Седмичен хороскоп за периода 13-20 януари от астролога Хули Леонис

 

Равносметката винаги води до ново начало

 

Освен, че всички продължаваме да усещаме силното влияние на ретроградната Венера в Козирог, този знак от зодиака е подчертан през тази седмица още веднъж. Това става чрез пълнолунието, което ще се случи в знаците Козирог и Рак. Акцентът тук ще падне върху съчетаването на публичния и на личния живот и всеки човек ще стигне до важни за него заключения.

 

Слънцето преминава в знака на Водолея през тази седмица и това ще даде много положителна енергия на въздушните и огнените знаци и малко напрежение и нужда от равносметка при Лъвовете.

 

Нека сега да проследим как енергията на седмицата се отразява на всеки един от знаците:

Овен – много по-мека и приятна ще е енергията за Овните през тази седмица. Сферата, която ще е важна за тях е тази на семейството. Половината,децата, домът –всичко това ще е много важно за представителите на този знак и те ще трябва да положат усилия енергията в тази сфера да се хармонизира, защото ако има напрежение в тази сфера, това може да окаже много негативно влияние над всички останали сфери.

 

Телец – много нетипична енергия за Телците дава новата година до момента. От тях се изисква много усърдие и последователен труд, както и редица усилия, които водят до нарушаване на типичната за този знак хармония. Целите сега обаче са по-важни и те ще мотивират Телците, затова нека ги преследват, докато не ги реализират.

 

Близнаци – седмицата, в която Близнаците ще намерят свои съмишленици и ще се чувстват прекрасно в компанията им. Това може да е някаква нова социална среда, чудесен момент за започване на някакво хоби, което да е свързано с нови познанства. Приятелите ще са много важни за Близнаците през тази седмица.

 

Рак – важна седмица за равносметка и за преосмисляне на приоритетите. Раците могат да разберат, че много бързо са тръгнали в една посока и сега да разберат, че тя не е правилата. Има още време грешката да се поправи и да се нанесат правилните корекции в картината.

 

Лъв – в тази част от годината Лъвовете трябва да бъдат внимателни. Жизнената им енергия е понижена, както и работоспособността им, независимо както изискват от тях обстоятелствата. Сега е време да се действа по-важно и да се остави инициативата в другата страна. Чудесен период за получаване на една нова, различна гледна точка.

 

Дева –  Девите трябва да се подготвят за редица неочаквани събития през тази седмица. Това най-силно се отнася до Девите, които в момента водят някакво дело. Трябва да са са гъвкави и да знаят, че може да има неочаквани обрати. Самото ниво на справедливостта при Девите сега е подчертано и те ще се борят активно с всяка една несправедливост, която се появи в живота им.

 

Везни –чудесна седмица за бизнес начинания и то в идейната им част, финансовата още малко трябва да почака. Сътрудничеството сега е лесно за Везните и те трябва да се възползват от тази си сила. На базата на партньорство ще могат сега да постигнат целите си успешно.

 

Скорпион – важна седмица за Скорпионите, особено за родните в последните 10 дни на знака. Това ще е една седмица, която ще ви накара да сте много отговорни и да сте много внимателни по отношение на парите в живота ви. Не е момент нито за покупки, нито за даване на пари на заем. Може да се помага само в ситуация на здравословен проблем. Изхарчените и дадени пари сега могат да не ви се върнат.

 

Стрелец – и тук акцентът ще е финансов, но Стелеците ще трябва да дават пари, а не да ги пестят както Скорпионите. Това могат да са стари задължения, кредити, всичко, което до момента не е било погасено и се влачи от известно време. Трябва тази енергия да се изчисти от живота на Стрелеца. Трябва да има едно разплащане с всеки, на когото се дължи.

 

Козирог – както пълнолунието, така и ретроградната Венера карат Козирозите са преосмислят емоционалния си свят и да го подредят. Това е много ценна задача за тях сега. Има и известен елемент на карма – всичко трябва да стане сега, дори да се налага урокът да бъде научен по един интензивен начин. Още малко време е дадено на Козирозите да научат урокът на емоциите, затова ги съветвам да не го пропиляват.

 

Водолей – Слънцето преминава в знака на Водолея тази седмица и ще даде една нова енергия на Водолеите. Трудна беше Сатурновата им дупка, сега излизат постепенно от нея и се насочват към новото начало в живота си. Нека се ориентират към равносметка и към празнуване с близки и скъпи хора.

 

Риби  – важната тема през тази седмица за Рибите ще е свързана с децата. От една страна това може да са важни моменти, свързани със собствените им деца, може да се зароди и постепенно да се реализира идеята за деца, а освен това Рибите могат да осъзнат каква е реално родителската им роля и дали им допада или не.

 

 

 

източник:www.xyli-leonis.com

снимка:phenomenica.com

No Comments Yet

Leave a Reply