Как да съблазняваме – част 2

Женските „хитрини“ имат универсална привлекателност. Всъщност хитрината се различава от „триковете“ или откровената измама. Тя представлява малко игривост плюс щипка мистерия. Създава усещане за свежест и новост – а желанието за тези неща, знаем, е програмирано в гените на мъжете.

Хитрината се използва, за да създаде интрига: с всеки протяжен поглед, с всяко изражение на лицето, с всяко движение на тялото вие го карате да се чуди как точно е устроена личността ви и какво се върти във вашата „секси“ главица.

Например, когато бях сингъл и все още приемах покани за среща, се случваше някой мъж да дойде при мен (как съм го накарала да дойде е тема на друга статия) и да се представи: „Казвам се Владимир Карамазов (обичам да си фантазирам…). Ръкостискахме се, а аз отвръщах: „Приятно ми е, Владимире“. И спирах до тук. Тогава той питаше: „А ти как се казваш?“. На което аз закачливо отговарях: „А ти как искаш да се казвам?“

Повечето мъже не са готови за подобен ход и буквално виждах как нивото на тестостерона им скача. Много от тях се засмиваха нервно, някои дори се изчервяваха и повторно ме питаха за името ми. Тогава само се усмихвах и се отдалечавах с лисича походка (забележете, казах „отдалечавах се“, а не „втурвах се да бягам“). За онези от вас, които не разбират какво значи лисича походка, можете да видите примера на Хали Бери във филма „Жената котка“.

Някои мъже тръгваха след мен и езикът на тялото им ясно казваше: е, това ще бъде интересно. Други се засмиваха, помотаваха се наоколо и отиваха да се запознават с други жени.
Имаше мъже, които си тръгваха и се връщаха отново да питат за името ми. Случваше се да го правят на интервали през цялата вечер. Ако наистина харесвах някой от тях, в даден момент „случайно“ се озовавах близо до него. И ако той имаше интерес, отново ме питаше как се казвам. Тогава го карах да ме нарече с първото име, което му идва на ум. Каквото и да ми кажеше, аз се усмихвах и отвръщах: „Благодаря, от днес нататък моето име е Загадка“ – или каквото там ми беше прикачил. След това се отдалечавах – с лисича походка… Имаше мъже, които се промъкваха зад гърба ми и ме извикваха с името, което ми бяха дали. А аз бях нащрек и бързо отговарях, сякаш са ме наричали така цял живот.

Моя приятелка ме беше виждала в „акция“ и изпробва този подход. Ето какво ми разказа: „Веднъж срещнах страхотен мъж, който се оказа на нивото на тази игра. Наистина ми направи впечатление с директните си, самоуверени маниери и пикантния хумор. Подобни мъже са и леко дразнещи заради нагласата си „ела и се потруди за мен“, но дърпат струните на сърцето ти така, че заради тях наистина можеш да забравиш името си. Колко мъже познавате, които те карат да се чувстваш секс богиня, само с начина, по който те гледат? Беше истински съблазнител!

Както и да е, той изведнъж изчезна и до края на вечерта ме игнорираше. Когато тъкмо щях да си тръгвам (сигурна съм, че ме е наблюдавал, как иначе щеше да знае, че се готвя да си ходя…), дойде при мен и ми поиска телефона. Погледнах го с пронизващ поглед и му казах: „Добре, въпреки че ме игнорира цяла вечер – и между другото това болеше, ще ти дам номера си, защото изглеждаш много забавен”. Посланието, което исках да му изпратя, беше: „Аз също съм много забавна и идея си нямаш какво изпускаш!“ После му подадох визитката си.
Той взе визитката и се обърна да си ходи. Но аз го извиках и му казах: „Иване, най-добрият вариант е да ми се обадиш между 10 и 12 вечерта, работната ми смяна свършва към 10.“ Той кимна. Но беше очевидно, че е онзи тип мъж, който обича да контролира ситуациите и не харесва някаква жена да му казва кога да й се обади. Така че аз добавих: „Не се притеснявай, ако мъж вдигне телефона.“ (Един приятел от провинцията ми беше на гости.) Той се обърна рязко и попита: „Ти имаш ли си приятел?“. „Обади ми се“ – казах му, намигнах и си тръгнах. Позвъни ми още на другата вечер. Искаше да знае дали си имам приятел и между другото попита: „Е, как се казваш?“ . Ръкопляскания за моята приятелка, това е брилянтно изпълнение…

Моля ви, забравете „ПРАВИЛАТА“ – те само излишно усложняват всичко. Истината е, че мъжете си мечтаят за жени, които са земни, непресторени и оригинални. Дръзки жени. Силни характери. Жени, които обичат да флиртуват.

sexy
Pinterest



Мъжете копнеят за преследването толкова, колкото и за самата жена и те желаят ловът да продължи, дори след като са се оженили за вас. Ако искате да запазите интереса му, на първо място трябва да останете жената, която той гони. Как става това? Като използате хитрини. Да, те могат да служат не само за да му привлечете вниманието. Ако двамата имате връзка, измислете нови хитрини, които ви идват естествено и отговарят на личността ви. Хитрината трябва да е НОВА и СВЕЖА всеки път – и загадъчна, така че да оставя нещичко на въображението. Не му рисувайте цялата картина, това зачерква мистерията и го отблъсква, вместо да го привлече.

Когато един мъж среща една жена, той автоматично си представя какъв би бил животът с нея. Някоя и друга хитрина предоставя на мъжете мистериозност и предизвикателство. За повечето от тях хитрината сигнализира, че насреща им стои жена, с която могат да се свържат емоционално и сексуално (за нещастие на онези от нас, които искат да бъдат оценени заради душевните и духовните си качества). Не искам да разочаровам някои дами, но на първата или втората среща, е много трудно за мъжа да види тъкмо душевните ви качества. А ако започнете да им ги натрапвате постоянно, те само ще ви оприличават на мухлясал хляб.

Каква е основната идея? Мъжете са привлечени към жени, които са освободени и обичат забавлението толкова, колкото и силния пол. Мъжете разбират, че си имат работа с лисичка като наблюдават как жената „рекламира“ потенциала си: сладка, забавна, умна, забавна, самоуверена, забавна, секси, забавна, грижовна, забавна… Схващате ли картинката? Жена, която е строга и стегната, е кошмарът на всеки мъж, дори самият той да е скован…

Има хиляди начини за една жена да покаже, че може да „разбърка“ въображението на мъжа, без да прибягва до евтини номера и агресивен „маркетинг“. Това, което дразни мъжете най-много, е да показвате отчаяна нужда от внимание и обгрижване. Ние, жените, сме родени добри слушатели, но мъжете не са. Ако вие сте онзи тип жена, която има нужда някой да слуша колко гаден е целулитът й или защо котката й яде само овесени ядки, снабдете се с каре приятелки или се обадете на майка си или сестра си.

И най-важното: за бога, огранизирайте си хубав живот. Не се преструвайте, че имате такъв, само за да го накарате да ви преследва. Създайте си истински живот, кариера, хоби или станете доброволка към някоя благотворителна организация, така че когато телефонът иззвъни, да не захвърляте всичко, за да се вкопчите в някой мъж. А после да се чудите защо мъжете, които наистина харесвате, не ви харесват, а тези, които не си мръдват пръста за вас, продължават да имат място в живота ви.

Мили дами, моят съвет към всички жени е: ако моментът е подходящ, не чакайте той да дойде при вас, вземете нещата в ръце и уловете „плячката“ – НО помнете, че мъжете харесват илюзията, че именно те са ловците. Не ги лишавайте от техния шанс да преследват. Ние си знаем отлично, че накрая ловецът е този, който ще падне в лапите на дивеча. Именно този тип съблазняване аз наричам „изкуството да организираш собственото си залавяне“. Играйте тази забавна игра от сърце – с помощта на въображението си, с погледа си, с походката си, с начина, по който говорите. Защото истината е следната: ако вашият мъж не получава известно предизвикателство от вас, ще потърси предизвикателството на друго място.

 

 

 

автор на материала: Милена Динкова – консултант успешни връзки

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply