Olga-red-790-100

Мода

GUCCI превзеха седмицата на модата в Милано

От  | 

Колорит, разнообразие от щампи и материи, и много голяма фантазия са думите с които бих описала колекцията на Алесандро Микеле за модния бранд GUCCI – Пролет/Лято 2016.

Колаборацията между креативния директор на бранда Фрида Джианини и младия дизайнер заяви с тази колекция море от промени в модната индустрия.

Микеле се заяви по един неповторим начин, като показа на публиката колекция от дрехи и аксесоари изпълнена със свежест, духовитост, закачливост и много воля на въображението превъплатена в ярки цветове и материи.

Всеки модел е една отделна вселена, разказващ цяла история. Къдрици, бродерия, дантела, шифон, тафта и какво ли още не комбинирани по един неповторим начин.

Аксесоарите от своя страна бяха също толкова неповторими. Ръчно инкрустираните токове на обувките с увити по тях змии направиха особено впечатление на публиката. Освен това новият модел обувки в формата на Т, които се очертават да са хита на Пролет 2016.

Какво да ви кажем за чантите….просто GUCCI. Изработката, кожата и всички детайли по тях бяха като изтъкани. Микеле стриктно се придържа към логото на марката и може да се забележи в коланите, дръжките на чантите и други минималистични елементи от цялостната визия на модела. Няма как да се обърка продукт на бранда.

GUCCI-1

http://www.ladymagazine.today/

 

GUCCI-2

http://www.ladymagazine.today/

 

GUCCI-3

http://www.ladymagazine.today/

 

GUCCI-4

http://www.ladymagazine.today/

 

GUCCI-5

http://www.ladymagazine.today/

 

GUCCI-6

http://www.ladymagazine.today/

 

 

 

 

 

източник:http://www.ladymagazine.today/

колажи: http://www.ladymagazine.today/

снимки: http://www.style.com/

Напишете коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.