Прическа според зодията

Астролозите вярват, че прическата трябва да отговаря на зодията на жената, за да бъде дамата в хармония със себе си.

Прически за жената Овен
Често жените родени под знака на Овена обичат коси на вълни. Тъй като огнените дами са изключително енергични, тази тяхна темпераментност моментално се отразява и на прическата. Гривата трябва да бъде свежа и младежка, за да отговаря на същността им.

Прически за жената Телец
Дамите Телци трябва да заложат на гладката, бляскава коса в средна дължина или къса, така, че да разкрива тила им. Особено подходящо за тях е карето, при което косата отзад е къса, а отпред се спускат малко по-дълги кичури. И макар представителките на този зодиакален знак да обичат естествените цветове в косите, ние им предлагаме да засилят ефекта, като вкарат малко блясък в златист оттенък за освежаване на визията.

Прически за жената Близнаци
По природа Близнаците са свободолюбиви и независими, със склонност да фантазират. Ето защо астролозите съветват дамите от тази зодия да се ориентират към такава прическа, която да бъде лесна за оформяне и да позволява промяна. Много етажи, дължини и цветни кичури под формата на екстеншъни ще спомогнат за разнообразна визия всеки ден, разбира се, спрямо настроението на дамата.

Прически за жената Рак
Раците обожават прави и гладки коси, а и такива им отиват. Средната дължина и подстрижката на черта, която да създава илюзия за много коса, е перфектна за тях, а изправянето на гривата се превръща в истинско удоволствие с правилната преса и грижливата защита на косъма с масла и кристали за коса.

Прически за жената Лъв
Като царе на зодиака, Лъвовете обичат да впечатляват с гривите си. Независимо дали ще бъдат подредени по класически начин или много обемни – те трябва да са сияйни. Ето защо те трябва да обърнат специално внимание на това как косата им да е по-бляскава.

Прически за жената Дева
В кръвта си жените Деви са педантични. Това се пренася и в косите им, като тях често можем да видим с перфектно оформени фризури, без нито едно бунтуващо се косъмче. Препоръчваме им да изберат професионални продукти за коса, тъй като обичат да фиксират силно прическата, а ако не бъде с точната козметика, може да се развали структурата на косъма.

hairstyle2
Pinterest


Прически за жената Везни
Везните обичат класически прически. Тяхната коса е или къса, или в средна дължина. Особено подходящо е изсветляването на кичури или внимателното боядисване на цялата коса в един-два тона по-светъл нюанс на естествения цвят.

Прически за жената Скорпион
На дамите родени под знака на Скорпиона, им отиват въздушните прически с обем, но не строго фиксиран. Средната дължина коса става много по-изящна, ако е изсушена във всички посоки със сешоар, а след това е подредена внимателно и обилно напръскана с бляскав продукт.

Прически за жената Стрелец
Стрелците са свободолюбиви и динамични натури. За тях са препоръчителни коси в средна дължина с лек кехлибарен оттенък на косъма. Особено секси са хитовите малки плитчици в косите, които асоциираме едновременно с детска невинност, но и с фатално привличане.

Прически за жената Козирог
За жените Козирог астролозите казват, че трябва да заложат на дългите гриви в комбинация с плътен бретон. Косата трябва да бъде оформена така, че да е лесна за фризури и поддръжка. Ние препоръчваме на Козироците да изберат тъмния кестеняв цвят, но не и черния.

Прически за жената Водолей
Дамите Водолеи са тясно обвързани с модата. Те следят всички най-нови тенденции и са в крак с най-актуалните фризури. За тях са подходящи модерни, екстравагантни и оригинални прически в различни дължини, цветове и с много аксесоари.

Прически за жената Риби
Хармоничните и романтични Риби трябва да изберат прическа, която позволява косата да бъде подреждана в едри къдрици. Особено важно за Рибите е гривата им да бъде здрава и бляскава, без излишна претруфеност.

 

 

 

 

 

източник: www.sin.bg

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply