Най-добре облечена актриса на Златните Глобуси 2014

Актрисите на тазгодишната церемония по раздаването на Златните глобуси се показаха готови да поемат модни предизвикателства.


Не всички рокли бяха точни попадения, но рискът си заслужаваше за много от най-големите имена на Холивуд. Черешово червеното беше предпочитаният цвят на звездите тази година, а изрязаните рокли, черният цвят и сложните детайли бяха в изобилие.

GoldenGlobe
feedly.com

Кони Бритън, която беше една от първите звезди, появили се на червения килим, показа бляскава рокля без презрамки, подчертаваща стройната й фигура. Тя беше номинирана за най-добра актриса в телевизионен сериал за ролята си в Nashville и сияеше от щастие при появата си в мразовитата вечер в Лос Анджелис. Бритън се превърна в истински хит сред модните блогъри заради опростения си стил.

Photos: 2013 Golden Globes red carpet
azstarnet.com

Бременната Оливия Уайлд блестеше с неподправена красота в стилна маслено зелена рокля на Гучи. Тя направо зашемети с визията си всички присъстващи.

GGOW
eonline.com

Същото може да се каже за приятелката на Джордж Клуни -Стейси Киблър, която очарова фотографите с черната си рокля на Армани. Тя беше съчетала роклята с елегантна чанта тип портмоне и блестящи обеци. Бившата кечистка бързо стана известна с удивителните рокли, с които се появява, когато придружава Клуни на множество събития в света на киното. Не е чудно защо актьорът постоянно се усмихва напоследък. Не по-млко от нея блестеше очарователната Кейт Бланшет в изключителна рокля творение на Джорджо Армани за Армани Прайв.

GGKK
brazenwoman.com

Атмосферата рязко се нажежи с появата на модела на Виктория Сикрет Миранда Кер, която стъпи на червения килим в компанията на съпруга си Орландо Блум. Австралийската манекенка беше избрала смайваща рокля с цвят на бургундско вино и огромна цепка на бедрото. Роклята събуди спомени за модното бедствие на Анджелина Джоли, която се появи с рокля на Версаче със също толкова голяма цепка по бедрото на миналогодишната церемония за раздаването на Оскарите. Но сирената от модните подиуми се справи уверено с носенето на предизвикателния тоалет. По-късно красавицата и съпругът и присъстваха на афтър партита на списание „Ин Стайл“ и Уорнър Брос, на които бяха в центъра на вниманието.

GGMK
myfacehunter.com

Сред най-добре облечените тази година беше и Салма Хайек, която се появи с прекрасна бляскава рокля, за да връчи наградата за най-добър актьор в телевизионен сериал заедно с Пол Ръд. Добре е, че актрисата с мексикански корен изглеждаше толкова добре, защото връчването на наградата се превърна в истински провал. Звездата представи номинираните актьори с шегата: „Те пият, те вземат наркотици, те действат така, сякаш имат огромно его и не заслужават доверие“, след което Ръд добави: „Но това са просто техните агенти“. В залата настъпи мълчание, но нещата станаха още по-зле, когато камерата се насочи отново към двамата актьори, които изглеждаха смутени. Наистина неловка ситуация.

Salma Hayek at Golden Globe Awards
www.hawtcelebs.com

Всички камери бяха съсредоточени върху Дженифър Лорънс когато актрисата от „Наръчник на оптимиста“ пристигна на червения килим с удивителна рокля на Диор. Изборът й на дизайнер не беше никак учудващ, тъй като тя е новото лице на чантите на модната марка. 23-годишната звезда, която отнесе наградата за най-добра актриса в мюзикъл или комедия, несъмнено беше най-добре облечената знаменитост на церемонията.

GGGL
teenvogue.com

Меган Фокс, която роди само преди няколко месеца е успяла да върне килограмите си  и изглеждаше в прекрасна форма в роклята си с телесен цвят. Актрисата от „Трансформърс“ показа татуировките си и позира със съпруга си Браян Остин Грийн. Фокс роди сина им Ноа на 27 септември 2012 г., но вчера показа, че е стопила всички излишни килограми от бременността. Тя връчи награда с колегата си Джона Хил.

Actress Megan Fox and her husband Bryan Austin Green at the 70th annual Golden Globe Awards in Beverly Hills
www.fashionnstyle.com

Лена Дънам се оказа изненадващият успех на вечерта с рокля в цвят на бургундско вино и презрамки под раменете. Това беше един от най-добрите тоалети на червения килим снощи. Вечерта се превърна в триумф за актрисата и сценаристка, чийто сериал Girls спечели наградата за най-добра комедия. Самата Дънам отнесе статуетката за най-добра актриса в комедиен сериал. При получаването й тя заяви: „Това е награда за всяка жена, която някога се е чувствала така, сякаш няма място за нея“.

70th Annual Golden Globe Awards - Arrivals
www.thecelebritypix.com

Много красота, много блясък, много емоции – това са Златните Глобуси на 2014

GGlobe
stylelist.com

 

 

 

източник: БГНЕС

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply