Астро прогноза за периода 9-15 декември от астролога Хули Леонис

ВРЕМЕТО НА ПОЗИТИВНАТА ПОДРЕДБА

Това ще е една много вълнуваща седмица, в която агресията ще се успокои. Всеки един от нас ще се ориентира към това да намери другата гледна точка и ще постави на съмнение своята. Партньорството ще стане много важно за нас, а ние много активно ще се оглеждаме в отсрещната страна и ще направим необходимите личностни промени.

От друга страна ще имаме възможност за подредим емоциите си така, че да не се плашим от тях, а да им се наслаждаваме. Няма вече да ни заливат ,а ние ще ги контролираме и управляваме.

Също така това ще е седмицата на заслужения социален успех. Всеки, който е бил усърден през годината и е полагал конструктивни усилия, сега ще може да се наслади на това, което е направил и да получи оценка.

Овен – една необикновена седмица предстои на Овените сега. Тя ще е необикновена по най-позитивния начин. Ще включва в себе си изненади, както и редица позитивни обрати, които ще радват представителите на този знак. Много важна роля ще играят приятелите сега, затова ценете ги и им покажете колко са важни за вас.

 Телец- много концентрирани и целеустремени ще са Телците през тази седмица, на моменти чак до степен излишно. Склонни са да придават прекалена сериозност и на най-малките въпроси, а това прави живота им много труден към момента. Не бъдете така фокусирани в себе си, а се огледайте в другите и в света около вас и ще видите, че не е чак толкова трудно.

Близнаци – в седмицата на идеите никои не се чувства по-добре от Близнаците. Ако имате Близнаци около вас, то оставете ги да организират празниците, да планират как ще прекарате весело времето си заедно. В момента  са в стихията си и освен това вече много им се почива. Затова идеята да организират празниците може да е прекрасна за тях.
Рак – много силна седмица за представителите на знака Рак. С много късмет, но и с много упорити труд ще могат да постигнат целите си и да бъдат много доволни от себе си. Обстоятелствата ще им помагат и ще ги карат да се чувстват добре. Седмица на позитивната активност.

Лъв – малко трудно ще е на Лъвовете да определят собствената си скорост тази седмица. На моменти искрено ще ги мързи. Хубавото при Лъва е, че когато се налага прави всичко от раз. Не оставяйте обаче всички задължения за последния момент, защото може обективно нито времето, нито силите ви да стигнат за всичко. Подредете деня си.

Дева – чудесни идеи ще хрумнат на Девите – много добри и много новаторски. На моменти те могат да се чудят дали идеите са им гениални или клонят към глупави и неразбираеми. Това не е време за самоподценяване, а за активно действие. Споделете идеите на другите хора и ще видите колко впечатлени ще бъдат те.
Везни –силно магнетични ще са Везните през тази седмица. Това ще се отрази чудесно по отношение на бизнеса и на партньорските им отношения в професионален план, но освен това ще ги дари с едно своеобразно очарование в личен план. Може да е една седмица, която да е наситена както с позитивни емоции, така и със секс.

Скорпион – с дисциплина на характера и с така характерната за знака целеустременост, Скорпионите ще могат да постигнат социалния успех, за който са мечтали. За всеки един Скорпион той е различен – за някои това ще е успех по отношение на работата, за други успех по отношение на партньорството, по отношение на дома. Не е моментът да се отказвате, а да действате.
Стрелец – през тази седмица Стрелците ще са много по-отговорни от друг път. Това може да е както вътрешно тяхно желание, така може и да се дължи на обстоятелствата, които ги заобикалят. Добре изпълнената отговорност ще бъде възнаградена, затова не бягайте от нея.
Козирог – Сега е време на Козирозите да се поглезят и да поискат от другите да им обърнат внимание, да им купят подаръци и да се погрижат за тях. Ако всичко това стане по един позитивен начин с елемент на очарование, то нещата ще се получат повече от добре и партньорите няма да могат да им откажат.
Водолей – чудесна интелектуална енергия ще завладее Водолеите през тази седмица Могат да видят как плановете им постепенно се задвижват и тръгват към успешното реализиране. Тази седмица е много важно да сте сред хора, да комуникирате и да обменяте идеи. Чудесни съвети ще получите от близките до вас хора.
Риби – чудесна е енергията в момента при Рибите. От една страна седмицата предполага известен социален ръст – било то по отношение на кариера било то на изграждане на добро име в социален план. Отношенията със семейството също ще са много важни и в тях ще има един традиционен елемент за съобразяване и на почитане на по-възрастния. При все това Рибите ще се чувстват чудесно в дома и сред близките си.
снимка:Pinterest
No Comments Yet

Leave a Reply