Астрологична прогноза за периода 6-12 януари от астролога Хули Леонис

Когато миналото се завръща за да се преосмисли…

 

Ретроградната Венера работи по план и прави чудеса. Може би всеки един от нас си е дал сметка колко стари познати се появяват отново в живота ни. С тях идват отново стари емоции, стари преживявания, които понякога ви връщат прекалено назад към спомените. А спомените са в цялата палитра на емоциите – от много хубави, до силно разтърсващи. Определено периодът, през който преминаваме сега, е много интересен.

Овен – много е объркана ситуацията около Овните в социален план. Нещата не се случат както те искат, а освен това стари неща, които са смятали, че отдавна са останали в миналото отново идват на дневен ред. Всяка една ситуация, която се повтаря сега ви показва някаква важна лична грешка, не я повтаряйте повече.

 

Телец – с много отговорности започва новата година за Телците, някои ще са нови, други ще си ги носят още от миналата година. Сега е моментът да докажете себе си и за заявите позициите си. Не се правете на болни и на слаби – това поведение ще ви е излишно точно сега.

 

Близнаци – мечтите и плановете на Близнаците ще ги карат да се чувстват много добре и ще ги спасяват от сивотата на ежедневието, което се забързва сега. Близнаците някак си не успяха да си починат по празниците и сега имат нужда от екстра почивка. Щастливи ще са тези, които ще могат да си я позволят.

Рак –късметът си е късмет, но и за него трябва да се полагат усилия. Раците ще се изправят пред стари ситуации и ще разберат в бързината са пропуснали важни неща, с които сега ще трябва да се справят. Късметът е на ваша страна, но изисква малко повече отдаденост и отговорност.

 

Лъв – Лъвът вижда как пластовете около него сега се разместват и подреждат по нов начин. Съветът ми обаче е да не се прави нищо, докато в един момент ситуацията не се фиксира и не стане стабилна. Дори не е момент за планове, а просто за изчакване и за анализ.

 

Дева – много амбицирани се чувстват Девите сега. Освен, че имат добри идеи имат и силата да ги постигнат. Затова нека действат и да не пестят силите си. Много добър момент за постигане на мечтите и проправяне на път по отношение  на социалното развитие.

 

Везни – можете да имате чувството, че всеки нещо иска от вас и пие от енергията ви, а вие каквото и да правите сте недоволни. За жалост сега не е момент за промяна, а за подготовката за промяната. Помислите от какво не сте доволни и само след като сте сигурни накъде сте се запътили, действайте.

 

Скорпион – много неща скорпионите са изтърпявали в последно време в името на другите хора. Сега ще им писна и могат да направят важни, но  резки като характер промени в живота си. Под една или друга форма те ще се постараят да се освободят от това, което смятат за ненужно и ограничаващо ги.

 

Стрелец – една нетипична седмица за Стрелците, която по-скоро ще ги ограничи, отколкото да им позволи да действат така както на тях им се иска. Реалността на моменти може да е неприятна и може да има събития, които Стрелците не са очаквали и се намират много далече от идеалистичните им и позитивни представи. Решението се крие в това да приемете всичко, което ви се поднася, без да се ядосвате.

 

Козирог – Козирозите не могат да избягат от емоциите си . Редица хора, ситуации и преживявания отново ще ги накарат да поставят собствения си характер на сериозно изпитание.  Много важна седмица за преосмисляне на всичко свързано с любовта. Важни решения ще се вземат сега.

 

Водолей – чудесна седмица за преговори и за договаряне на условия. Още не е добър моментът за големи покупки и за разточителни харчове, но е много добър момент да уговорите условията, при които съжителствате с другите и условията, при които работите. Тази седмица ще бъдете много убедителни.

 

Риби – през тази седмица Рибите ще могат да тестват приятелите си и да проверят кои са наистина верни и добронамерени. Сферата на приятелите може да носи както най-голямата подкрепа, така може и да е най-голямото изпитание сега. Трябва да минете през тези ситуации, за да можете да прецените кои хора са за вас и кои не са.

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/2014/01/blog-post_5.html

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply