Здравей,

аз съм Лидия и съм тук, за да те вдъхновя и мотивирам да си спомниш и да пресътвориш най-добрата версия на себе си!

Нарекла съм се “вдъхновяващ и мотивационен лидер и лайф коуч”, въпреки че в годините представата ми за тези, които се наричат “учители” и водят другите се промени драстично. Сега определям себе си по-скоро като “спътник” по твоят път на съкровено търсене и намиране на себе си. Аз съм по-скоро твоят вдъхновител, когато ти се иска да се откажеш. Защото пътя не е лесен, но не това е и целта му. Аз съм по-скоро твоят най-силен мотиватор, когато изгубиш посоката и не знаеш накъде да продължиш. Пътят понякога става толкова стръмeн и тъмен, че е лесно да се изгубиш. Аз ще съм там да те подкрепя и осветя тъмното. Аз съм по-скоро твоето огледало, в което ще се оглеждаш понякога, когато забравиш кой си, защо си дошъл и какво правиш тук. Ще се оглеждаш за да видиш, че можеш да бъдеш най-добрата версия на себе си. Стига само да си повярваш! Аз и за това ще съм тук – за да ти помогна да си повярваш!

Това е не само моето желание, това е моето призвание. Това е мисията ми. За това съм дошла този път тук. През годините правих какво ли не, видях какво ли не, бях специалист по какво ли не, но винаги имаше един глас вътре в мен, който ми казваше, че моята мисия ме зове, че талантът ми чака моето разгръщане, и че има нещо уникално, което мога да дам на света. Кое е това нещо, което те кара да се събуждаш усмихнат всяка сутрин и те вдига от леглото, дори когато си болен? Ето това е твоята мисия, таланта ти, призванието ти. Мен ме вдига усещането, че има един по-добър свят, който чака да си го сътворим. И аз имам моята уникална роля в създаването на този нов и по-добър свят. Усещането, че има какво да дам на теб и на другите. Да споделя опита си, да споделя себе си с теб. Моята мечта е да видя един свят, в който всеки си е спомнил кой е, защо е тук и е реализирал своя уникален талант. Подарил е себе си на другите и на света. Вярвам, че ние сме подаръка за този свят, стига само да успеем да си спомним какъв точно подарък носим, да повярваме и да го разкрием. Моята радост е да ти помогна и да видя как си спомняш и разгръщаш най-прекрасния себе си! Как подаряваш твоят подарък на този свят и благодарение на теб той става още мъничко по-добър! Вярвам в доброто на този свят, вярвам че можем! Заедно! Аз и ти!

Личната ми трансформация започна когато осъзнах, че противно на убеждението ми и на обвиненията на всички мои познати, че съм “егоист”, аз не обичам себе си. Никак! Дори обратното! За мен беше истински шок да осъзная как постъпките и действияти в живота ми са продиктувани най-вече от не-любов към себе си. Тогава започна моята истинска промяна и осъзнаване на това коя съм и защо съм тук. Кой е моят подарък за света. След години опознаване на себе си, вътрешна работа и не лека трансформация, сега мисията ми е да споделя това знание и опит с теб. Защото когато те видя аз виждам твоето най-добро Аз! Моята радост е да ти го покажа и да ти помогна и ти да го видиш! Моето призвание е да ти помогна да се преоткриеш, припознаеш и преродиш! За един нов живот! Пълен, щастлив и хармоничен! Живот с любов към себе си!  

Затова създадох вдъхновяваща и мотивационна програма “Да заОбичаш Себе Си”. Хората, които ми се доверяват и работят с мен са хора като теб – търсещи и променящи се. Те също като теб искат да видят един нов Аз, един завършен и цялостен Аз в огледалото и аз съм до тях, за да ги мотивирам в тяхното търсене.

Надявам се да вдъхновя и мотивирам и теб – читателю на ladymagazine.today и да ти помогна да откриеш най-добрата и щастлива своя версия!

Благодаря, че ми доверяваш най-ценното – Себе Си!

За мен е призвание да те съпроводя!

 

Лидия

 

 

10717447_10156375922770241_996271519_n