Olga-red-790-100

Астро

Седмичен хороскоп за периода 8-14 април

От  | 

През настоящия период Луната вече е нарастваща и след Новолуние в Овен, така че може да се каже- предстои един от най-силно преобразуващите периоди за мнозина, като промените могат да ескалират на различни нива- в личен, но и обществено-значим аспект, тоест- да бъдем въвлечени в общ поток от трансформации, които засягат цели групи от хора, общества и т.н.

На първо време Слънцето в Овен ще се стреми чрез висока инициативност, хъс за „победа“ /в един по-широк смисъл/, която да преобрази живота или да зададе тенденции за цялата предстояща година- да направи пробив в избраното направление. Това може да се случи светкавично и бързо, подобно на атлет, който е извършил успешен „скок“ прескочил е пропаст или е преодолял височина, преодолял е препятствие и т.н. Както става ясно- всяко едно постижение сега ще изисква върхово усилие, да дадем най-доброто от себе си, да разчитаме предимно на себе си и благодарение на състезателните си характеристики да се доберем до онова, което желаем. Ако не се осъществят намеренията ни от първия опит и по горе-описания начин, вероятно това изобщо няма да се случи, не и в тази „игра“, ако продължим да използваме асоциативната препратка за атлета…Всеки ще има право на някакъв опит, но на този етап- той ще е един, после, може да опита в друго „състезание“…И така, през тази седмица можем да се сблъскаме с предизвикателства, които да са съчетание от високи амбиции, но и повишени изисквания, трудности, понякога направо „спирачки“. Преодоляването на тези трудности ще е възможно, но от силните, онези, които са „спринтьори“…Пробив  в избраното направление ще може да се постига и по обиколни пътища, ще има личности, които ще бъдат достатъчно гъвкави и изобретателни, за да заобиколят препятствието, а не да се мъчат да го надскочат или пък да „пробият стена с глава“, оценявайки, че нямат сили за това. И така е правилно…

През настоящия период също  в по-ярки краски ще разбираме какво имаме да преодоляваме почти през цялата 2019г., какво ще ни помага, на какво можем да разчитаме, кои са слабите звена, можем или трябва да си изградим стратегия за развитие според направените анализи.

Ветровете по върховете ще са най-мощни, колкото е по-амбициозен човек, заема лидерски позиции, толкова ще е по-голяма вероятността за значими преобразувания, а посоката много зависи от личностните качества.

Онова, което ще трансформира начина ни на съществуване ще бъде според вече зададени тенденции, можем да го отчитаме и като проява на висшите сили…Отличен признак е да получим морално или морално удовлетворение.

Същевременно ескалация на напрежение с важни за нас хора ще изискват по-дългосрочни или целенасочени усилия, вероятно и компромис.

Ако не сме конфликтни личности, нямаме прекалено големи очаквания, тогава предизвикателствата могат да нахлуват в живота ни по външни и независещи от нас причини- стълкновение с официални и държавни структури, по-възрастни или авторитетни личности, „стари“ партньори, власт-имащи персони, правила и норми, чужда воля, с които не искаме да се съобразяваме и т.н. Можем да се справим с всичко това- спонтанно, с доза риск и от „първия опит“, като се освободим от „тежест“, извоюваме победа или в продължение на седмица лавираме между наши интереси и тези на другите и пак успяваме да се доберем до своето. След това всичко ще придобие нов облик в края на април и той ще бъде според онова, което сме посели, постигнали и т.н., както се разбира- и с дългосрочно отражение.

Очакват се знакови събития в управленски структури- на различни нива…

Овен – През тази седмица може да сте много инициативни, вероятно и не без причина, а защото сте в ключов период относно социалния ви статус, дребни действия имат широко отражение върху кариерното ви развитие, брачни отношения, делово партньорство и т.н. В този процес може да действате крайно, радикално и смело, така че благодарение на състезателните си характеристики, потенциал-общо, да направите пробив в избраното от вас направление и да завоювате победа, която ще има дългосрочно, осезаемо отражение. Ако не направите пробив от първия път, трудностите изглеждат непреодолими, тогава вместо да се стремите да „прескачате“ това препятствие, „да чупите стени с глава“, може да се опитате да го обиколите, ще имате обходни пътища, че и алтернативи на развитие-оценете ги по достойнство, възползвайте се от тях и още в края на периода, също и през следващата седмица- ще почувствате голямо морално удовлетворение, може да имате усещането, че сте свалили товар от гърба си.

Изглежда, че на този етап за вас е от първостепенно значение да изберете стратегия и по горе-описаните начини, така че да постигнете набелязаните от вас цели…

Същевременно, вие сте в прекрасен момент да сбъднете ваша тайна или съкровена мечта, ако тя е осъществима- ще ви даде „знак“.

В любовта- или сте в плен на голяма любов, но не винаги реална, а изискваща вид трансформации, интуитивно можете да оцените какви или ревизирате чувствата си, вниквате в дълбочина и скоро ще вземете важни решения.

Телец – През тази седмица получавате силна подкрепа от страна на приятели, колеги, ако търсите подкрепа-задължително ще я получите и тази подкрепа може да се окаже особено полезна, да допринесе за вашата популярност, по-добри обществени позиции и преодоляването на някакви трудности.

Дали има препятствия, които трябва да „прескачате“ или „обикаляте“, подобно на останалите зодиакални знаци- разбирате през настоящата седмица. Те могат да ескалират по външни и независещи от вас причини и все пак-натрупани тенденции в миналото, които пак така-могат да определят и по-далечни перспективи на развитие. В този смисъл е полезно да се пазите от тайни врагове или недоброжелатели, вероятно трябва да сте по-внимателни при взаимодействието с официални и държавни структури, вид бюрокрация, трябва да избягвате конфликти с по-възрастни или власт-имащи персони.

Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл могат да обсебват вниманието ви и да се превръщат в крайъгълен камък на бъдещи решения.

Бъдете внимателни при воденето на съдебни спорове, юридически казуси-общо, уреждане на документи, при евентуални пътувания, ако е възможно на този етап отложете това. Въпреки всичко за всяка една ситуация има изход и както казах вече на този етап тя е в подкрепата от страна на приятели, колеги, други близки до сърцето ви хора, които ви симпатизират и т.н. Възползвайте се от влиянието си над тях и в края на април ще излезете победители.

Близнаци – Периодът е силно преобразуващ за вашите позиции в колектив- на работното място и сред колеги, може и сред приятели. Вероятно ще ви се налага да се мобилизирате, за да заемете своето достойно място, да утвърдите авторитета си, да наложите мнението си- по различни поводи сега това ще има особено важно значение за бъдещите ви перспективи на развитие. Ако е невъзможно, тогава вероятно ще решите да смените средата си на съществуване, за да избегнете някой и чисто финансови загуби или поне-морални.

На кого и в каква степен можете да разчитате, кой ви носи повече ползи или вреда, понякога и чисто материална, разбирате сега…

Същевременно имате значима възможност да насочвате събитията и да ги превъртате във ваша полза, да преодолявате почти всяко предизвикателство пред вас.

Това ще бъде напълно възможно като разчитате на собствената си харизма, обаятелност, гъвкавост в общуването, изобретателна и креативна мисъл. Всички тези качества ще се включат, включително завоюван вече престиж, добра репутация и ще действат във ваша полза.

При всички случаи настоящият период е ключов, преобразуващ общественото ви положение и преодолявайки някой предизвикателства вие ще можете да се изкачите на по-престижна позиция, да разширите влиянието си и т.н., тенденцията ще се усили в края на месеца.

Рак – Вие навлизате в един от най-важните периоди относно вашето бъдещо развитие и то за цялата предстояща година. В този процес дребни действия ще имат широко отражение и вие можете, трябва да проявите висока инициативност, за да постигнете намеренията си. Вероятно на този етап посоката, която ще изберете, важни и определящи решения ще бъдат като скачени съдове за влиятелни личности, партньори-лични или делови, съответно- дали ще получите подкрепа от тях, как ще се развият връзките ви и на къде ще ви насочат.

Изглежда, че ключът към успехите или онова, което трябва да преодолеете е предизвикателството да превъртите вашите отношения в една по-положителна посока, да получите тази подкрепа- независимо дали става въпрос за личен или делови аспект.

Имате шанс да превъртите предизвикателствата във ваша полза, ако гледате в по-далечна перспектива на развитие, ако се стремите да излезете извън границите на познатото и разширите кръга на вашето влияние, тоест-ако се налага да търсите и откривате съмишленици и поддръжници, своеобразна помощ  от хора, които са стоящи далеч от вас-общо. Ще получавате подобна опека и на различни нива от подобни личности, особено, ако действате, за да я получите…

В друг вариант-можете да решите да пътувате, да се местите и това също ще е като „клапан“ , през който се разтоварва евентуално напрежение, повод е да срещнете щастие, удовлетворение, че и любов.

Ако не се отказвате и действате целенасочено с поглед „по-напред и по-нагоре“ още в края на април ще получите своеобразна и силно преобразуваща награда…

Ако все пак имате непреодолими различия с партньори-лични или делови, това ще се прояви сега, оценете го, анализирайте ситуацията…

Лъв – Ежедневието на повечето от вас е по-натоварено от обикновено, поради допълнителни ангажименти, нови и по-високи изисквания или поради нарасналите ви собствени и по-мащабни амбиции. Каквото и да е- вие имате шанс да се справите с тези предизвикателства и дори да ги превъртите във ваша полза, да повишите доходите си ,да получите по-висока адекватна морална или материална подкрепа, но не даром, а следствие на собствената ви упоритост, постоянство, които проявявате, също-натрупан опит и авторитет.

И така, това е ключов период за вашата реализация, преодолявайки някой трудности през тази седмица и следствие на собствената ви мобилизация мие имате значими шансове да превъртите предизвикателствата във ваша полза и да се изкачите по йерархичната стълбичка, да получите повишение, да увеличите доходите си и т.н.

Ако все пак това е невъзможно, тогава може да решите да скъсате договори и да потърсите друго и по-подходящо място за вас, такова ще бъде все по-видно в края на април като възможност и почти през целия май…

В любовта- под влияние сте на силни страсти, те трансформират вашата привързаност, посоката много зависи от натрупани вече тенденции, но имате реален шанс да насочите преобразуванията така, както вие желаете чрез общи цели, разяснителни разговори и т.н.

Дева – Вие сте в силно трансформиращ период, през който вероятно ще имате избор, но ще сте на прага на житейски кръстопът, ще се налага да вземете важни решения, които в крайна сметка ще се отразят на финансовото ви състояние, сигурност-в един по-общ смисъл. Посоката, която ще изберете ще зависи силно от подкрепата, която можете да получите от страна на партньори-лични или делови, влиятелни личности, така че като вероятна първа стъпка към набелязаните цели ще е точно в посока да укрепвате отношенията си.

Същевременно през настоящия период ескалира необходимостта да жертвате едно, за да получите друго, но вие ще прецените дали си струва цената или не.

Това може да са например полезни инвестиции в бизнес, понякога необходимост да се разплатите с натрупани дългове.

Въпреки всичко периодът е крайно неблагоприятен да задлъжнявате, да теглите кредити, да давате пари на заем. Евентуални наследствени или имуществени дела също могат да напомнят за себе си, бъдете по-гъвкави, за да се справите и с това предизвикателство…

В близките ви отношения- с партньори, пораснали деца, ако имате такива- се пазете чисто финансови въпроси да не застават между вас и тях. Ако има някакви принципни различия и при това трупани във времето, които изискват разяснение, но и промени в подхода, понякога и по-осезаеми, а не „козметични“, за да се разтовари напрежение или недоразумения- това ще бъде особено видно сега, анализирайте, насочвайте рационално, сега е моментът, това ще има широко  и дълготрайно отражение…

Везни – Вие сте във важен период относно вашите партньорски отношения. Те може да тръгнат радикално в друга посока, може да ескалират промени, които да определят фона ви на съществуване. Евентуално напрежение може да ескалира по базисни приоритети, които се отнасят до вашия дом, условия на съществуване, битови или имотни казуси. Понякога те може да не засягат вас, а човека до вас, член от семейството. Сега е моментът да преодолеете евентуални различия конструктивно, като заложите на диалогичността, всичко може да се развие в оптимално добра посока и да напомни в края на настоящата седмица – на разтоварване от товар, като минимум се намира изход ос всякакви заплетени ситуации, възникват алтернативи на развитие.

В друг вариант, вие сте доста натоварени на работното място, но вашата лоялност, упоритост и отлични постижения пак така се превръщат в добър повод да се справите и да превъртите евентуални предизвикателства във ваша полза.

Взаимо-помощта с близките ви, обща и обогатяваща цел, ако се концентрирате върху така ще има дълготраен и подчертано позитивен ефект за дълго…

Скорпион – Ежедневието на повечето от вас е доста натоварено и през настоящия период се определят вашите позиции на работното място, като минимум- периодът е показателен за по-далечни перспективи на развитие в този сектор. Може да предоговорите условията труд, така че те да станат по-позитивни за вас, за да утвърдите авторитета си. В този процес ще се налага да отговорите на нови или по-високи изисквания, които са поставени от по-възрастни или авторитетни лица, поне- да избягвате конфронтации с тях.

Ако това все пак е невъзможно и промените не отговарят на вашите очаквания, тогава може да смените работната си среда, да скъсате договори или служебни връзки, да направите стъпки в тази посока като активно преговаряте за интересите си, действате в посока-повишение на знанията, демонстрация на вашата квалификация, все едно сте на своеобразен изпит- буквално или в по-общ смисъл.

Имате значими шансове да превъртите тези предизвикателства във ваша полза, особено, ако ви се дава повече свобода да демонстрирате потенциала си, ако работата ви е свързана с творчество или пък, ако имате собствен бизнес, тогава- ще извършите своеобразен пробив в избраното от вас направление.

Това, което може да стопли сърцето ви са любими хора, романтични преживявания, в повечето случаи подобни персони ще демонстрират лоялност, привързаност, подкрепа, особено, ако се нуждаете от такава.

Може да проведете разговори, които да оформят по-далечни перспективи на развитие в романтичните дела и те да са удовлетворяващи, водещи до чувство на щастие…

М-да и доходите ви могат да се повишат, ако действате стратегически и последователно, първи признаци за това получавате в края на тази седмица и през следващата…

Пазете здравето си, вземете превантивни мерки, бъдете по-внимателни, ако пътувате.

Стрелец – През тази седмица вие сте доста емоционални и вероятно ще правите трудно компромиси с ваши идеали, онова, което обсебва вниманието ви. Възможно е това да е нов проект за професионалната ви реализация, който ще даде шанс да проявите потенциала си в пълна степен, като ви се даде повече свобода на действие. Това може и да е собствен бизнес. Каквото и да е, този проект ще изисква повече усилия, вероятно и чисто финансови инвестиции, особено, ако става въпрос за частна инициатива.

Бъдете внимателни, до края на периода не са препоръчителни рискове, които засягат материалната ви сигурност, нека всичко да е добре премислено.

Не позволявайте и въпроси като приходи-разходи да застават между вас и любими хора. В друг вариант може да се окажете в процес на преоценки за всичко ценно за вас от хора до начини на придобиване на материални блага, в този процес става ясно на кого и в каква степен можете да разчитате, насочвайте внимателно като анализирате случващото се, то ви се представя в по-ярки краски.

Може да се отдадете на хоби и развлечения, това може да ви подейства доста разтоварващо и позитивно, особено през последните дни на седмицата.

В дома и семейството ви продължават да ескалират промени, в повечето случаи са позитивни, можете да разчитате на близките си, да получавате материална или морална подкрепа от тях, а в друг вариант да подобрите комфорта си на съществуване с подходящи покупки, като се справите с имотни казуси.

Козирог – Една от най-важните теми в живота ви към настоящия момент може да се окаже дома и семейството ви, евентуални въпроси, които са свързани с роднини, недвижимо имущество и т.н. На всичко горе-изброено сега можете да въздействате позитивно, като възникват някакви варианти, изход, понякога по един спонтанен или пък внимателно търсен начин и благодарение на тенденции, които вече сте създали и ето, че вече дават добър резултат.

Може да се освободите от тежест или пък да вземете определящи решения, да се радвате на вид опека и т.н. Действайте, насочвайте, до какво води това в значима степен разбирате по време на Пълнолунието на 19 април, анализирайте случващото се, за да усилите позитивите, онова, което подкрепя благополучието ви, опитайте се конструктивно, но и решително, понякога с по-крайни и категорични мерки да отстраните слабостите…

Все пак и през цялата седмица думите ви имат подчертана чуваемост, това може да е отличен повод да постигате набелязаните от вас цели, имате шанс да заемете по-престижни позиции в колектив, да привлечете на ваша страна вид подкрепа, особено, ако се нуждаете от такава.

