Olga-red-790-100

Мода

GIORGIO ARMANI – Пролет RTW 2016

От  | 

Класата, елегантността и изчистения силует са нещата, които отличават Джорджио Армани от всички останали модни величия в тази индустрия. Ако се върнем назад в годините ще видим, че всяка негова колекция се отличава именно с тези три неща. Няма помпозност, няма излишна натруфеност, няма тежест на силуета.

Жената в съзнанието на Армани е нежно същество, може би поради това материите които използва за моделите си в повечето си колекции до сега са винаги коприна, шифон, органза, а цветовете са винаги меки и натурални тонове.

Шоуто по повод седмицата на модата в Милано, Армани откри с пресконференция по повод 40-годишнината му в модната индустрия, на която дизайнера показа книга събрала семейни фотографии от раждането му.

За сезон Пролет 2016 – модна къща АРМАНИ са избрали да се асоциират с цвят напълно нетипичен за марката – червено и са фокусирали цялата колекция около него.  Той присъства, както като основен цвят така и като акцент във всеки модел. Може да се види и при аксесоарите, които се отличаваха с класа характерна само за Армани.

Цялата колекция бе решена изцяло в спортно – елегантен стил за удобство на дамите. Удобство, практичност и класа преплетени по един необикновен начин на който е способен само Джорджио Армани.

ARMANI-3

http://www.ladymagazine.today/

 

ARMANI-1 (1)

http://www.ladymagazine.today/

 

ARMANI-1

http://www.ladymagazine.today/

 

ARMANI-4

http://www.ladymagazine.today/

ARMANI-5

http://www.ladymagazine.today/

ARMANI-6

http://www.ladymagazine.today/

 

 

 

 

 

 

източник: www.ladymagazine.today

колажи: www.ladymagazine.today

снимки: http://www.vogue.com/

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.