Седмичен хороскоп 07-13.04 от астролога Хули Леонис

Не правете това, което не искате да ви правят на вас….

Започваме да навлизаме в един период от време, в който много силно ще усетим влиянието на ретроградния Марс, защото сякаш другите планети ще му действат като катализатор.

Комуникацията през тази седмица ще стане много директна, а това може да доведе до нежелани истини и емоционална обида. Едновременно с това чувствителността и емоционалността много ще се засилят, а това ще води до по-лесно нараняване и засягане. Разбира се, тази енергия ще се отрази най-силно на сферата на взаимоотношенията. Точно в тази сфера всеки ще трябва да е максимално внимателен и съобразителен към партньора и да следва максимата, че не трябва да правиш, това, което не искаш да ти правят.

 

Овен – много убедителни ще са овните през тази седмица. Енергията сега е много подходяща за преговори както в личен, така и в професионален план. В професионален план Овните могат да накарат нещата да се случват в тяхна полза, а в личен план убедителността може да се използва за помирение.

Телец – важното тази седмица при Телците е да успеят да подредят собствените си емоции. Самите емоции могат да са много обърквани, да преминават от голяма романтика през страхове и опасения и да има една трудност в изразяването им. Това може да е предпоставка за трудности в общуването, дори и с най-близките. Важно е да се намира време за конструктивна самота, в която да се подреди емоционалния свят.

Близнаци – много голяма нужда от изява ще имат Близнаците през тази седмица. Нуждата е свързана с това да се приеме и уважава авторитета им. Много докачливи на тема достойнство ще бъдат. Съветът за хората, които живеят с Близнаци е да им окажат това внимание, от което имат нужда и да не им се противопоставят, за да ги направят щастливи.

Рак – много противоречива седмица за Раците. От една страна те ще бъдат много провокирани и то най-вече в социален план. Могат да се поставят прекалени изисквания към тях и да се лее недоволство. За сметка на това Раците могат да бъдат много гъвкави и вместо да се карат с другите да влезнат в ролята на миротворци.

Лъв – много капризни могат да са Лъвовете през тази седмица. В един момент ще искат да доминират, в друг момент ще искат да са обгрижвани от другите, но никой няма да може да предвиди емоционалните им нужди. Съветът към хората, които живеят с Лъв е да не им оказват нежелано добро, а съветът към Лъвовете е да решат какво точно искат.

Дева – това ще е знакът, който най-силно ще е повлиян от енергията на седмицата и сякаш ще я абсорбира. От една страна Девите ще искат да са много откровени, но от друга страна няма да искат другите да са откровени с тях и да им казват неща, които не им харесват.  В този ред на мисли всяка една оценка и крайно мнение в добре да бъдат премислени точно сега.

emotional ballance
weheartit.com

Везни – точно сега така желаното от Везните партньорско поведение може да липсва и това да ги натъжава. На моменти може да им се струва, че говорят на стена и от другата страна изобщо не ги разбират. Може би най-важното за Везните е сега да разберат самите себе си, външната оценка може да им е излишна.

Скорпион – много съпричастност ще се изисква от Скорпионите тази седмица и то най-вече по отношение на близките им. Качествата, които сега трябва да се засилят от представителите на този знак са стабилност, отговорност и лоялност. Хората около тях ще ги изискват, а Скорпионите няма как да откажат да им ги дадат.

Стрелец – седмицата на заблудите предстои за Стрелците. Това могат да са както заблуди на самите себе си, така и заблуди, които идват от външния свят. Емоциите няма да позволяват на Стрелците да взимат правилни решения точно сега. Важно е в момента да се съветвате с авторитети, на които имате доверие, защото се нуждаете от допълнително мнение.

Козирог – много енергия се генерира в момента при Козирозите. Тази енергия обаче е някак си хаотична, не може да се насочи и това създава много проблеми на представителите на този знак, който могат да имат усещането, че си пилеят времето, но едновременно с това да не могат да решат как качествено да го запълнят. Сега е моментът за преосмисляне на старите планове.

Водолей – една чудесна седмица за изкарване на пари и за активно замисляне как да се изкарват повече пари. Особено ценна ще е за тези представители на знака, които се занимават с някакво изкуство и влагат творчески елемент в работата си. Въображението на Водолеите е много силно сега, нека се използва правилно.

Риби – Планетата на любовта и на удоволствието преминава тази седмица в знака на рибите. Това винаги е предпоставка за хубави събития както в любовта, така и свързани с удоволствията, с парите и с приятното прекарване. Една чудесна седмица за Рибите.

 

 

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/

снимка: Pinterest

No Comments Yet

Leave a Reply