Астрологична прогноза 24 – 30 март от Хули Леонис

Това ще е една особена седмица, в която няма да се цени много точно какво се казва, а ще е важно какво се прави. Всеки един от нас трябва да се пази от заблудата. Едно ще се казва, друго ще се прави. Точно сега трябва да се оценяват хората не по думите, а по делата им.

 

Нека сега да проследим как тази енергия се свързва с всеки един от 12 знака:

 

Овен – дори да е имало забавяне в плановете и известни проблеми, то сега енергията ще започне да протича много хармонично за Овните и доскорошните проблеми ще започнат да се решават. Разбира се Овенът трябва да е готов на сътрудничество от своя страна.

 

Телец – в живота на Телците може да има голям дисбаланс към момента. Една сфера може да е много добре развита за сметка на друга, която истински страда. Това може да даде голяма умора в емоционален план за представителите на този знак. Нека се фокусират над положителната сфера, която ще им дава сили и да използват тези сили да за решат проблемите в другата.

 

Близнаци – много ентусиазъм може да има при Близнаците сега, но той може да си няма посока. Това може от нещо положително да се превърне в голямо емоционално объркване. Самите обстоятелства и контакта с другите хора могат да са много объркващи за Близнаците сега. Трябва да се пазят от всякакъв ти измами и емоционални предателства.

 

Рак – много силно ще се акцентира темата за партньорството в живота на Раците точно сега. Това може да е както личното, така и професионалното партньорство. В тази насока може да има големи промени – както ново начало, така и отлаган край.

 

Лъв – представителите на този знак ще покажат на какво са способни тази седмица. Никой няма да може да се изправи пред плановете на Лъвовете, енергията ще е с тях и ще са много мотивирани да действат. Дори ще могат много добре да мотивират и другите хора около себе си.

 

Дева – голямо объркване може да има при Девите по отношение на комуникацията сега – едно да се казва, друго да се разбира. Не се опитвайте да убеждавате другите в правотата си точно сега, нито вие ще ги разбирате, нито те вас. По-добре да да наблюдавате един спор, отколкото да сте дейни участници в него.

SONY DSC
500px.com

Везни –предизвикателна ще е тази седмица за представителите на този знак. От една страна ще трябва да действат, а от друга страна няма да имат сила и на моменти мотивация. Изтощително може да е всичко това по отношение както на емоционалното, така и на физическото здраве.

 

Скорпион – емоциите могат да са неспокойни при представителите на този знак, но това може да ги провокира активно да действат. Важни решения ще бъдат взети от Скорпионите сега и то на базата на нещата, които не харесват в заобикалящата ги среда. Имат възможността да подобрят както собствения си живот, така и този на близките.

 

Стрелец – сякаш сега ще се отблокира енергията при Стрелците и всичко ще започне да се случва по един хармоничен начин. Представителите на този знак ще могат да заразят с оптимизма си както себе си, така и хората около тях. Стари проблеми ще намерят решение, точно защото ще бъдат погледнати по един нов начин.

 

Козирог – тази седмица може да провокира чувствителността на Козирозите. Те могат много директно да се сблъскат с агресията и нетолерантността на заобикалящия ги свят и това да ги натъжи. Много повече търпение и разбиране трябва да полагат Козирозите при контакта с другите хора сега.

 

Водолей – много положителна енергия има за Водолеите сега по отношение на връзката с другите хора. Периодът е чудесен за почивка, за приятно прекарване и за подлучване на любов.  Водолеите не трябва да са прекалено затворени в себе си сега, а да се наслаждават на комуникацията с другите хора, защото тя може да им донесе много положителни моменти.

 

Риби –много добра седмица за Рибите по отношение на бизнес и на преговори. Независимо че сега не е най-подходящия период за стартиране на нови инициативи, то старите могат да бъдат преразгледани и то в полза на Рибите. Всичко ще се решава на базата на откритата комуникация.

 

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка:horoscopes-brazil.com

No Comments Yet

Leave a Reply