Седмична астро прогноза 7-13 октомври

При връзките има и начало, но има и раздяла…

 

Всички изпитахме ефекта на новолуието във Везни – някои го усетиха много силно, други не толкова. При всеки един от нас се акцентираха взаимоотношенията – някои хора усетиха нужда да имат партньор до себе си и близко бъдеще ще реализират тази цел, други пък усетиха нуждата да се разделят с човек, който е бил в живота им, просто защото отношенията са изчерпани. Енергията тази седмица се нормализира и нека видим как се отразява на всеки един от знаците.
Овен – много силен импулс за промяна усещат Овните сега. Първо той ще се зароди като идея, а след това постепенно ще се реализира. Овните също разбраха, че много от целите си ще постигнат по-добре на базата на сътрудничество, отколкото на противопоставяне.
Телец – много по-оптимистични и отворени за новите неща ще са Телците през тази седмица. Чудесна седмица, ако планират да пътуват в чужбина и да осъществяват близки контакти както от личен, така и от професионален план с чужденци.
Близнаци – много зрели ще трябва да са Близнаците през тази седмица и това няма да е въпрос на избор, а обстоятеслтвата ще го наложат. Може да има и напрегнати емоционални моменти, с които ще трябва да се справят. Всичко ще изисква от тях голяма дисцилина на характера.
Рак – дойде времето и Раците да се захванат с новите прокети в живота си. Ако се оттърсят от опасенията си и постоянното търсене на сигурността, ще могат да постигнат успешно целите си. И при тях сътрудничеството ще е по-ценно и лесно от това да се справят сами.
Лъв – една чудесна седмица за Лъвовете по отношение на двете неща, които най-много им харесват – любовта и драматизирането. Всичко обаче ще се получава по един добър начин за тях и ще могат да се наслаждат на положителното внимание на хората около себе си.
 Дева –  седмицата може да е напрегната за Девите. Може да има промени в живота им, които да не подлежат на техния контрол и това да ги притеснява. Освен това обстоятеслтвата както в работата, така и в личния живот могат да са много рамкиращи и изискващи от тях. Добре е да се погрижат за емоционалното и физическото си здраве.
astro
Везни – очарованието на Везните ще е много силно тази седмица и ще им помога във всичко, с което се захванат. Много подходяща седмица за тези Везни, които се занимават под някаква форма с обучение и преподаване. Също така е чудесно време за придобиване на нови знания.
Скорпион – тази седмица Скорпионите могат да имат трудности да изразяват себе си вербално, но това може да им помогне да са много креативни в писането. Могат да решат да изразяват мислите си в писмена форма и да се захванат с някакво подобно начинание. Чудесна седмица за тези Скорпионите, които се занимават с журналистика.
Стрелец – хубавото време за представителите на този знак продължава. Ако има неща в живота на Стрелеца, които го притесняват  и му тежат, то сега е подходящият момент да се замисли над тях и да ги промени, така че да възстанови хармонията в живота си.
Козирог – много неочаквани Козирозите тази седмица могат да излезнат от типичното си неконфликтно състояние и да решат много открито да заявят позицията си, мнението си и намеренията си. Всичко това може да стане по един много рязък начин и да стресне близките до тях хора. Когато Козирозите говорят, това означава, че преди това са мислили, затова вслушайте се в това, което ви казват.
Водолей –  за Водолейте ще е много важна да не бъдат импулсивни и прибързани тази седмица. Не всичко, което им се казва е цялата и пълната истина. Нека анализират и преценят за себе си всяка една информация, която достига до тях. Прибързаността само ще им донесе главоболия.
Риби – напрегната от емоционална гледна точка ще е седмицата за Рибите. Могат да се окажат въвлечени в някаква объркана ситуация, от която да им е трудно да излезнат. Към тази ситуация може да е включен и момента с парите и тяхната загуба. Затова нека бъдат внимателни.

 

 

източник:http://www.xyli-leonis.com/2013/10/blog-post_7.html

No Comments Yet

Leave a Reply