направите първи стъпки в избраната посока, също- можете да получите добри новини при воденето на спорове с важни за вас хора, влиятелни личности, партньори. Залагате на дипломатичността, връщате се към стари възможности, които можете да постигнете, но не без подкрепа.

Шанс да си върнете опека, приятелство, влияние, партньор, ако желаете и чрез диалогичност, инициативност…

Дева – Вие можете да обновите вашите връзки и контакти, социалното си положение, среда на съществуване-общо, следствие на проведени преговори, сключване на договори, полезни срещи, познанства и т.н. Ако това не е приоритет за вас- все пак ще имате отличен шанс да повишите популярността си, да подействате положително на общественото ви положение. Думите ви имат чуваемост, полезно е да се възползвате по оптимален начин от опеката на звездите.

Появяват се шансове или поне идеи- как да подобрите средата си на съществуване, това може да се случи през идните месеци чрез инвестиции в дома ви или в недвижимо имущество, премествания, увеличение на броя на членовете в семейството и т.н. Обръщайте внимание на случващото се, на „сигналите“ и идеите, които възникнат, „хванете“ се за градивните и те ще ви отведат много далеч, ще ви помогнат да сбъднете своя мечта.  Вашият дом и семейство ще бъдат все повече и вашата крепост, на този сектор ще можете да влияете най-силно.

През втората част на периода звездите ви дават шанс да си върнете нещо изгубено, но заслужено- може да е вещ, може да е пропуск за бонус, повишение, морално поощрение, дори повишение, вариантите са различни, но е все възможност, която може да ви подейства обогатяващо.

Везни – Вие сте в период, през който преоценявате всичко ценно за вас. В този процес вие може да преобразите вашите връзки или поне да погледнете на близкото си обкръжение с други очи, да промените линията си на поведение, начин на изказване. Причината може да не е във вас, а да е продуцирана от определен човек, който ви указва съществено влияние, може и да са групи от хора.

Възможно е сега да решите да си върнете нещо скъпо-любим човек, който на помня за себе си, а може и да е друго, което ви доставя повече удоволствие и го чувствате близко-хоби, че и професионална реализация. Каквото  и да е, хубаво е да действате по-гъвкаво и да се осланяте на минал опит, за да не изгубите посоката, да не допуснете минали грешки и т.н.

На този фон звездите ще ви дадат шанс да обновите доходите си, като получите повишение, може би- решите да смените работата си, вариантите са много и различни. Дори и на този етап да ескалират някой трудности, те все пак ще се отстранят в значима степен през втората част на ноември.

За сега- можете да „посеете“ вид семена, които да имат пряко и позитивно отражение върху финансовото ви благополучие през идния месец или повече…

Скорпион – Новолунието от 07 ноември е във вашия зодиакален знак, така че то е едно от най-важните за вас през годината, опитайте се да се възползвате от него по оптимално добър начин като сами инициирате вид обновление в живота си, в каква посока- най-добре ще бъде да се вслушате във вътрешния си глас, той е доста силен на този етап, вслушвайте се в интуицията си и тя може да ви отведе в най-правилната посока,  там, където действително можете да материализирате мечтите си.

А това те първа предстои и вие го усещате, насочвате се към все по-практични, земни цели, които да подействат положително на чувството ви за сигурност, независимост, което включва неизменно и чисто финансови идеи за благополучие, това може да са също и интересни известия, предложения. Оценете ги, вероятно не веднага, но през втората част на декември всичко случващо се сега ще се превърне в отправна точка за повишение на благосъстоянието ви.

Думите ви имат чуваемост, може да узнаете информация, за проведете подобни разговори, които да преобразят бъдещите ви планове, да подействат силно на мнението ви, да докоснат сърцето ви и да трансформират ваши връзки в посока, която е по-благоприятна за вас.

Появява се възможност да се изчистят спорни моменти в дома ви, да се разрешат битови и имотни казуси, с место-живеене и т.н.- понякога ненадейно, в други случаи- планувано, като алтернативен изход от заплетени ситуации в този сектор.

Стрелец – През тази седмица ви се дава възможност да прецените какво да оставите зад гърба си, с какво да продължите напред, може да бъдете изправени пред подобна дилема от външни и независещи от вас обстоятелства, а може и това да е вътрешно усещане, необходимост, за да се почувствате по-здрави, щастливи, успешни.

Промените, които възникват като идея могат да засегнат също приоритети, които засягат вашия дом и семейство. В този сектор може да ескалира вид обновление през тази седмица, което следва да канализирате в оптимално благоприятна за вас посока, ще имате подобен шанс, а и както знаете в началото винаги по-лесно се влияе. Не е изключено в този процес член от семейството ви, близък или роднина да ви окаже много силно въздействие и да ви насочи- в повечето случаи това въздействие ще бъде конструктивно за вас.

