Топ тенденции за Есен 2013

Топ 10 на нещата, които трябва да си купите тази есен

 

Някои от елементите, които видяхме на ревютата, правят своето голямо завръщане в модата. Други пък са съвсем обновени и още по-ефектни. Кои обаче попадат сред най-популярните и ще ги виждаме доста през този сезон – вижте нашия списък, в който сме събрали топ 10 на задължителните неща, които трябва да имаме в гардероба си!

 

1. Рокерското яке – най-революционното завръщане за този сезон. Якето може да се носи по безброй начини, в комбинация с дори с романтична рокля.

kozeno iake

2. Полата – Ако трябва да изберем едно нещо, което ще е хит тази есен, ние залагаме именно на полата. Обърнете внимание на дължините, те варират от под коляното до средата на прасеца.

pola

3.Роклята без презрамки – След като завладя колекциите на големите брандове от Christian Dior през Jil Sander и Lanvin, този тип рокля категорично отиде на първо място в списъка със задължителни покупки.

roklia

4.Пуловерът – Есента е любимият ни сезон, именно защото вадим от гардероба тази така любима и удобна дреха, пуловерът. На ревютата обаче го видяхме в съвсем различна светлина, украсен с много елементи като камъни, мъниста, пайети и други.

pulover

5.Обувки, вдъхновени от 40-те години – Дизайнерите съживиха любими модели, сред които са обувките с Т-образни каишки.

Tshoe

6. Розовият цвят вече не е цвят само за малки момичета. Той завладя модните подиуми и го видяхме в различни нюанси палта, рокли и поли. Ако не сте толкова смели и не бихте заложили на розово палто, то тогава се насочете към аксесоарите.

chanelpink

7.Наметката – Най-застъпеният тип палто на ревютата този сезон и препоръчителна инвестиция.

nametka

8.Високите ботуши – Толкова елегантни и същевременно екстравагантни, те могат да се носят с пола, с рокля, с клин… с всичко

chanelboots

9.Кожа с косъм – Освен, че е задължителна върху палтата, тази година видяхме кожа с косъм върху топове без ръкави, шалове, рокли, чанти и обувки.

kosum1

10.Милитъри – Трендът се завърна и дори беше водещ за ревюто на един от любимите ни дизайнери Prabal Gurung.

milituri

 

Е мили дами не ви остава нищо друго освен да се отдадете на шопинг и да освежите гардероба си!

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимки:Style.com

No Comments Yet

Leave a Reply