Седмична астрологична прогноза за периода 14-20 октомври от астролога Хули Леонис

Подредете това, което не искате Меркурий да размести

 

 Това ще е една седмица, която ще ни даде чувството за ред и за дисциплина. Всеки един от нас ще има възможност да подреди както емоционалния си, така и ежедневния си свят и точно когато направим всичко това, нещата ще се объркат от ретроградния Меркурий другата седмица. Затова имаме седем дни да подписваме договори, за правим преговори, за купуваме коли,т.н.

Освен това ще имаме важно Лунно затъмнение в знаците Овен и Везни. Когато нещо се случва в кардиналните знаци то винаги е важно. Ще бъдат поставени на дневен ред въпросите за партньорството и самоналагнето. Ще се дефинира границата между тези две понятия и ще разберем, че партньорството изисква активна роля на всеки един от участниците, а сътрудничеството дава по-голяма възможност за успех сега, стига да се преодолеят личните амбиции, които могат да са много блокиращи.

 

Овен – много силно ще се усети затъмнението от преставителите на този знак и то активно ще ги накара да отстъпят от позицията си, особено ако тя не е правилна. Едновременно с това, ако действат хармонично и с разбиране, Овните могат да имат много важни и положителни моменти в партньорски план.
Телец – много социални и много непредсказуеми ще са Телците през тази седмица.  Това ще е една седмица на нетрадиционните решения.  Всичко ще се постига по един интересен и забавен начин и Телците, обикновено свикнали да следват рутината и собствените си представи, ще се наслаждават на интересното в живота си.
Близнаци – активната роля в партньорството ще се упражнява от другата страна. Това може да кара Близнаците да се изнервя и да са недоволни, защото няма да знаят какво следва, а любопитството прекално ще им пречи.  Важното е обаче тази седмица да чуят какво имат да им казват другите, а не какво те искат да споделят.
Рак – прекалено много случване има в живота на Рака сега. Ангажиментите както в личен, така и в професионален план са много и това мжое да води до изтощение. Всичко това може да накара Рака да излезе от черпуката си и много директно да заяви какво иска и как то трябва да се случи.
Лъв – активността при Лъвовете в социален план ще намалее, но ще се увеличи тази в емоционален. Любовта и изразяването на творческата енергия ще са много важни при тях. В личен план това може да гарантира много приятни моменти с партньора, с по отношение на работата може да има старт на нови проекти.
Дева – много предприемчив дух ще осени Девите през тази седмица. Една своеобразна активност ще има при тях и те няма да щадят усилията си, за да постигнат успешно целите си. Чудесна седмица за бизнес.
Везни – много дейни трябва да са Везните през тази седмица. Ще трябва да покажат на човека до себе си, че могат да са тази важна опора, от което той има нужда. През тази седмица дори Везните могат да имат активната и дейната роля в едно партньорство и много да се разчита на тях.

Скорпион – много подвижна във всяко едно отношение ще е седмицата за Скорпионите. Ако планират преместване или някаква промяна в дома, то сега е добре да се направи, защото другата седмица ретроградният Меркурий може да им създаде много проблеми.
Стрелец – хубавият период за Стрелците продължава. Тази седмица желанието им за хармония и удоволствие може да ги доведе до известни есктравагантности в поведението, които могат да шокират хората около тях. Нека не бъдат прекалено прибързани в решенията си, защото в желанието си са се спасят от напрежнието и да живеят в хармония, могат да вземат решения, които съвсем да ги объркат и отклонят от пътя.
Козирог – семейстовото и домът ще са сферите, които ще дадат предизивкатеслтвата на Козирога тази седмица. Козирозите ще потърсят помощта на близките до тях хора и ще искат да получат подкрепата им. За да се случи това, те не трябва да бъдат студени и недоволни. За тях ще е актуално – каквото повикало – такова се обадило.
Водолей – чудесна седмица за хармония и естетика. Тази седмица представителите на този знак ще излъчват очарование. Могат да се захванат с важни промени, свързани с вънщния им вид, които ще са успешни, а ако работят в сферата на красотата и естетиката, то може да има много положителни моменти, свързани с работата им.
Риби – Рибите постепенно излизат от напрегнатия период, които беше характерен за тях в последно време. Тази седмица ще трябва да се стегнат за последно. Седмицата може да е напрегната, а емоциите да са изострени. Рибите трябва да разчитат на себе си и на интуицията си. Това, което им се казва няма да е винаги правилно и може много да ги обърка, независимо как е поднесено от другата страна.
No Comments Yet

Leave a Reply