Вие сте все по-склонни да изразявате своето мнение, така че да защитавате интересите си. Насочвате се към по-далечни и по-смели цели, които ще се отразят на имиджа и социалния ви статус. Предстои ви дълъг период на значими преобразувания в живота ви, няма за къде да бързате, за сега е полезно да оставите събитията да се движат повече по инерция, да набелязвате силните и слабите звена, да преценявате, да се ориентирате, да се движите в посока на най-малко съпротивление, понякога това е много полезно…

През тази седмица стар приятел може да напомни за себе си и да освежи ежедневието ви,  може да изчистите спорни моменти в колектив, да се върнете в стар колектив, да си върнете предишни позиции в колектив и т.н., ако искате…

Козирог – През тази седмица вие може да обновите своето положение в колектив- на работното ви място, а това може да са ваши приятели- някой от тях утвърждават своята подкрепа към вас, действат ви стимулиращо, могат да докоснат сърце то ви.

Други- може да отчетете като твърде манипулативни или подвеждащи. Каквото и да е, информационният поток през целия период ще ви носи ценни знания, ще ви дава шанс чрез обмен на идеи, преговори- да завоювате по-авторитетни и престижни позиции, като минимум- да отстоите настоящите, които по различни поводи може да се тестват за устойчивост и надеждност.

В изказани думи винаги може да има скрит подтекст, не е изключено някой да се опита да ви подведе, сами те вие да използвате някаква тактика, за да постигнете целите си. В друг вариант-узнавате тайна, стигате до вид много полезни прозрения.

През втората част на периода се чувствате все по-силни, често и заради подкрепата, която усещате, че получавате или способността ви да влияете към околните.

Някой от вас ще се върнат към минала водеща идея свързана със социален статус, кариерно развитие и т.н., която им изглежда по-печеливша и на практика е точно така.

Водолей – Новолунието от 07 ноември е едно от най-важните за вас през годината, вероятно ще ви се наложи да вземете важни решения, които касаят социалния ви статус-общо, в частност- кариерното ви развитие или брачни отношения. Може да се възползвате от шанса за обновление в живота ви като сами проявите по-голяма инициативност. През тази седмица вашите действия ще дават отлични резултати, могат да разчупят границите на възможното пред вас, да се справите успешно с приоритети, които са се появили по-ясно и настойчиво от началото на септември.

Успешно се справяте с юридически казуси, оформяне на документи, спорни дела и т.н., поне- успявате да наклоните везните във ваша полза и да минимизирате някой негативи от миналото. Действията ви сега, могат да имат благотворен ефект за дълго, да кажем през идните две години и половина, но трябва добре и предварително да изберете посоката.

Вашата социална активност расте, защото околните или важни за вас хора ще са гарант, мост към постигнати цели или понеже се налага все повече да се доказвате пред другите, защото се тестват позициите ви, сменяте средата си на съществуване вариантите са много. Обединяващо правило е, че инициативността ви действително ще дава отлични резултати, използвайте времето след новолунието, действайте и задължително ще направите някакъв пробив в избраното от вас направление.

Риби – Новолунието на 07 ноември ще ви даде втора възможност да подобрите начина си на съществуване като разширите кръга си на влияние, срещате се с нови хора, включително извън близкото ви обкръжение, заздравявате настоящи и важни за вас контакти, използвате нещо ново и нетрадиционно, целите се към по-далечни перспективи на развитие.

Дава ви се втора възможност да подействате позитивно на уреждането на документи, включително на такива, които касаят юридически и спорни казуси. Ако това ви вълнува- част от тенденциите ще зависят от вас самите, но други- ще се развиват повече по инерция.

Не са изключени идеи за пътувания, премествания, в такъв случай те също ще се отчитат за нещо позитивно, което ще разкрие нови и по-широки хоризонти на развитие пред вас.

Мечтите ви стават по-смели, амбициите ви нарастват в пъти и неслучайно, а  следствие на външни фактори. Например, в настоящето може да не виждате подходяща перспектива на развитие и това ви амбицира да се насочите в нова и по-благоприятна за вас посока. В друг вариант- възникват нови шансове, идеи, предложения, те тепърва ще се увеличават, а от вас ще се изисква да се ориентирате и да изберете най-доброто за вас, като не позволите да се разпилеете в различни направления.

Може да си върнете стара опека, покровител, нещо изгубено, което е ваше и ви действа обогатяващо…

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.