От какво се нуждае жената?

Ако сте от хората, които вярват, че щастието на жените зависи от броя на нулите в сметката на мъжа, значи трябва да прочетете следващите редове. Жената се радва, когато получава подарък или когато я водят на екскурзия, но не това е в основата на нейните най-истински желания, когато става дума за любов. А те са точно 3!

1. Близост

Жените са много социални и общителни. Те обичат интимните разговори, любовните филми, романтичните моменти и всичко, което създава усещане за близост. Искат да знаят, че мъжът мисли за тях, затова и честите обаждания с въпроса: „Къде си?“ не са, за да извършват контрол върху вас, а за да чуят какво мислите, да си поговорите, да им кажете нещо мило.

Жените изживяват тежко всяка негативна емоция и имат нужда да споделят. Затова и когато мъжът до тях е изнервен или ядосан, те постоянно го притискат да им сподели проблема си. Те не осъзнават, че в такъв момент той просто иска да остане сам, защото те самите не биха искали. И това е нещото, което господата добре трябва да запомнят! Жените търсят близост, възможност да поплачат на рамото на любимия, да получат силна прегръдка или няколко нежни думи. Без тези неща връзката е обречена не безкрайни препирни и караници. На нещастие!

2. Благодарност

Жените искат да виждат, че оценявате всяко тяхно действие за вас – всяка една вечеря, изпраните чорапи, изгладената риза, почистената баня… Искат да виждат, че оценявате старанието, което полагат, за да са красиви. За вас! Всеки един комплимент предизвиква невероятно вълнение и дава смисъл на нейните усилия. Защото тя разбира, че си заслужават. И продължава да ги върши с удоволствие.

3. Сигурност

Макар повечето жени да ви изглеждат толкова силни, постоянни, справящи се с всяко предизвикателство на живота, вътрешно те са уязвими! Много уязвими! Затова нещото, което им е истински важно, е спокойствието, че могат да разчитат на вас. Да вярват в любовта ви! Всяка една „невинна“ лъжа, изречена, за да ви спести неприятности, всяко едно неспазено обещание, всяко едно подхвърляне, че с лекота ще си намерите друга жена, нарушава тази сигурност. И любимата ви става раздразнителна, нападателна, дори агресивна.

И обратното – кавалерският жест, оказаната подкрепа, доброто отношение, спазената дума са ключовите фактори за нейното щастие. Не, че няма да имате препирни, такива ще има в изобилие. Но ще забележите как тя няма да пропусне да се похвали с вас, как ще е горда, че сте до нея. Как ще ви прегърне и целуне с любов, когато види, че друг мъж крещи на приятелката си на улицата. Или пък върви с ръце в джобовете, докато тя носи тежките торби. Защото е благодарна, че вие не сте такъв! Благодарна е и на съдбата, че я е срещнала с толкова невероятен мъж!

 

 

източник: beU.bg

снимка:crashingintolove.tumblr.com

No Comments Yet

Leave a Reply