Астро прогноза за периода 19-25 май от Хули Леонис

Между ретроградния Марс и ретроградния Меркурий

 

Определено това ще е една седмица, в която облекчението ще се усети много силно. Това не означава, че нещата ще се подредят сами, но означава, че няма да има толкова много емоционални и събитийни пречки, каквито имаше до момента.

 

Слънцето през тази седмица ще влезе в знака на Близнаците и това ще даде на всички едно много по-голямо желание за подвижност, за активност в ментален план и за редица проблеми, които сме отлагали в ежедневието си.

 

Овен  – тъмните облаци над Овните сега ще се разсеят и отново животът ви ще се нормализира. Това означава, че активността и действието ще могат да намерят своето положително приложение, а вие ще можете да инвестирате усилията си в конструктивни цели, които да ви радват.

 

Телец – много важно за Телците сега е да разгледат всички варианти, които имат и да преценят за себе си накъде искат да се насочат. В момента са в един от най-активните периоди в годината, енергията е на тяхна страна и е добре да могат да я реализират по най-добрия начин за себе си.

 

Близнаци – много нова и то положителна енергия навлиза постепенно в знака на Близнаците. Сега трябва да се ориентирате както към приключване на старите задачи, така и към това да съберете енергията си и да я насочите към това, което ви предстои в новата ви година, след рождения ви ден. Не е време за пилеене на емоции и на енергия сега.

 

Рак – всичко ще бъде дадено на Рака през тази седмица, от него ще се изисква просто много голяма дисциплина. С други думи, ако се появи възможност, трябва да се възползвате от нея и да се отнесете максимално отговорно. Ще бъдете оценявани по това какво можете и как го изпълнявате.

 

Лъв – чудесна седмица за разширяване на гледната точка. От една страна е много благоприятен момент за пътуване и за посещаване на интересни и нови места. От друга страна седмицата е прекрасна по отношение на новото познание. Ако сте имали нужда да се научите на нещо ново – то сега е моментът.

 

Дева – много варианти и много възможности могат да се появяват в живота на Девите през тази седмица. Големият проблем ще е свързан с избора, който ще трябва да се направи. Всички възможности ще са атрактивни по свой начин, но само една ще е вашата. Анализирайте и преценете за себе си.

astro9
omtimes.com

Везни – силно облекчение ще има в живота на Везните през тази седмица. Сега обаче е много важен момент за  равносметка по отношение на това, което се случи през изминалите три месеца. Сега ще имате възможност да подредите по нов начин взаимоотношенията си. Не съжалявайте за тези, които останаха назад – така е трябвало да стане.

 

Скорпион – една хубава седмица за скорпионите с добра доза късмет и потенциал за позитивно развитие. Може точно сега да видите резултата от работата ви, от това, което сте инвестирали във взаимоотношенията си с другите и в работата. Може да е една чудесна седмица за заслужена външна оценка.

 

Стрелец – една седмица, в която събитията няма да се случват с тази скорост, с която им се иска на Стрелците. Може да се наложи да се преосмислят плановете и да се стигне до компромисни варианти. Жизненият тонус може да е понижен и да ви се налага активно да се погрижите за здравето си.

 

Козирог – много голяма несериозност могат да виждат Козирозите в лицето на другите хора. В момента представителите не този знак имат силна нужда от дефинираност на емоциите, на взаимоотношенията, на плановете, а едно объркано отношение, подплатено с несериозност, може само да ги обърка. Отнасяйте се с разбиране към Козирозите в живота ви точно сега.

 

Водолей – много идеи ще засипят Водолеите през тази седмица и може да им е много трудно да преценят коя идея наистина си заслужава и коя ще е просто загуба на време. Фокусирайте се върху целта си – тя много ще ви подскаже. А ако нямате цел, то първо я намерете, а не пилейте енергията си.

 

Риби – енергията и при Рибите ще е много позитивна точно сега. В живота им ще влезе много голямо количество нова позитивна енергия, която ще размести плановете и ще им даде възможност да подредят живота си така, както на тях самите им харесва. Нека се отнасят към живота сега с любопитство и с позитивно отношение – животът ще им отговори със същото.

 

 

 

източник: http://www.xyli-leonis.com/

снимка:omtimes.com

No Comments Yet

Leave a Reply