Можете да укрепвате или създавате връзки, през тази седмица може да чуете думи, да проведете срещи, които да порадват сърцето ви, могат да ви донесат полза или вид удовлетворение.

Ако сте сами-можете да срещнете любовта и това да е „любов от пръв поглед“, при всички случаи няма да ви липсва внимание…

Водолей – Вие сте във важен период относно финансовото ви състояние, то се определя пряко от подкрепата, която можете да получите от страна на по-възрастни или влиятелни личности, хора, с които взаимодействате и от които зависят печалбите ви. Можете и е подходящо да преговаряте за интересите си, хубаво е да заложите на чара си, инициативността си, високата си социална активност и ще направите пробив в избраното от вас направление, .популярността ви може да нарасне, както и подкрепата към вас със съответните последици.

Припомням, че вие все още сте под влияние на Венера- каквито и предизвикателства да застават на пътя ви, вие можете да ги преодолявате по-лесно, защото сте под опеката на тази планета и тя ще минимизира евентуални трудности. Вие с по-голяма лекота печелите симпатии и одобрение, възползвайте се по оптимален начин от тази  подкрепа на „малкото щастие“.

Същевременно, на повечето от вас ще се налага да полагат повече усилия, за да утвърдят позициите си в колектив, ще разбирате в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате, може да има хора от близкото ви обкръжение, които силно ще ви подкрепят, но също и такива, които могат да предизвикат загуби буквално или в преносен смисъл. В този процес едни връзки ще стават по-здрави, но може да има и такива, които ще се обтегнат поради различия в интереси, това може да са колеги, приятели, авторитетни фигури. Анализирайте случващото се, преценете до каква степен са възможни или удачни компромисите…Ако се наложи-може да трансформирате качествено подхода си или източници на материални блага и като смените средата си на реализация, скъсате някой неудачни за вас връзки и т.н.

В оптимален вариант- ще инвестирате в имиджа си и това ще са полезни, дори неизбежни инвестиции.

В края на седмицата или през следващата можете да получите своеобразна награда за полагани от вас усилия, подарък от Съдбата или ако условията на труд го позволяват-повишение на доходите…

Риби – През първата част от седмицата вие привличате силно внимание, имате харизма, която може да привлече на ваша страна подкрепа от по-възрастни и авторитетни личности, може да си утвърдите по-престижни позиции в колектив на работното място, сред приятели и т.н.

Ако се нуждаете от подкрепа, ще я получите, стар другар или хора от миналото могат да напомнят за себе си и също да имат стабилизиращ или друг полезен ефект…

През втората част на периода все по-важна тема става материалното ви състояние поради повишени разходи, защото трябва да се справяте с повишена конкуренция или променени изисквания спрямо вас. Опитайте се да избягвате конфронтации с хора, от които зависи в някаква степен финансовото ви благополучие. Заложете на диалогичността, доказан във времето авторитет, натрупан опит и т.н.

В друг вариант- могат да ескалират харчове, които се отнасят до престижа, имиджа ви, в такъв случай това могат да бъдат полезни инвестиции.

Все пак се пазете от негативни влияния, които могат да ви дестабилизират, ключ към успехите е внимателно да избирате средата си, подхода си спрямо важни за вас особи, насочвайте, анализирайте.

Навлизате във важен етап, когато можете да обновите източниците на печалба, инициативи в тази посока ще растат и ще представят пред вас нови перспективи на развитие и през следващата седмица и почти до края на април.

Друга водеща тема се превръща дома и семейството ви, не е изключено да се появи необходимост от вид обновление или ремонти…В друг случай това са имотни казуси…Тенденцията ще се съхрани до средата на май, за сега получавате първи „сигнали“, в началото винаги по-лесно се влияе.

Член на семейството може да ви указва силно въздействие, да ви насочва, ако възникнат различия, опитайте се да защитите мнението си, но без напрежение и спорове…

 

 

 

Източник: http://horoskop-astrom.com

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.