Olga-red-790-100

Мода

Кой каза, че дядо Коледа не може да е секси?

От  | 

ДЯДО КОЛЕДА НЕ СЪЩЕСТВУВА! ДА ЖИВЕЕ НОВИЯТ МОДЕН, СЕКСИ ДЯДО КОЛЕДА!

Търговският център Yorkdale в Торонто създадоха един нов герой, или по-скоро претвориха добре познатия ни белобрад старец в такъв, който вероятно ще се озове в сънищата на голяма част от дамската им аудитория. Включително и в нашите!

fashion-santa-2015-1

fashion-santa-2015-2

fashion-santa-2015-3

За новия празничен сезон Yorkdale Shopping Centre са открили ново амплоа, с което да представят своята интерпретация на северния човек, който радва малки и големи по това време на годината. Само че той далеч не е старец, дори напротив. Всичко в името на една благотворителна идея. Моделът Paul Mason играе ролята на моден Дядо Коледа, който очевидно е в перфектна форма – с тънка талия, подредена брада, облечен в палто на Burberry, с обувки Givenchy и кашмирен шал Salvatore Ferragamo. Образът е създаден и с идеята да привлича внимание.

fashion-santa-2015-6

fashion-santa-2015-7

 

Mr.Mason  е на разположение на всеки който иска да си направи селфи с него. А всеки качил своето селфи в социалните мрежи с хаштаг #YorkdaleFashionSanta търговският център ще дарява по един долар на фондация, която работи с болни деца в неравностойно положение. Единственият проблем засега остава този, че Paul Mason и неговото сексапилно превъплъщение в духа на Коледа, може да се видят единствено в Торонто.

fashion-santa-2015-5

Ако имате път по празниците към Торонто и искате селфи с новия Дядо Коледа знаете къде да го намерите 😉

 

 

 

 

източник: www.ladymagazine.today

снимки: Google

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.