Какъв е в любовта?

Какъв е в любовта?Според начина му на хранене

За да се разгадае мъжката природа, са измислени много начини. Нека сега видим обаче какви са господата в любовта спрямо това как гледат на храната…

Ценителят на храната
Този мъж обича да си похапва, и то най-вече, защото гледа на храната като на едно от удоволствията в живота. Рядко, да не кажем никога, ще го видите да яде fast food. В любовта този чревоугодник ще е отдаден на любимата изцяло, докато не й се насити. За него да бъде с нея също е наслада и той ще направи така, че тя да се чувства по същия начин. А след това ще има нужда от спокойствие и отпускане.

Придирчивият
Той смята храната просто за необходимост и не се интересува особено какво яде. Такъв пич е равнодушен и в любовта! Не се учудвайте, ако е вечно уморен, незаинтересован или пък с големи претенции и его.

Изтънченият ценител на храната
За него храненето е истински ритуал, който включва приятна обстановка, музика и т. н. В любовта той е същият! Ще очарова дамата си с цветя, изискана вечеря на свещи, внимание… С други думи – истински джентълмен! Такъв мъж не може да бъде впечатлен само, ако отговорите на отношението му. Бъдете елегантна, излъчвайте класа и дръжте на детайлите във външния вид и поведението.

Скучният
Той държи на традиционните ястия и дори сред тях си има определени фаворити. В ресторант обича да си поръчва едно и също и за нищо на света не би опитал нещо по-екзотично и засукано. В любовта с него ситуацията е същата! Трудно ще ви впечатли със сексуалните си умения, нито с идеите си как да прекарвате свободното си време заедно. Най-“оригиналното“ му хрумване ще бъде да излезете на кино, вместо да гледате телевизия вкъщи.

Душата на компанията
На маса този пич говори повече, отколкото яде. Той дори забравя да яде, оливайки се в приказки! Такъв е и в любовта – не особено взискателен, но страшно многословен. Той ще ви обяснява всякакви неща, които ви интересуват или не, ще ви сваля звезди, ще ви разказва истории, ще ви дава обещания… Ако нямате нищо против да сте в ролята на слушател, този сладкодумник е като за вас!

Инатът
Този мъж не е особено взискателен към храната и в общи линии яде почти всичко. В живота също е без кой знае какви претенции и е на принципа, че каквото повика, това ще се обади. С други думи, ако искате внимание от него, ще трябва първо вие да му го дадете. Не очаквайте от този човек повече, отколкото вие самите можете да дадете.

Любителят на сладкото
Той е грижовен, нежен, любезен и умее да ухажва по неповторим начин. Много е галантен и е страхотен чаровник и джентълмен, но! В леглото не очаквайте кой знае колко от него.

Готвачът
Ако мъжът най-много обича да приготвя сам храната си, имайте предвид, че това може да значи и че той рядко ще се съобразява с желанията на любимата си.

Непохватният
Той винаги ще се олее, изцапа, омаже, ще разсипе нещо… Ами, същият непохватник е и в любовта. Но пък е чаровник!

източник:beU.bg

No Comments Yet

Leave a Reply