Астрологична прогноза за периода 25.11-01.12 от астролога Хули Леонис

Тънката граница между оптимизма и прекалеността

Слънцето влезе в най-позитивния знак от зодиака – този на Стрелеца. Това е и последният есенен месец. С други думи всички можем да се ориентираме към една позитивна равносметка за изминалото до момента и да си направим тези заключения, които ще ни помогнат живота ни да е по-добър пред новата година.

От друга страна всеки един от нас ще усети и другата страна на знака Стрелец, а именно прекалеността и пресилването. Това ще са качества, които ще са характерни за всеки един човек, а той ще ги проявява просто в различна сфера. Важното е да има някаква мярка в това, което ще правим, защото в противен случай може балонът от илюзиите и мечтите ни да се спука и да се почувстваме нещастно изправени пред сивата реалност.
Овен  –  много висок старт за представителите на този знак. Силна седмица за личните взаимоотношения. Овните ще са особено чаровни и привлекателни за другите точно сега. Много подходящ момент да се замислите за любовния си живот и ако нещо ви липсва, то действайте и реализирайте мечтите си.
Телец – голяма пресиленост по отношение на финансите може да се очкава от Телците тази седмица. Пестеливите Телци могат да решат да правят недообмислени покупки и да пилеят пари мотивирани от един нелогичен за тях импулс за харчене. След това със сигурност ще съжаляват и пак ще си определят телечески минимум във финансите, затова бъдете по разумни с парите.
Близнаци – когато Слънцето преминава през опозиционния знак, обикновено хората се чувстват с понижен тонус и  трябва да внимават със здравето си. Точно това се случва сега с Близнаците. Физическото здраве може да е уязвимо точно сега – не се излагайте на прекалено физическо изтощение, пазете се и нека модните тенденции не доминират над практичното обличане сега.

 

Рак –  много хубава е тази година за Раците. Рачешките им мечти се изпълняват, раждат се деца, купуват се домове, т.н. Тази седмица обаче ще ви подведе да надскочите възможностите си във финансов план. Внимвайте дали може да си позволите това, което искате, защото ако не можете, след това сигурността, която така цените, може да бъде заплашена.
Лъв – независимо, че наближава края на годината, Лъвовете сега са изпълнени с нови сили и са готови да поставят началото е редица сфери. От една страна това са бизнес отношенията, от друга страна се намира любовта. Партньорството ще е важно за Лъвовете и тяхната задача сега е да намерят правилния човек, с който да се чувстват добре.
Дева – редица ограничения могат да се изправят пред Девите през тази седмица. Тези ограничения могат да са както в емоционален, така и в битов план. Ако Девите започнат да се оплакват, нещата ще станат по-лоши, ако обаче подходят с отговорност и с мотивация за действие, то могат да преобърнат сценария така както на тях им харесва.

 

 

Везни – Везните ще са прекрасно убедителни през тази седмица, дори повече от необходимото. На моменти сами няма да си вярват. Ще са склонни да пренебрегват сериозните проблеми, като при тях темата за пресилването ще се отрази в това, че проблемът ще се представя дори като нещо положителни, на което много се радват. Малко по-добра връзка с реалността няма да е излишна.

 

Скорпион – най-реалистични ще са Скорпионите през тази седмица. Ако имате близък до вас Скорпион, то позволете му той да направи плана и за вас.  От една страна Скорпионите ще намерят начин как да се справят с трудните ситуации, от друга страна ще гледат достатъчно трезво, за да се случи всичко успешно.
Стрелец – царе на обещанията могат да са Стрелците тази седмица по отношение на хората, които са им близки до сърцето. Това могат да са любимите хора, приятелите, близки роднини. Много внимавайте какво ще обещаете тази седмица, защото хората помнят и след това ще очакват да го изпълните.

 

Козирог – тази седмица е подходящият момент Козирозите да говорят. Кажете на другите какво очаквате от тях, кажете на партньора какво ви харесва в него, обяснете на работодателя си какво искате като условия на работа и в материален план, кажете на децата си какво ви притеснява в тхяното поведение. Влезте в конструктивен диалог и ще видите как всички проблеми ще се решат.
Водолей – много свободолюбиви ще са Водолеите през тази седмица. Ако искате те да направят нещо за вас, то бъдете много мили и подходете идеалистично към тях, като им обясните, че вие много се нуждаете точно от тяхната помощ. В противен случай може много рязко да ви откажат помощ  и съдействие, а вие да не можете да интерпретирате поведението им правилно.
Риби – Рибите могат да имат чувството, че животът им е прекалено ускорен точно сега. Това чувство може да провокира една несигурност в тях, с която да им е трудно да се справят. Тъй като сме в седмицата на преувеличението, то и негативните емоции ще са такива. Добре ще е да поговорите с някой близък до вас човек и той много лесно ще ви даде външната гледна точка, от която имате нужда и ще разберете, че нещата не са така сложни.
No Comments Yet

Leave a Reply